Sevgilimin eski sevgilisi yazdi?

ilk basta olayi hallettik bunu söyleyeyim önceden ama aklimi karistiran seyler yok degil.. Sevgilimle 1 aydir beraberiz ve beni sevdigini cok gösteriyor yanimda mutlu gelecekten konusuyoruz felan neyse.. Gecen hafta yanimdayken buna bir mesaj geldi bende dedim kim o diye önce bir sasirdi kayitli degildi numara cünkü.. Biraz sasirdi felan ac diyince acti sonra 'bu ne istiyor simdi, eski sevgilim' dedi.. Hem whatsapptan yazmis hemde sms atmis.. Whatsappa girdim önceden yapilmis bir konusma yok.. Cocuk 'Hi' yazmis.. Ben buna kizdim tabi dinlemeden etmeden üzdüm kizi.. Neden bana kiziyorsun ki o yazdi gibi seyler dedi.. Mesajlari gösterdi yani gizlemedi.. Bana sonradan ben bunu 2 hafta önce trende gördüm dedi ondan beri korktum mesaj atacak diye dedi beynimden vuruldum mesaji görünce dedi.. Sana diyecektim ama tepkinden korktum dedi.. Sonrasindan buna inanmadim ve bagirdim buda arabadan indi.. Cocugu aradi ama telefona cikmadi cocuk.. Mesaj atti senden bisey istemiyorum artik diye yazma bana diye.. Ama bu benim aklimda kaldi iste.. Sonra yanina gittim bana güvenmedigini her defasinda gösteriyosun dedi.. Eve gidelim dedi sonra isler düzeldi agladi yanimda önüne gecemedim seni üzdpgüm icin özür dilerim dedi.. 1.5 senelik iliskileri vardi önceden.. Bana benim icin artik bir anlam tasimiyor yoksa seninle beraber olmazdim dedi.. Yanimda cok mutlu neseli biri.. Benimle bulusmak icin can atiyor seviyor.. Ama aklimdan cikmiyoe bu olay sanki benden gizledi gibi.. Üzülmemi istememiste olabilir.. Siz ne düsünüyorsunuz?
Sevgilimin eski sevgilisi yazdi?