Bu gün bakım alişverişi yaptım onun kartından 2 bin TL tuttu bana akşam maşallah ne aldın bakımlık dedi bende gösterdim çok harcama yapıyorsun gülüm bakıma abartma dedi bende sinirlendim köylü karı alsaydın lan o zaman kendine kıllı kıllı girerdi koynuna pamuk gibi giriyorum senin koynuna bakımım tam ama yaranamam sana köylü lazım dedim deli mi ne ya sizce ne yapmalıyı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHem hal vur harman savur hemde laflara bak. Köylü diye küçümseme insanları bakım yapınca belki dışarıdan iyi gözükürsün ama rezalet bir kalbin var ve saygı desen 0. Görende sanacak ayaklarının üzerinde duruyor her şeyi kendi parasıyla alıyor pehh. :D
51 Yorumla
Soran+1 yılO da benim yaptığım yemeği yiyor temizlediğim evde yaşıyor ütüsünğ ben yapıyorum. ? Hayat müşterek
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoru troll mu acaba? Bu sorunun troll olmasını isterdim..
Köylü kadınlar bakımsız mı yani ya da bütün şehirli kadınlar bakımlı mı?
Bir günde 2000 ₺ harcamak, emek vermeden, kazanmadan ortalığa para dökmek akıl işi mi?
Fazla harcama yapmadan, tasarruflu olarakta bakımlı olamaz mı insan?
Kazanılan emek verirerek kazanılan paranın tutumunu iyi yapmak gerekiyor, ayrıca en güzel bakım kişinin kalbine yaptığı bakımdır11 Yorumla
Soran+1 yılKocam zengin nede tasaruflu olyaım
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkibinliryla koyun koyuna yatmakta ısıtır insanı yani.. kocana ayda 10 kez versen mesela aydada iki sefer bakım yapsan 4000 eder 4000 tl ye 10 tane farklı farklı pambıııh gibi hatunla inlete inlete sevişilir öf hemde sarışını esmeri incesi balık etlisi pembe ammlısı kızıl ammlısı bence kocan bu hesaba takılırsa işin zor :)))
00 Yorumla
+1 yılKöylü kadınları kaç kere çıplak gördün. Çoğu. Sizlerden güzel ve bakımlı. Paraa kolay kazanılmıyor bir kreme 300 500 veriyorsunuz acımadan. Adam haklı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
48Cevap
+1 yılinsanları köylü deyip aşağılayarak ne kadar eğitimsiz bi insan olduğunu anlamış olduk allah kocana sabır versin parazit seni
112 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi köylü diye aşşağılamam. Bir kişiyi hedef almadım. Farkındaysan
+1 yılBence iş bul çalış, kendi bakım ürünlerini kendin al. Eşinle de lanlı lunlu konuşma bence. En azından saygıyı hakediyordur diye düşünüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten bir mesleğim var benim çalışmamı isteğin o kıskançlıkları yüzünde bir zahmet çalıştırmıyoruz her istediğim yazacak
- +1 yıl
Kibirli insanlardan nefret ederim. Sizler de o kategorinin içindesiniz. Bundan mütevellit daha fazla konuşmak istemem. İyi akşamlar.
Soran+1 yılSen bilirsin
Az ye de kendin al adam senin kozmetik ihtiyaçlarına binlerce lira ödemek zorunda değil
59 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah. Dine göre de yaşadığımız ülkenin anayasasına göre de benim ihtiyaçlarımı hepsini almak zorunda ayrıca ben evde onun gömleğini ütülemek zorunda mıyım ben onu yemeğini yapmak zorunda mıyım çamaşır yıkamak zorundayım hepsini yapıyorum ama ben zorunda mıyım
Soran+1 yılKardeşim ben zaten yüz mankenliği yapan bir insanım yıllarca da çok iyi markalar da çalıştım ama evlendikten sonra eşim bunu istemediği için ben de bu işimi bıraktım biz hayat planlamamız ı böyle yaptık o işte Ben evde o seni niye bu kadar ilgilendiriyor sen mi karar vereceksin herkes senin beynine göre mi çalışacak herkesten çalışmak istiyorsan çalışacak çalışmak istemiyorsan çalışmayacak
Soran+1 yılYa ben bugün regl dönemindeyim ve her şey çok sinirleniyorum
Soran+1 yılAhahaha tamam 😀
+1 yılValla o 2 bin lirayı benim hondaya harcasam senden güzel olur mk
49 Yorumla- +1 yıl
Sen bence önce beynine yatır, ondan sonra gel konuş burada okey?
- +1 yıl
Olmayan şeyi nasıl çıkarıyorsun 😂
- +1 yıl
Beynin varmış gibi bir de sana yazıyorum neyse ciddiye bile almıcam seni akşam akşam sinirimi bozma kaybol
- +1 yıl
Sil lan o zaman mal
- +1 yıl
Maymun senden akıllıdır mk 😂
- +1 yıl
Ahhaha küfür etmeye başladı silgşelg aptal olduğunu bu kadar belli etme.
Soran+1 yılhirnloser Narr
- +1 yıl
Hahaha ezik sikflfg
Soran+1 yılnutzloser Verstärker 🖕
+1 yılBenim eşim bunu yapsın ve bunu desin sabaha kalmaz boşanırım onu bune lan böyle sen yat kalk sana katlandığına dua et
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu kadar abartmana gerek yokmuş adam kibarca söylemiş hiç çekilmez böyle eş kusura bakma ne kadar sürede bir bakım alışverişi yaparsın
14 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer hepsi bitti
Soran+1 yılEvet hepsi birden bitmiş
Öncelikle Rabbim eşinize sabır versin, 2 bin liralık bakıma ihtiyaç duyuyorsanız köylü bir kadını tercih ederim.
Saygılar20 Yorumla
+1 yılKöylü kızından kastımız 70'lerdeki türk filmlerinde, dünyayı, ilini bilmeyen, saf, kendince naif cahilliği olan ise öylesini bulursanız numune olarak paylaşın.
00 Yorumla
+1 yılbende o an senin yanında şöyle elimi yumruk yapıp avuc kısmıyla omzuna vurup aferin gız iyi dedin gız demiş olayım da ortama uysun
01 Yorumla
Soran+1 yılHe
Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. adam sana katlanıyorsa gerçekten tam bir ermiş. Helal olsun enişteme be.
11 Yorumla
Soran+1 yılnutzloser Verstärker
+1 yılKoca parası ile değil de kendi alın terinle kazanıp harcayabileceğin şekilde harcamalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ben zaten çalışan bir kadındım yüz mankenliği yapıyordum çok da iyi para kazanıyordum ama kocamın kıskançlığı yüzünden bıraktın ya o da bir zahmet madem bıraktırdı alsın her şeyi
- +1 yıl
Gülünü seven dikenine katlanır. Askında az almışın yettimi o kadar?
+1 yılBakım tamam olabilir belki de görgü ve üslup çok kötü.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Senin gibi bir kadını Allah düşman başına vermesin. Adama da acıdım, bana eşim olacak şahıs böyle dese uzun süre yüzüne bakmam.
00 YorumlaBizim köylüler daha kokoş diye bildiğim için köylü olmak extra masraf demektir. Köylüyü karıştırmasaydın iyiydi.🤣 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGiderleri kıs bazı şeyleri sende yaparsın. tamam bakım iyidirde herseyide başkalarına yaptırmak birazda beceriksizlik tır.
00 Yorumla
+1 yılBen direk boşardım seni iki bin bakım mı olurmuş başka pamuklar bulurdum.
02 Yorumla
Soran+1 yılFakir midn
- +1 yıl
Keriz değilim çok istiyorsan çalışır bakarsın kendine.
Biraz abartılı seyyapmissin keşke öfkeni kontrol altına alsaydın bence ona kaybettirdigin güveni geri kazanmak için bir şeyler yap ki eşinin sana o tepkiyi vermesi normal bir durum düzgün bi açıklama yapabilirdin...
12 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim biran da 😀
+1 yıl2 bin lira ne bakımı bu be öyle köylü kadınlar var ki bakımlılıkta sana bin çeker
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Köylü karı diye aşağladığın hiç yoktan insan. Sen onların bookuu bile olamazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yıliyi demşsin yani a her zaman yapmıor sende alışveriş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin o bakımını yiyeyim yelloz o köylü diye aşağıladığın insanlar olmazsa hepiniz acınızdan ölürsünüz beyin yoksunu fukara
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılayık ol
+1 yılAlsaydi daha iyidi. Malzeme kotu olunca 2 bin de yarin kurtarmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok saygısız ve düşüncesiz birisin. Kocan iyi çekmiş seni şimdiye kadar.
41 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ne biliyorsun sen belki ben çok iyiyim bugün sinirlendim bilemezsin ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılabartma la sende, kendi kartın dan yapsaydın alışverişi. 2bin tl ne ya. kesin boya güzelisindir filli boya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHesabını biliceksin babanmı ödüor o parayı adma çalışıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAlmak zorunda. Bakmak zorunda
- +1 yıl
Evet bakmak zorunda ama sende sınırını bilmek zorundasın
+1 yıl2Bin tl'lik bakım anca kurtarıyor diyorsun hımm
91 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haksızsın kusura bakma birde çok haklıymış gibi yağ gibi suyun üstüne çıkmaya mı çalışıyorsun en azından sesini çıkarma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyine mi sen arkadaş her gün torllükten bıkmadın
adam haklı211 Yorumla- +1 yıl
Bu o demi. Hani kocası buna araba vermiş 350k olanından. Beğenmemiş falan 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@psychological aynen :)
- +1 yıl
Ya kafayı temiz kırmış ya da fena halde canı sıkılıyor bunun
Cevap sahibi+1 yıl@psychological her gün başka hikaye
Cevap sahibi+1 yıl@sirammsss aynen tanıdım
Cevap sahibi+1 yıl@sirammsss eğleniyor kendince anlaşılan
Cevap sahibi+1 yıl@sirammsss bence evli bile değildir
+1 yılBence biraz abartmışın bakımı zaten ben bir insanla evlenirsem %5 güzellik %95 iç güzelliğe bakarım bence içe daha fazla önem vermelisin belki içinde güzeldir ama gerçekten çok harcamışın
00 Yorumla
+1 yılAdamın ocağına incir ağacı dikmişsin pamuk gibi olsan ne olur 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılYa her şey o kadar pahalı ki bir duş jeli olmuş 50 lira pet de sana 30 lira her şey çok pahalı hepside bitmişti bu şansa
+1 yılolm pamuk gıbı olman ıcın 2000 lıra harcıyosan.. bence kocan senın tavsıyene uymalı..
04 Yorumla
Soran+1 yılYani kusura bakma da her zaman 2000 lira harcamıyorum her şeyin bitmiş de bu sefer normalde 400 500 TL harcıyorum
- +1 yıl
anlıyorum da ufak ufak denkleseydın barı göze batmış..
Soran+1 yılYa her şey o kadar pahalı ki gel gör bir duş jeli 30-35 lira 40 lira
- +1 yıl
sende haklısın.. ıyı bı gece ıcın deger aslında
Ekonomi hiç iyi değil ya Umarım eşinde güzel bir mesleği vardır
00 Yorumla
+1 yılAdam sana gülüm diyor sen lan lun diyon
30 YorumlaDemekki neymiş makyaj olmayınca kezbansın dmdkkd
114 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj değil yalnız bakım. 😀 Makyaj yapmam ben.
Soran+1 yılKardeşim sen cahil misin cühela mısın bakım şudur mesela kollarımı alma bir bakımdır bacaklarım almam bir bakımdır yüzüme güzel kokular sürmem krem sürmem bir bakımdır anlıyor musun işime karşı bir süslenmelidir sen bunu anlayacak kapasitede değilsin ama ayrıca Profil resmine bakıyorum da konuşacak en son kesin tipe bak
- +1 yıl
Teşekkür ederim zaten bende köylüyüm ayrıca fakirim yani problem değil. Ayrıca bacak kıllarını alma istersen problem değil😂😂iki gram aklın olsa burda bacak kıllarını aldığını bakımdan saymazsın o zaten her kızın görevi 😂😂😂😂 saçmalığa bak ya krem sürüyorsun makyaj değilmiş. Tamam haklısın.
Soran+1 yılİs she kidding me if you don't get to the gym like 🖕
Soran+1 yılhirnloser Narr 😀
Soran+1 yıl4 yabancı dilim var çünkü benim sen krem sürmeyi makyaj sanıyordun değil mi krem cildimizin demlenmesi için ve gece bizi korumak için olan bir şey makyaj de bizi güzelleştiren bir şey yazık
Soran+1 yılMkkk salağı
Soran+1 yılYa ya
+1 yılBence Köylüler senden daha bakımlıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılKöylü kadın senden daha taştır
00 Yorumla
+1 yılKıymetini bilmiyor senin
00 Yorumla
+1 yılDediklerin doğru da 2000 tl ne ya
00 Yorumla
+1 yılBence aen bir şey yapma o yapsın...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Adam haklı bu devirde
00 Yorumlayolu göstermişsin
inşallah görmüştür05 Yorumla
Soran+1 yılAttan inip eşeğe binmek isteyen yürüsün
Soran+1 yılAhahshhs ben bu adamı güzelliğim ile tavlamışım eline çoçuğu vermişim kim indirir beni tagttan
Soran+1 yılKocam düşmanın demekki ,
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Gerçekten bir şeyi çok merak ediyorum. Q
00 Yorumla
+1 yılLafının hiç yakışık yeri yok
00 YorumlaKişisel temizlikle köylü olmanin ne alakası var.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani
aynen yaa sensın krall
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılEe çalışmıyorsan sen de "köylüsün" o zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılYıllarca yüs mankenliği yaptım ayrıca eğitimsiz köylü kadınlardan erkeklerde çok çalışır
- +1 yıl
Makyaj paranı kocandan alıyorsan bir farkın yok
Soran+1 yılAhahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsaydim direk annenin evine gonderirdim seni
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi böyle kadını gönderen salaktır derim
+1 yılBence sekste iyi değil kocan
01 Yorumla
Soran+1 yılAnanı getir deneyelim.
Peki ya kocan ne dedi
00 YorumlaKuyumcu dukkanimi aldin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. gayet iyi demişsin
00 Yorumla
+1 yılYazık adama aw
31 Yorumla
Soran+1 yılTabi yazık onun için ben ne süsler püsler yapıyorum yazık demi
Gizli Üye(36-45)+1 yılDövseydin bari
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe çirkinsin ya ıykk
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılAlırsa görürsün.
033 Yorumla
Soran+1 yılAlsında görsün
- +1 yıl
Ağlarsın sonra.
Soran+1 yılBeni attan inip eşşeğe binmiş birisi ağlatmaz ancak güldürür
- +1 yıl
Köylüler eşek olmuyor canım emin ol senden guzellerdir.
Soran+1 yılVallahi ben üç buçuk sene avon'da yüz mankenliği yaptım evlendikten sonra da çok iyiyim iki markadan yüz mankenliği ve fizik mankenliği teklif aldım ama kocamın inadı yüzünden gitmedim yani 😀😀 hatta söyleyeyim bir 74 boyundayım 56 kiloyum yeşil gözlü beyaz tenli kumral saçlı bir kızım dolgun dudaklara sahibim küçücük bir burnum var sence böyle birisini şirket olma şansı var mı
- +1 yıl
Salla inanayım ben de resmin yok mu resmin?
Soran+1 yılSana niye resim atayım sana niye kendimi ispat lıyım �ster inan ister inanma 😀
- +1 yıl
Maymun gibisindir bıyıklarını al önce.
Soran+1 yılAhahsh öyle öyle 😀
- +1 yıl
Ee belli oluyor tavirlarindan sen şimdi uzulmussundur.
Soran+1 yılAhahahah evet
- +1 yıl
:d
Soran+1 yılEğilsem görücem seni de anca omuzma gelirsin diye göremiyorum kusura bakma ne olur 🖕
- +1 yıl
Boyum 180 canım annem rus git ötede ağla.
Soran+1 yılAhahah öyle öyle 160 evde kalmış baba yanında sığıntı emziğin tekisin. Kendine güveni olmayan cahilsin. Yemin ederim 😀
- +1 yıl
:d tamam.
Soran+1 yıl😛🖕
Soran+1 yılnutzloser Verstärker 🖕🖕
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılSenin şimdi bir tane falan dilim vardır 4 yabancı dilim var da benim yetişemezsin tatlım 😛
- +1 yıl
Yala canım yala zevk veriyordun.
- +1 yıl
Veriyordun*
- +1 yıl
Veriyorsun*
Soran+1 yılAnanı mı yalıyor birisi anlamadım 😅
- +1 yıl
Beni yalıyordun az once :d
Soran+1 yılAhahaha.
- +1 yıl
:d hıh
- +1 yıl
Az kaldı
Soran+1 yılBaş edemeyince tacize mi başladın acımajtan gülemiyorum bildireyim bari tazminat alırım.
- +1 yıl
İlk küfür edip sensin :d
Soran+1 yılKüfür yok. Cahil
- +1 yıl
Orta parmak zaten iltifat oluyor :d
- +1 yıl
Şimdi gelelim senin problemine şaka yapmış olamaz mı?
🤭🤭🤭
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026