Kıvanç Tatlıtuğ, magazincileri "evde hanım bekliyor" diyerek geçiştirmiş. Hani bazı arkadaşlar var ya, sevgilisi olduktan sonra sizi silerler. Öyle arkadaşlarınıza verdiğiniz tepki nasıl olur? Peki siz, sevgiliniz olunca ya da evlenince, eşinize göre mi hareket edersiniz?
Kıvanç da hanım köylü oldu. Evlendikten sonra attığınız her adımı eşinize göre mi belirlersiniz?
Sonuçta sevgili bana yemek yapıp önüme koymuyor. Sidikli donlarımı o yıkamıyor. Bunları karım yapıyor. Tabii ki bir mesafe koyacağım arkadaş çevresine. Sevgili bugün var yarın yok. Ertesi gün TEDAŞ elektrikleri kesse "Ben senden elektrik alamıyorum." deyip, ayrılıp gidecek. Oysa ki evlenince kendi elektrik santraliniz oluyor ve elektriğinizi beraber üretiyorsunuz.
Arkadaş çevrelerinin bizim elektrik hatlarına kaçak hat çekmesine karşıyım. Sonra da ilgi bulamayınca " Dövlet bize bağğğmiyiii! " diyip zırlıyorlar.
evlilik ve arkadaşlık cok farklı eğer evlilikte eşine arkadaş kardeş ve annen veya baban gibi biri olarak görüyorsan arkadaşlarınla veya ailenle eşin arasında kalmak zorunda olmassın insanlar bir birlerine davranışlarıyla kendi görüşleri farklıdır.. eşine farklı arkadaşına farklı davranılır bu şekilde aradaki samimiyetliği azalttığını düşünürsünz fakat eşine farklı arkadaşına farklı davranıyorsanız arada kıskanclık olabilir davranman gereken ortama göre değişiklik göstermeli..
arkadaş durumu biraz farklı olabilir sizin değer verip sevdiğiniz insana karşı sizi sürekli doldurmaya çalışıp o da şöyle kötü böyle kötü diyorsa sırf kendi yalnız kalmamak için bence sevgili için arkadaş silinir. Birisi hayatında olunca tabiki tek başına karar vermeler biter iki kişi yaşar iki kişi düşünüp karar verirsiniz doğal olarak evlilik sonrası değişim olur eskisi kadar rahat olunmaz sonuçta özgür değilsin birisine bağlısın bir bağın var yani.
Adamın öyle bişey demesi, her adımını karısına göre attığı anlamına gelmiyor. Adam onların boş sorularıyla mı ilgilenecekti, tabii evine gitmek ister ya da gayet geçiştirir.
İlla bir genel yorum yapacak olursak, evet evliysen adımlarını eşine göre atmalısın. Yalnız bunun da ayarı var. Sürekli karısının dibinde olması ya da arkadaşlarını silmesi falan bambaşka bişey bu saçmalıktır.
hanimkoylu oldugunu nerden cikardin ki? bir esini destekledi diye, o da fanlari kotu yorum yaptigi icin, hemende hanimkoylu damgasini vuruyosunuz; Adam akrep burcu sevdi mi tam sever ve sevdigi icinde herseyi yapar. Bunu yapinca da kiskaniosunuz hemen hanimkoylu diyosunuz yakistiramadim!
Ben nasil esimi bazi konularda uyaracaksam bazi seyleri istemeyeceksem o da bunlari yapabilir. sonucta bir hayatı paylaşıyoruz. yerine göre hanım köylü olmak bence gayet doğal. adam napcak iki soru sorcaklar diye evde hatunu mu bekleticek. helal kıvanç.
evlendikten sonra bekar hayatı gibi yaşayamazsın, burdan tebrik ediyorum kıvancı, hayatını evlendikten sonra eşine göre devam ettirmen gerekir. Çünkü bu hayatı artık tek başına değil eşinle çocuğunla yaşayacaksın. Sadece kendin için değil onlar için çabalayacaksın. Eşler arası sadakat dünyadaki en güzel şeylerden biridir, eşine sadık olan adam da adam gibi adamdır, delikanlının hasıdır.
Eşim evdeyken boş zamanımı onla geçiririm. Bu arkadaşlarımı sileceğim anlamına gelmez öncesinde plan yapmadan eşime sorarım. Eğer bir planımız yoksa arkadaşlarıma vakit ayırırım. İş hayatı malum çiftler birbirine vakit ayıramıyor bu yüzden boş vaktimi önce eşimle değerlendirmek isterdim.
Tabiiki eşime göre belirlerim. Sonuçta Ama arlkadaşlarımı da ihmal etmem.2 arkadaşım var sadece onlar evime gele bilir. Sadece o iki kızın evine giderim. Güvrnim tam çünki. Kocamla da sad3ce onları tanıştırırım. Onlar da anlayışlı insanlar kocama göre hareket etmem gerektiğini anlarlst.
Benim sevgilim de hanım köylü olur ama öyle değil. Mesela biz birbirimizin her adımından haberdarız öyle olduğu sürece ne kadar eve gelmezse gelmesin. O benim eşim bilmeye hakkım var. Ama benden 1 saniye ayrı da kalamıyor sevgilim o yüzden içim rahat 😏😏😏
Hayır tabii ki de bütün hayatımı eşime / sevgilime göre belirlemem ancak özellikle ikimizi de ilgilendiren konularda katkısının olmasına mutlaka dikkat ederim.
Birlikte karar veririz tabiki bir düşünce saygınlığı var ortada ve bu düşünce aşk ile harmanlanır bazen bazı düşüncelere bile engel olur ki çok tatlı birşey birine aşık olduğum için taviz falan vermek daha doğrusu kıramamak ❤
attığım her adımı ona göre yapmam ama onun istediği yere yerleşebilirim banada uyuyorsa bazı konularda fedakar olabilirim tabi o da olmalı çıkar ilişkisi olmamalı fedakarlıklar tek taraflı olmamalı yani
eve geç gelmek gibi küçük birşeyi büyütüp neden canımı sıkayım ki geç gelmememi istiyorsa geç dönmem eve birde yani bekliyor eşin seni geleceğim demişsin oyalanırsan gitmezsen tabikide kötü hisseder kendini sinirlenir bende sinirlenirim yani. Ayrıca bak bu insanlar iş dolayısıyla vs. çok görüşemiyorlar tahminimce eşi aramıştır eve gel demiştir zaman geçireceklerdir adamda samimice eşim bekliyor dedi diye hanım köylümü oldu? sorumluluk duygusunu yitirmesin insan
açıkcası benim için o sevgilim oo sevgilim diye bir duurm yok o normal bir insandır benim hayatıma sonradan girmiş geçici biridir fakat kalıcı olan insanlar daha önemli =P
Sevgilisi olunca arkadasini silen G. ri zekalilari anlayabilmis degilim.. Ikisi arasindaki farki anlayamiyorlar mi? Bu tur yaratiklara gore arkadaslik ne kadar da basit..
tabii ki eşime göre hareket ederim o da bana göre hareket eder. bir insanın en yakını sevgilisidir. sevgilim benden bağımsız tek bir adım bile atmaz, atacak olsa neden sevgili olsun ki?
Ben sildim gitti herkesi. Çok da memnunum. En yakın arkadaşım sevdiğim şu an. Daha ne isteyebilirim? Zaten arkadaşlıklar palavra değil mi? Kimse kimseyi düşünmüyor gerçekten, açık olalım.
Evde hanım bekliyorsa gidecek tabii. Buna hanım köylülük denemezki. Ha eşi dizi de oynamasına izin vermez rol arkadaşından kıskanır o da işi bırakırsa buna denebilir
adam evine eşine gidiyor helal olsun adam gibi adam diyeceğinize hanım köylü diyorsunuz. pes yani adam karaqkterli biri ki evine gidiyor ya nereye gitseydi?
Ona uygun ve kendime uygum tavırlar sergilerim. Ki bunun hanım köylülük olduğunu da sanmıyorum. Oradan oraya gezse zampara derler, eşini takınca hanım köylü oluyor.
En İyi Cevaplar