Peki sizce evlendikten sonra o evde kadının mı sözü geçer erkeğin mi? Daha baskın karakterde olan hangi cins?
#HermioneGranger 🧚🏻♀️

Bence iyi bir şekilde anlaşmanın yolu iki tarafta birbirlerinin fikirlerini önemsemeli. Hangisi daha mantıklı konuşuyorsa o konuda onun dediği olmalı, eğer bu şekilde inatlaşmak olursa o evlilik cacık olur. Şahsen ben çok inatçıyımdır bana dik dik benim dediğim olur diyen birini çekemem ama eğer bana bu böyle olursa daha iyi olur bence benim dediğim gibi olsun deyip güzel bir şekilde gelirse yerimm onu.. 😂😂
Yamyam mısın sen xd
Kocam değil mi, ister yerimm istersem öperim. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Jszjdh haklısın adiyet oldun
Teşekkürler 😂😂
Ne demek bebişim 😂
Burcun ne? Son cümlelerinde beni anlatmışsın mübârek
@Bollywood_9 balık 😄
Hahahaaa VALLAHİ ben de !!! Mart başı mı
@Bollywood_9 Mart 20 😂
Sürekli benim sözüm geçsin de istemem sürekli eşimin sözü geçsin de... biz olmuşuz bir yuva kurmuşuz oturur konuşuruz kimin ki daha mantıklıysa onunki olur... hep haklı olmak gibi bir derdim olmadı onunda olmazsa sorun yaşamayız...
Benim bir arkadaşımın sözü var :) Size tekrarlayım
Evde hep en son sözü ben söylerim
Masaya yumruğu vururum bammm
Sonra tamam karıcığım derim dedi
bunun üzerine 3 gün güldüm :)
Tabi ki kadınlarımız :) Onlar bizim baştacımız. Bir çok konuda onların sözü geçer.
Tek birinin sozu geciyor ise o evde sorun var demektir.
Vaay
Cevap
42Cevap
Evlilikte rol paylaşmı olmalı yani tek başına ne erkeğin ne de kadının sözü geçmeli
Yeri gelir ortak kararlar alınır yeri gelir erkeğin dediği olur yeri gelir kadının dediği olur
İki kişi arasında bunun dengesi kurulabilir
Lakin toplum içersinde kadın erkekte birbirini her ne olursa olsun doruda da yanlıştada desteklemelidir Bunun yoluda elbette ki sağlıklı ve şeffaf bir iletişimden geçer
Evlilikler bu şekilde küçük fedakarlıklarla sürdürülebilir hale gelir
Kadın ve erkek ayrı telden çalıyorsa ve kendi aralarında iktidar kavgası varsa zaten o evlilikten hayır gelmez
Bence akilli bir erkek kontrol kadindaymis gibi hissettirip kenardan izleyip beklemeli vakti geldikce cok konusmadan sozunu soyleyip aradan cekilmelidir. Zaten kadinda ark niyetli degilse hangi lafin ustune soz soyluycegini hangisinin ustune soylememesi gerekicegini bilir heralde. Iki tarafta nerde durucagini iyi bilmeli yani erkek her seye burnunu sokarsa kadin nasil rahat nefes alicak ama her seyide serbest birakirsa kadinin hayatinda o adamin olmasinin ne anlami var dimi
Erkeğin geçmiyorsa sıkıntı vardır. Bakın eşitlik falan bile değil erkek baskın ve koruyucu olmalıdır aile içinde. Ben evliliğe karşıyım çünkü asla sağlıklı sürdürülemez bu devirde evliliği boykot ediyoruz en fazla birlikte yaşamak olur.
Evin reisi erkektir görüşüne katılıyorum ve cevabımda bu yönde :D
Evlilik demek iki insanın aynı yöne bakması demektir.. aynı yöne bakan iki insan aynı şeyleri düşünüyor demektir... aynı şeyleri düşünen insanlar karar verirken zorlanmazlar...
Ortak bir karar verilmiyorsa zaten o evlilikte bir sıkıntı vardır. Birbirine söz geçirmek mentalitesi ile hayat geçmez evlilik yürümez.
Evlilikte ben'e yer yoktur.. sen ve ben evlenir "biz" olur.. mantık kazanır..
Valla tek bir tarafın sözü geçiyosa sıkıntı konuya ve yerine göre kimin sözünün geçtiği değişmeli bence
Erkeğin gibi gözükse de kadının onay vermediği bir şeye karar verilemez ya ortak karar alınır ya da kadının sözü geçer :D
başlığı ve soranı görünce kahkaha attım :D bence aşk kazansın :D :p
Gülcek ne var 😄
senin sözün geçer ya ondan şooooldu :D .>) iyi günler
Hakshsjxhsjxhhdhd 🤣🤣😂😂 ahahahhcjcjenc
İlahi ya 😂😂🤣🤣iyi güldüm sağol 😂😂 sana da
vallla ne olursa olsun bı zaman sonra herkes karsısındakının huyunu ogrendıgı ıcın ona gore davranıyor. Yanı kımse baskın olmuyor. Öyle bısı yok yanı
Kadının sözü geçer arkadaş biz erkekler çok büyük konuşsakta vallahi son sözü kadınlar konuşuyor😂😂😂
Ayrımcılık yapmayalım. Her karar ortak alınmalı. Onun dışında hanımlar evin düzeni için tek başına karar verebilir :)))
Ortak kararın sözü geçmesi lazımdır sonuçta bir aile ve ikisininde söz hakkına sahiptir
Her ikisinin de gecmeli yoksa evlilikten bir taraf haz almaz
Nasıl ki evlilikte beraberlik varsa evin içinde de beraberlik olmalıdır.
Kesinlikle kadının sözü geçer aksini söyleyen evli erkekler yalancıdır 😁
Erkeğin geçiyor genelde, ama kafasını kullanmasını bilen kadınlar da var.
İlişkiden ilişkiye değişir bu durum. Kim daha baskınsa onun sözü geçer.
Kadınların sözünü dinleseler onlar için iyi olacak ama çoğu bildiğini okuyor. Sonra da bizim lafimiza geliyorlar ama iş işten geçmiş oluyor..
Bizim evde son sözü ben söylerim, oda; "peki karıcığım." Olacak, evlendiğim zaman
Erkek karar verir kadın noktayı koyar 😂
Ben cabuk inanırım kanarım safım eşim zekiysr tabikide eşimin
Kadın soyler adam dinler sonra o da aynisini soyler :)
Erkeğin sözü geçiyor gibi görünse de kadının sözü geçer
Nekadar yanlis 2 tarafinda gecmesi lazim bu siru yanlis
Yerine göre , surekli ayni tarafin sözu gecmez herkes herseyi bilemez iyi de olamaz
Erkek son noktayı koymalı * kadınında düşüncelerini göz önünde bulundurması gerekir
Kadınlar kendi fikrini erkeğin fikri gibi ortaya koydukları için gizli kahramanlar kadınlar oluyor.
Kadının tabi 😎😂
:Dd efsanelikten ziyade çok da doğru bence 😂
😈😈😈😄😄
Eşbaşkanlık olur (kadının ki geçiyor 😪)
Sosyalist düzen. Ortak karar.
Böyle birsey olamaz müşterek kararlar alinmali
Erkegin fikri alinir son soz hatun kisinindir😎
Baskın taraf olmamalı. O tarz ilişkiler bana ters
En son erkeğin sözü geçer
PEKİ KARICIĞIM
İkisininde geçmesi gerek
Erkegin sözü geçmeli bence
son söz erkeğin elbette: peki karıcım
:Ddd
Erkeğin genelde
Evde benim gecsin disarda beyim ne derse o 😂
Bence erkeğin geçmeli ;)
Yerine gore her ikisininde gecer
Gerek var mı böyle bir üstünlüğe
Evin içinde kadının dışarda erkeğin
Erkeğin sözü geçer, kadının istediği olur..
Sözünü dinler ama benim sözüm geçer
Erkeğin sözü geçer :D
#hacıemre
Baskın taraf kimse onun sözü geçer
Erkeğin geçer ama kadında etkiler 😊
İstişare eden devamlı kazanır yani danışmalı
Birlikte 🌸🌸
Kadın
Kim daha çok zekiyse
İtaat et rahat et
Eşit.
senin gibilerin