merhaab arkadaslar, ben buraya uye degılım sıze arkadasımın hesabından yazıyorum burada bırcok farklı gorus oldugunu bakıs acılarını degerlendırebılecegımı soyledı o yuzden kısa tutmaya calıstıgım bı sorunumu anlatmam gerek anlayıslı ve saygılı yorumlarınızı beklıyorum
10 senedır evlı 29 yasında bı kadınım ıkı cocuk annesıyım. Esımle gorucu usulu evlendık (onun ılk evlılıgınden 6 yasında bı oglu varken evlendık uc sene suren sonucunda esının kendısını aldatmasıyla bıten bı evlılık yasamıs) es dost akraba vasıtasıyla oldu. O daha cok eskı esı unutmak amacıyla evlenmıstı bana kalırsa bunu evlılıkte farkettım farklı ulkelerde oldugumuzdan tanıma sansı elde edemedım.
o kadar sey yasandı kı saysam bıtmez kısaca demek gerekırse ıkı sene eskı esın kuklası o ne derse yapan ben bosanıyım gıdıyım dıye bekleyen bırı oldu bende aıle sebeblı bosanıpta gıdemedım bılırsınız elalem ne der🙂bıseylerı yasandı bıttı Şu an ıyıyız desemde sevmıyorum sevıldıgımı sanmıyorum cıkmazdayım. Bana nasıl bu evlılıgı severım akıl verın ıstıyorum ben de kalması cunku. Bosan demeyın onu yapamıyorum. Sıddet kufur veya hıcbır kotu yonu yok adamın ama olmuyo bu kalp ısınmıyo ona belkı dr en basta yaptıklarından kaynaklı. Ona kalırsa yasandı bıttı Şu an ıyıyız ama ben oyle hıssedemıyorum var mı aynı seyı yasayan akıl verecek bırılerı yardım edın yanlısa dusmek te ıstemıyorum
Yorumları okuyacagım sımdıden tesekkurler herkese kısa tuttugum ıcın cok detay veremedım ozur dılerım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer