Astroloji & Burçlar Burcunuza Uygun karı/koca olacağınız burcu diyim mi (burcunuzu yazın)? Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim aslan uyudu bende kahve sigara mix yapiyom(Bu bilgiyi alın...😂😂😂) Güncellemeler+1 yıl Bugün inanılmaz bir huzursuzluk huysuzluk var bende ya Burcunuza Uygun karı/koca olacağınız burcu diyim mi (burcunuzu yazın)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güneş burcum Başak, yükselenim ve ay burcum oğlak. Bende biliyorum bişeyler ama senin fikrini merak ettim kızçe :) 2 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ateş ve hava olamayacağı kesin, yine toprak veya su grubu... Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Aşkım su olmaz ya sanki başak su Grubu ile uyuşmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında Su beni üzüyor haklısın. Geri ne kaldı, toprak mı diyosun? Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Aslanla iyi olursun gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ama hep onun sözü geçer kız :D Olmaz öyle. Yorumla dincbeyer Aslan +1 yıl Ben Aslan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dincbeyer Burada ekmek yok size, kış. Yorumla dincbeyer Aslan +1 yıl Neden amaa 😪😢 üzdün şimdi Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 312 cevap paylaştı. Gerek yok; Koç, Aslan ve Balık olduğunu biliyorum :D 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 Yay +1 yıl Söyle ben yayim bulayim burcumu gideyim buralardan djdjd 0 0 Yorumla
mavidogaams Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Terazi +1 yıl Yengeç boğa yengeç aslan Başak terazi akrep yay oğlak kova oğlak balık 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Hımm anlıyorum Yorumla mavidogaams Terazi +1 yıl Ben yengecim yengeciğim Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% Aslan +1 yıl Aslan burcuyum 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Terazi Yorumla Gktugaslan Aslan +1 yıl Nerden bulacam teraziyi Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% İkizler +1 yıl Hic akrep burcu sevgilim olmadi ya 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Olur umarim Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl Söyle aşkoYengecim 😃 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Balık Yorumla Musty_Gregor Yengeç +1 yıl Abla balık ilişkim olmadı hiç bilmiyorum xjanahhshs bide boğayla olmadı ben teraxi ve yaya hastayım bidr kova kadını ❤️ Yorumla
Eliffs_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 52% Kova +1 yıl Burcum kova, yükselenim balık 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Balık Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% Yay +1 yıl Yay burcuyum canım 😅😅 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Başak Yorumla
KralBaskanDöndü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl 21.07.94 yengeç 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Balık Yorumla KralBaskanDöndü Yengeç +1 yıl Boğa derler ama genelde Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% Oğlak +1 yıl Oğlak burcuyum yükselenim akrep 0 4 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Yükselen akrepse akrep olur boğa olur Yorumla filinta001 Oğlak +1 yıl Tamam şimdi akrep veya boğa kadın buluyorsun bana öyle demek basitte fjfjjf Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl 😂😂😂😂😂 boğa ve akrep kadınlarına sesleniyom Yorumla filinta001 Oğlak +1 yıl Bulsunlar beni aldatmayan erkeğim fjfjjdjd Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Buyur. Bahtıma bakalım ne çıkacak? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben akrep eşimde akrep uyumlu mu 0 3 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Çok uyumlu masallh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler hocam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşimde öyle ya Sabah sabah tartıştık Yorumla
Hjajhzhxhxb Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Terazi 1 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Kesinlikle aslan erkeğini bir dene Yorumla Hjajhzhxhxb Koç +1 yıl Nasıl yapıcaz abla onu be ;d Yorumla
Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg Takip Et Xper 6 Yaş: 71 , eic 100% Balık +1 yıl Akrep 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Akrep erkeği boğa kadını aşırı iyi Yorumla Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg Balık +1 yıl Dikkat dikkat nefes alan boga kadini aranir dikkat dikkat Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% Boğa +1 yıl Boğa 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Akrep kadını Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Boğa +1 yıl Boğa burcuyum 0 4 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Akrep erkeği Yorumla Sessizbiokur Boğa +1 yıl Yükselenim de başak bu arada Yorumla Sessizbiokur Boğa +1 yıl Akreplerle iyi anlaşamıyorum ben pek. Bana soğuk ve mesafeli geliyorlar. Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Aşkım akrepler sevmeden yakınlaşmaz Yorumla
ummiiss Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl kova 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl İkizler yay Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Aslan +1 yıl Yengeç 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Balık Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Balık 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Boğa veya akrep erkeği Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Boga 0 2 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Akrep erkeği Yorumla Yardımedin_ İkizler +1 yıl Konu hep bi yerlere gitmese ve fevri davranmasalar 10/10 iliskide bilmiyorum ya Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% Yay +1 yıl Yay burcuyum 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Kova Yorumla
Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Boğa +1 yıl Boğa burcu 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Akrep Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 Oğlak +1 yıl yayy 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Boğa Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Okuz burcu 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Okuz erkeği Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kova 0 12 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl İkizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤦🏻♂️ var öyle şeyler de sonuç yok Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Neden biliyor musun ikizler dengesiz seni bırakıp birden özledim diyebilir Kovanin aklı ile oynar kovada aşık olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dengesiz tutarsız olduğunu bile bile istiyoz da o değerimizi bilmiyor şimdilik 🤷🏻♂️😏 öyle yapması soğutur da çok farklı çekim var ya bitmiyor da ya olsun ya kopsun her şey Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl İkizler kadını aldatmaya meyili haberin olsun Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Niye gizlendin be Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Sen bu kız yüzünden başkasının duyguları ile oynadiysan karman bulmuştur seni haberin olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım sıkıldı lan gece gece 😐 zaten onun bana gelmesi için mucize lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimsenin duygusuyla oynamam aylardır bu kızla olmak için bekliyom çıkış yolu bulmaya çalışıyom Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Tavsiye verim uygula Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Bu kızı düşünürken başka kızlara seni seviyorum dediysen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavsiye mi Yorumla
kvrckbayan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Koç +1 yıl Aslan 0 1 Yorumla Yaşamasın_ırkımızz İkizler +1 yıl Terazi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Güneş burcum Başak, yükselenim ve ay burcum oğlak. Bende biliyorum bişeyler ama senin fikrini merak ettim kızçe :)
Ateş ve hava olamayacağı kesin, yine toprak veya su grubu...
Aşkım su olmaz ya sanki başak su Grubu ile uyuşmaz
Aslında Su beni üzüyor haklısın. Geri ne kaldı, toprak mı diyosun?
Aslanla iyi olursun gibi
Olabilir ama hep onun sözü geçer kız :D Olmaz öyle.
Ben Aslan
@dincbeyer Burada ekmek yok size, kış.
Neden amaa 😪😢 üzdün şimdi
Gerek yok; Koç, Aslan ve Balık olduğunu biliyorum :D
Söyle ben yayim bulayim burcumu gideyim buralardan djdjd
Yengeç boğa yengeç aslan Başak terazi akrep yay oğlak kova oğlak balık
Hımm anlıyorum
Ben yengecim yengeciğim
Aslan burcuyum
Terazi
Nerden bulacam teraziyi
Hic akrep burcu sevgilim olmadi ya
Olur umarim
Söyle aşko
Yengecim 😃
Balık
Abla balık ilişkim olmadı hiç bilmiyorum xjanahhshs bide boğayla olmadı ben teraxi ve yaya hastayım bidr kova kadını ❤️
Burcum kova, yükselenim balık
Balık
Yay burcuyum canım 😅😅
Başak
21.07.94 yengeç
Balık
Boğa derler ama genelde
Oğlak burcuyum yükselenim akrep
Yükselen akrepse akrep olur boğa olur
Tamam şimdi akrep veya boğa kadın buluyorsun bana öyle demek basitte fjfjjf
😂😂😂😂😂 boğa ve akrep kadınlarına sesleniyom
Bulsunlar beni aldatmayan erkeğim fjfjjdjd
Buyur. Bahtıma bakalım ne çıkacak?
Başak burcuyum
Aslanım dökül bakam
De bakayim. Teraziyim
Balık, yükselenim akrep.
Ben akrep eşimde akrep uyumlu mu
Çok uyumlu masallh
Teşekkürler hocam
Eşimde öyle ya Sabah sabah tartıştık
Terazi
Kesinlikle aslan erkeğini bir dene
Nasıl yapıcaz abla onu be ;d
Akrep
Akrep erkeği boğa kadını aşırı iyi
Dikkat dikkat nefes alan boga kadini aranir dikkat dikkat
Boğa
Akrep kadını
Boğa burcuyum
Akrep erkeği
Yükselenim de başak bu arada
Akreplerle iyi anlaşamıyorum ben pek. Bana soğuk ve mesafeli geliyorlar.
Aşkım akrepler sevmeden yakınlaşmaz
kova
İkizler yay
Yengeç
Balık
Balık
Boğa veya akrep erkeği
Boga
Akrep erkeği
Konu hep bi yerlere gitmese ve fevri davranmasalar 10/10 iliskide bilmiyorum ya
Yay burcuyum
Kova
Boğa burcu
Akrep
yayy
Boğa
İkizler
Söyle bakalım yengeçim
Aslanım buyur
Balık
Başak
Oğlak
yayım
Aslan
Okuz burcu
Okuz erkeği
Kova
İkizler
🤦🏻♂️ var öyle şeyler de sonuç yok
Neden biliyor musun ikizler dengesiz seni bırakıp birden özledim diyebilir Kovanin aklı ile oynar kovada aşık olur
Dengesiz tutarsız olduğunu bile bile istiyoz da o değerimizi bilmiyor şimdilik 🤷🏻♂️😏 öyle yapması soğutur da çok farklı çekim var ya bitmiyor da ya olsun ya kopsun her şey
İkizler kadını aldatmaya meyili haberin olsun
Niye gizlendin be
Sen bu kız yüzünden başkasının duyguları ile oynadiysan karman bulmuştur seni haberin olsun
Canım sıkıldı lan gece gece 😐 zaten onun bana gelmesi için mucize lazım
Kimsenin duygusuyla oynamam aylardır bu kızla olmak için bekliyom çıkış yolu bulmaya çalışıyom
Tavsiye verim uygula
Bu kızı düşünürken başka kızlara seni seviyorum dediysen
Tavsiye mi
Aslan
Terazi
Balik
Başak, teşekkürler.