Ya benimki şöyle ilk zamanlarda çok soğuktu yani ilgilenmezdi yavaş yavaş hayatına girince ilgisi arttı aslanlar ailelerine önem veriyor beni ailesine aldı hiç üzmüyo çok sert görünse de sevdiğine merhametli oluyorlar
Çok güzel uyumunuz var boğa erkeği yerine göre ağır başlı olur akrep kadınını taşır, akrep kadını boğa erkeğinini ne istediğini bilir eğlenceli bir ikili cinsellik uyumu da iyi
Benim akrep Burcu arkadaşım vardı Boğa sevgilisi vardı bunlar habire yemek yiyordu kız kilo aldı o mal yüzünden sonra spora gittiler akrep ve boğa fiziğe çok önem veriyo
Aşkım ilk önce akrep erkeğini diyim akrep erkeği eğlenceli oluyor akrep kadını da aynı akrep erkeği gibidir sıkıcı ilişki sevmez ikiside kıskançtirlar uyumlulsr birbiri ile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yengeç burcuyum ama aşka inancım kalmadı
Evet, ikizler burcuyum.
Koç
Teşekkürler.
ay aslanlar nasil olur iliskide? benimki sekse cok düskün ilgi de pek göstermez
Ya benimki şöyle ilk zamanlarda çok soğuktu yani ilgilenmezdi yavaş yavaş hayatına girince ilgisi arttı aslanlar ailelerine önem veriyor beni ailesine aldı hiç üzmüyo çok sert görünse de sevdiğine merhametli oluyorlar
Terazi söyle bakalım hadi :D
Boğa kadını
Bunu neye göre söyledin :D
Bildiklerime göre
Yaşamasın ırkımız derken? Bunu merak ettim boş ver burclari da
Yaşamasın ırkımız diyip bozkurt işareti yapman.
Oğlak 🤔 hadi de🤣
Başak erkeği
ex flört başakdı kız tövbe bir daha 🤣🤣
🤣🤣 aşkım o zaman boğa erkeği
ex flörtlerimle anlaşmamı yaptın bu ne kahinlik 😱🤣 burcunu bil desem bilemezdin 2/2 isabet 🤣
Ciddi mi 🤣🤣🤣 kız aslan erkeği diyim o zaman
yeterince belanı bulamadın diyosun 🤣 olur olur o da olur 🤣
Evet, koç burcuyum.
Koça herkes olur
Aslan hariç:)
Burcum boğa, yukselenim boğa
Kimse bir şeyim olamaz
Aslan burcuyum. Bana aslan burcu verin.
Benim burcum yok galiba
Bilmiyorum ama ben teshir ve esimi paylasmayi seviyorum, esimde bundan zevk aliyor, bu bize yeter 😅
Bana taktik vermiyon artık be
Sana gerekli bilgiler verildi bekle ayrılsin kız eminim ayrılır çünkü sık sık kavga ediyormiş dedin
Bekliyorum selo bakalım
Akrep
Boğa kadını
Kova
Kova erkeği ayrılırken çok iğrenç ayrılıyor onunla baş edecek tek burç aslan kadını 🤣
🤪🤪🤪
Buyur
Ne buyur be burcunu de
Boğa
Akrep kadını kesinlikle
Neden
Çok güzel uyumunuz var boğa erkeği yerine göre ağır başlı olur akrep kadınını taşır, akrep kadını boğa erkeğinini ne istediğini bilir eğlenceli bir ikili cinsellik uyumu da iyi
Hadi ya bakalım buluruz inşallah
Benim akrep Burcu arkadaşım vardı Boğa sevgilisi vardı bunlar habire yemek yiyordu kız kilo aldı o mal yüzünden sonra spora gittiler akrep ve boğa fiziğe çok önem veriyo
Bende çok önem veririm abur cubur falan yemem hiç deli gibi spor yapıyorum
Yemek yemeyi çok severim ama sağlıklı yerim şekerli hamur işi tatlı falan yemem
İşte bu ikili çok iyi boğa erkeği dolgun fizik seviyor valla çok tutuklu bir aşk ama akrep kadını sıkıcı ilişki sevmez bilgin olsun
Dolgun sevmem 😀sporcu severim yağsız ama işte galiba bu yüzden sevgilim olmuyor sıkıcı biriyim
Boğa erkeği go₺e önem veriyor nasıl dolgun sevmiyorsun ya uydurma birsuru Boğa tanıdım
Yükselen burcun ne
Göte önem veririm tabi dolgundan kastım yağlı değil kaslı popo sevilir 😀
Bilmiyorum ki Mayıs 20 gece 3 de doğmuşum
Bilmiyorum knk o yüzden dedim ben boğa ile anlaşamıyorum mesela
Biliyorum*
Bence burç saçma anlaşabilirsin ama yeterki anlayışlı olmak lazım
Git bak bir yükselene merak ettim
Burç saçma değil Kuran'da ds geçiyor doğru burçlar
Balıkmış djjdf
Ayyy o yüzden sıkıcisindir yükselen balık olanlar sıkıcı oluyor genelde yengeç ve başak da olur sana
sıkıcı değilim aslında sadece doğru ortam lazım :D
sen ikizler misin :D
Yok be ne ikizileri
bilmiyorum artık biraz eğlenceli ol donuk olma sohbet konusu açmasını bil mesela
açmayı bilirim ama yaşadıgım şeyler yüzünden hevesim kaçtı yaşama ondan dolayı yoksa her ortama ayak uydurabilirim
Olur akrep
Akrep kadını
Hani nerede
Koç.
Koç ile her burç uyumu bence
Bencede
Aslan
Terazi kadını tabiki
Yengeç
Koç kadını iyidir
Mahvetti koç durr 😅 bir inat tuttuysa bitiriyor eminmiyiz?
Koç kadını geri adım atmaz evet
Teşekkürler
Akrep
Boğa
Akrep 🦂
Boğa
Aslan
Terazi
yayy
Yengeç kadını
Deme
Sen sus o zaman kenara geç
Akrep
Boğa
Boğadan başka olmazmı
Hangi burç istersin beybi
Aslan aşko
Yükselenin ne aşkım
Kovaaa
aslan
Akrep burcuyum 🦂
Oğlak
Akrep
At burcu
Burç ne ya.
yay.
O nick ne ya
Kova
İkizler
Al bak yine geldi ikizler burcu olan erkek arkadaşım 😔
akrep burcuyum
iyiyim sen nasılsıın
İyi idare eder sana akrep kadını diyorum
akrep kadını nasıl olurki
Aşkım ilk önce akrep erkeğini diyim akrep erkeği eğlenceli oluyor akrep kadını da aynı akrep erkeği gibidir sıkıcı ilişki sevmez ikiside kıskançtirlar uyumlulsr birbiri ile
Koç Burcu :D
Yay knk
Yengeç kadını
Teşekkürler knk birisi olsun da Burcu önemli değil 😀
Aslan burcuyum
Oğlak
Başak
Oğlak kadını
Hmm hadi bakalım 👋🏻