Güncellemeler
+1 yıl
Bir kere olsun sus dedim diyo bi susmak için onca laf söylenir mi neden bana bunları yaşattı
Güncellemeler
+1 yıl
Off canım acıyo kalbim ben onsuz nasil yaşayayım tuhaf bir boşluktayım bana nasıl o pis sözleri etti arkadaşlar gerçekten napcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tane tane anlatir misin? Neden gitti o? Cinsellik yasaniyosa zaten sonu muhtemelen kotu bitiyor. Anlat hadi neker oldu?
Herkes cinsellik konuşuyor sadece biz değil ki
Herkesi bosver sen kendi iliskine bak. Ne oldu da bu kadar agir tepki verdi sana?
Rahatsız oluyormuş mesaj atiyomusum susmuyor muşum saçma sapan şeyler anlamdım ki
Ben hiç bisey anlamadım
Gerçekten
Tane tane konusacaksan konusalim. Yaslariniz kac, ne zamandir beraberdiniz?
Bbbb.
Anlasildi sen daha cocuksun ve hic olgun degilsin. Seni kullandi ve sikildi artik. Degersizlestin onun gozunde. Daha cok aglarsin bu kafayla. Buyu artik
Hoşttt orspu çocuğu
Bir gn ananı sker erkekler ağlarsın o zaman büyü artk derim
Kudurmaya devam et sen cahil cahil konuş sen başına neler gelecek çok görmeye devam et.
Dengesiz sensin demek ki anan baban dengesiz sende cocuklarisin evinizde nasıl bir davranma şekli varsa buraya yansıtma orspunun oğlu
Konuşmak istemiyorum belki sen kim oluyorsun kötü sözler ediyorsun pezevvnk
İnşallah söylediklerini bir bir yaşarsın herkes yaşar kötü cümlelerini umarım en iyisi nasip olmaz herkes kötü sözlerini çeksin çok gördüklerini inşallah
Ben bu kadar diyorum ahım çıkar elbet herkes böyle davransn bakalım
Herkes hak ettiğini bulacak daha bisey bilmiyorsun malca konusuyosn günahımı alıyorsun zaten aklı olan insan işi bitince yüzüne vurmamali umarım çok gören herkesin başına gelir ben iyi niyetimle yaklaştım ama başkası kullanma amaciysa bana kötü soz söylüyorsa inşallah aynısını yaşar
Benim burda suçum yok... hiç bir şekilde çünkü o beni zorladı anladın mi ben istemiyordm böyle şeyler yapmayı günahımı alma
Insan sevdiği içim herseyi yapardı anladın mi ben de dayanamadım çünkü nefsim dayanamadı sen ne anlayacaksın beynin mi var? Sonra beni de batirdı her seferinde yaptırdı insanlığa gelince herkes insan Müslüman kendince ama Müslümanligin m si yok
o ne demekmiş... ohaaa
Bende anlasam hayatını niye mahvedeym
O farklı şehirde ben farklı şehirde sen kendini düşünüyorsun bencil insansın diyo
Çok pis sözler etti ağza alınmayacak
Mesajları silmiyorum ama canım acıyo kabus gibi
dertleşmek istersen dinlerim
Bi sikinti varsa söyle ona göre davranaym demiştim ona çok değer verdim sabır ettim sadece mesaj attığım için rahatsız oluyor anlamıyorum Bi insan neden bunu yapar
Böyle bir insan değildi çok değişti düşünüyorum ne yapmış olabilirim
başkasıyla samimi oldun mu?
İnthar etcen başka napcan ki söcndlj
Onu da dedim saçma sapan iliski için intihar et çok akıllısın diyor
Haketmişsin.
Neden
Çok ağır sözler etti
Sana birisi söylese naparsin hak edersin o zaman
Konuyu detaylı anlatırmısın