Bu hafta buluşacaktık , sizce bitti mi yoksa daayanamayıp yazar mı çok kırıldım ve bahane mi etmiş sizce?😞😭😭😭😭😭

konunun baş kısmını bilmiyoruz.. ama şunu okuyunca, eski bir buşmanıza bir mazeret uydurup gelmeyişi, bu günde çalıştığı halde izin alıp veya işten erken çıkarak konsere gitmesi zoruna gitmiş. kendi açından haklısın. halbuki sana bir mesaj ile söyleseydi. bu kırıcı üslüplar olmazdı. anladığım kadarıyla sen bayağı seviyorsun,. hesap, kitap vermeyen biri seninde hesp sorman testiyi çatlatmış. ama kafanı bozma sadece testi çatlamış gibi. bunuda sen çok üstelemeden tamir edebilirsin.
sadece sinirler ayuka çıkmış bir muhabbet.. bence bitiş değil. testi çatlamış ama kırılıp parçalanmamış.
doğru haklısın sevdiği insanın olumsuz tavı üzer
şık birşey değil onun yaptığı,
azcık sevgi hoşlantı kırıntısı dahi kalbinde varsa bu şekilde sona ermez. ves vese etme.
tabiki hayır haklısın.
sert uslüpler var ama, çokta öyle umutsuz vaka değil. az rolantıya al ileşimlerini, hatta dondur senin kırıldığını ona bu şekilde hissetirebilirsin diye düşünüyorum.
biraz karşılıklı atışmalrınız olmuş, beyefendi sıkılmaya gelmiyorki dişlerini göstermiş. ama bu herşeyin bittiğini göstermez. olay soğuyunca tekrar eski haline döner. bundan eminim.
semra36 bana yazarmisnz özelden acaba bisye sormam lazim size
sana sert yanit vermis. Bence bittmis sen su saatten sonra yazmazsan en fazla 1 ay icinde ya da 2 ay icinde yazar.
Cevap
7Cevap
Emre'ye o kadar çok sinir olmuş ki Türkçeyi unutmuş :(
Mesela gör yerine hör yazmış. değil yerine diil yazmış brovoya değinmeyeceğim bile :(
Yazım hatalarından olaya odaklanamadım. Tek hatırladığım söz emre, perşembe ve izin :(
detayları ogrenmedin mı tam olarak erkek arkadaşlarıyla girmişse anlarım da tek gittim diyorsa sıkıntı vardır sevgilim varken tek gitmek sacma
konuşmak en mantiklisi dinle önce bir neden bulasmaya gelemediğini bahanesi ne göre de konsere gidişini yorumlarsin
Daha şiddetli tartışma yaşadım ak lfmvşdöh şimdi bir ss atardım site dumanaltı olurdu mdşvödşb (keyfim bozuk 😢)
yazmaz.. isi yokusa surmussun
sallamıyor ki adam seni üzerine düşüp cevap vermen bile saçma olmus
:( kusura bakma ama boş bir insan kendini üzmeye değmez
yazmaz gibi hesap vermek istemiyor
Bahane olabilir ama baksana en ufak sorunda hemen bitti diyen insan bu? İtici gibi. Hani bağlı değil gibi. Bilmiyorum ama yine de kardeşim sen tanıyorsun onu.
Tabii ki aynı şeyleri yaşadım. Biz de konuşuyorduk hep son mesajı ben atıyordum. En son gene attım bu yazmadı ben de bekledim 2 hafta oldu çevrim içi olup olup bana bakıyordu ben de dün gece engelledim. Moralimi o kadar bozdu ki anlatamam. İsteyen yazar, ilgilense her şekilde yazar. Sözde birbirimizi tanıyacaktık.
Seni oyaliyor🤔
Kahim degilim maalesef
*kahin
Takma
Gitmez bu adamla
olum okumak çok eğlenceli bshshshsh
çokmu yakışıklıydı böyle ağladığına göre
senı kırmıssa bıttıgıne bızmı karar vercez
bnce bahane etmişş hemen ayrıll gitşinn
Camışşş
Olayı anlamadım
ayrl bence