Ben biriyle konuşuyordum ayrıldım sizce görüşleriniz?

Merhaba herkese iyi geceler. Ben biriyle konuşuyordum ayrıldım. Birinci buluşmada sürekli güldü. Yerli yersiz herşeye. Beni arabaya davet ediyor. Bende hayır dedim. Ben inatçı ve nazlıymışım. Birinci buluşmadan sonra mesajları azalttı. İkinci buluşmada ben dışarı çıkmıştım yürüyüş yapıyordum. Ben görmüş arabayla. Telefonla aradı. Yürüyüş yapıyorum dedim. Bana sinirlisin diyor. Beni yanına çağırdı. Gittim yan yana oturuyoruz. Bu sefer yerde yılan var dedi. Arabada oturalım dedi. Arabasında oturuyoruz. Tuttu beni öptü. Sonra yüzünden ter boşandı. Bende neden bu kadar çok terledin diyince bana senin yüzünden dedi. İkide bir elimi şeyine getiriyor arabada. Sonra eve gidelim dedi. İlginç bir adamsın dedim gülüyor arkadaşlar. O terlemeden sonra bir hafta iletişim kesildi. Ne mesaj ne arama. Insgramda hikaye paylaşıyorum ilk o bakıyor. Bende bir gelecek bir sevgi samimiyet göremediğimden her yerden engelledim arkadaşlar. Bir de işin içinde erkek arkadaşı var. Birinci buluşmada ben yanındayken tam 5 kere aradı arkadaşı. Şüphelendim. Beşincide buna küfür etti.

Ben biriyle konuşuyordum ayrıldım sizce görüşleriniz?