Bu bir chat uygulaması, kardeşim bir şey yaşamamiş ama psikolojisi bozulmuş durumda ben ahlaksız oldum diye ağlıyor sürekli, ben 20 yaşındayım bu arada adamın fotoğrafı olan kısmı karaladım. Bu kişiyi şikayet etsek bir sonuç çıkar mı?
17 yaşında kardeşimin 35 40 yaşında adamla olan konuşması, sadece bu konuşmalarla şikayet edilebilirmi?
Muhtemelen kardeşin reşit olmadığı için olabilir fakat tehdit vs bir şey var mı nude fotoğraf atmismi kardeşin o seviyeye boşuna gelmez durum yinede konuşmada daha iyi watsapp yani telefonun falan vwrmismi kardesin
Hayır en azından akillik etmiş kendi fotoğrafını atmamış kardeşin reşit olmadığı için bu suçtur fakat olayın içinde tehdit vs birşeyler olmalı o zaman suç teşkil etmeli mesela bana nude atmazsan seni bulur döverim seni öldürürüm vs yani amaç burada suç unsuru olabilecek şeyler olmalı çocuk ben onun 17 yaşında olduğunu bilmiyordum der yirtar işin içinden o yüzden dikkatli olmak lazım ya da discord gibi bir uygulama sanırım bu tam emin olmadım o. Tarz yerlerden kardeşin uzak dursun inşallah kardeşim gerçek adını soyadını vermemiştir