Yani ne bileyim insan kardeşi gibi gördüğü biriyle sohbeti kısa keser falan ama bu konuşmak istiyor benimle hissediyorum işte bu benim kafamı karıştırdı. Belki de ben yanlışım
Bekar erkeklere ne oldu onlarla konuşsana abi kardeş gibi? Şimdilik kardeş gibi yaklaşır yarın faydalanmak ister. Evli erkeklerden uzak dur kızım aklını başına al!
Dikkatli ol. Öyle saatlerce sohbet etme. Ara sıra sohbet et
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır kızım o adam normal biri olsa seninle sohbet etmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Özeline girmek istemem ama genelde baba figürünün eksikliğini yaşayanlar böyle tuzaklara düşüyor, abi kardeş ayağına sana göz koymuştur muhtemelen, uzak durman en iyisi davul bile dengi dengine demişler
Bence uzak dur, istemeyerek de olsa bir ailenin dağılmasına vesile olmak istemezsin sanırım, şimdi abi kardeş diye başlar sen kendinden emin olsan da zamanla kafası karışabilir ki öz kardeşi olmayan bir kıza kardeş gibi deyip sohbet kurmak da saçma geliyor kısacası nereden tutsan elinde kalıyor akranlarına bak bence, en azından bekarlara
Sohbeti cazip gelebilir ama Kız ve erkeğin normal arkadaş veya abi kardeş olması da hoş değil. Kaldı ki evli birisi yabancı bir kıza değil, eşine ve ailesine ilgi beslemeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Abi kardeş diyorsun yani ilişkiyi kesmek ile ne alakası var sanki aşk yaşıyorsunda pişman olmussunda kesmem mi gerek diyorsun
Bir de evli kendisi
Kardeşim diyosun ki abi kardeş gibiyiz evli olup olmaması ne alaka?
Yani ne bileyim insan kardeşi gibi gördüğü biriyle sohbeti kısa keser falan ama bu konuşmak istiyor benimle hissediyorum işte bu benim kafamı karıştırdı. Belki de ben yanlışım
Konuşma uslubunu çözemedin mi sana nasıl değer verdiğini felan filan
Abi kardeş mi ahaha o ayağa senden neler neler yapmanı ister bekle sen
Diyorsun
Bir de evli kendisi
Sende ama
Bekar erkeklere ne oldu onlarla konuşsana abi kardeş gibi? Şimdilik kardeş gibi yaklaşır yarın faydalanmak ister. Evli erkeklerden uzak dur kızım aklını başına al!
Dikkatli ol. Öyle saatlerce sohbet etme. Ara sıra sohbet et
Hayır kızım o adam normal biri olsa seninle sohbet etmez
Özeline girmek istemem ama genelde baba figürünün eksikliğini yaşayanlar böyle tuzaklara düşüyor, abi kardeş ayağına sana göz koymuştur muhtemelen, uzak durman en iyisi davul bile dengi dengine demişler
Bir de evli kendisi buna ne diyorsun?
Bence uzak dur, istemeyerek de olsa bir ailenin dağılmasına vesile olmak istemezsin sanırım, şimdi abi kardeş diye başlar sen kendinden emin olsan da zamanla kafası karışabilir ki öz kardeşi olmayan bir kıza kardeş gibi deyip sohbet kurmak da saçma geliyor kısacası nereden tutsan elinde kalıyor akranlarına bak bence, en azından bekarlara
ettir nolacak. anlaşma uyum varsa konuş tabi
Evli ve çocuklu
İstemiyorsanız kimse kimseyi oyalamasın. Yaş farki da çok ya
Onunla sohbet etmek istiyorum. Bir de evli kendisi. Ama zaten abi kardeş olarak
Sohbeti cazip gelebilir ama Kız ve erkeğin normal arkadaş veya abi kardeş olması da hoş değil. Kaldı ki evli birisi yabancı bir kıza değil, eşine ve ailesine ilgi beslemeli
Onu bundan alıkoyma
sohbetinizin türüne bağlı
Zevk alıyor musun
Burdan mı? Yoksa reeldemi
Burdan değil
Sohbette yaşın ne önemi var
Hee kqrdes tabi aman kaymqsin sanq diklkat et
Yok ya evli o zaten
Hayır
Neden peki?
Arada 20 yaş var bu işin sonu illaki cinselliğe gider diye düşünüyorum
Basar benden demesi
Basar derken?
Bildiğin basmak
Hayır
Neden peki?
Karşı cinsten arkadaş olmaz
Safmısın sen azıcık:)
Saçma bitirmelisin
Sohbeti nere bağlamak istiyosun
Sencee
Sana zararı olur mu
Ne bileyim evli bir adamın benle konuşması falan. Bu benim kafamı karıştırıyor
Edebilirsiniz
Bir de evli kendisi
Abi kardeş muhabbeti neticede
Yakında iskelene yanaşırrr
Ettirme
Ne sohbeti
Öyle normal sohbet işte havadan sudan. O bana kardeşim diyor ben de ona abi diyorum
Sorun yok ki