AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Bitmiş tabii bu evlilik, sakın affetme.
Git bosan yalan o yine yapar bı kez affet
aklın varsa boşan donuna kadar da al
Senin kıymetini bilmek lazım
Yapacak teksey boşanmak
kafa da bitti ise resmiyete de bitmeli
Ben senin yerinde olsam kısasa kısas yaparım.
Ben kendime yakıştırmıyorum
Ahlaklimi verdiğin fikir
Çok zor durumun bence affetme. 1 yıl seni aldatmış
Çok zorlandım sindiremedim ama kafamda bittiği için affetmiyorum ve bosanacagm
Dertleşmek istersen burdayım. Yanlış anlamazsan eğer
Böyleleriyle evlenmek için kimbilir zamanında kaç takla atmışsındır iyi oluyo üzülmedim
gecmis olsun asla affetmeyin
Pişman etceksn baska care yok
Hee kesin oyuna getirmiştir kendi payı hiç yoktur
abla koy tekmeyi sakin barisma
Arkadaşım eğer ömrü boyu yalnız kalmayı düşünüuorsa tamam bosansın ama bırbaskası geldıgınde aynı seyler olcak herkes aldatır sadece herkes yakalanmaz. Eger bu mantık ıslerse pişman edıp ders aldırırsa aldatmaya yeltenmez. Soru sahıbının degernı hatırlatması gereklı
@Doktorcivann aldatmayi normal mi karsiliyorsunuz ne demek bu boyle seylerin kabulu olmaz kadin yapsa demedigini birakmazsiniz erkek yspinca affet oluyor
Yapmayan kadin ya da erkek yapanlardan daha coksa evet normal olan o. Olmamasini istemek ayri bir sey olmamasi ayri bir sey. Herkes teoride aldatmiyot ya da aldatmak istemiyor ama uygulamada durum cok daha farkli. Hele hele biraz daha realist olp yuzlesmek gerekirse kimse aldatilmak istemez ( fantazisi olmayanlar haric) cogunluk aldatmak ister.
Tabiki bir de aldatmayi cesitlerine ayirmak gerekir, mental ve fiziksel aldatma olarak. Isin ayrintilari giderek artmakta. Neticede yikici degil yapici olmaya calismak gerekli. Bazi yerlerde duygulara soz gecirebilmek ve mantigi dinleyebilmek ayri bir meziyet, ayri bir erdem. Su dusunceyi aktarmak istiyorm, onayliyor ya da karsi cikiyor degilm: (ozellikle) kadinlar aldatildigini bilse bile gormezden gelip gozunun esinin uzerinde oldugnu hissettirmesi ve olasi aldatmada iliskinin bitecegine inandirmasi gerek, boylece bir tehdit olarak kullanabilir. Ancak bildiginde de ortaya cikarmamasi gerekir ki neticede ortaya cikinca isler kendisi icn daha zorlasacaktir. Bu fikirlere katilirsiniz katilmazsniz bilemem ben sadece kisinin geriye kalan yasantisindaki ve yasantisindan sorumlu oldugu bireylerib ( cocuklarin) huzuru icn ne gerekiyorsa onu yapmasini destekliyorum.
Son olarak bundan bosanirsa bdaha evlenmiyecek ya da iliski yasamayacak mi? Olasi tekrarda kuvvetle muhtemelki tekrar aldatilcak ve belki kendisi de aldatacak..
Umarim ne demek istedigmi anlatabilmisimdie, iki dusunup bir karar almak herkes icn daha saglikli olacaktir.
Geçmiş olsun çok üzüldüm ya
Takma gecer
Abla sen dünde aynı soruyu sordun
Yeni açtım başkasidir.
Bi günde kaç kişi aldatılıyor acaba? Bence 100 / 150 vardır. Bu yakalananlar tabi 🙄
bitir.
Yuva hata dan daha büyük bozma yuvanı
Pişman olmuş zaten bitirme
Naptın?
Bende aldatıldım.. çok zor..
çok ağır birşey ya
Sakin olmak lazım
Boşanmayı düşünme, mücadele ver. Kolay olan boşanmak
Zor bir durum sana birşey sormak istiyorum ama
Ne denir bilemedim
Tk atsana bana