EEvli oldugumu sonradan soyledim buyuk ask bitti ama?

Ben hemşireyim hastanede biriyle tanıştık, beni beğendi bende onu ciddi olduğunu söyledi. Artık ailemle de tanışmak istedi uzatmayalim dedi çok da efendi biri... ama ben ona yalan söyledim evli olduğumu söyleyemedim gönlüme laf geciremedim bir hataydı devam ettim 1 ay olmadan da itiraf ettim. Boşanmak istedigimi söyledim ama nafile.. yıkıldı şok geçirdi yalanımdan dolayı bıraktı beni. Ben çok ağladım onu arayıp, kaybetmek istemediğim için soyleyemedim dedim.. aradan 1 sene falan geçti farklı şehirde o bazen arayıp bosandinmi diye soruyor beni çok ozledigini söylüyor şehrime gel falan diyor... ertesi gün yok oluyor ortadan. Ay geçiyor birden kendi resmini atıyor.. veya görüntülü konuşuyoruz özlem gideriyoruz sonra yine kayboluyor... hala nikahlisin ben allahtan korkarım diyor... dün yine aylar sonra yine görüntülü konuştuk genel de de kendi adım atıyor.. az önce mesaj attım sana çok ihtiyacım var bu süreçte yanımda ol diye cevap yazmadı... sizce bu durum nedir. Geçen ay da yine sordu bosandin mi diye yok dedim biz imkansiziz bosansamda dedim oyle düşünme belli olmaz falan dedi

Güncellemeler
11 ay
Okuyun okuyun detaylı da az beyninizi geliştirin okuyarak, aklınız sadece tek şeye çalışıyor dimi
EEvli oldugumu sonradan soyledim buyuk ask bitti ama?