Evlenmeden önce çok zayıfsın 5 kilo alsan iyi olur diyen kocam , evlendikten sonra 5 kilo aldığım için dalga geçti görünüşümle?

Evlenmeden önce 1.70 boyunda 54 kiloydum. Kocam da 57 kilo. Boylarımız neredeyse aynı. Bana çok zayıfsın böyle hasta olursun yüzün çökük gibi duruyor diyordu. şu an 8 aydır evliyiz. Ben rahmimdeki kistten dolayı karnımda şişlik yaşıyorum ve 60 kiloyum. Kocam da 63 kiloya çıktı. Her anlamda ilgili , beni beğendiğini, sevdiğini belli ediyor. Ama dün gece durduk yere senin göbeğin daha belli dedi. Rahatsızlığımı da biliyor. Sonra yanlış anladın dedi defalarca özür diledi. Sonra bende kendi karnımdan hoşlanmadığımı söyleyince , sen hastalığından sonra kilo almaya başladın çok yiyen birisi değilsin dedi. Yarın bir spor salonu araştır istersen dedi. Ertesi gün sabah da beni yanlış anladın sana hamileliğin ne kadar yakışacağını , anne baba olmanın ne kadar yakışacağını söylemek istemiştim dedi. Ben hamile değilim ve bu zamana kadar da hadi çocuk yapalım demedi. Kafam karmakarışık. Beni beğeniyor mu beğenmiyor mu.. Kurduğu cümlenin altında ne yatıyor anlamıyorum. Bakımsız bir kadın değilim makyajımı yaparım bana kendimi iyi hissetirdiği için özen gösteririm. Ama birden öz güvenim yok oldu. Sizce nasıl hareket edeyim?
Evlenmeden önce çok zayıfsın 5 kilo alsan iyi olur diyen kocam , evlendikten sonra 5 kilo aldığım için dalga geçti görünüşümle?