+1 yılBurada senin kilo alıp alma Tabii ki senin sağlığın açısından çok önemli bir şey Ama burada daha dikkat edilmesi gereken bir şey var ki kocanı Yaptığı terbiyesizlik böyle bir şart koşması onun aşağılık bir karakter olduğunu ortaya koyar senin yerinde ben olsam derdim ki Hadi bakalım bosa o zaman madem öyle Hani madem senin için boşamak bu kadar rahat Çünkü ben de dedim ki Tamam o zaman hadi bakalım boşan işlemleri başlat Bunu neden söylemeni istiyorum biliyor musun Çünkü ayrılık var o kadar kolay değil böyle dediğin zaman bu sefer o geri adım atacaktır emin olabilirsin ters psikoloji
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle bu kısır döngünün içinden çıkmanız lazım. Her şeyden önce kendinizi sevin ve kendinize odaklanın. Kilo vermeye ve bu yolda azmetmeye karar verin ki en önemli aşaması bu. Ondan sonra bir diyetisyenden yardım alın eğer kilo vermeye engel bir durumunuz bir rahatsızlığınız yoksa kilolarınızı er geç verirsiniz inşallah. Dediğim gibi önce üzülmekten vazgeçin ve kendinizi sevin. Hatta bence kilo aldınız diye sizi boşayacağını söyleyen adamdan siz kendiniz boşanın. Ondan sonra da üzülmek yerine kilo verme çalışmalarına bir an önce başlayın, sağlığınız için, kendiniz için.
00 Yorumla
+1 yılKocan elinde terazi ile geziyor herhalde. Bu ne saçma düşünce. Daha saçma olanı böyle diyen adamla evlenmen. Hadi evlendin niye kilo aldın. Nerden baksan saçmalıklar zinciri.
Neyse terazi görünce ölü taklidi yap.181 Yorumla- +1 yıl
Ahshshjdjf
+1 yılBoş kalma, doldur gününü. Düşüncelerle değil yaptığın şey ile doluyken kafan çok fazla aklına gelmez yemek. Genelde boşsak sarıyoruz böyle yemeğe ya da kötü düşüncelere.
01 Yorumla
Soran+1 yılPandemi yuzunden yapacak hic bir sey yok ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHani sağlığını düşünmek adına şaka yapıp gözünü korkutmaya çalıştıysa şayet, yine de komik değil kendisi. Saçmalamış iyice.
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin takıntısı olabilir
- +1 yıl
Takıntısı tabi olur herkesin. Ama boşanmakla tehdit eden birini ciddiye almam ben.
Soran+1 yılNeden kimse burda direk. sordigun soruya cevap vermiyor
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. böyle diyen birini kabul etmeyecektin..
seveceğin yerlerimi çoğalttım dersin artık😃10 Yorumla
+1 yıl16 kilo aldın peki ne zaman bosayacak söylemedi mi? Bu olabilir eşinin kilo takıntısını ben garip bulmadım burdakilerin aksine. Sen de bunun için kendine dikkat etmelisin. Bu evlilik için iradeli ol ve aldığın kiloları geri ver. Yapılacak başka bir şey göremiyorum ben. Hızlı alınan kilolar hızlı verilir. Çoğu ödemdir zaten.
Karatay diyeti en tok tutan en hızlı kilo verdiren diyettir.61 Yorumla
+1 yılAdam evlenmeden önce bunu dedi sen de bunu kabul edip evlendin mi? 👏🏼👏🏼👏🏼
90 YorumlaEn başta söylemiş sana olacakları. Gerçi o da saçma, bu davranışını desteklemiyorum ama sen karşı çıkmayıp evliliği buna rağmen kabul ettiysen hata senin hatandır.
Şimdi ya kilo vereceksin, ya farkettirmemeye çalışacaksın, ya da kocan dediğini yaparsa boşanacaksınız. Yapacak bir şey yok.40 Yorumla
+1 yılKocan seni kilo aldığın için beğenmiyor olabilir bak bu gayet normal o da alsa sen de beğenmeyebilirsin. Estetik anlayışıdır bu normaldir. Ancak bunu bir şarta bağlayıp seni boşarım gibi ultimatomlar savurması gayet ahlaksızcadır. Bunu düzgünce söyleyebilirdi (hayatım son zamanlarda kilo mu aldın sen bana mı öyle geldi?) Gerçekten kocanı seviyorsan spor yapıp diyete başlayabilirsin. Üzülmene hiç gerek yok kilo almak gayet normal bir şey vermesi de çok kolaydır. İstersen gayet de kolay verebilirsin
30 Yorumla
+1 yılKocanızı eleştirmek mi? Koca dediğiniz iyi gün değil, kötü gün dostudur da. Bu dediginiz kişi nefsi için size demiş kiloyu. Sizin sağlığınız için dememiş.
Pes! Ayrılın desem de ayrılamazsınız. Onun sizi terk etmesini bekleyin.. Çok uzakta değil tebligat almanız..04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı nerden biliyorsunuz pardon benim sorduğum eleştirin hadi hep beraber beni hakli çıkaralım degil ortada bir sorun varsa suçluyu ortaya cikararak bu sorunu çözemezsiniz önce sorunu çözer sonra kişiyi cezalandirirsiniz
- +1 yıl
Bakın hanımefendi siz sağlık açısından uyarılıyor olsanız, eşinizi desteklerdim. Gayet haklı derdim. Ama burada ne diyorsunuz? Ben daha kilo almadan dedi bunu. Çünkü kendisi kilolu hanımlardan hoşlanmıyor. Olabilir bu durum. Ama seni boşarım diye tehdit etmek ve sizi bir de strese sokması? Burada size kilo verin demeye gerek yok. Zaten kendiniz için verebiliyorsanız verirsiniz. Ama sizi böyle ezen ve üzen birisinden ayrıl desekte ayrılmazsınız. Zaten demissiniz yazınızda. Çözüm bulur musunuz diye? Yoksa siz de biliyorsunuz 2 çözüm yolu olduğunu. Ya rejim ve sporla kilo vermek. ya da sizi ezmeye çalışan bu kışıyla ayrılmak. Bunu diyecek son kişi bile ben değilim
Soran+1 yılBen de tam olarak insanlara nasil rejim yaptığı konusunda konuşmaya çalışıyorum belki motivasyon arıyorum ama kocama ne yapacağıma zaten karar verdim
- +1 yıl
Sizin her koşulda çok mutlu ve başarılı olmanızı diliyorum güzel insan. Doğru ve güzel insanlar çıksın karşınıza.
Bunu ciddi söylememiştir kilo olayının önemini vurgulamak için söylemiştir
şimdilerde ilgisizliğini buna bağlıyorsun doğrudur
o halde kalkıp kilo verme zamanı
ama şunu da unutma ilgisizlik kiloyla ilgisi çok az zamanla alışıyorsun birbirine
bence bi taraftanda ilgisini çekmeye çalış tabi canın istiyorsa 😉10 Yorumla
+1 yılKocanın böyle bişey demiş olması hoş değil öküz hatta bildiğin öküz. Her şeyin bir usulü vardır öküz olduğu için bilememiş. Ama üzülecek bi durum yok. Kilo alınır verilir bunları dert etmek yerine uygun bi diyet ve spor yaparak 16 kiloyu verirsin. İllaki denk gelmişsindir Ağır Yaşamlar programına millet ne kilolar veriyor yaa 16 nedir ki... Yaparsın sen bence. Şimdi uygun diyeti sporu araştırmaya başlayabilirsin. Sağlıkla kal.
10 Yorumla
+1 yılPazartesi gününden itibaren diyete giriyorsun
ama kendin için vermen lazım bu kiloyu kocan için değil onuda bil10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Niye kendisi taz oğlan mi? O kilo almıyor mu? Tamam sağlığın acindan kilo alma ni istemeyebilir bu normal bir şey ama böyle öküz gibi davranmasını gerektirmez
Sanki bir lütuf sunuyor da hamilelikte sabrım olur diyor.
Öküz erkeklere denk gelip sonra bütün erkekler aynı diyorsunuz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbicim neden siz adamı elestiriyorsunuz ki. Adam en başından demiş ve eside kilo almış ama vermekte istiyor. Burada öyle sallayan kizlar gidin 120 kiloluk adamı alında görelim o zaman cevherinizi hadi bakalım. Herkesin bir kriteri var demekki eşi kilolu kadın sevmiyor. Eşini bosayacagindan falan da değil onun kilo almasını istemediği için bunu diyor. Kadın vücudu değişkendir kilo alır verir ama kimse k. bakmasin kadın fiziğine kilosuna dikkat etmek zorunda (erkekte aynı şekilde ayiya dönmeyecek) bu bir tercih meselesi kardeşim geçin bu seni öyle sevsin ayaklarını falan Mağden öyle insan ayrımı yapmadan herkes herkes sevebilsin niye olmuyor peki. Ablacım kilonu ver zor birşey değil kilo vermek tamamen kendi iradende olan birşey bu. Eşini seviyorsan birbirinize saygınız varsa vereceksin bu bu kadar basit.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Demek ki
Evlendikten sonra kilo alıp kendini salan kadınlar görmüş.
Senin onlar gibi olmanı istemiyor.
Bu günden itibaren spor ve diyete başla40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılTroll bu soru kesin ama cevap şu. Işe gir boş kalmazsın yeme aklına gelmez. Kilo takıntısi bende de var adam halksız değil. 90 kilo kadın mı olur filden farksız. erkek bile kilolu olur bu rakamla ki kadını düşünemiyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılVirus yuzunden çalışamıyoruz ve sporu bırakmak zorunda kaldım düzenim bozulduğu için kilo aldım
- +1 yıl
Ömür boyu spor yapılmaz zaten. Sen en iyisi boğazı tut yapamıyorsan her gün oruca niyet et. Bu da alternatif...
Soran+1 yılBen musluman degilim
- +1 yıl
Sorry, unut gitsin o halde...
türkiyede kadınlar evlenince salıyor kendini genelde. tıbbi yardım alın akşam havuç ayva gibi lifi bol meyva yiyin uyku düzenini bozmayın
36 Yorumla
Soran+1 yılTıbbi yardım derken
Soran+1 yılDefalarca diyetisyene gittim hepsi aynı
- +1 yıl
o zaman şunu yapacaksın masaya yemek yemeye oturmayacaksın ağzına bir lokma atıp 3 dakika bekleyeceksin gezineceksin açlık hissi gelincebir lokma daha iri kesilmiş mor lahanalı havuçlu ekmezsiz salata yiyeceksin ılık su içeceksin ekmek sadece siyez ekmeği yiyeceksin tok tutar
Soran+1 yılBen yemek yemiyorum hep atistiriyorum
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bu cümleyi kuran bir adamlada gittin evlendin mi? Tebrikler. Bile bile lades demişsin. Olay aenin kafanda biziyor, üzüntü insana yemek yedirmez tam tersi eritir bitirir. Bu işte bi yanlışlık var!
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkesde ayni sonuç olmuyor demek ki
Soran+1 yılYemeden içmeden kesilme de sorundur sıkıntıdan yemek de
e sen kusura bakma ama sıkıntılarinmi varda boyle bi adamla evlendin abla
51 Yorumla- +1 yıl
abla ahni spor degolde bence zihnini çalıştırmak daha çok kilo vermrni sağliyo mental egzersizleri ara lstor en basitinden başla gunde yarim saat bir saat meditasyon yap bunun yaninda diyetinide Uygula hem esimin mutlu olmasi icin hemde kendim icin de bide cok uyursan cok kilo alirsino yuzden gunde 4 saat falan uyuki uykudan alamadigi enrrjiyi bedenindeki yaglardan yaksın vucudun ha bunlarin hepsinin disinda birde bi ilac var gayet yasal bi ilac asil amaci kilo verdirmek degil ama deli gibi kilo verdiriyor istersen o sekildede yardim edebilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sana EVLENMESEYDİN demek istiyorum. Akıl var fikir var böyle diyen biriyle 1 ömür değil 1 gün bile geçmez be kardeşim!
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa seni sevdiği için mi almış yoksa senin fiziğin için mi. Yarın öbürgün hastalıktan kilo alsan diyelim bu sefer bu sanada bakmaz. Ne saçma iş
17 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sorun yok tabii ki. ama neden o zaman insanlar güzellere evlenmeye calisiyor
- +1 yıl
Bak evlenmeden önce sorun yok. Herkes kendine güzel gelenle evlenmek ister. Ama evlendikten sonra yok kilo alırsan seni boşarım yok zayıflarsan seni boşarım yani bunları demek saçma. Erkek adam sevdiğinin her haliyle yanında durmalı sadece erkekler için geçerli değil kızlarda öyle. Hani ben şişmanlardan hoşlanmıyorum eğer sende kilo alırsan senden soğuyabilirim demek var bide kilo alırsan senden boşanırım demek var. Eşinin yaptığı yanlış bence.
Soran+1 yılBen su an onun yanlışından cok kilo vermenin çarelerini dusunyyirum
- +1 yıl
O zaman diyetisyene git diyet programı al. Yüzmeye gidebilirsin, basket oynayabilirsin, plates yapabilirsin, bol su içip spor yapabilirsin. Ve son olarak metabolizmanı hızlandırman lazım
Soran+1 yılDiyetisyenler beni deli ediyorlar ve programları ise yaramıyor genelde Akdeniz beslenmesi üzerine yogunlasiyorlar surekli yemek yemek zorunda kalıyorsun bu bana. iyi gelmiyor pandemi sebebiyle sporu maalesef bıraktım
- +1 yıl
O zaman sen yağlı şekerli şeylerden uzak dur yemeklerde zeytin yağı tercih et ve yukarıdaki dediklerimi uygula işe yarar.
Soran+1 yılYemekler zeytinyagi ile pismez canim bakınız bunu 4 senelik gastronomi mezunu soyluyor şekerli seyler zaten yemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle diyen biriyle evlenmek mi saçma yoksa bu cümleyi kuran birinin evlenmesi mi saçma diye düşündüm bir an ve karar verdim. İkiniz de saçmalamışsınız
10 Yorumla
+1 yılKocan haklı dürüst adam sen bunlara aldırış etme hiç bir erkek kilolu kadını istemez boşanmazda senden kilo alman iyi değil bence verki adamın gözü dışarı kaymasın
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle eşin hayvanın teki sevgi böyle bir şey değil ama sen yine de daha sağlıklı ve fit olsan senin faydana. Spor yap evde ve zararlı şeyleri yemeyi bırak mesela çok yiyorsan bile sağlıklı olanlardan ye tatlı yerine meyve ye sonra yavaş yavaş yeme düzenini de halledersin hazır hissettiginde
10 Yorumla
+1 yılYeme o zaman kardeşim bu sadece o adam için değil her erkek için geçerli o dobra olmuş söylemiş başkası olsa 100 kiloda olsan severim der ama kilo alınca aldatır
11 Yorumla
+1 yılÖyle diyen adamla nasıl oluyor da evlenebiliyorsun acaba? Aşk insanı bu kadar kör mü ediyor ya? 🤦🏻♀️
20 Yorumlaİnşallh boşamaz ama aldığınız fazla kilolarla ne kdar zulmettiğiniizi bi bilseniz.. en acısıda boşandıktan sonra o atılamaz verilemez denn kiloların yeni birini bulma hevesiyle 2 ayda verilmesi
00 Yorumlaİlk başta hata yapan sensin bana öyle bir şey diyecek ve onunla evlenicem öyle mi hayata olmaz evlenmezdim bu sözün üstüne güzel bir bırakırdım onu yalnız kalsın ister başka birini bulsun
00 YorumlaKocan onu dedikten sonra nasıl evlenebildin inanamıyorum sana ya. Sevmek bu değildir ki... şu an evlisin mutlu olman ayaklarının yerden kesilmesi gerekirken kilo aldım kocam beni boşıycak diye dertleniyosun. Bak okurken bile ne kadar saçma. Eğer eşin böyle biriyse kendine saygın olsun ve ondan sen ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılsırf kilo için seni terk eden bir kişiyle evlenmek ne biliyim o kişinin takıntısı var demek sadece kilosuz zayıfken sevebilicek kaarktermiş kaç kilosun ayıptrır sorması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılSen bir de ne yapacam diye mi düşünüyorsun. Sen beni bosayacaktin ya ben seni boşayayim daha güzeli bul de.
10 Yorumla
+1 yılAblacım o lafı söyleyen biriyle neden evlendin ya. Tamam fazla kilo sana da zarar verir ama onun söylediği şekil çok kötü.
10 YorumlaKilo alırsan seni boşarım dedi sadece bu yüzden. Tamam senden kadınlık istemek hakkı. Onun harici kendine bakıyorsan kilo halledilebilir bi sorun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTipinle mi evleniyor boyu devrilsin böyle kocaların 😂hastalık olur kilo alınır iyi boşasın herkes birbirini öyle şey mi olurmuş
10 Yorumla Hastalık sebebiyle olma durumu hariç baştan bir erkeğin söyleyeceği en önemli konu. Evet hanımlar, evlenince kıçınız başınız büyümesin.
10 Yorumla
+1 yılAklını peynir ekmekle mi yedin bacım sen. Sen bile evlenmişsin çek şimdi lafa bak kilo bu alınır verilir bu yüzden insan mı boşanır bence sen onu boşa
10 YorumlaAllah allah bu sebepten boşanmakta ney ya , vucudunla mı evleniyor eşin?
20 YorumlaBu lafı kullanan bir erkekle evlenmişsen herşey hakkındır senin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı hamilelikden sonra duba gibi olan kadınlar var salıyorda salıyor e dikkat ediceksin yemene içmene bunun yaninda egzersiz ediceksin
00 Yorumla
+1 yılSeni her halinle sevmeyecek bir insana senin ihtiyacın yok. Ayrıca sana saygısız davranmış.
bence ondan önce sen boşa :)00 Yorumla
+1 yılAz ye ve aksam yeme yogurt meyve ile gecistir. 3-4 aya eski hale donersin. Gunduzleri de yuruyus yap.
00 YorumlaKendisi dört dörtlük mü?
Ayrıca neden insanlar kendilerini böyle ezdirir anlamam. Kimseye muhtaç hissetmeyin kendinizi.00 Yorumla
+1 yılNasıl böyle biriyle evlendim diye kendini sorgulayacak ve boşanacaksın. Kilo aldın diye boşayacak adam hasta olursan falan neler yapar sana bir düşün.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bişey la bende sevgilim kilo alsa diye dua ediyorum 😂 böyle tombik tombik yanaklar olsa ne biçim iyi olur
00 Yorumla
+1 yılCok sacma yaaaaa...
Umarim senin kilon ona yüklenir kendi kilosuyla yüruyen bidon gibi olur.
Uzulme ablayaaa ölenin bile Allah sabrini veriyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaaa sittirsn pezvg
O zaman mankenle evlencekti10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYahu siz bu herifleri nerden buluyorsunuz neden bu tiplerle evleniyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılSende şart koysaydın evlilik sözleşmesi falan yapsaydınız keşke
10 YorumlaSana kilo alırsan seni bosarim dedi ve sen de buna rağmen evlendin mi? Aptalsin
11 Yorumla- +1 yıl
Güncellenmişsin ona cevap olarak yazıyorum, birincisi sen insanları değiştirmeye calismiyorsun ama o seni degistirmek istiyor. Tabii ille de aptal olacağım diyorsun... Neyse. Kilo vermek istiyorsan buraya yazma. Google da daha detaylı araştırma yapabilit diyetisyenlere gidebilirsin. Ne bileyim yoğurt ye, bol su iç, spor yap evde, az ama sağlıklı beslen.
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılVe Sen buna rağmen evlendin demek ha
Seni olduğun gibi kabul edemeyen andavalin teki10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılböyle bişey diyosa seninle fiziğin için evlenmiştir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen boşan psikolojik şiddet uyguluyor diye de tazminat davası aç.
02 Yorumla- +1 yıl
Ohaa be, kara haber tellali gibisin sen de , hemen yangina körükle gidiyorsun
+1 yıl1 değil
5 değil
10 değil
15 hiç değil
Tam 16 kavanoz KİLO00 YorumlaKendi özgüvenin için dikkat edersen kendini daha mutlu hissedersen bunlara takilmazsin☺️
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir cümle kuran insanla nasıl olduda evlendin
Yazık00 Yorumla
+1 yılVe bunu diyen biriyle evlendin mi sen de? Puuhhh diyecek sözüm yok
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce ne yaşıyorsunuz ya hu?
Söz verdiysen tutmalısın. Adamın söylediği abes kabul etmen daha abes. Kolay gelsin00 Yorumla
+1 yılBen olsam kilo için benden ayrılacak adama koca demezdim ve ilk ben onu boşardım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kocanı n bu dünyadan olduğu na inanmıyorum derim 😄
00 YorumlaSende dikkat edeceksin az yemeye bak spor yap kilo ver , kara kara düşüneceğine
00 Yorumla
+1 yılTamam onun bu soyledigi ap talca da sen niye uzulmek yerine vermiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yeme hırsına yenik düştüğün için kaybedeceksin demektir. o zaman kısacaksın boğazından geçenleri.
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat