8senedir evliyim. Sadık biriyim. Evlilikte hiç bir konuda eksik kaldığımı asla düşünmüyorum.. 2de kızım var... Eşim olacak kişi beni öyle bir aldattiki sessiz sakin ruhum duymayacak şekilde.. Birde kızı iş yerine aldı eleman diye... 1 yıldır salak yerine koyuldum... şu an itiraf ediyor ve çok pişmanım birdaha yapmayacağım o kız tam o... bu diyip duruyor. Ben bittim tükendim.. 11 kilo verdim 1ayda.. Enaon ne yediğimi bilmiyorum. O kız o... bu nün tekiydi beni oyuna getirdi diyor... Çok yara aldım... Kesin kafamda bitirdim evliliğimi 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYapıp yapıp sonrasında vicdanını rahatlatmak için itiraf ediyor ve yine de tüm suçu karşı tarafta ki kıza atıyor. Evet çok takdir edilesi gerçekten... Muhtemelen tehdit ediyor kız ve bir şekilde kendini önden koruma altına almaya çalışıyor. Olayları çarpıtarak sana anlatıyor, "pişman olmuş gibi".
Kafanda bitirdiysen ve gerçekten kararlıysan bir an önce adım atmalısın. Kendini kötü hissetmen çok normal fakat senin eksikliğin falan değil bu, onun karakter eksikliğinden kaynaklı. Affedersen tekrarlama ihtimali çok çok yüksek, bir şekilde önüne bak. Bu psikoloji hep böyle kalmıyor, elbette atlatacaksın ve sonrasında daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksın. En büyük destekçin kendinsin sadece ve o iki kızın hayata daha sıkı tutunmanı sağlayacak en büyük etken... Kızların için bitirmelisin, çoğu kişi bu hatayı yapıyor; Çocukları için bir çok şeye göz yumuyor, bunun en başında da ihanet geliyor fakat böyle bir şeye kalkışan bir insanı ben "baba" vasfına da hiç bir şekilde layık görmüyorum. En başında karısı olduğu için uzak durmalıydı, sonrasında da çocukları olduğu için fakat bu şekilde fütursuzca ilerleyen bir insan hiç bir şeyi hak etmiyor. Sonrasında nasıl bir hayat sürer, ne olur bilmiyorum ama umarım o da yaptığı şeyin ne denli ciddi olduğunu algılar ve ona göre yaşar...
Hakkında hayırlısı olsun ve bir şekilde sonunda çok yıpranmadan mutlu olman dileğiyle...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşine guvenme. Birde kendini haklı çıkarmak için kadıni karaliyor. O kız o... Sende s, r, fsizsin demeliydin. Al birini vur ötekisine. Kız oyuna getirmismis. Gelmeseydin. Demiyor musun benim karım çocuğum var. Tabi nefisleri kabarinca ne çocuk görürler ne karı. Varsa yoksa kendi nefisleri. Sonrada der o... Beni oyuna getirdi işi bitmiş çünkü. 😡😡😡🤬🤬🤬🤬
06 Yorumla- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ kadının dedikodu yapması, çok konuşması erkeğin aldatacagini anlamına gelmiyor beyfendi. Çok istemiyorsa, rahatsızsa bosasin gitsin ne halt eder etsin. birazcık mantıklı düşünün. Kadın sizi aldatsa acaba neler düşünür neler yaparsınız düşünmek bile istemiyorum...
- +1 yıl
Büyük sözüme tovbelerr olsun ama yaramaz
- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ ya sana istisnalar denk gelmiş diye bütün kadınlar kötü ya da bütün kadınlar aldatılmayi hak etmiyor. Genelleme yapmayın.
- +1 yıl
Benim nerede hakettiginibyazdim Sen aldatilmayla kafayı takmışsin doğru okursan anlarsın. istisna mi guldurme beni çevremdeki lerim çoğu neden böyle o zaman
- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ doğru okuyorum tabi doğru yaşıyorsanız bilemicem...
- +1 yıl
Kendini kandirmya devam etme ben neden giremedim o zaman neyse biraz sert oldu haklısın yaşında benden büyük sana bir şey sorabilir miyim
+1 yılYani oldukça zor bir durum kabul ediyorum. Ama evliliğinizi kurtarmanız mümkün. Biliyorum güveniniz sarsıldı, biliyorum uzun bir süre daha eşinize güvenemeyeceksiniz. Ama 1 kez olsun şans verip vaziyeti izlemekte yarar var. Bence 1 defalığa mahaus eşinizi affetmeyi deneyin. Eğer gerçekten pişman olduğunu görürseniz, bunu size kanıtlarsa zor da olsa o eski güzel günlere dönebilirsiniz. Bir anda karar vermemek lazım. Henüz yaşınız çok genç. İki çocuğunuz var. Sırf evlatlarınızım yüzü suyu hürmetine ben eşinize tek bir şans vermenizden yanayım. Eşiniz hatasının farkına varmış. Vicdan yapmış ki gelmis bunu size anlatmış. Nefsi onu hataya sürüklemiş. Eğer tövbe eder ve ailesine sadık olacağı konusunda kendisini kanıtlarsa evliliğinizin kurtulması mümkün. Zor bir durum. Daha önce aldatılmış bir insan olarak sizi en iyi ben anlarım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.🙏
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Zorlamı girmiş yatağına kadın.. oyuna getirmiş miş
Vur tekmeyi..20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O kız o.. da o çok namuslu demi? Kız babası bi de ey allahim ya...
Sen ne düşünüyorsun peki? Ben sana açık konuşayım öncelikle geçmiş olsun ama bi defa yapan bir daha yapar bu acı ama gerçek. Sana duymak istediklerini değil gerçekleri söylüyorum. Dışarıda o. Çok her o... Ya dusecekse işin yas özrü kabahatinden büyük rezil herif.
Sana da kızlarına da kurban olsun şeref yoksunu.. iyice düşün taşın. sakinles önce.. konuşmak istersen de yaz bana. sıkma güzel canını o salakkkligina yansın.22 Yorumla- +1 yıl
Gezerken iyiydi şimdi ayrı oran oldu. Herşeyin farkında bilincindeyim bitti evet.
- +1 yıl
İnşallah her daim mutlu olursun sen de kızların da hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızı suçlayıp durmasın boşuna, bu onun hatasını hafifletmez. Ayrıca bu konu af dilenecek bir konu hiç değil, düşünecek zaten birşey yok, boşuna kendine eziyet etme, gönder gitsin. Çocuklarınla rahat et, sakın affedeyim deme, herkes yaptığı hatanın bedelini ödemeli...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılaslında bu durumda kadınlar yaşadığı bu durumu evli olsada imtikan alıyorlar yeni sevgili buluyorlar kendine boşanma sende imtikam al anlasın canım mal daha seksi giyin daha çok kendine bak ben ne hata yaptım desin daha mantıklı değilmi sence acı çekmesi ona vereceğin en büyük cezadır boşanmam mukafattır
10 Yorumla Kimseyi degil kendini dinle once ve sonra kararini ver burda ya da cevrende kimin ne dedigi degil senin ne karar verdigin onemli bu kararinla ve basina gelenle yasayacak olan sensin kadin gucludur yeterki kararli olsun
12 Yorumla- +1 yıl
1aydie yıprandım ve dedim hayır boşanmayacagim asla sonra durdum düşündüm kendime bunu yapamam şartına surtunada katlanayim bitsin
Bu durumu ne yüzle itiraf edebiliyor bu zamanda senin gibisini nerede bulur ben yerinde olsaydım evliliği kafamda bitirirdim çünkü gerçekten sevmiyor seni 2 çocuk hatrına da olsa değer vermiyor sana?
14 Yorumla- +1 yıl
Evet artık bende söylediklerine karar verdim.
- +1 yıl
İçinde şerefsizlik varsa edermiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım sen en iyisi boşan o mikrop heriften sana hayır gelmez o kız o**ydu da senin herif niye gezmiş onla senin herif de peze*v*nk o zaman boşan sen bu mikroptan sana hayır gelmezzz
32 Yorumla- +1 yıl
Bitirdim kafamda zaten bitti artık zor olacak ama
Cevap sahibi+1 yılBöyle yaşamak daha zor hasta olursun Allah vermesin gencecik kadınsın değer mi şerefsi*in biri için
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh aldatılmak cok kötü beni erkek arkadasım aldatmıstı çok üzülmüştüm senı dusunemıyorum bile. Saçım hep beyazladı 1 gecede benım. Bosver sakın ama sakın da affetme. Bak benim eskı sevgilim o kızla evlendı. Sonra. Sende affedersin gene o kıza gider aman ha boşan
10 YorumlaYani bu saatten sonra bu evliliği sürdürmen zor olur sonuç itibari ile uzun bir süre sürdürmüş bu ilişkiyi. Kızın şöyle ya da böyle olması mazeret sayılmaz. Seni aldatması için bir sebep yokken ortada bunu yapması kabul edilir gibi değil
10 Yorumla
+1 yılÜzülme, kaybeden tarafta değilsin, en azından hala insansın, üzülmeye değmez
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin.
- +1 yıl
Bol şans 🤞
Haltları yerken iki kişiydiler, şu an neden suçlu o kız oluyor. Eşin baştan sona suçlu. İki kızının hatrına ilk hatasıysa affedersin. Tekrarı oldu mu boşa gitsin.
20 Yorumla
+1 yılPişmansa bitirme. Süründür. Ama bitirme. Böyle adamlara uyuz oluyorum. sıkılıyorlarmı nedir bi süre sonra. Gördüğüm bütün aldatanlar 6. Yıldan sonra aldatıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ anlamadım
- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ sorun yoktu diyor. Dese ki zaten iyi anlaşamıyorduk tamam. Ama evde hiç sıkıntısı yokken macera arayan da çok. Adam hem aldatıyor hem gelip evde karısına dünyanın en güzel eşi diyip bi de onla birlikte oluyor utanmadan. anlaşamıyor sa boşansın. Evdekini garanti görmesin
- +1 yıl
@CesaretKazandırır_ boşansın o zaman. Aldatan kadın var evet. Her cinsiyetin iyisi de kötüsü de var
- +1 yıl
Aldatm akonusunda ise Allah'ım hepimize hidayet nasip etsin yoldan çıkan insan çok
Abi kiziyorm bdr sene sacina supurge etms kadinlari uzenleri
14 Yorumla- +1 yıl
Vallahi kötü bir eş olduğumu düşünmüyorum. Çok iki yüzlü oynamıs.😔😔
- +1 yıl
Evet 😔
Zor nir durum gercekten ne yap yapma diyemem ama cocuklarin icin kendin için ilk önce ayaga kalk saglikli beslen senden başka birtane daha yok kendinin degerini bil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana kendi uzun süre sonra itiraf etmişse yüksek ihtimal kız onu aldatmıştır ve o yüzden şimdi ona küfür ediyordur. Yani o ilişki yolunda gitseydi hiç söylemezdi gibime geliyor.
Çocukların var o yüzden kesin bir şey deme hakkına sahip değilim. Yinede düşün evlatlarının ahlaksız insanla aynı evi paylaşmasını ister misin...13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞerefsizsen evlenmeyeceksin, bu kadar basit. Aldatan şerefsizdir ve tek kabahatlidir. Eşin pat diye önüne düşmedi, evlenmeden tanısaydın hadi tanıyamadın evlendin, çocuk olmadan tanısaydın. Yıllar geçti mutsuz mu oldun, edebinle boşanacaksın. Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz, sıfır.
- +1 yıl
Benim yazdıklarımı anladin mi sen
- +1 yıl
Yazdığını tersinden okuyan insanlarda diyecek bir şey yok güle güle.
+1 yılYapıp yapıp sonra o kız canım kardeşim demek , iyiymiş bu.
Yanlış anlama da kız canım kardeşim ise senın kocan olacak herıfte tüccar mı oluyor. Böyle içi boş gereksız bır savunma yok ya.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle erkeklerin de her haltı yiyip sonra yok kız şöyleydi yok böyleydi demelerine ayar oluyorum. Kız o... puysa en çok onun işine yaramış o... pu olması. Aldatırken gayet mutlu ve memnunmuştur bu durumdan ama ee o da bir yere kadar tabi. Gönlü geçince kız o... puydu beni kandırdı... Senin aklın yok muydu diye sorarlar adama. Sen ne yapsan hakediyor o bu saatten sonra. Bir kere yapanın da bir daha yapmayacağı garantisini veremez kimse, kendisi bile...
10 Yorumla
+1 yılKafada bir kere bittimi bir daha toparlanmiyor o evlilik
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şans daha ver belki düzelir hatasını anlar belki evliliğiniz daha da güçlenir. Sevgi bağı bakımından çocuklara yazık bir şans daha ver ama şüphelendiği anda topla eşyalarını aç davani iste nafakani essek gibi calisp sana ve çocuklarına baksın
20 Yorumla
+1 yılİlki olan devamı da olur sonuçta yine yapabilir. Zor ya ne denir ki
30 YorumlaO zaman ayrıl. bunu kaldıramıyorsun belliki. Kimse kabullenemez gerçi. Erkek evliliği kurtarmak için o kız o…. Der.
10 Yorumla
+1 yılpişmanım bir daha olmayacak bir şans daha... aldatan yine aldatır suçu yine birilerine atar o pişmanlık sözleri sahte affetme abla
10 Yorumla
+1 yılAldatan bir erkekle tekrar beraberlik mi.
Eminim çok güçlü ve güzel bir kadinsindir. bir sene ruhun duymamissa bu sefer yine yapar düzelir yuvani yıkma diyenleri dinleme böyle böyle zaten kadınlar eziliyor10 Yorumla
+1 yılKıza söylediği söz komik olmuş. Kendisi farklıymış gibi..
20 Yorumla
+1 yılo kiz orspuydu da kendisi neydi aldatirken akli neredeydi bahaneye bak
20 Yorumla
+1 yılAy sıkma o güzel canını kendi kaybetmiş ya ihanet asla affedilemez tabi ama kızlara yazık olacak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Aldatan insan hep aldatir bilirki baskalarinida bulabilecegini hep arar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız o. rospuysa kendi neymiş ayrıca 1 sene boyunca aldatılmışsın bilerek isteyerek kasti yapılmış bir kötülük var ortada ayrılmak en doğru çözüm doğru bir karar vermişsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla affetme gururunu ayaklar altına almış seni böyle aşağılamış bir adam için bunları siğneye çekme lütfen. imkanın varsa derhal ayrıl ondan eşşekten düşmüşe dönsün zina davası da aç
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldedikodu yapan kadın aldatılmayı hak ediyor mu yani? bence yanlış düşünüyosunuz. Erkek erkek olursa kadın da kadın olur. bitkiyi bile sulamassan ilgilenmessen solar gider. Evde karılarına ilgi, sevgi vermiyolar, dışarda zamparalık peşinde koşuyolar. oysa kadın evde saçını süpürge etsin, yemeğini yapsın, cocuklarını doğursun ama yaranamasın işte hep böyle. Allah herkesi karakteri sağlam iyi insanlarla karşılaştırsın başka bişey demiyorum
+1 yılY*vşak herif suçu kıza atıyor da kız onun gazozuna ilaç atıp mı yatmış kocan olacak vasıfsızla? Doğru düzgün hata yaptığını kabul etmekten bile aciz, şimdi affetsen bu seni yine aldatır. Geçmiş olsun.
17 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim kadında kadın olacak aldatmak Allah'ım ki senin basına vermesin çok yanlış ma kadında çok konuşup boş konusuyorsa giybetci desikoducuysada aldatiliyir keşke dürüst olsa erkekte bisansa veya hiç yapmasa ya da hiç evlenmese
- +1 yıl
Kadın dedikodu yaparsa aldatılabilir mi, şaka mısın sen?
- +1 yıl
Doğru okursan anlarsın böyle yazmadım böyle yazmisim gibi muamelede bukunamazsin bukunursan cevabını alırsın.
- +1 yıl
Nerenizle okuyorsunuz bilmiyorum.
- +1 yıl
Küçücük beynin ve koskocaman cehaletinle yazdığın şu s*k gibi yorumu sonradan anlayamıyor olmanı anlıyorum fakat yazdığın tam olarak da benim anladığıma çıkıyor. Hadi git ötede kus boş fikirlerini.
- +1 yıl
Erkeklerin kullanıp sonradan peçete gibi attığı basit bir kızın da böyle ötmesi şaşırtmadı beni bu kafayla daha çok kullanilirsin sen daha yazılanı anlamayacak kadar boş kafalı birine yazilcaka kelime yok yazdığı küfürler zaten boş kafalı olduğunu kanıtlamış oluyor ötede havla burada sana ekmek yok.
- +1 yıl
Kes boş herif.
+1 yılayrılacaksın..
şanslısın ki, zeki bir kadınsın anlamışsın..
bir ömür ruhu bile duymadan yaşayanlar var..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kafada bittiyse hiç uzatma arkadaş
İpi Kes bitsin10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşann !! Kız or. spuyduu madem kendisii neymiş? Eşini aldatmak hangi kategoriye giriyormuş? Umarım bu saçmaliklara inannmazsınızz..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle psikologa git gerekirse diyetisyenede. Dusun tasin kararini ver.
20 YorumlaBoşan bence. Kendi yaptığı piçliği karşı tarafa hakaret ederek yağ gibi üste çıkmasın. Bir haly yemiş bari adam gibi söylesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl iş https://voca.ro/1eX1pET7WZVT
00 Yorumla
+1 yılumarım ekonomik özgürlüğün vardır.. varsa hemen ayrı bir ev tut ve git o evden... ve tabikide boşan.. unutma ki bir kere yapan yine yapar geçmiş olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimcin olsun kardeşim.. cok ağır gercekten..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi insanın güveni kırıldı mı onarılması çok güç olur.
Hele konu aldatılmaksa.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora git öncelikle ayda 11 kg verilmez
Kendini harap etme
Affedip affetmemek sana kalmış10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen haklısın aklı yokmuymuş. Ayrıl böyle adamdan.
22 Yorumla- +1 yıl
😔
- +1 yıl
Üzülme sen haklısın. Dik dur.
Yazık olmuş ama suç sadece kızda değil
22 Yorumla- +1 yıl
Yarı yarıya suc
@kotuyumhemde ıntıkam mı almak ıstıyorsun unutmak mı yoksa onu köpek mı etmek ıstıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle çok kötü bir duygu yaşadım benimde iki çocuğum vardı tüm tehditlerine rağmen boşandım
00 Yorumla
+1 yılpisman olsa bile gercekten tekrarlicak ve sende yasananlari unutamayacaksin asla bence hemen yeni birini bul bosa
12 Yorumla- +1 yıl
sen defolsana
- +1 yıl
sirf erkek diye yaptigi hersey hakli mi
+1 yılKız fahişe olduğu ve onu yüz üstü bıraktığı için sinirlenmiş ve sana bu yüzden açıklamış yoksa anlatacağını bile sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBir şey soracaktım evlilikte temiz ve kocanın kafasını şişiren biri mıydın
02 Yorumla- +1 yıl
Yani temiz biri degilmiydin
- +1 yıl
Eksiledigine göre tuhaf olmuş neyse güle güle.
+1 yılO kadar şey yapmış adam sana birde bitmedi mi diye soruyosun hala
10 YorumlaYaptığı çok yanlış bir şey ama itiraf etmesi de büyük bir şey kurtulabilirmişsiniz gibi geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam kullanmış kullanmış şimdi kıza laf mı atıyor karaktersizmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere yapan tekrar yapar onun tenine değen şey sana değmesin Allah sabır versin yardımcın olsun ablacım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldstanla olmaz. Ömrünü bitirme o adamla
21 Yorumla- +1 yıl
Evet olmaz ama. cok üzülüyorum 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılıyor ki kocanı seviyorsun o zaman devam et Gözünü yum kulağını kapat
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi olmanın cezaları işte
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum çok dolusun insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
00 Yorumla
+1 yılBenimde iş yerim var ama eşim asla kız aldırmaz sen masum birisin
02 Yorumla- +1 yıl
😔
sagligindan onemli degil... be careful..
30 Yorumla
+1 yılesin kendi de orspu bir hatirlat istersen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBence bitirmelisin. Affedersen bir daha aldatır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ve sen halen onla berabersin?
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sinsi bir şekilde aldatıldım, 11 kilo verdim. Sizce de bitmemiş mi bu evlilik?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler