20 günlük evliyim herşeyi burnumdan getirdi?

1+1 eşyalı eve gelin getirdiler yatak odası aldım depoda duruyor babasız herşeyimi aldım. Balayına gitmedik 20 gündür evdeyim. Sporcu fit besleniyor mutfak ihtiyaçlarımız sadece proteinsel şeyler üzerine evin tüm akışı ona göre kurulu market alışverişlerini ona göre alıyoruz zaten. Ve sürekli beni ezme hakaret. E ticaret yapıyorum düğün sürecinde bıraktım. Eve birsey alsa sürekli yüzüme vuruyor. Tamam dedim ev ihtiyaçları bana ait olsun aldığın maaşı ne yapıcaksın bakalım dedim. Sürekli pahalı ayakkabılar kıyafetler alıyor en az 20 tane pahalı ayakkabısı var ayağımda bir tane ayakkabı yok giymek için. Mağdem siparişlere başladın bana para harçlık ver o zaman dedi. Bindiği araba da zaten benim param var. Çalışıp arabamı yükselticez çalışacaksın diyo. Ben çalışıcam üstümde kıyafet olmicak o pahalı giyinecek lüks yicek altında milyonluk araba olucak. Evin içinde onu getir bunu getir kölesi gibi çalıştırıyor yemeği önüne hazır gelicek. ve üstüne hakaret edip senden hiç bir halt olmaz diyo. Ne yapıcam boşansam adım dul olucak evlenmiş bi insanla kim neden evlensin

Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk yapmiyim mi yapiyim mi kafam çok karışık
20 günlük evliyim herşeyi burnumdan getirdi?