Yeni evliyim, hersey benim ustume kaldi?

Evet yeni evliyim 3haftalik. Severek evlendim esim sakin empati yapan dusunceli birisi. Balayimizda babasi aniden vefat etti apar topar herseyi birakip cenazeye gitti bende yeni evimize….

Bugun 2 hafta oluyo ben buraya tasinali. Esim gecen hafta sali geldi, durumu fena degil. Cuma gunu hastalandi elimden gelen herseyi yapmaya calistim. Bende Normalde calisan birisiyim ve evlenmeden önce söyledim evin herseyiyle ben tek basina ugrasmak istemiyorum öyle hayat istemiyorum varsa öyle beklentin söyle diue. Oda herseyi beraber yapicagmizi vs slyledi fakat gel gelelim bugune…

Esim cenaze isleriyle ugrasirken ben evi yerlestirdim tek basima, okadar esya hersey yapabiliceklerimin fazlasini uaptim. Bi kac gun icerisinde belki 7 camasir atmisimdir. Onun disinda ev bombos sutekli alisveris yaptim o gelmeden yapiyim diye…

Sali gunu geldigindeb beri evin yuzde 90 herseyi ben yapiyorum. Piskolijim zaten yerinde degil bu sekilde evlilige ilk adimi atmak istemezdim. Hergun hizmetci gibi kahvalti, ortakigi toplamakla geciyo vaktim. Esimin acisi var diye ses etmedim cuma Gunde hastalandi sutekli Ugrasiyorum. Ise gidemedim. Bugun sabah ben hastalandim bi tost zencefil cay falan yapmis. Ilk defa dun tencereleri yikadi onlari kaldirdi bugun ve cok az ortaligi topladi diue surat yapti. Salonda uzaniyodum usume gelmisti Yine. Canim sıkıldı odaya gectim. Ben gunlerdir hetseyle ugrasirken sıkıntıdan gizli gidli agladim, kac kere uzgun olduhmu yakaladi dedim hersey cok geliyo diye.
Esim tembel, yapicagi zaman yapiuo ama pratik degil. Evde ne var ne yok Hic takmiyo hep benim dememle. Simdiden cok pismanim ki anne evini zaten özluyodum… Napmaliyim mutsuzum. Isede gidemedim hasta olunca ama biran önce gidicem

Yeni evliyim, hersey benim ustume kaldi?