Yeni evliyim dogum gunum geliyo?

Evet esim annem ve kardesimle konustugnu biliyorum biseyler ayarlamaya calistigni. Esimin ailesi fazla kalabalik ve evde görusen tipler. Esim bana ne yapmak istersin dedi brnde özel bisey degil, annem gille belki bi restoran falan dedim oda ozaman benim ailemi bosverelimmi dedi normal sekilde bende dedim zaten senin ailende bana Cok deger verip umursauan degiller ya dedim.

kendi ailesi suru gibi ve görumce falan cok gicik bi tip cok dengesiz bana bu aralar gereksiz trip ve soguk yapiyo nedenini bilmedigim halde… esimle yeni 3 ay kutladik bi wp grup var anneler kutladi falan kendisi okudu okudu bi kelime yazma geregi duymadi.. 2 gun önce o grupta Anneleri davet edicektim bize hsftaya oraya yazdim oda grlmek istiyosa gelsin diye okudu Yine bi cvp vermedi. Böyle gicik gereksiz insanlarla kim olursa olsun ne konusma ne ayni havayi solma ihtiyaci duyuyorum. Zaten 2-3 haftasor mide problemleri yasiyorum stresten kaynakli.

Esim icin uzuluyorum ailesini istemiyomis gibi yaptigim icin ama zaten gerektiginde gidip Geliyorum safece fazla sıkı fıkı olmak istemiyorum bos tantana yapan cevre. Esimde ablasina karsi duramiyo olan bana oluyo

Yeni evliyim dogum gunum geliyo?