Evet esim annem ve kardesimle konustugnu biliyorum biseyler ayarlamaya calistigni. Esimin ailesi fazla kalabalik ve evde görusen tipler. Esim bana ne yapmak istersin dedi brnde özel bisey degil, annem gille belki bi restoran falan dedim oda ozaman benim ailemi bosverelimmi dedi normal sekilde bende dedim zaten senin ailende bana Cok deger verip umursauan degiller ya dedim.
kendi ailesi suru gibi ve görumce falan cok gicik bi tip cok dengesiz bana bu aralar gereksiz trip ve soguk yapiyo nedenini bilmedigim halde… esimle yeni 3 ay kutladik bi wp grup var anneler kutladi falan kendisi okudu okudu bi kelime yazma geregi duymadi.. 2 gun önce o grupta Anneleri davet edicektim bize hsftaya oraya yazdim oda grlmek istiyosa gelsin diye okudu Yine bi cvp vermedi. Böyle gicik gereksiz insanlarla kim olursa olsun ne konusma ne ayni havayi solma ihtiyaci duyuyorum. Zaten 2-3 haftasor mide problemleri yasiyorum stresten kaynakli.
Esim icin uzuluyorum ailesini istemiyomis gibi yaptigim icin ama zaten gerektiginde gidip Geliyorum safece fazla sıkı fıkı olmak istemiyorum bos tantana yapan cevre. Esimde ablasina karsi duramiyo olan bana oluyo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşinle evinde baş başa kutla gereksiz toplu kutlanma çoculmusuunuz
Bekde öyle dusundum Sadece annem ve kardesim var Onlar bide esimle yemek yiyip sonra esimle yalniz olmak istiyorum öyle
Niye illa annen ve kardeşin olacak. Olmasınlar
Yani esim dogum gunumde ailesiyle olup olmak istemrdigmi sordu bende dedim 20 kisi restiranami gidicez evde olmak istemiyorum ayruca ben dis kapinin dis mandaliyim ailen icin okadarda onemli biti dehilim dedim cubku ablasi yikarda yazdigim sekilde davraniyo öyle insanlatlada ben olmak istemiyorum
Boş ver bu kişileri sen eşini seviyorsan ve eşinden onlara uymuyor sa
Aşk var mı esin ile
Yok uymuyo ama biseyde yapamiyo. Var elbett. Safece annem kardesim esimle yemek diye dusundum
Yarım gün sizin kiler olsun sonrada eşinin kiler 2 gurup yapın esinde kırılmaz sende
Yok ya cumbur cemaat ne diye kutlayimki Esimin ailesiyle cubku kaynim gecen sene cocugnun birinin dogum gunu oldu ben o sira nisanliydim esim icin gittim ben hediye almadim niye aliyim esim aldi kaynim ” iki kisisuniz bunu mu aldiniz diye esimle saka yapti, konusma sekilleri öyleymis. Kaynimin oldu esimle beraber esofman takimi aldik Yine ayni ucuzmus sen niye zahmet ettin kardesim kendi alirdi dedi.. görumcemer Şu an asiri sekilde nana trip atiyo dengesiz gunu gununu tutmuyo oyuzden o gunu böyle insanlarla kutlamam
O zaman esin ile başbaşa kimselerin olmadığı yerde olun
ya da sen tam olarak ne istiyorsun eşinide kırmadan ama
Ben dedim annem kardesimle bi yemek yiyelim okafar sonrada yalniz olalim dite
Enişte seni seviyo bayağı
Wp grubu gereksiz kutlayacaksan eşinle başbaşa kutla seni önemseyen saana hediyeni alır gelir ya da arsr kutlar
Iste o wp grubunu ben kurmustum gecen sene ama ben yazip cizmiyotum Anneler yaziyi her hafta hayirli cumalar falan bende o sira bize caya cagirdim haftsya baska misafitlerle beraber dogum gunuyle ilgili degil.. bencede sizin gibi dusunuyorum
Çoçuk değilsiniz dogum gunu felan birakin bidaz büyünn
Yani bende öyle dusunuyorum Esime annem kardesim var Sadece zsten onlarla beraber yemek yeriz tamam dedim
Zor durum