Erkek arkadaşımla 2 aydır sevgiliyiz neredeyse her hafta birlikte oluyoruz bu çok canımı sıkmaya başladı artık hep ısrar ediyor ve her fırsatta yapmak istiyor, yapmayınca tavır yapıyor ilişkiyi ve benim ona verdiğim değeri sorguluyor. Ben de her seferinde ikimiz için kendimden ödün veriyorum ve yapıyorum. Ciddiyete gelirsek ailesiyle tanıştım hatta bugün ailesiyle düğüne gittik falan, o da benim annemle tanıştı. Arkadaş ciddi düşünüyor yani onda sıkıntı yok ama aşırı manipülatif ve ısrarcı biri bu yüzden artık ondan çok soğudum ve hatta duygu karmaşası yaşıyorum bazen ona aşık olmakla onu hiç sevmemek arasında gidip geliyorum. Her fırsatta benden ayrılıcakmısın korkusu yaşıyor sürekli bundan korktuğunu söylüyor. Ve ben artık nasıl ayrılacağımı bilmiyorum çok sıkıldım ondan beni mutlu etmiyor (bunun dışında her konuda istediğimi yapmasına rağmen) sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kusura bakmayın ama hata sizde. Ona çok yüz vermişsiniz yani oda bunu kullanmış, bir başka deyişle suistimal etmiş. Nasıl ayrılacağım bilemiyorum falan demeyin bu iş bitti, yollarımız ayrılıyor deyin ayrılın yani bu kadar basit. Düşünsenize daha evlenmeden böyle yapan, evlendikten sonra size hayatı zindan eder. O yüzden hiçbir şey için geç sayılmaz. İşler daha da çirkinleşmeden, aranız daha fazla açılmadan ikiniz de kendi yolunuza bakın derim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. rahatsız olduğu şeyleri dan dan masaya yatır.. bu davranış ve tavırların benim yaşam tarzıma ve bakış açıma ters.. bunlara devam ettiğin taktirde kısa sürede beni kaybedersin diyeceksin.. açık açık söyle.. rahatsız olduğun tavırlarını düzeltirse belki her şey düzelebilir de.. baktın değişen bir şey yok.. ben baştan uyarmıştım dersin ve bir anda kapının önüne koyarsın.. ama baştan sağlam bir sarı kart göster.. direkt kırmızı kart çıkarma bence.
00 Yorumla
Karşı taraf üzülmesin diye kendinizden ne kadar ödün verir iseniz o kadar çok şey kaybetöiş olursunuz. Bir başkasının mutluluğu uğruna mutsuz olmak kendinize yaptığınız büyük bir haksızlık ve kendi kendinizi değersiz hale getirmiş oluyorsunuz kendi gözünüzde. Çekincelerinizi bir kenara koyun, olumsuz olanı baz almak yerine olumlu olanı baz alın. Hayatınız boyunca o kişiye katlanamayacaksınız o yüzden yol yakınken açık olun.
00 Yorumla
Kabul etmeyeceğini bildiği için evlilik düşünüyormuş gibi yapıyor. Sen azıcık evlilik imasında bulun bak o zaman nasıl topukluyor. Erkeklerin yeni oyunu da bu sanırım. Ciddi düşünüyorum, evlenmek istiyorum diyerek kızları yatağa atmaya çalışıyorlar. Gerçekten evlilik niyeti olan adam hiç vakit kaybetmeden evlilik teklifini yapar ve akabinde ailenden ister.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında ikimizin de evlilik fikri uyuşuyor ben zaten 20 yaşındayım o da 22 daha okulumuz var ve ailesiyle falan tanıştım o da annemle samimi yani bunlar okey ciddi bir erkeğin yapacağı her şeyi yapıyor sadece cinsellik konusu sıkıntı işte
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
45Cevap
u +1 yılseviyor muyum acaba diye şüpheye düşmeye başladıysanız, bitirin derim. Aşırı ısrarcı ve manipülatif bir insanla evlendiğinde, onun bu özellikleri katlanarak karşına çıkacaktır. Kimse evlenince değişmez, en azından iyi yönde değişmez. Evlendikten sonra, nede olsa evlendik rahatlığı ile daha hiç tanımadığınız bilmediğiniz huylar alışkanlıklar dökülür ortaya. Sen Sevgilinle oturup konuşsan bile, o an için kabul edecektir belki değişmeyi bile ama köprüyü geçene kadar
10 Yorumla
+1 yılBilirim bu hissi berbat bir durum. Vereceğim tek tavsiye bıçak gibi kesip atmalısın bir anda. Diyeceği yapacağı hiçbir şeye kanmayıp duymazdan gelip durabildiğincr uzun bir süre uzak durmalısın. Diğer türlü inan bana vakit geçtikçe aşırı yıpranan ve yorulan sen olacaksın ve inan bu psikolojik olarak çok ağır bir hal alıyor
30 Yorumlaher hafta derken haftada bikaç günse normal bi kere yapmışsınız artık yani istemesi normal 2 aylık ilişkide normal değil bence ama ailesiyle tanışıp düğünlere bile gidiyomuşunuz ama 2aylık ilişkide bu neyin ciddiyeti ben gene anlayamadım açıkçası. ne ise daha az yapmak istediğini söyle işte bunları ona anlattın mı
32 Yorumla
Soran+1 yılYok haftada bir ama ben bunu hep söyledim ona her seferinde sözünü çiğnedi vs söz verdi durmadı hep. Her seferinde de yalvarmaya devam etti artık ısrarı geçmişti bildiğin yalvarırım diyor bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrardan eskisi gibi olacağınızı düşünmüyorum insan bir defa soğuyunca bence tekrardan ısınması pek mümkün değil en iyi hareketlerinde bile sevmediğin huylarından ötürü önyargın olacak.
İstemediğin halde beraber olma konusuna gelecek olursak ben de senin düştüğün hatada düşüp hiç çekim olmamasına rağmen kabul ettim ve şu an o kadar pişmanım ki hatırladıkça midem bulanıyor. İlk birlikte olup ayrıldığım insan olmamasına rağmen sadece onu hatırlayınca bu hissiyatı yaşıyorum. Bence yavaş yavaş kendinden soğutarak uzaklaş aksi takdirde peşini bırakması zor olur özellikle annenle tanışmışsa tehdit vs ye kadar ilerletebilir işi. Öcelikle kendini düşün lütfen.01 Yorumla- +1 yıl
her insan hata yapabilir hatalarının farkına varmak güzel birşey
+1 yılOndan ayrılsan bile yenisi de öyle olacak. Ne yazıkki genel olarak böyle. Erkekler genelde sevgililerine karşı ısrarcı ve zorlayıcı. İlişkiyi sadece o işin üzerine kurmak istiyorlar. Belli bir müddet sonra kız bundan soğuyor ki sizde de öyle olmuş, bu sefer de beni sevmiyor musun, bana değer vermiyor musun derler. İki yılına yazık olmuş sizin ilişki bir adım ileri gitmez. Ayrılırsan da milletin ağzına sakız eder, kullanıp gönderdim diye
14 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle ya ailesiyle tanıştırdığı birine öyle der mi annesi ablası kuzenleri falan hepsiyle tanıştım
- +1 yıl
Ya karşında çocuk mu var senin. Hepiniz saf gibi aynı şeyi tekrarlıyorsunuz, ailesiyle tanıştırdı beni nikahına alacak, o yüzden canı istediğinde benimle sevişiyor gibi. Arkadaşım aranızda bir resmiyet yok, bugün seni tanıştırır yarın başkasını, sen bir erkeğin sahip olmak istediği en büyük şeyi sunuyorsun ona elbette senin suyuna gidecek. Yaşadığın şeylerden rahatsız olmandan anlıyorum ki sen karakterli birisin ve onun ısrarlarıyla yaptığın şeyler seni rahatsız etmeye başladı, o da sana bazı şeylere resmiyet kazandırmış gibi ortam hazırlıyor, düzenli olarak sahip oluyor sana ve bunu yaparken seni ikna etmek için suyuna gidiyor. Her ilişkide ona sorun çıkardığını artık istemediğini söylediğini ta buradan anlıyorum, o seni şu an kullanıyor
Soran+1 yılGerçekten de tam söylediğin gibi artık çok bunaldım seks kölesi gibi hissediyorum kendimi, ve hormonel olarak bile yaparken bir şey hissetmiyorum artık çok berbat bir durum. Sadece ayrılmak istediğimi nerden başlayıp nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum çünkü vereceği hiçbir cevaba hazır değilim. Çok manipülatif biri olduğunu söylemiştim bir tek bana karş böyle değil herkese karşı böyle. Yani her an her şeye psikolojik baskı uygulayacak bir lafı var. O an bunu algılayıp vereceğim cevabı bilmiyorum bu yüzden kafam bu kadar karışık
- +1 yıl
Çok büyütüyorsunuz
+1 yılbu ilişkiyi senin yazdıklarınla biraz ele alalım..2 aylık bir ilişki ve her hafta beraber oluyorsunuz... ve canını sıkıyor... kimse istemediği birşeyi yapmaya zorlanamaz.. belli ki sende istiyorsun... tavır yapıyor senin iligini sorguluyor... ne yaparsa yapsın sen niye beraber oluyorsun ki çünkü sende istiyorsun... ödün veriyorum yapıyorum ne demek kimse istemediği birşeyi yapmaz... yaparsada ilişkiden senin gibi soğur.. hata sende neden istemediğin birseyi yapıyorsun çünkü istiyorsun... ailesiyle tanıştırdı düğüne gittik ciddiyetmi sence iki aydır tanıdığın birisiyle nasıl bu kadar ciddi oluyorsun ne biliyorsun seninle evleneceğini.. seninle beraber olmak için her türlü yolu deneyebilir.. eminim güzel bir kızsın o yüzden seni arzuluyor ayrılma korkusu yaşıyor... ayrılmak istiyorsun onu arzulamıyor ilişkiye girmek istemediğinden belli ama hatanın yarısı sende bence hatta çoğu sende... ayrıntılı konuşmak istersen mesaj ve takip atabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa inanın çok zor bir durum aşırı manipülatif bir insan tamam beni o kıvama getirince hormonel olarak istiyorum ama gerçekten içimden gelmiyor ben böyle biri değilim psikolojik baskı yapıyor sanki bu çok normal ben sorun yaratıyormuşım gibi hissettiriyor öyle bir konuşuyor ki hipnoz ediyor sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Şikayet ettiğin duruma kendin gelmişsin
2 ayda her seferinde nasıl birlikte oluyorsun
Sevgilin ile konuş bu durumdan rahatsız olduğunu duygularından emin olamadığını biraz yanlız kalıp düşünmek istediğini söyle00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Biseyleri degistirmen gerektigi kesin. Bunu da adam gibi bi konusmayla yapabilirsin. Acik acik bunlari anlatmalisin. Rahatsiz oldugun seyleri tek tek anlatmalisin. Bu sekilde devam edemeyecegini belirtmelisin. Gercek anlamda ayriligi sorguladigini bilmeli. Biseylwr degismezse yine o zaman bitirmeyi dusunebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılOna de çekinme artık ilişkiye girmek istemiyorum Bundan çok sıkıldım artık zevk almıyorum canım çok yanıyor de evlenene kadar ilişki yok söyle eğer sana neden böyle bişey dedin yoksa beni aldatıyır musun derse ona de ki hayır asla aklımın ucundan bile geçmedi de ama sen beni hiç sevmemişsin belli ki de senin aklın fikrin hep sekste sen beni hayat kadını olarak görüyorsun de o yüzden senden ayrılıyorum de sonra arkana bakmadan çek git
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eğer ayrılmak konusunda tamamsan direk söyle. Birbirimize uygun değiliz, ben yoruluyorum vs... olanı söyle. Bir plana veya bahaneye ihtiyacın yok. Ama diyorsan benim hâlâ duygularım var o zaman sen bilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa işte sorun orda duygularımdan emin değilim bazen aşık gibi hissediyorum, ama emin olduğum tek şey çok sıkıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSiz sadece cinsellik yaşıyorsunuz nerde birlikte vakit geçirme sohbet etme sevgiyi arttırma aktivite yapma öyle olursa ne sevgi ne aşk kalır
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok garip bir paradox var şu yorumlara bakıyorum ciddi adam şunları yapar dediğiniz her şey var ama işte iş cinselliğe gelince sanki beni mutlu etmek için uğraşan insan o değilmiş gibi yine tatlı dilli oluyor ama işte güzel dille sevgili olduğumuzu bunun normal olduğunu anlatmaya çalışıyor
2 ayda durumlar nerelere gelmiş ebesiinin nikahı yani hızlı giden atın boku seyrek dusermis buda o hesap
12 Yorumla
Soran+1 yılBu atasözünü çok söylediler..
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. 2 aylik sevgilinle birliktelik yasiyorsun ters tepince tavir yapiyor diyorsun birak bi kere bak ne yapiyor reddedince ona her istedigini vermemelisin kendine değer cok yipranir ve üzülürsün
10 YorumlaKusura bakma seni kullanıyor bulmuş seni faydalanıyor. Dikkatli ol yanlış şeyler olmasın pişman olursun. Bunu gerçekten seninle bir gelecek düşünen biri öğrenirse direk soğur senden. Şöyle söyliyim seven erkek değil seven adam vakit geçirmekten hoşlanır. Arar sorar felan cinsellik peşinde koşmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma da niye birlikte oluyorsun ya vallahi çivisi çıktı erkelere laf atarsınız çok güzel ee kendinize de bakın biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılHatalı olduğumun farkındayım bana bunu yapmazsam şöyle olur böyle olur diye davrandığı için mecbur bıraktı. Psikolojik baskı yaptı yani
- +1 yıl
Zorunda değildin işte şimdi napmayi düşünüyorsun
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum işte çok mutsuzum hissizim yani bence bir insan aşık olursa yaptığı hata olsa bile bunu görmezden gelir ama bende o durum yok hatalarımın farkındayım ve beni çok rahatsız ediyor artık kendime olan saygımı yitirmiş gibiyim
- +1 yıl
Aşık olmak değil ama seninki
+1 yılBir erkek istediğini almak için annesiyle bile tanıştırır, sonra olumsuz bir durumda ailesine ayrıldım der olur biter. Hiç sorun değil.
11 Yorumla- +1 yıl
çok güzel bir yorum.. olgun ve tecrübelisin helal olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seks dilenen, benden ayrılacak mısın diye kendine güvensiz ve korkak şeyler söyleyen adamdan soğuman normal.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Cevabi kendin vermissin. Manipulatif... omur torpuleyici. Bugun boyle yapan her konuda bunu yapar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar bir kadın kendini aşşağılayamazdı. seks yaptığı kendini verdiği adamdan ayrılıyor açık açık geziyor. Bu nedir ya, bu ne edep haya yoksunluğu. Yazmayım dedim ama cidden abi bu ülkeye ne oldu böyle. Şerriat lazım.
00 Yorumla
+1 yılSanırım kendi düşüncelerini ve isteklerini daha fazla önemsiyor. Senin görüşmelerinize biraz mesafe koyup ilişkiyi gözden geçirmen iyi olacaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstediğini aldığı müddetçe bu böyle sonsuza kadar gider
2 hafta verme bak nasıl kaçıyor
Zaten evlenme işi de bahanesi söyliyim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senden önceki erkek arkadaşımla barıştım. Seninle olmam hataydı de. Gider başından Sende sağlam bağlamasaydın çocuğu kendine. Artık ne yaptıysan 🙃
00 YorumlaOtur konuş rahatsiz olduğunu, seviyorsa ciddi dusunuyorsa zaten değer veriyorsa yapmaz yani hala ısrarcı olursa yol ver
00 Yorumla2 aylık arkadaş ve her hafta cinsel ilişki yapıyorsun. Ciddi evlenmek isteyen bir kişi bunu yapmaz diye düşünüyorum. Hele ki zorlayarak asla yapmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi sütü sagilacak inek bulmuş bırakır mi hic? 2 aylık sevgilinle hangi aklinla her hafta birlikte oluyorsun?
00 Yorumla Çok sıkıldım artık beni mutlu etmiyorsun. Ayrılıyorum senden.
10 Yorumla
+1 yılilgilenme cevap verme kendiliğinden birer anlasilri
10 Yorumlaayrıl bence direk uğraşmaya degmez ilerde daha sıkıntı olur ayrılamassan
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak yerine şikayetlerini ilk on söyle düzelmezse ayrılırsın
00 YorumlaEvlilik öncesi/dışı ilişki yaşamanın kaçınılmaz sonucu budur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Kendinden ödün vermeyi kes seni cinsel bir araç olarak kullanıyor ayrıl
00 YorumlaBiraz ara verirsen düzelebilir düzelmiyorsa zaten biter oda soğukluğu alışır
00 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle hiç kıvırma gerçekler can acıtacak belki ama olgunlaşmasını sağlayacaktır.
00 Yorumladoğum tarihini mesaj atsana haritasını merak ettim :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılSenin içinde bitmiş bir ilişki. Bence uzatarak ikiniz içinde daha kötü hale getirme
00 Yorumla Bi erkek deger veriyorsa kadina onu evleninceye kadar beklemeli bu yatmak icin birlikte oluyormus gibi oluyor cok kotu boyle insanlardan uzak durulmali bugun yarin dicek sana evlenmeden benim ildun siradanlastiricak seni
00 Yorumla
+1 yılSadece aileyle tanıştırmadı seninle ciddi düşündüğünü göstermez önceki kız arkadaşlarınıza tanıştırmış olabilir cinsellik konusunda sana saygı duyması gerekir bana biraz senden faydalanıyor gibi geldi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz sevgili olur olmaz sekse başlamışsınız bunun ilerisi olmaz hevesini alınca çeker gider
10 Yorumla
+1 yılİlişkiniz daha yeni bekle biraz o ısrarı gidecektir üstüne düşmesi azalacaktır durumu açık ackk söylemelisin anlayacaktır benim kız arkadaşımda öyleydi ama artık beni sıkmıyor ve. cok mutluyuz
00 Yorumla
+1 yılOnun derdi bu çünkü hala fark edemeysen hatalı sensin
00 YorumlaÜzüldüm keşke evlenmeden birlikte olmasaydınız bence seninle sürekli yatmak istiyor kullanıyor seni ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılOna kısa mesajlar gönder “naber” yazsa “hiç”diye cevap verin onu kendinizden soğutmaya çalışın:)
01 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle daha beter oluyor ya bu sefer gereksiz tartışmalara giriyorsun gereksiz baş ağrısı
Bu meseleler önemli değilse bırak git 2 aydan bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yılHahaha ya yok artık şaka dimi bu?
08 Yorumla- +1 yıl
Acaba sen ne durumdasın? adamı tatmin edebiliyor musun? Cinsel bir açlık var ortada demek ki yatakta başarısızsın bir doygunluk veremiyorsun. Sohbet açısından da büyük ihtimal berbatsın çünkü adam muhabbetinden keyif almadığı için çareyi yatakta arıyor, ters orantı denklemi anladın.. Neden şaka gibi dedim söylim soruyu okurken şu an ki ilişkimi okudum ve dedim ki acaba mı lan! Hala da olabilir aslında ama neyse. Ve ya bugün ya yarın ben ayrılacağım. Şimdi burda anlatıyorsun çok manipülatif- ısrarcı diye ama acaba sen kendi üzerine düşenleri yapıyor musun? :) Neyse şaka gibi cidden ama aşırı keyiflendim birebir aynı durumdayım bakalım milletin görüşü neymiş :)
Soran+1 yılSohbet etmek için ortam yaratmadığından bunu bilmiyor maalesef, en başından hatayı yapıp bana manipülatif davrandığı için birlikte oldum. Aslında kabul bile etmemiştim sonra çok saçma şeyler gelişti. Bir de aynı durumdayım derken hangi tarafsın onu çok merak ettim. Ha bir de sen onu tatmin ediyor musun diyorsun tatmin etmesem böyle yapışır mı? Her an her dk her yerde buna hazır gibi. Rahatsız olduğumu söylediğimde de tek cevabı "biz sevgiliyiz bu çok normal"
- +1 yıl
ben erkeğin tarafındayım ama şöyle bir durum var benim partnerim de çok içe kapanık, gezmez, iki kelimeyi bir araya getiremez, tembel vs vs.. Ayrıca sohbet ortamını erkek yaratıcak diye bir kural yok sende bir şeyler yapabilirsin.
Soran+1 yılYo seninki bildiğin asosyal ben tam tersiyim çok gezerim hep konuşurum insanlarla girişken biriyim ve insanlar da hep bunu söyler. Sürekli aktivite dolu bir yaşama bayılırım hatta boş durup bir şeyler yapmamayı sevmem yani anladın mı sandığının tam tersi ama işte bu karşındakinin sende ne aradığına göre değişiyor. Sana nasıl bakıyorsa onu görmek istiyor
Soran+1 yılAyrıca her seferinde bir aktivite üretiyorum tek amacı bu olduğundan beğenmiyor bile. poligon pes badminton bowling vs böyle kaliteli şeyler. Bazılarına gittik ama işte ev imkanı olunca beyefendinin direkt onu istiyor ki ben bu kadar aktivite seven bir insanken
- +1 yıl
İlk soruyu görüdüğümde acaba mı lan dedim? hani beklerim yapar bunu ama daha kıçını kaldırmaya üşenen bir insandır. Özelliklerini bahsettiğin zaman kesinlikle değilsin. Zaten şu özelliklerden 2 tanesi olsa sorun olmayacaktı. Neyse soruna gelicek olursak ben bugün, yarın gidip ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Bunu da pat diye söyleyeceğim. Sanada aynısını tavsiye ederim.
Soran+1 yılAynı şekilde ben de bugün buluşursak söylemeyi düşünüyorum. Bunu söylediğimde soruyu güncelleyeceğim. Bakalım o zaman neler olacak.
- +1 yıl
ne olcak ayrılmış olucaksın :)
Aşk kelebekleri ilişkiden sonra mı oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok arada bir geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılne alaka. zorla değil ya
10 Yorumla Biraz olgunlaşması lazım
00 Yorumla
+1 yılBir erkek on gün de nasıl soğutulur filmini izle
00 YorumlaAyril gitsin sonu kötü olur
00 YorumlaSuistimal edildiğin ilişki sadece çıkara dönmüştür
00 Yorumla
+1 yılİsrarciligindan bikmissin sen
00 Yorumla
+1 yılKendini kandırma, basit birisisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 2 ayda hangi arada bu noktaya geldiniz
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ilerde daha çok sıkıntı yaratır sana
00 Yorumla
+1 yılher şeyi vermişsin sen ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor tabi ama oturup konuş baktın olmuyor yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan yapacağını yapmış zaten. Ha bir ha iki
00 YorumlaNasıl olsa ayrilacaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılamacı evlilik değil onun sevişmek
00 Yorumla
+1 yılSoğut kendinden
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım çok ısrarcı, ayrılmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler