Bir adam seviyorum çocukluğumdan beri ama o şimdi belki de evlenecek benden haberi bile yokken çok yakınımda ama çok uzağım da… ?

Çocukluğumdan beri hep onu sevdim hep ona olan sevgimi içimde yaşadım be ilk kez bugün yazıyorum, söylüyorum. Ben bugün 24 yaşındayım hep belki bir gün dedim belki bir gün beni fark eder ama o beni hiç fark etmedi bende cesaret edemedim… Belki o bana sarıldığında onun için normal bir sarılmaydı ama benim için bir liman gibiydi, içimde derin bir sakinlik yaşıyordum o anı günlerce hatırlar kendimce mutlu olurdum. Şimdi bir kızı seviyor hem de çok belki de benim onu sevdiğim gibi tek farkla ben hep uzaktan sevdim. Bir kere bizi yakıştırdıklarında anlamasın diye yüzümü nereye çevireceğimi şaşırmıştım ama şimdi o evlenecek sanırım o kızı çok seviyor ben çok mutlu olsun isterim… Ben ona sevgimi hiç belli edemedim o beni görsün istedim demek ki onun için görülmeyecek kadar yoktum. Belki saçma ama ben ona hep kendimi sakladım ama sanırım bu sevgiyle baş edebilmeyi çok iyi öğrenmişim… Bazen söylesem mi diye çok düşündüm ama korkularımın esiri oldum kabul edilmemekten çok korktum…
Güncellemeler
+1 yıl
….
Güncellemeler
+1 yıl
…..
Bir adam seviyorum çocukluğumdan beri ama o şimdi belki de evlenecek benden haberi bile yokken çok yakınımda ama çok uzağım da… ?