Zorla evlendirildiğim adamı sevebilir miyim?

Nasıl zorla evlendirildim derseniz abim yüzünden abim bir kız sevdi kaçırdı. Kaçırdığı kızın bekar dayısıyla evlenmek zorunda kaldım. Aramızda yaş farkı da var ben 20 adam 32 yaşında.
Evlendigimden beri hic kotulugunu gormedim. Siddedet kotu aliskanliklari yok. Ilk evlendigimizde bana ne zaman hazir hissedersen o zman yanima gel demisti ve tam 7 ay ayni evin icinde hic bir sey yasamadan gecirdik. Okumama izin vermiyor ama beni kendi iş yerine goturuyor madem canın sıkılıyor gel burada bana yardim et demisti. Hala her sabah onunla ise gidiyorum. Anlayisli mi iyi mi kotumu cozmus degilim. Sizce ben onunla mutlu olabilir miyim?

## BU SORUYU ÖNCEDEN SORMUSTUM AMA AZ GÖRUS GELMISTI SILMISTIM.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani şöyle bir şey de söylemek istiyorum Şimdi kaynanamda şöyle bir sey soylemiş bizim kiz kacmis sende bunu hamile bırakcaksin sonra bebegini ondan alip bosayacmislar beni oyle soylemis. Bu igrenc sozleri kocam bana soyledi ve sözlerine soyle ekledi zorla evlendirdiler bizi ama benden sana zarar gelmez ben seni hiç mağdur etmiyecem dedi bunu bil dedi ve 2 yıl oldu evleneli.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve 2 yıldır abim hiç beni gormeye gelmedi ailemde beni sildiler. Kendimi kimsesiz hissediyorum. Evlendiğimiz gün kadınlar evimize gelip kocama çok namusluymussunuz intikaminizi almissiniz helal olsun dediler. O kadar kendimi iğrenc hissettim ki. Benim hic bir sucum yoktu. Bazilari soruya trol demis. Arkadaslar Türkiyede yasiyoruz biz siz hangi gezegendesiniz. Hala benim gibi kızlar var maalesef.
Zorla evlendirildiğim adamı sevebilir miyim?