Sevdiğim adam, daha doğrusu sevgilim evli ve ne yapacağımı bilmiyorum?

Konu başlığında da belirttiğim gibi çok karmaşık bir durum içersindeyim. En baştan almak gerekirse, ben 20 yaşındayım ve üniversiteye bu yıl başladım. Bahsettiğim bey ile bir şekilde tanıştık ve en başında da evli olduğunu belirtmişti. aramızda 5 yaş var. başlangıçta sadece dostane bir şekilde konuşuyorduk. birbirimize dertlerimizi anlattık, paylaştık, sırdaş olduk. o yeni evlenmişti. 1 yıl nişanlı kalmış, nişanlılık dönemi de çok sıkıntılı geçmiş. her neyse evlerine, evliliklerine ait her şeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum. aynı şekilde o da benim evimde yaşananları biliyor ben babamı kaybettim ve ailevi sıkıntılarımız oldukça çok. şunu belirteyim hiçbir şekilde tensel temasımız olmadı zaten şu an şehir dışında. velhasıl kelam sürekli karısından dert yanıp duruyor, kız çok ilgisiz ne yapsa beğendiremiyor, hediyeleri beğenmez, güzel söz söylemesini isterim dinlemezmiş, şarkı söyler hakaret eder, temizlik yemek yapar yine de memnun edemez bunu. ve cinsel hayatları da hiç yok, evlendikten 10 gün sonra kız hamile kaldı 4 aydır da ilişkiye girmiyorlar. başta bunları dinleyip birbirimize çözüm üretiyorduk, dediğim gibi dertleşmekten öteye gitmedi aramızdaki bağ. ama gün geçtikçe birbirimize iltifatlar etmeye hatta samimi sözler söylemeye başladık. sonunda da aşık olduk. ve iş boşanmaya kadar yürüdü... şu an karısı hamile ve beyimiz ondan boşanıp benimle evlenmek istediğini söylüyor. hali vakti ve maddiyatı gayet yerinde istese her kadını elde edip para karşılığında yatar kalkardı benden de hiçbir zaman böyle bir beklentisi olmadı, yapmam da yapamam bunu biliyor. karısının ilgisizliği, memnuniyetsizliği onu buna itti. ben ona hep araları düzelirse benden vazgeçmesini söyledim, o kadının günahına girmek istemedim ve beni en üzen şey arada bebek olması. sonuçta kimse bu eziyete katlanmak zorunda değil.. benden, boşanınca alıp bebeğe bakmamı istiyor. ve eşi düzelsin diye kaç kere doktora gittiler teşhis kondu psikolojik sorunları var, lütfen yargılamayın empati kurun..
Sevdiğim adam, daha doğrusu sevgilim evli ve ne yapacağımı bilmiyorum?