Konu başlığında da belirttiğim gibi çok karmaşık bir durum içersindeyim. En baştan almak gerekirse, ben 20 yaşındayım ve üniversiteye bu yıl başladım. Bahsettiğim bey ile bir şekilde tanıştık ve en başında da evli olduğunu belirtmişti. aramızda 5 yaş var. başlangıçta sadece dostane bir şekilde konuşuyorduk. birbirimize dertlerimizi anlattık, paylaştık, sırdaş olduk. o yeni evlenmişti. 1 yıl nişanlı kalmış, nişanlılık dönemi de çok sıkıntılı geçmiş. her neyse evlerine, evliliklerine ait her şeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum. aynı şekilde o da benim evimde yaşananları biliyor ben babamı kaybettim ve ailevi sıkıntılarımız oldukça çok. şunu belirteyim hiçbir şekilde tensel temasımız olmadı zaten şu an şehir dışında. velhasıl kelam sürekli karısından dert yanıp duruyor, kız çok ilgisiz ne yapsa beğendiremiyor, hediyeleri beğenmez, güzel söz söylemesini isterim dinlemezmiş, şarkı söyler hakaret eder, temizlik yemek yapar yine de memnun edemez bunu. ve cinsel hayatları da hiç yok, evlendikten 10 gün sonra kız hamile kaldı 4 aydır da ilişkiye girmiyorlar. başta bunları dinleyip birbirimize çözüm üretiyorduk, dediğim gibi dertleşmekten öteye gitmedi aramızdaki bağ. ama gün geçtikçe birbirimize iltifatlar etmeye hatta samimi sözler söylemeye başladık. sonunda da aşık olduk. ve iş boşanmaya kadar yürüdü... şu an karısı hamile ve beyimiz ondan boşanıp benimle evlenmek istediğini söylüyor. hali vakti ve maddiyatı gayet yerinde istese her kadını elde edip para karşılığında yatar kalkardı benden de hiçbir zaman böyle bir beklentisi olmadı, yapmam da yapamam bunu biliyor. karısının ilgisizliği, memnuniyetsizliği onu buna itti. ben ona hep araları düzelirse benden vazgeçmesini söyledim, o kadının günahına girmek istemedim ve beni en üzen şey arada bebek olması. sonuçta kimse bu eziyete katlanmak zorunda değil.. benden, boşanınca alıp bebeğe bakmamı istiyor. ve eşi düzelsin diye kaç kere doktora gittiler teşhis kondu psikolojik sorunları var, lütfen yargılamayın empati kurun..
Cevabın nedir?
+1 yılEvli olduğunu bildiğin halde onunla bu kadar sohbet etmemeliydin. ya da karısıyla arasını düzeltmek için yardımcı olmalıydın. Hatanın tamamı sende değil ama suçsuz da değilsin. Neyse yapmışsın bir eşeklik (kusura bakma yuva yıkmışsın nerdeyse) nasıl toparlarız ona bakalım. Boşanmalarını engellemek için adamla arana mesafe koy. Başka bir sevdiğim var de uzaklaş. Hatta arada bir ona karısıyla barışması gerektiğinin sinyallerini ver. Numaranı değiştir. Uzaklaş. Eğitim hayatına bak. Daha nice iyi hali vakti yerinde BEKAR insanlar çıkıcak karşına bak görürsün demedi deme. Umarım adam karısıyla sıkıntılarını çözerler. Kadının psikolojik sorunları belkide hamileliğinin bu hassas döneminde kocasına yetememekten ve kocasının onu aldattığını düşünmesindendir. Sen aradan çekilince adam geri döner ve karısına kocalık dopacak bebeğede babalık yapar. Bak yuva yıkanın yuvası olmaz. O bebeğin suçu ne? Sen o çocuğun ya da kadının yerinde olmak istermiydin? Hemen vazgeç bu TAKINTINDAN. takıntı diyorum çünkü aranızda aşk olabileceğine inanmıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bak canım belli ki çok iyi birisin safsın temiz kalplisin ama bunlar senin zararına olur karşında bir evli adam var ve senin güvenini kazanana kadar seninle iyi anlaşmaya çalışıyor.
Birde şöyle düşün bir evli adam başkasıyla konuşuyor özel hayatını bir başkasına açıyor. Bunları konuşmasından bile aldatma söz konusu. Ona ne kadar güvenebilirsin senden başka kişilerlede konuşuyordur bunları bilemezsin sana cinsellik konusu açmadı diye çok iyi bir adam sayılmaz sana diyebilirdi ki ben eşimden boşanıyorum boşanana kadar konuşmamız hoş olmaz diyebilirdi bunun amacı bence seni kandırıp çocuğuda sana verip kendi hayatını yaşamak lütfen çok iyi düşün ve yanlış yollara girme bir tanıdığım kişi senin gibi yaptı ve pişmanlığını hala çekiyor o yüzden sen bu hataya düşme 👍10 Yorumla
Alışveriş & Hediyeler konusunda 601 cevap paylaştı. Boyle bisey yok abicim :) yani evet oyle bir adam var bir karisi var ve sen varsin bunlar dogru ama onun hikayesi yalan... yani 25 yasinda zengin hali vakti yerinde 1 sene nisanli kalan adam evlenecegi kadini taniyamadi aralarinda cinsellik yokken karisi hamile kaldi :)))) bunlar boylemi sence... sadece sen o adamin bir kacamagi belki huzurusun ama 2. Kadinsin bir tercih olursa her zaman karisi olur bu tercih... ve bosanacak demissin ya :) essegim diye aniracagim ki hic tanimam bak sana ayril vs demiyorum ama kuracagin hayaller 2. Kadin olarak olsun yoksa buyuk hayal kirikliklari yasayacaksin
05 Yorumla- +1 yıl
kız hamile kaldıktan sonra daha yanına yanaşmamış, evdeyken görüşemiyoruz onun dışında her an her saniye fotolar yollamalar arayıp mesajlar vs. bir bakıma haklısınız ama ben de neye inanacağımı şaşırdım uykularımdan uyanıyorum gece kabuslar görmeye başladım sevsem de huzurum yok
- +1 yıl
Yalanci bir adam yalaninin sebebi sana aski olabilir ama diyorum butun hikaye yalan 2. Kadinsin bu kadar uzaklar ama evde konusamiyor hemde ayrilicak cocuguna o diyor ama evde konusamiyor neden saygidan mi :) yapmayin olmus devamda edicek ama cok daha fazla uzuluceksin cunku inaniyorsun psikolojik fedakarliklarina bile kahrolacaksin o yuzden ya bunu bil oyle devam et ya da bu oyunda kal veyahut bitir ama simdi onun bu yalanlarini ortaya cikmadan bitirirsende aklinda kalicak yani sen yakmissin kendini uzgunum
- +1 yıl
benden öncesinde de anlaşmazlıkları varmış, bunca zaman haklıyken şimdi ben başkasını seviyorum diye ayrılık sebebi ortaya atamam dedi ailemin gözünde ne konumda olurum o zaman dedi, bunlar konuşmadığımız şeyler değil. evde de konuşabiliyorduk ama birkaç kez kız duyar görür oldu saldırmaya başladı zaten göbeği düşükmüş kendine de beyimize de zarar veriyor, evden kaçıp gidiyor vs. benim burda çözüm bulacağım yok ben de bir doktora gitsem iyi olacak hem tarafsız bir şekilde dinlenmiş olurum, teşekkürler...
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılToplumda yer alan iyi ve faydalı bir birey olarak şunları belirtebilirim ki; Boşanmasının ne kadar doğru olacağını onunla paylaşmalısın. Onun fikrini de öğrenmelisin. Eşiyle ne kadar mutsuz olduğunu ona izah etmelisin ki seninle bir yola çıkabilsin. Site olarak üzüldük durumuna ve site olarak umarım boşanmasını sağlayıp, onunla evlenebilirsin. Arkandayız.
04 Yorumla- +1 yıl
benim derdim evlenmek değil her seferinde aralarının düzelmesi için fikir atıyorum ortaya hadi bugün yemeğe götür şunu hediye al sinemaya gidin vs diye akıl veren de benim başta uyguluyordu kar etmedi tamamen bana yöneldi şu an ve düzeldikleri zaman da beni arayıp sormamasını da istedim geri dönmedi. yanlış anlaşıldım galiba, evet belki ahlaksız rolü üstleniyorrum şu an hatta belki de bir fahişeden farkım yok gözünüzde bunu değiştirmek gibi bir çabam olmayacak ancak kendi kendime çare üretemediğim iiçin burda birkaç fikir almak istedim, ben dışarı çıksam ondan başka evlenecek adam yok mu sanki? sadece gönül kaptırdım ve düzeltemiyorum. çok fazla yaygara oldu..
- +1 yıl
Yani sana fahişe dediğimi zannetmiyorum. Gönül kural tanımaz. Sadece toplumda yer edinebilmek adına toplum kurallarına uyum sağlamaya çalışırız. Çünkü senin kocana ya da olursa benim karıma ilişki anlamında yaklaşılması, verilen emeğe ve katedilen mesafeye binaen yıkıcı olacaktır.
Yani sen karaktersizsin de o nedenle hoşlanıyorsun gibi bir durum değil.
O arkadaş da muhtemelen senin dostane ve mantıklı yaklaşımların ile içerisindeki boşluğu doldurmuş ve seni içinde benimsemiş. Ahlak bekçiliği yapan bir çok arkadaşımız da Evli ama koca popolu sevimli bir kadına istemeden ilgi duyabilir ya da kadınlar için yakışıklı sempatik evli bir adama arzu besleyebilir.
Doğamızda incelemek ve beğenmek var. Spontane toplum kuralları ile nitelendirilmesi doğamıza engel değildir. Biz sadece adaptasyonu toplum görgüsüne göre geliştirmeye çalışırız.
Bunu aştıysak eğer, bahsettiğin türde bir ilişkinin, üçünüz açısından da olumlu ve olumsuz sonuçlarını değerlendirip, ağır basan duruma göre karar almalısın - +1 yıl
en rasyonel açıklamayı yapıp beni bilgilendirdiğiniz için minnettarım, çoğu site kullanıcısı fakir edebiyatı yapmaktan öteye gidemiyor.. ben çözüm önerileri almak ve bir nebze olsun derdimi paylaşmak için girmiştim bu siteye, resmen bir kaos ortamı oluştu :) belki kimilerinizle aynı sokakta yan yana geçiyoruz veya belki bir daha hiçbir zaman bir yerde karşılaşmayacağız bu kadar yargılama ve söz hakkı nasıl doğuyor anlayamadım. her neyse bir süre biçip tartsam iyi olacak galiba, hatta öyle olmalı. gözüm açıldı teşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim. İnsanlarımız yaftalamaya programlı olduklarından bir çok kişi sana bel altı nitelemede bulunsa da bu seni o konuma getirmez. Ya da seni toplumdaki diğer insanlardan farklı kılmaz. İç dünyalarından bundan daha derin sırlar taşıyan aileler var. Abisi ile ilişkiye giren erkek çocuk, Üvey kızına düzenli tecavüz eden 70 yaş dedeler gibi gibi. Bu durumda sana rahibelik sıfatı kalıyor onların yanında. O nedenle kimsenin mükemmel olmadığı bu dünyada sen de peygamber olmak zorunda değilsin. Sadece insanlara zarar vermemeye çalış ki vicdanen huzurlu olasın.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer gitsin bakalım. Evleniyor mu evleniyor mu. Çok safsın kızım. Çocuk olmuş hala ilişki yaşamamışlar diyorsun. Emin ol bu adam önce karısını mutlu edememiş. Bunlar dikkat çekmek için ağlar sızlarlar acındırarak beyin gelişimini tam olarak tamamlamamış yaşı küçük kızlar özellikle avlarıdır. Aslında bu tarz yaklaşımda bulunan adamlar da yaşı ne olursa olsun beyin gelişimi eksikliği vardır. Emin ol karısı bundan 10 gömlek üstündür. Biraz daha basit kızlara yönelirler ki sözlerini dinletsinler. Böyle adamların zaten kız tavlama potansiyelleri zayıf olduğundan karakterçe zayıf kızlara dolanırlar. Çocuk var birde çocuğun vebalini alma böyle giderse seni sonunu iyi görmüyorum.
10 YorumlaEvli bir adamla birlikte olabilecek kadar alçaksan, o hemcimde eşini bırakıp sana bakacak kadar namus fakiriyse yapcak bir şey yok. Bir kerhane çalışanıyla bir kerhane fırlaması biraraya gelmiş bize laf söylemek düsmez canım... Orada işin bitince kardeşimlede ilgilensene, eğitime ihtiyaci varda biraz ;)
22 Yorumla- +1 yıl
birliktelik kavramı aylarca telefondan sürdü, yüzyüde en fazla birkaç kahve içilmiştir, iş yeri ortamında. kerhaneden çıkın biraz hava alın öyle okuyun yazdıklarımı, ben burda hem ona olan aşkımdan, hem dağılan yuvasından, hem de üzüntümden bahsediyorum. çok mutluyum evleniyorum da yazabilirdim, toplum olarak şu kalıplarınızı kırmanızı temenni ediyorum. en azından benim organımla beynim yer değiştirmedi, her şeyi cinsellikk algılamıyorum, algılayana da acırım. ah sahi aklıma gelmişken, kerhanede ebe var mıydı? annen seni doğururken çok canı yanmış mı? gerçi onunki geniştir, senin sözlerinin mezhebi kadar. üzgünüm olan annene oldu :)
- +1 yıl
Ne kadar çok laf evirip çevirmeye çalışsanda, arayışta olduğun, bunun için zengin hemde evli bir erkek seçtiğn çok belli :) bo ku yedikten sonra pişmanliktan bahsediyorsun ama bu kadar öngörüsüz, olabilecek kadar düsük IQlu birisine benzemiyorsun. Ne olursa olsun suçlusun. Baktın iş bu raddeye geliyor annen gibi yuva yıkmak yerine ahlaklı bir kadın gibi gitmen gerekirdi :) benim dinime mezhebime gelince ateistim. Ve senin inandiğin bütün o alçak değerleri 😘😘😘 anladin? :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir şekilde tanışmış olman ne şekilde tanışmış olmana bağlı. Üniversite ye Yeni başlayıp bu adamla tanışman senin arayışta olduğunu gösteriyor sıradan biriyle de tanışabilirdin ama sen evli birini seçmişsin senden ZENGİN VE DURUMU İYİ HATTA EVLİ OLMASINA RAĞMEN
02 Yorumla- +1 yıl
ben zenginliğini vurgulamadım eğer istese başka haltlar yerdi dedim. benim amcam müfettiş yardımcısı, okula başladığım zaman burs için vakıflar genel müdürlüğüne başvurmuştum, amcam yoktu o da yerine bakıyordu, kendisi de amcamın arkadaşı, tanışıklığımız burdan geliyor. amcamı ziyaretlerimden, evrak götürüp getirmemden vs keşke bir sormasayı deneseydiniz, neyse
arayışta olup olmadığıma karar vermek ne zamandan beri onun bunun haddine anlamadım
Seninle durumumuz o kadar aynı ki sadece benimkinde kadın hamile değil o kadar kötü bir durum ki seni çok iyi anlıyorum hergün onun yatağına girdiğini bilmek onun yatağındayken sana yazdiğını bilmek belkide aşık olucağımız insanı seçemiyoruz hep ondan hergün acı çekiyorsun ama o kadın hala yanında seni sevdiğini hissediyorsun bir umutla boşanır diye bekliyorsun boşanmazlarsa ne b. k yiyeceğiz biliyor musun?
00 Yorumla
+1 yılKızım yaşın çok genç, kendine uygun birini bulabilirsin. Buradaki hakaret içeren yorumlara katılmıyorum ve onları şiddetle kınıyorum. Sen dürüstçe davranıyorsun ancak karşı taraf pek güven vermiyor. Bir söz vardır "Evliye gönül verme, eve gider unutur."
00 Yorumlaevli bir adamla arkdas dahi olarak konusman senin haysiyetsizligin.
26 Yorumla- +1 yıl
sen benden iğrensen ne olur sevsen ne olur? sevme kavramını sen tensel algılıyorsun galiba, benn tokalaşmaktan ileri gitmedim kendimi saklı tuttuğum için benimle olmak istediğini hep dile getirdi. karısını söz ile aldatmış sayılırsa ha evet. ama arada ne imam nikahı kaldı ne de evlilik hukuku, resmiyet de bitmek üzere neyin kafasını yaşıyorsun? burda çözüm bulmak istemesem yazmazdım senin gibilerin diline düşenin vay haline..
+1 yılne yaşadığınizla hiç ilgilenmiyorum. ama şunu merak ediyorum, bekar bir bayan neden evli erkeği ister? çevresinde onca bekar varken? bunu bir açıkla ya
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 353 cevap paylaştı. Tek diyeceğim şey yanlış yoldasın bu yoldan ayrıl. Yoksa sonucunda çok yıpranacaksın ve acı çekeceksin.
00 Yorumla
+1 yılsana yardim etmek isterdim ama çok uzun yazmissin üşengeç biriyim okuyamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkabul etme bence gencsın hayatın basındasın onune yenı ınsanlara bak bebeğe bakmak ınan yapamazsın hele kendı cocugun degı basını beladan alamazsın değmez yanı
00 YorumlaAynen ilerde seni eşin aldatırsa ağzını açma hakkın yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugun karisini satan yarin seni satar acik ve net dahada bisey demiyorum :))
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana cook uzun yazmak isterdim disaridayim useniyorum. adam karisiyla mutlu buna emin ol sadece seni cok prof bir sekilde kandiriyo cunku oncden bende bu adamin yaptigi davranislari yapardim sevgililerime. Cok. mutsuzum onunla anlaşamıyoruz kavga ediyoruz vs vs. Cok iyi anlıyorum onu merak etme kacamak icin yapiyo bunlari senide kullaniyo hadi Allaha emanet.
ya keske cocugu aldirsalardi
02 Yorumla- +1 yıl
ben onun günahına giremem diyor, dua ediyor eğer hakkımda ayrılık kararı varsa Allah çocuğu bizden alsın diye ve kızın riski de var göbeği düşmüş öncesinde zaten hamileliği riskli. evlilik de sıkıntıyla yürüyünce doğal olarak ne onu istiyor ne de bebeği. kız öyle soğutmuş ki bebeğim diyemiyor karnındakine, o diye bahsediyor, çocuk diyor. çok acı bir durum. ben uzakta olmama rağmen kendimin gibi üzüldüm ama bunu kimseye anlatamıyorum...
sanada aynısını yapar
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hala gormedim yuva yikip mutlu olan bir kadin00 Yorumla
+1 yılOkuyan varsa ozet gecsin yaa
021 Yorumla- +1 yıl
@nmnmbrb hmmm bunlar yuzunden evlilikten sogudum anasini satim
- +1 yıl
@nmnmbrb sagol aciklama icin
- +1 yıl
@nmnmbrb ozele gel ozzaman
- +1 yıl
Eski arkadasiz biz yeni hesap acmis hem bekariz biz mietin yuvasinda gozumuz yok
- +1 yıl
@nmnmbrb herkesi kendi gibi sanmak demek ne demek klavye artisti? oturduğun yerden sen yargıla millet, ağzıne geleni söyle ama toz kondurma kendine, verilen cevabı da kabul etme. görüş önerisi yazın demişim ben burda senin kendine benzeyen yorumlarını görmek zorunda mıyım? sıkkın canımı bir kez daha sıkmak zorunda mıyım? hadi diyelim bugün ben ahlak düşkünü olarak çıktım karşına ve benden başladın düzeltmeye, toplumdaki diğer aksaklıkları nasıl gidereceksin tek başına? her şeye gücün yetmez emin ol, biraz insancıl yaklaşırsan bir şey kaybetmezsin, kimsenin senden iyi yorum ya da yalakalık beklediği yok en azından daha usturuplu konuşursun adamı zıvanadan çıkarmazsın. beni böylesine salak saçma şeylerle itham eden insan acaba ilerde ne haltlar yiyecek, nasıl sapkınlara bulaşacak çok merak ediyorum. bedduan seni bulsun, yorum böyle yapılır :)
- +1 yıl
@nmnmbrb Rabbin seni düşüncede düşürmüş zaten, içinin fesatlığı cümlelerine dökülmüş dışarı yansımış sen bu kafayla devam et Rahibe Terasa :) hepimiz yerde sürünürken sen de topuklu ayakkabılarınla elimize basar geçersin, bize ahlak dersi verirsin. bana kalsa beynini alırdım senin ama çok zorlanacağa benziyorum :) eğlendim vallahi neyse gideyim de sevdiğim beyle konuşayım buralar bana iyi gelmedi
- +1 yıl
@nmnmbrb hahahaaj yuru bee 😄
- +1 yıl
@nmnmbrb sen sakin ol bosver 😄
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati kurcak bisey yok metreslik rezillik
00 Yorumla
+1 yılayrıl ondan
00 Yorumla
+1 yılİşin zor.
00 Yorumla
+1 yılyazık
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevdiğim adam, daha doğrusu sevgilim evli ve ne yapacağımı bilmiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım