Evli bi adamı sevdim ne yapmalıyım?

Ben kendi halimde yalnız yaşayan bi kızım. Aynı apartmanda ikamet ettiğimiz varlığından bile habersiz olduğum evli bi erkek bana karşılık beklemediği duygularını açıkladı. Ben çok kızdım, yargıladım, suçladım böyle bi şey yaşadıysa bile bana açıklamaması gerektiğini söyledim ve tersledim. Bir kez daha unutamadığını yazdı ben yine ters davrandım bi daha konuşmadık. Aradan zaman geçti ve ben bi şeyler hissetmeye başladım dikkatimi çekmeye başladı penceremin baktığı tarafa arabasını park edip içinde saatlerce öyle oturup evine gitmediğini görüyorum. Çok dua ettim ama artık ben de sürekli onu görmek konuşmak istiyorum kendimi tutuyorum günah olduğu için kendime kızıyorum o da benimle denk gelmek için çok çaba sarf ediyor. Ne benim oradan taşınma imkanım var ne onun.. duygularımı açıklamam doğru değil empati yapabilen böyle şeylere çok karşı çıkan biriydim sonu yok biliyorum ama dayanamıyorum sadece hislerimi açıklamak istiyorum. İçimde tutamıyorum artık. Başka bi şey ne bekliyorum ne istiyorum ne yapmalıyım sizce?

Evli bi adamı sevdim ne yapmalıyım?