Güncellemeler
+1 yıl
Tüm saf niyetim ile sevdik sadece “Empati” kurun biraz :)..
Yaşım 18 sevgilimin 38 karışık 4. Çocuğuna hamile 2 yoldur sevgiliyiz o kadında ne buldu ya ben ondan değersiz miyim.. bende onu sevdim o kadın bakımsız çirkin kısa bir şey çocuklarına hayatını adamış kusmuk kokulu kadın yakışıklı adamı bulmuş bırakmıyor kara çiyan aramızdaki tek duvar o ben onun çocuklarına annelik yaparım ayrılsın yeter ki..:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evli barklı adamla sevgiliyim diyorsun birde haklı çıkmaya çalışıyorsun. Ayrıca insanlari dis görünusunden vurmanda çok acınası görende sanar İngiltere prensesi. Adamın 4 tane çocuğu varmış ve sen ne yaparsan yap hiç bir zaman onun öz annesinin yerini tutamazsın.
Tabi ki bende prenses değilim :) ama bakımlıyım 2 3 çocuktan sonra salmam onun gibi :D sarımsak kokulu çocuklarına ömrünü adamış bir kadın kocası şeyinden sıkılmıştır onun.. ondan bende farkımız bu ben çıtır gencim o yaşlı ben 18 o karısı 36 yaşında.. tabi ki belki anneleri gibi görmezler beni ama ben gerçekten bağrıma başarım onları biliyor musun.. belki annelerinden daha merhametli olurum:) onların hep arkasında dağ gibi anneleri olurum genç yaşta 4. Çocuğa bakmaya kabul ediyorum düşün nasıl güzel bir anne olacağım inşAllah:)
Ya sen sevmez miydin böyle bir anneyi? Mesela annesi kolayı az içsin az şeker yesin der ben doya doya ye annemm derim.. belki öz annesi aşağıya parka tek başına gönderir sonra çağırır ben onunla birlikte iner onunla parkta oynarım.. o kadın çamur oldu diye üstü kızar ben kirlen kirlen çocuk olmak güzel diyip tıkarım onu..:) sence hangimiz daha iyi anne oluruz o karı mı ben mi? Birdaha düşün:)
Bir an önce beyin var mı sende ona bir baktır çocuğu yaşındasın ebleh bide eşine laf ediyor teneke
Kadının kadına yaptığı başka kimse yapmaz
Büyük konuşma:) bir gün aşına gelirse anlarsın.. aşk bu aşk
O aşkı bağrıma basar yanaşmam bile onlara , hele ki adamın karısına senin ki gibi söylemlerde bulunmam
Bir de şu yönden bak Herşeyi geçtim boyum uzun kilom ideal her yerim dolgun belirgin Ya sen sevmez miydin böyle bir anneyi? Mesela annesi kolayı az içsin az şeker yesin der ben doya doya ye annemm derim.. belki öz annesi aşağıya parka tek başına gönderir sonra çağırır ben onunla birlikte iner onunla parkta oynarım.. o kadın çamur oldu diye üstü kızar ben kirlen kirlen çocuk olmak güzel diyip tıkarım onu..:) sence hangimiz daha iyi anne oluruz o karı mı ben mi? Birdaha düşün:)
Onun çocuklarına annelik yapmaya BİLE hazırım.. daha 18 yaşında..
hadi orspu evli adamla ne işin var senin empatini skrm sen o kadınla empati yap biraz yuva bozan orspu
Herşeyi geçtim boyum uzun kilom ideal her yerim dolgun belirgin Ya sen sevmez miydin böyle bir anneyi? Mesela annesi kolayı az içsin az şeker yesin der ben doya doya ye annemm derim.. belki öz annesi aşağıya parka tek başına gönderir sonra çağırır ben onunla birlikte iner onunla parkta oynarım.. o kadın çamur oldu diye üstü kızar ben kirlen kirlen çocuk olmak güzel diyip tıkarım onu..:) sence hangimiz daha iyi anne oluruz o karı mı ben mi? Birdaha düşün:)
Onun çocuklarına annelik yapmaya BİLE hazırım.. daha 18 yaşında..
Sen empati yap sen namussuz k. hpe o kadının yerine kendini köy bakalım skrm özelliğini senin
Allah'tan da mı korkmuyorsun kulundanda mi utanmiyorsun.
Allah'tan hiç mi utanmiyorsun srtuk orspu.
Aynen aynen ondan.
Aynen saf seni gidi safinaz.
Ayy iğrenç
Neyi iğrenç? Aşkımdan ölecek gibi olmam mı? Neyi utanç verici? 18 yaşında Eşimin ilk 4. Çocuğuna annelik yapacak kadar sevmem mi? Belki beni annelerinden çok sevecekler?:)
Yani bilmiyorum hiç düşündün mü ama adam senle 2 yıldır beraber olmasına rağmen belli ki karısıyla hala çatır çutur sevişiyor bir de üstüne çocuk yapıyor, belli ki ayrılmaya da niyeti yok, seninle gönül eğlendiriyor, yazık
Knk ilkin oldu mu o
Bi bitmediniz ya