Kizler evli bir adama aşk olduğum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar iş yerimdeki evli çocuklu patronuma aşk olduğum onunla çok samimiyim tah geçen haftaya kadar 1 ay önce ona aşk mektubu vermiştim sonra o bana daha samimi olmaya başlamıştı sosyal medyadan hikayelerime sonuna kadar bakardı ama bir şey yaptım olmaması ve yapmamam gereken bir şeyi yaptım 1 hafta boyunca uygunsuz dudak dudağa öpüşen bir erkekle bir kizin fotoğraflarının üzerinde aşk sözleri yazili fotoğrafları paylaştım ve kendi kendime dediki ona yazdığım mektubun içindeki aşk şiirini dudak dudağa öpüşen bir erkekle bir kizin fotoğraflarının üzerine yazıp paylaşmıştım ve gördü o günden sonra artık hikayelerime bakmıyor benden biraz uzak biraz yakın davranıyor karışık işte bide hikayelerimi özel paylaşıyorum sadece onu ve en yakın arkadaşımi eklemişim ve o şiiri gördükten sonra artık paylaştım şeylere bakmıyor ve beni en çok üzen şey başka kızları kapalı kızları takip edip onların paylaştığı şeyleri görüp beğeniyor ve dahada üzen şey sadece karsini ve çocuklarını paylaşıyor hep özelikle karısıyla onun fotoğrafları hata bazi fotoğraflarında karisinin boynumu vakumlamiş mor olmuş ve yan yana ona yaklaşır bil pozisyonda selvi çekip paylaşmış bende kiriliyorum üzülüyorum yarın iş gereğinden bütün gün onunlayım arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım

Kizler evli bir adama aşk olduğum ne yapmalıyım?