Evli bir adamı seviyorum ne yapmalıyım?

Biliyorum kızacaksınız 😢ama ne olur dinleyin beni. İçimde ki his tarif edilemez o heyecanı asla anlatamam kelimelerle. Ben eşimden ayrıldım şiddetli geçimsizlikten, sevgisizlikten, eve doğru düzgün bakmıyordu. Şiddet uyguluyordu. Ailemden de sevgi ilgi görmedim eski kocamdan da. Şimdi tek başıma bu evde yaşıyorum.35 yaşındayım.1 ay önce buraya karşı daireye evli bir çift taşındı. Onlara bir tabak tatlı götürürken kızın kocasını gördüm. Filinta gibi boylu poslu yemyeşil gözleri gücü kuvveti yerinde ne kadar ağır başlı ilk görüşte tutuldum. Tam hayallerimde ki gibi bir erkek 😢Bunun yanlış olduğunun farkındayım ama kendimi duygularımı tutamadım. Kolay gelsin deyip tabağı uzatıp gitmek zorunda kaldım. Aradan günler sonra kız tabağı doldurup kapımı çaldı. Tabağınızı boş getirmek istemedim ve malum taşınma işleri derken tabağı geç getirdim. Buyrun ben de börek yaptım dedi. İçeri aldım. Çay yapayım gel otur dedim. İçeri geçtik. Konuştuk biraz. Arkadaş olduk. Ben ona o bana gelmeye başladı. Ben gelirken kocası evde olmuyordu yüzüm düşüyordu. Ama öğrendim ki kız daha 21 yaşında ve aile zoruyla evlenmiş. Ailesinden şiddet görüyor. Annesi yokmuş. Liseden sonra okutmamış bu adama vermişler. Kocası da emniyette çalışıyor tam söylemedi bilmiyorum dedi. Seviyor musun diye sordum bilmiyorum ama iyi bir insan Allah razı olsun bana kötülüğü dokunmadı iyi bir adam dedi ama okumadım hemen evlendirdiler ya içim de ukte kaldı.( O öyle söyleyince dedim ki içimden benim ilk görüşte içime doğmuştu 😢 senin yerinde ben olmalıydım) Kocasıyla yaşıtmışız bir de. Ben de ona okuyabilirsin kocana söyle gönderir seni bence dedim. Yazık etmişsin kendine dedim. O senden epeyce büyükmüş de dedim. Hala bosanabilir okuyabilirsin kadın sığınma var olur mu öyle şey dedim. Ağladı hemen kendisi hakkında anlatmaya başladı. Tam evimden çıkarken kocası anahtarla evine girmeye çalışırken arkasını dönüp bizi gördü. Kız gitti kocası hemen ne oldu birtanem dedi ve içeri geçtiler bir şey duyamadım.
Güncellemeler
1 yıl
Sonra o kız o günden sonra hiç evime de gelmedi dışarı da çıkmadı. Çöp atmaya dışarı çıkar belki diye düşündüm kocası işe giderken çöpleri kendisiyle götürüyordu. Aradan epey zaman geçti. Kızı bir kere gördüm. Bize gelsene dedim hiç uğramiyorsun dedim. Kocam izin vermiyor dedi. Ardindan kocası içerden çıktı beraber dışarı çıktılar. Ben de arkalarından baktım. 😢 Ben bu duygudan nasıl kurtulacağım. Aşık oldum.
Güncellemeler
1 yıl
Keşke biraz olsun benim penceremden de bakabilseniz hep yargilalamossiniz. Sanki siz hiç aşık olmadınız 😢
Evli bir adamı seviyorum ne yapmalıyım?