AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Çok ama çok üzülerek söylüyorum 20 günlük evliyken bu hâle gelmiş birinin düzelme imkânı ve ihtimali yoktur.
Zor günler bekliyor seni.
ohaa 20 günlül evlilikte ilgisizlikten şikayetcisin sen adamı tanımadan evlenmişsin anam... boşa sen onu bu arada erkek dövmek aşağlamak istermisin
Bundan sonra böyle gider geçmiş olsun er ya da geç alışıcaksın
fikirlerimi yasadiklarimdan ötürü veriyorum bos olarak görmeni istemem simdi şöyle baştan kendini belli ediyo iste ve erkekler cocuk olduktan sonra kadindan bir tik daha uzaklasiyo sindiden böyleyse cocuktan sonra düşünemiyorum iyisi mi sen cocuk falan düşünüyorsan ertele bunu baktın düzelme var o zaman yaparsin. emin ol cocuk hic bir evliliği duzeltmemistir sadece cocuk var diye katlanilan evlilikler vardir.
Bence abartıyorsun daha 20 günde ne soğuması sana öyle geliyordur
Al karşına taylı dılle ıhtıyaclarını anlat onu elde etmenin yontemi vardır anlatrırım sana tk
haha😅 hesap aktif değl diyor yeni bir hata mesajı daha gördüm
Evlenmeden önce cinsel deneyiminiz olmadıysa yani ilkse yetersiz görmüştür belki kendini ondan uzak duruyor olabilir. Ya da tam tersi çok kez yaptıysanız biraz özlemek istiyordur. Her halükarda konuşman lazım eşinle sıkıntılarını.
Kendini geri çek biraz ilgilenme kendi gelir çok basit
herşey evlenene kadarmış demek ki bundan sonraki hayatın diğerlerinden farksız
Evlilikten beklentim ne idiki?
Bu insanlara sabah tanışıp akşam evlenmedin eralde.
Herşey konuşarak çözülebilir. Tabii beklentiler çok önemli bir de empati.
nasıl davranıcağını bilmiyor olabilir kişilik yani 🤷♀️
Sevgiliyken nasıldı yine böyle ise sen kendin istemişsin
evlenmek isteyenlere söyleyeceğim bir şey var mı :D
Duzelir diye evlenmeyin nisanliyken ayrilmayi fusunuyosaniz hemen ayrılın
Helal :D
Giyinmek suslenmek degil mesele mesele kadinligini kullanmak oyle bir davranirim ki ona dibimden ayrilmaz
Nasil davraniyosun bize de taktik ver 🤯
Evet bana daa
@rmysa0766 işve cilve tatlım 3 yıldır evliyiz ağzımın içine bakıyo
@rmysa0766 ayrıcaa erkekler yüceltilmeyi sever egosunu asla düşürmeyin gücünü performansını erkekliğini hep övün bebek gibi sevin zaten gözü sizden başkasını görmez yani hem erkek gibi hem küçük bir çocuk gibi hissettirin
Ben de 3 yıldır evliyim hic göremedim öyle maşallah size örneklerle açıklasan yapmadığım sey kalmadı
@rmysa0766 cinsellikten örnek vereyim size zevk verdiğini sözlerinizle hissettirin erkekler bunu duymayı sever sadece zevk almak değilnde o zevkte kaybolmanız kendnizi kaybetmeniz fazla inlemeniz hoşlarına gider bu da seni baş tacı yapar
@rmysa0766 3 yıldır evlisiniz eşiniz sizede mi ilgisiz alakasız davranıyor
Sadece cinsellik için evlenilmez bana çok saçma geliyo
Dua ederek başlayabilirsin, daha sonra ona ilgini göster, mesela ben şiir okunmasını, beni düşünmesini hissettirmesini vs severim, siz eşinize göre biseyler bulun biraz zaman böyle devam edin, bir kaç ay içinde hanım köylü olucaktır muhakkak 😂
Sadece suslenip bi kosede oturuyosan bosuna susleniyosun demektir o an aklinda birlikte olma istegi yoksa bile aklina sen sokmalisin ama bu goruntuyle degil dokunusla olur ben giyindim suslendim tamam dersen yanlis yoldasin demektir
Yaz bana
Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten - John GrayErkekler Marstan Kadınlar Venüsten - John Gray
Kendi içerisindeki sıkıntılar olabilir kafasını başka bir şeylere takmış olabilir hepsi bir ihtimal
Düğün sürecinde çok mu yordun eşini? Maddi kısmı sormuyorum. Psikolojik olarak yiprattin mi?
Şöyle 4-5 yıl olsa tamam derim de daha çok çok yeni anlam veremedim.
Inanmiyorum. nasil bir erkekmis o öyle pislik dedim ama afedersin
Konuşmalısınız, direk kafandaki soruları soracaksın.
Sende soğuk yap.. Hey Allahım kimi bulamaz kimide kıymetini bilmez..
Sadece kendi görüşünüz,
Karşı tarafıda dinlemek gerekiyor.
.
İnandırıcı gelmedi ama doğruda olabilir 😇 görücü usulümü evlendiniz acebağ?
Onun odunlugu canim ayip etmis, sen uzerine duseni yapiyosun
HEPSİ AYNI BOK ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZLER TELEFONUM YOK GÜNLERDİR SÖZDE ERKEK ARKADAŞIM VAR GİZLİCEİNSTAGRAMA DA GİRİYORUM FARK ETTİRMEDEN İNSAN BİR MERAK EDER BE EL İNSAF ÖLMEZSİN MIŞ GİBİ YAP BARİ
Kişisel bir sorunu vardir senin dışında bence yoksa daha cok yeni evliymissiniz.
Bu erkekler niye böyle çok garibiz. Ben değil ama çoğu
nişanlıykendemi aynıydı hiç konusmadınızmı seks ya da cinsellik özel şeyler
karşısına geç mast yap anlar
Al işte benim zıttım bir erkek. Kadınlara yaranılmıyorrrr
@damesblanches
😒😒
Bilemedim. Yas farkiniz var mi ki? Evlenene kadar nasildi... ?
Al karşına konuş sorun nedir sor öğren baktın olmadı ayrıl dünyanın sonu değil ya.
Utangaçtır ondan bende utangacım ve evlenirsem evde ne yapacağımı bilmiyorum. Hayatıma ilk kez yabancı biri giriyor ve aynı evde kalıyorum olabilir böyle şeyler belki söylemek zor geliyordur
Insan sevdiğinden çekinmez ki
Hayır alakası yok. Utangaçlık çekingenlik çok farklı bir şey ilk defa yabancı biriyle baş başasın cinsellik yaşayabilirsin bunlardan çekinmek normal ve kişinin zaten utangaçlığı varsa bu sefer daha da yaklaşamaz veya isteklerini söyleyemez cinsellik isteyemez falan cinsellik yaşarken kendini belli edemez göz göze gelmemeye çalışır vs. Bende öyleyim
Herkes farklı tabi
Sana sevgisi evlenene kadar sevmiş ve köprü geçene kadar ayıya dayı demiş görünen o
Onceden farkli evlenince farkli ise seni kandirmak olur bastan soylediyse tek kelime etme hakkin yok
Bunun bi sürü nedeni olabilir sebebi sende olabilirsin onun psokojik sorunları da
Bence bu adam olmaz daha 20 gun olmuş yav 20 yıl gecseydi belki anlardım
Artık her şey çok sıradan aynı monoton gelmeye başlamış olabilir yani normal değil zaten bu durum. Ama kişilik olarak sürekli yenilik heyecan falan arıyor olabilir o yüzden ilgisizleşmiştir.
20 günlük daha çok yeni şimdiye seni mutluluktan havaya uçurması gerekiyor garip
Kaendini sorgulamya çalış acaba ne vermiyorum diye erkekler önce eve girdiğindeki güzelliğini yani bakımlarina sonra midesine yanı yediği yemeye en sonunda gece yatakta nasıl verdiğine tatmin ettiğine bunlara dikkat et sonra cevabını bekliyorum
Evlilikten ne bekliyorsunuz ki elin adamı değer vermez elde edince sadece sevgiliyken verir boş hayallere kapılıp üzülüyorsunuz
Sen kalasın önde gideni ile evlenmişsin kusura bakma cicim ayları ne çabuk bitmiş evlenmeden önce görmedin bunu
daha 20 günden başlamışsın boşan başkasıyla evlen yüksek ihtimal benzeri olacağından emin olabilirsin :)
Yorumlara baktımda herşeyi çabuk tüketmişsiniz cinselliği dahi
Nasil cabuk tuketmisiz ne yaparak ne yapmam lazim
İlgisizlik, cinsellikte sadece kendini düşünmesi
Ben tam bosalcak iken o bosaliyor benim istegim gidiyor o yaliyor ugrasiyor ama sonra ben istemiyorum zaten
Belki alışır zamanla aynı anda bitmeye veya seni ön sevişmeyle bir noktaya getirip beraber bitmeye
Benimde basima geldi ilgisizlik devam etti bir yil sonra bosandik
Kadınlara ilgisizlik olmaz kadın da çiçek sevgi mutlu edilmek ister allahın emanetleri
@geceler_sessiz0606 takibe bakarmisin?
Ay benim aşkım başıma tülbent bile takıp arkaya atsam öyle salak gibi çok yakıştı diyor saçım ıslakken bile böyle de ayrı güzelmişsin diyor aşkımı bir kez daha sevdim 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
bEnİm AşkIM
Benimmmmmmmmmmmmmmm
Yaşın kaç knk 12 falan mı
Hahahah
İnsan zamanla değişmez demekki içinde vardı sen şimdi farkettin ya da eşin nasılsa evlendim deyip kenara çekilmiştir merak etme bir an gelir seni fark eder sadece sabırla bekle dünyanın sonu değil sonuçta 😊
daha ne yapacak yemekte hediyedir. alsaydı iyi olurdu ama senin kocan o artık. sevgiliyken konuşmalıydınız herşeyi
Evlenene kadar hiç görmedin mi
Konuşmadın mı Evlendikten sonra bunu düşünüyorsun
Ceza ver ona perhiz yaptır, ucunu bile gösterme dene.
cinsel ilişkidede çok kötüsünüz o zaman olmuyor sanırım ilişki
Of bilmiyorum k8
yaşlar kaç
22 25
gençsinizde ama başka bişy var sanırım
aynı arkadaşımda öyle olmuştu kötü bitti sonra
Nasil olmustu
ilgisizleşmti sonra aldatma olmuş işte boşanma oldu ama nasıl desem farklıydı yani
sana buradan değilde takip etmeden görmüyormusun beni
Aldatiyomu beni
sorup anlatıyımmı istersen ama buradan olmasa
Onda bir sakatlık vardır söyleyim popondan ayrılmaması lazım 20 günlük evli
Walla bende böyle düşündüm 😊
Ister küs ister daril ister hakaret et ben sunu soyleyim kormusun kendinr iyi bir eş seç seydin
Sen adami secip evlenmişsin kendi dusen aglamaz ilgi göstermeyen erkeklerle evlenirsen olacagi bu
Bu zamanda evlilikler hep mı böyle ya, evlenince neden böyle yapıyorlar
Bende evliyim isteğim gibi giyinir. giyimime karışmaz gezeriz ederiz baya rahat benim eşde☺️😂 olur öyle aranızda düzelirsiniz
Başı böyleyse sonunu düşünemiyorum doğrusu.
Şimdiden net tavrını koymalısın daha sonra çok üzülürsün.
erkekler elde edene kadar canim cicim sonra ise boyle seyler pluyor malesf ki dile getir eger noyle devam ederse daha kotu olur ve sende ondan daha cok sogursun