Severek evlendik ama eşim bana ilgi sevgi göstermiyor 10 senedir evliyim nasil eşimi geri kazanabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşinin ilgisi azalabilir ama seviyorsa sevgisi azalmaz kadınların kafasının basmadığı şey bu ! İşleri vardır , stresslidir , sağlık souru olabilir ya da kendi erkek arkadaşlarıyla sorunu olabilir ya da başka bir sorunu olabilir.. fakar kadınların gözünden bakınca hep erkekler suçludur. TEK TARAFLI OLARAK erkek ilgilenmeliymiş , erkek sevmeliymiş, erkek ödemeliymiş, erkek düşünmeliymiş, erkek gezdirmeliymiş, erkek şöyle yapmalıymış erkek böyl eyapmalıymış vs vs vs.. herşeyi erkek yapacak sizler ne işe yarasınız ozaman? (genel konuşuyorum)
Soruyu soran = 18-22 yaşından tiplerden akıl AL-MA , üniversiteli aklıyla sana akıl vermeye kalkan "feminist" bozuntusu arıza zkuşağı tiplerin aklı kendilerine yetmiyor sana hiç yetmez onları hiç dinle-ME onların yolları genelde çıkmaz sokak ve duvara toslamayla son bulan ilişkiler.. onları dinlersen duygusal uçurumlardan aşağı uçarsın benden sana tavsiye.
Buara kendine bakmıyorsan biraz kendine bak , kendine çeki düzen ver , sağlıklı ol , güzel ol ama bunu kocan için yap başkasına güzel görünmek için değil. Bunu nneden söyledim? kocanın beğendiği hoşlandığı eski kadın "sen" nasıldı , şu an neler eksik sende? onları düşün.. giyim tarzı , belki gülüşün belki saç stilin? bilemiyorum onu sen düşün ve bul.. ama yukarıda yazdığım detayı kesinlikle atlama ! kocanın kendi sorunları varsa ve sorunlar senle ilgili alakalı değilse sen istediğin kadar güzelleş ya da ağzınla kuş tutu yine sorun devam edebilir? sorunun ne olduğunu sen onunla "konuşarak" bulabilirsin aslında.. dertleşip konuşup öğrenip.. aklı sana yetmeyen çocuk kızlardan kesinlikle akıl alma hemde bu zamandaki z-kuşağı kızlarla kesinlikle muhattap bile olma yoksa kocanı tamamöen kaybedebilirsin, z-kuşağı günümüz kızları tamamen erkek kaçıran ve kendisinden nefretettiren amerikan gençliği olarak yetişmiş bozuk insanlar.. bu konuya ve bu detayada dikkat et. Ayrıca akıl hastası beyni yanık kel gay ya da feminist erkek düşmanı ilişki uzmanı pisslikleri arızaları kesinlikle DİNLEME.. yoksa hayatın kayar, onların söyledikleri yapıcı değil yıkıcı tavsiyelerdir (akıl hastası ilişki uzmanı tipler takipçi toplamak için kadınlara duymak istedikleri yalanları söylüyorlar ama o yalanlar erkeklere ZIT ve TERS davranışlar , sonunda erkeği soğutan bıktıran ve erkeğin uzaklaşmasına neden olan davranışlardır çeşitli videolarda akıl veren tiplerden bahsediyorum. Sen "kendin" ol.. zaten çoluğu çocuğun var ailen var , "abla"sın çoluk çocuk kızlardan akıl alama sen onlara akıl verecek yaştasın bunuda unutma :-) ).
33 Yorumla- 1 yıl
Şiir gibi konuştun her satırı dikkatlice okudum ☺️
- 1 yıl
Aleyküm selam abi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilik gibi uzun soluklu ilişkilerde ilgi ve tutkunun belli süre sonra azalması normaldir. Buradaki sorun olacak şey, ne kadar azaldığı ve bu azalmanın çiftlerden herhangi biri için sorun olup olmadığı.
Uzun soluklu ilişkileri güçlü ve güvende tutmak için en azından asgari bir zeka düzeyi gerekir. Bu yoksa mutsuzluk , aldatılmak.. vs durumlar kaçınılmaz olur. Uyum ve zeka, başarılı ilişkilerin anahtarıdır Nokta.
04 Yorumla- 1 yıl
Asgari zekası olup aldatılması saçma değil mi
Cevap sahibi1 yıl@MaşaKocaAyıı Hayır saçma değil. İlişkide başarı uyum ve zekanın bir arada olmasıyla yaşanır. Zeki çiftler uyum içinde sorunlarına gerçek, etkin çözümler uretebilirler. Böylece oluşan güven ortamında, yalana, arkadan iş çevirmeye, yani aldatmaya olan ihtiyaç tamamen sıfırlanmasa da buna çok daha az olacaktır.
- 1 yıl
Ne yani anlaşmalımı aldatırlar
Cevap sahibi1 yıl@MaşaKocaAyıı Anlaşmalı olan şey zaten aldatma olmaz. Ama tabi önceden belirlenip, anlaşılan ölçülerde çiftler bazı heyecanlar yaşayabilirler.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılErkek kadının duygusal sevgi deposunu anlaymayacak bir erkek ise ne kadar konuşursan konuş anlamaz. Sizin kafanız erkek gibi çalışmaz ve bir erkeğin bunu anlaması ne kadar gecikşrse kadın o kadar mutsız olur. Evliyim. 11 yıllık hem de. Ama kadının mantığını çözmek içim kitaplar okuyarak kendimi geliştirdim. İlgisi sonradan mı azaldı hep mi ilgisizdi
02 Yorumla- 1 yıl
@Selinlenn evet. İki tanesi aklımda hatta ☺️
Bunu kadınlar da yapıyor ama haklısınız erkekler daha çoğunluk da. Evlilik ile ilgili değil bazen şartlar duygular ortamlar değişince uzaklaşmalar oluyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy canııım, seni anlıyorum, gerçekten zor bir durum 🌧️. İlk başta, şunu bil ki sen harika bir insansın ve sevgiyi hak ediyorsun! İlişkiler zamanla değişebilir ama bu sevginin bitmesi anlamına gelmez. Belki de eşinle oturup açık açık konuşarak hislerini paylaşmak iyi bir başlangıç olur. İletişim her şeydir, biliyorsun değil mi? ❤️
Bir de, küçük sürprizler veya romantik jestler ilişkinizi canlandırabilir. Hani böyle ilk zamanlarda yaptığınız şirin şeyleri hatırlatmak gibi... Unutma, aşk emek ister 😉. Senin de böyle yaptıysan, gerçekten ortada bir şey görecektir. Umalım ki bu sorun sadece geçici bir evre olsun! 🍀🌈18 Yorumla
Soran1 yılIse yarar inşallah denerim çocukları bile erken uyutuyorum sırf beraber konuşup bazı şeyleri cozelim diye bu seferde eve geç geliyor ben uyuyor oluyorum
- 1 yıl
Küçük süprizler, romantik jestler derken neyi kastediyorsunuz? Kadın eşine çiçek mi alsın, ya da tek taş yüzük mü? Cinsellik kasteddiğinizi anlıyoruz ama doymuş bir erkek, de işe yaramaz bu
- 1 yıl
Yalnız yapay zeka kendi cevabının altına yazılan yorumlara cevap vermiyor 😄 Sadece sorulara cevap verecek şekilde kodlanmış, o yüzden size cevap veremez 😄 Hayır bunun yapay zeka olduğunu hiç mi fark etmiyorsunuz, gelip yapay zekayla konuşmaya çalışıyorsunuz
- 1 yıl
Sanane kardeşim
- 1 yıl
@KarizmaGenç1 HabzuzbajaBbsbsbsbaBNNNznz
- 1 yıl
@KarizmaGenç1 kanka bütün büyüyü bozdun , dur ne güzel dertleşiyorlardı ndjdjsjsjsnsnsns
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
Biliyoruz ama konuşuyoruz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılSevmedikleri için çünkü.. elde ettikleri için
30 Yorumla
1 yıl10 evlilikten 8 inin sorunu aynı.
Dönem değiştikçe evliliklerde değişiyor. Dönem evlilik dönemi değil , evlilerin hepsi mutsuz.
Seninkide her ne kadar Umutsuz vaka olsada , seni garanti biliyor eşin , küssende yarın barışacaksın sayıyor , kırılsanda yarın unutursun mantığıyla yaşıyor.
Biz Erkekler ilgiyi sadece elinden kaybettiğimize verir olduk.
Terket bak nasıl kapında köle oluyor , ama barışınca yine aynı ilgisizliğe devam ediyor.
Eğer terketsende gurur yapıp aramıyorsa zaten senden çoktan gitmiş demektir Buda senin onu terk ederek doğru bi hamle yaptığını gösterir. 2 ihtimaldede sen kazançlı çıkarsın.
Tecrübeye dayalı bilgidir , tartışmaya kapalıdır.22 Yorumla- 1 yıl
Ay benım durumum bu hjhjsjj
- 1 yıl
😎😎
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler ayni bence evlendikten sonra. Dayım yengemle 40 senelik evlilerdi bosandilar sebebi ilgisizlik o yüzden simdiden ciddi bir konusma yao hani hissetmeyince mutsuz huzursuz oluyorum evde felan de ciddiye almazsa ilerde sabredip sabredip bi anda bosanmayinda
38 Yorumla
Soran1 yılSöyledim ya biraz açık olacak ama sevgiyi ilgiyi cinsel anlıyor ben cinsellikten bahsetmiyorum ama anlatamıyorum galiba evet ne çok evlilik bitiyor bu yüzden
Cevap sahibi1 yılAbla anlat ne anlamiyor erkekler isine gelince roket yapıyor oturup neler neler yapiyorlar yalan ya ikna edemiyorsan cocuk yoksa ayrıl 35 i gecmediysen bence hala duygularina önem veren birini bulabilirsin. Duygu degerlerin senle eşit biriyle zaten hic uzulmezsin boyle seylerde yasanmaz ama bizim ulke ona hic bakmaz sonra benim dedigimi sacma buluyor kirilinca sen cok alingamsin diykr e cunku duygusal zekanız esit degil onda o algi yok neyse abla cocuk yoksa daha ciddi bir konusma yap bence hani evlilikte o zaman benim degerim ne yerim ne? gibi yani anlami yok gibi dusun ya da sende cinselligi kes. Kadinlar ilgi olmadan ilsikiyi surdurmez erkekler seks bunu bilmeyen yok.
Soran1 yıl2 tane çocuğum var öyle doğru söylüyorsun 32 ye yeni girdim çok doğru yazmissin ben bi dusuneyim 😉
- 1 yıl
Siz kadınlar genel olarak aynısınız 2 çocuğun var adam bir dönem ilgi göstermedi diye ayrılığı düşüneyim diyorsun demek ki seninkide mantık evliliği ve çıkar ilişkisi sevgin olsaydı düşünmen söz konusu bile olamazdı🤦
Cevap sahibi1 yılAynen sanki karın senle ilgilenmese ve isteklerini yapmasa sen sonsuza kadar sadık ve evli kalıcakmıssın gibi yorum yapman peki. Evlilik bu sadaka oyunu degil karsılikli ilgi sevgi alaka yoksa gerek yok bence
- 1 yıl
İlgisizlik ayrı sevgisizlik ayrı sorunları vardır bu dönem ben veya karımda aynı şeyi yaşasak ayrılacak değiliz bu kadar basit değil
Cevap sahibi1 yılKonusmus kadın ve degismemis ee yani anlık degil genelmis?
- 1 yıl
Duygusuzsunuz kardeşim nasıl bırakıyorsunuz anlamıyorum sizden bir tanesi banada denk geldi Allah kurtarmış beni iyi ki erken bitti
Gizli Üye(25-29)1 yılnormal değil mi? ilk gün ki gibi ilgi sevgi bekleme artık sizinkisi alışkanlığa bir yaşayış tarzına dönüşmüş monotonlaşmış kısaca kısa süreli kalp masajları yapabilirsin geri döndürmek için ne bileyim gece hayatınızı renklendirin kostüm giyin alet kullanın vs. imkanınız varsa başbaşa bir tatile çıkın gibi gibi bunlar iyi gelecek size bir de sorunları olabilir bir şeye canı sıkılıyor ama paylaşamıyor olabilir anlayışla yaklaşmaya bak bir şey anlattığında kestirip atma onu anlamaya çalış vs.
bir de ne zaman azalmaya başladı bu ilgi onu düşün
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl125 yıl önce ortalama ömür 30 yıldı. Şimdi 45 yıl daha uzun. Şu an geçmişteki ortalama ömür süresine ulaşmışsınız. İnsan sıkılır, geniş çaplı düşününce bunun olması mantıklı.
Renk katmaya çalışabilirsiniz veya hayata bir kere geliyorsun, boşanıp yeni insanların keyfini çıkarabilirsin. Yani bu cinsiyetten ziyade kişi ve ömür süresiyle alakalı bir durum.30 Yorumla kendine bak, kuaföre git saçını tırnağını yaptır. bakımlı ol, güzel şık kıyafetler giyin. evin içinde pijamayla dağınık saçla dolaşma makyajlı gez. ama bu saydıklarımı kendin için yap. kendi hayatını değiştir. eminim olumlu sonuçlar alacaksındır. öncelik her zaman kendinsin. aldatma durumu olmasın da geri kalan her şey çözülür.
10 YorumlaErkekler yanlarında kesin olan kadınlara saygısızlık yaparlar mesela , anne ben bu yemeği sevmedim derler annesi küsmez , ne istersin yapayım der. Ayni mantık eşim benimle benden ayrılmaz saygısızlık yapsam da okey kafasında bence. Ama yinede bir şekilde bunları esinle konuşsan daha iyi olur durum kötülemeden. Sakin bir şekilde , eşinin sinirlenmek yerine seni anlayabileceği bir sekilde. Sorun odaklı olmak yerine çözüm odaklı olmak lazım. Umarim aranız düzelir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Bu tarz şeyler tek taraflı değerlendirmemek lazım sanki
İlgi azalıyorsa azaltan vardır
Ve ilişkiyi yenilemek yeni renkler heyecanlar da katmak lazım
Evlendim diye bakımlı cilveli istekli olayı bırakmamak lazım
İlişkiyi diri tutmak için iki tarafında çaba göstermesi lazım
Hele ki birliktelikte hayır kelimesi armaya başlamışsa ya da artmışsa hayırları evete dönüştürmek için emek vermek lazım diye düşünüyorum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNankörlük başka bir şey değil yaşım 40'ı geçti senelerce evlenmek için çırpındım yırtındim ama hiçbir şey değişmedi bekar savruk darma dağınık bir hayatın var Üstelik hayatında bir kez olsun bu kadar savrulmayı hiç hayal bile etmemiştim bekar kalmayi Bir kez bile olsun Hayal etmemiştim Tam tersine hep Düzenli bir hayatım olsun istemiştim fakat bazı insanlar eş bulur düzen bulur Ama nankörlük yaparlar
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
1 yılTemizlik beziyle pijama ile uğurlar karşılarsa genel bir sorun olarak sonuç hep aynı olur. İlişkiyi canlı tutacak taraf kadındır.
İstisnalar hariç. (Öküze ot da koysan yer arpa da koysan yer. ) tek taraflı değil elbette ama ilk dediğim geçerli.
Temizlik bezine dokunulduğu kadar erkeklerinize de dokunun.
it yerine koyarsanız itin karısı, kral yerine koyarsanız kralın karısı olursunuz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen sizin durumunuzu yaşamadım ama erkeklerden olmuyor abla. Bende erkek arkadasimla ayni evde yaşadım. Ve birlikte yaşadığımız hayat ona sıkıcı geldi başka kızlara gitti. 1.5 yıldır beraberdik. Bana dedilerki evlenmeden yaparsan adamın canı sıkılır gider dediler. Adam gitti de insanlara diyorumki bunun evlenmekle bir bağlayıcılıgiyla ne alakası var? yok diyorlar illa imza atacaksın hani? Allah yardım etsin size de bir ilişkide değer görmek bir kadın olarak eşinizle dertleşebilmek velinimet resmen. Eğer bir mesleğiniz varsa oğlunuzu da alın gidin. Bunu demek de bize göre kolay ancak çocuğum için beraberim tarzinda bir düşünceye de girmeyin olan çocuklara oluyor.
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@AtınıArayanKovboy evlenince neyi veriyorsun kardeşim? Vallahi bıktım sizden. Açıklama yapmaktan. Evlenince şey mi diyceksini istedigi her şeyi vermişsin. Ne b. k yicez bıktık sizden g. erizekalilar
1 yılArkadaşım 10 gün önce değil 10 yıl önce evlenmişsin. Her şeyin ilk günkü modda mı yaşanmasını mı bekliyon bir ömür. Adam işinde gücündeyse, seni aldatmıyorsa, sana şiddet uygulamıyorsa şükret öp başına koy adamı. Allah'tan belanı mı istiyon? Bu kadar ilgi tiryakisi de olmayın yani...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzelleş biraz, kendine bakım yap, onun karşısına güzel çık seni beğensin.
11 Yorumla
Soran1 yılIse yarar mı bilemicem ama güzel fikir tesekkurler🙂
1 yılEvliligin enn korktugum yanlarindan biri de bu iste.
50 Yorumla
1 yılNeden sen onu kazanmak istiyorsun? Sende biraz uzaklaş o gelsin gelecekse. Bu erkeklerinde şu huylarını anlamıyorum ya
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl10 sene anca bi anne çocuğunu sever. Evlilik bu yüzden saçma. Ben severim ama bir düre sonra herkes kendi alanına dönmek ister e haliyle ilgi de azalır. Beklentini değiştirmen gerek evliysen. Evlenirken ben bu adam bana ilgiyi azaltsa da ben takmam dersen anca...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılheyecanını kaybetmiş muhtemelen senin tavır ve davranışların da bunu tetiklemiş konuşmayı dene olmuyosa destek alın evlilikte 10 senede herşeyi tüketmek bence iyi değil
10 Yorumla Tek sen değil milyonlarca insan yaşıyor bu durumu
Kendi özel alanlarınıza fazla müdahale etmeyin
Sonucunda bi taraf diğerine göre daha emek vererek mahfoluyor10 YorumlaGün içinde sürpriz fotoğraflar at, yani dibine düşme ama aklına düşğr
44 Yorumla- 1 yıl
foto aboo
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılKüçük tatiller, başbaşa zaman geçirmek, birlikte aktivitelere katılmak (malum yaz mevsimi turlar var) renklendirir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Bir erkek için çabalama bence
Olmuyorsa ayrıl ve kendine daha iyi bir hayat sunabilmek için çabala20 Yorumla
1 yılDeğişiklikler yapkendinle ilgili kıyafetlerin davranışların ev içindeki konuşman tavrın hepsinde yeniliğe git
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGenelde çocuktan sonra eşler ne birbirlerine ne de kendilerine zaman ayıramıyor benim gördüğüm odak noktaları çocuk oluyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılalışıla gelmişlik artık monoton olağan şeyler çepte gb
20 Yorumla
1 yılNeden kadınlar hep ilgi bekler? Neden ilgi göstermek yerine hep ilgi bekler?
20 Yorumla10 yıl sonra ilgi gösteren biri %1 ihtimal falandır. İlla tavsiye isterseniz annesi gibi davranmayın ve evliliğin çoğunluğu cinsellikten ibarettir bu konuda yenilikler deneyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Karşılıklı konuşma olmayınca nasıl anlaşma olsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizde durum ayni daha 2 yil bile olmadi ben bosaniyorum sabir edemem
44 Yorumla- 1 yıl
Biraz acele etmiyor musun?
Cevap sahibi1 yıl@goruncekadamlar2 hayır değerimi bilmeyen kişinin yanında işim yok
- 1 yıl
Açtın mı davayı
- 1 yıl
Keşke bu kadar erken karar vermeseydiniz evlilik için
Sen olumsuz yönde etkileyen taraf değilsen eğer geçmiş olsun muhtemelen başka birisi var ilgisini verdiği..
20 Yorumla
1 yılNormaldir , adamın fazla üzerine gelme sana ilgi göstermemesi seni sevmediği anlamına gelmez herkesin bir işi gücü ve sorunları var gençlikteki gibi bir ilgi bekleme çünkü adamın işi gücü var ve belki çocuk yapmayı düşünüyor varsa bile çocuğunun gelecegini düşünüyor olabilir. Maalesef zamanla aşkta yaşlanır adeta bir ateş gibi ortaya çıkan tutku da söner. Sen sadece fazla trip atmamaya dikkat et birde herzamankinden daha fazla kişisel bakimina dikkat et yeter bence.
00 Yorumlabence 10 sene nasıl dayandı buna hayret etmen lazım sen kimsin ki adam senden sıkılmayacak. insanlar dünyanın en beğenilen kadınlarını aldatıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 10 yilsa zor zaten evlilgin ilk yili en kabadayi 2 yilindan sonra bitiyor teksende degil bu geneli böyle
04 Yorumla
Soran1 yıl🤔bizim 4sene oldu galiba biteli oğlum doğduktan sonra
Sürekli aynı ilgiyle zaten devam etmez zamanla sıradanlaşır..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBişi yapamazssin hala seven sevgisi bitmeyen insan her türlü gösterir ama gostermiyosa hicbisi yapamazssin net!
10 Yorumla
1 yılÇok fazla ilgi gösterip kendini cepte gösteriyorsun. Biraz kendini geri çekme de fayda var derim 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İşsizlik, uyumsuzluklar beklentilerin uyuşmamasi ailesel müdehaleler vs vs ilgiyi, sevgiyi azaltır..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl10 yıl şaşırmadık yine. Kendini geri Çek boş ver ne hali varsa görsün. Hiçbir şey tek taraflı düzelmez boşuna çaba
10 YorumlaAranızda yaş farkı mı var, sen eşine göre daha canlısın sanırım veya eşinin şimdilerde kafasını yorduğu konular vardır ve sana uyum sağlayamıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İlgi azalmamalı. Ama belki de ilgi azalması değil alışkanlık haline gelince sıradanlaşıyor. Heyecan katmak gerekir arada
01 Yorumla
1 yılHer şey cinsellik değil bunu anlıyoruz size de geçmiş olsun bir an önce huzur dolu yuvanızla kaldığınız yerden devam edersiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
1 yılBu durum monotonlaşan evlilik anlamina geliyor esinizin karsiniza alip konusmanizi tavsiye ederim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşa bağlı olabilir alışmışlik olabilir iş stresi olabilir belki sadece sen kafanda kurmuş olabilirsin.
00 Yorumla
1 yılAbi 10 yıldır bıkmıştır artık adam hala sevgili gibi aynı olmasını mı bekliyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Arkadaş adam istemiyor soğuk davranıyor Türk kadınları neden cıvık sakız gibi sürekli yapışıyor bir şeyler yapmaya çalışıyor biraz Siz mesafe koysanız olmaz mı değerinizi düşürüyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Cepte gördüğü için ilgisi azalmıştır, kaybetme korkusu olsa böyle davranmazdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen 10 sene aralıksız cilve tatlılık göster adama Yapabiliyorsan itiraz edersin
10 Yorumla10 sene de azalması normal tabi başta ki ilgi avlamak için ve yenisiniz diye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynen öyle oluyorlar yaaa birde çocuk varsa iyice uzaklaşıyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılYa 10 yılın sonunda hala ilk gün ki gibi şeyler bekleme bence
00 Yorumla
1 yılBahsettiğin şey bütün evliliklerin ortak sorunu
00 Yorumla
1 yılArtık sana doymustur. baska kadınlar başka bir ten ve tat ariyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKonuştunmu ciddi olarak karşına alıp, sence ne olabilir problem?
00 Yorumla
1 yılİlk zamanlar ne yapıyordun da şimdi yapmıyorsun? Önce bir öz eleştiri ile başlamalısın işe..
00 YorumlaÇocuk giriyor araya sonra geçim sıkıntısı ve eskisi kadar konfor olmadığı için
00 YorumlaOnu etkile kiskirttir seksi elbiseler giymeye hala olmuyorsa yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç kaç.. bence 10 yıl sonra cinsel ilişkiyi devam ettirebilmek mucize gibi
00 Yorumla aşk ölmeye mahkum ama sevgi sonsuza dek sürebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yıl21 senelik evliyim 10 senede nasıl bitirdiniz birbirinizi vallahi pes
016 Yorumla- 1 yıl
@Lublub konuşmuyoruz böylelikle uzun sürüyor 😀😀😀😀
- 1 yıl
@Lublub şaka yaptım. Sevgi ve saygıyı kaybetmedik diyelim
- 1 yıl
Sende durum nasıl
- 1 yıl
Ben evli değilim, bekliyorum öyle. Çok büyük beklentilerim de yok ama en azından merhametli olsun ve sorumluluk ala bilsin ama maalesef bu özelliklerle bulamadım.
Bulduğum tek insanda anneci çıktı ve orta da kaldım 😂
Abi 30 yaşındaki adam evlenmemiş kadın arıyor. Arkadaş da beni teklif etmiş.
Çocuk demiş ki sarışınlar tipim değil. Yani arkadaş diyor ki güzel kalpli vs. Adam gidiyor diyor ki iyi ve tatlı birisine benziyor ama sarışınlar tipim değil. Bana da bu çocuktan bahsedildi ve benim de tipim değil di ama dedim ki neyse bakıla bilir sonuçta kalb önemli.
Yani bence çok açıklayıcı bir durum. - 1 yıl
Sanırısn Brad pit😀😀 seni hak etmemiş boş ver köy kapının önüne boş damacana gibi
- 1 yıl
Sağılasın kardeşim. Allâh gönlüne göre versin
- 1 yıl
Yeni biri çıkarsa haberdar et😀
- 1 yıl
Adayları bana yönlendir
- 1 yıl
Adayları seçicem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSwnin ilgin de azalmış olabilir ya da başkası olabilir
00 Yorumla
1 yılTüm evlilikler öyle ayrıca kadınlarda kesiyor
00 Yorumla
1 yılYazık ya sosyal medyasın kontrol ediyor musun?
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 10 senedir evliyim, eşimin ilgisi azaldı. Erkekler, evlenince neden ilgiyi keser?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler