20 günlük evliyim esim benimle ilgilenmiyor istediğim alakayı bulamıyorum süsleniyorum pusleniyorum hic iltifat etmiyor benimde icimden gelmiyor haliyle neden böyle ne yapmaliyim 4gun once dogum gunum vardi yemege cikardi baska birsry yok oysa bir kolye bile alsa 10liralik razıydım cok mutsuz hissediyorum nasil yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik dışarıdan bakıldığında yürütülmesi pekte zor gözükmeyen, hergun doya doya sesk yapmanın en garanti yolu olarak görülen, hayatların pekte etkilenmeyecegi , eski düzenden pek birşey kaybedilmeyecegi düşünülen bir adım olarak görülür insanlarda,, herkes karşılıklı saygı olduktan sonra problem yaşanmaz diyebiliyor,,, Ancak maalesef pekte öyle değil, insanlar sevgiliyken başka, nisanliyken başka, evlenince bambaska bir insan buluyor karşısında, hepsini yaşadığı insan aynı kişi olmasına rağmen,,
Eşinin sana karşı ilgisiz olması hele hele daha bir ay bile dolmadan bu şekilde olması dogrudan seni sevmediği anlamı taşımaz aslında, farklı problemleri olabilir, isyerinde ya da ailesiyle mesela,, evlilik hemen alisilacak ve kabullenilecek bir durum da değil,, ama ne olursa olsun insan elbette ki böyle olmasını istemez,,
Biraz daha zaman ver istersen, bu şekilde devam ettiği takdirde oturup konuşmayı dene,, davranışları aynen devam ederse, kendi rotanı onsuz çizmen gerekir,, hayat kısa ve başkaları için heba etmemek gerek!!!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Ben bugün bakıyorum da kadınların bir çoğu bu durumdan şikayetçi olmaya başladı, bunun en büyük sebebi de çıta sizin için çok fazla yüksek bir durum olduğu için böyle düşünüyorsunuz.
Evlenmeden önce flört etmek sevgili olmak üzere bu gibi dönemlerde çok fazla ilgi alaka gördünüz için evlilik sonrasında ilgi alaka azaldığı için şikayet etmeye başlıyorsunuz.
Ama hiç bir kadın gerçek anlamda evlilik sorumluluğunun ne demek olduğunu düşünmek istemiyor, sadece ilgi olsun sevgi olsun bana güzel sözler söyle modunda geziyorsunuz, ama gerçek hayattaki evlilik hayatı Fox TV de yayınlanan sen çal kapımı dizisinde olduğu gibi zengin bir holding sahibi (Kerem Bursin) ya da (Hande Erçel) yaşadığı gibi bir hayat mümkün olmuyor o mutlu her gün ilgi dolu evlilik durumu sadece dizilerde olur artık bunu düşünmeniz gerekiyor.
Bunun yanında evlenmeden önce bir defa evlilik yapıyorum falanca arkadaşım yapıyor da benim ondan ne eksiğim var, bende sosyal medya üzerinden beğeni almak kendimi göstermek gösteriş yapmak istiyorum diyerek bir de saçma sapan adetler adı altında ( Düğün kına gecesi Altın gümüş) derdinde oldukları için ve daha sonra da insanların sırtına yük borcu bindiği için erkeklerin de para kazanıp evi geçindirmek zorunda olduğu için ilgisizlik olması gayet normal niye anormal geliyor size ben bunun anlamıyorum, bunun yanında çocuk olursa onun okulu ihtiyaçları hep para ve hep erkeğin sorumluğu üzerinde, kadın çalışmıyor olsa kimse neden çalışmıyor demez ama erkek çalışmıyor olsa ayıplar insanlar dolayısıyla erkeklerin evlendikten sonra geçim derdi ile uğraştığını göz önüne alırsanız biraz haksızlık etmemek gerekir. Peki aynı şekilde kadınlar evlilik yaparken bir sürü sözler veriyor çok büyük bir aşk ile evleniyor sözde, ama üzerinden 1 yıl olduktan sonra isyan etmeye başlıyorlar eşlerinden şikayet etmeye başlıyorlar, yani kimse olduğu gibi kalmıyor aynı şekilde kadınlar bazı zamanlar bencil düşünüyor, tabiki de arada ilgi gerekiyor her zaman da odun gibi davranmak doğru değil ama hayat şartları geçim yükü herkesi değiştirir, birde zaman geçtikçe insan yaşlanır ve aynı kalmaz.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft36 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı neden okumadan dissliyorsunuz
- +1 yıl
@SeyitAlikerem cunku biz de filmlerdeki gibi ask yasamak ve calismak istemiyoruz
- +1 yıl
@SeyitAlikerem cunku biz de filmlerdeki gibi ask yasamak istiyoruz ve calismak istemiyoruz
- +1 yıl
@SeyitAlikerem işlerine gelmediği için eksi veriyorlar, çünkü ikisi veren ve yorumdaki arkadaş gibi rahat bir evliliğe düşkün olanlar Zaten evliliğin ne demek olduğunu bilmeyip bir ay sonra mahkeme salonlarında gidenlerdir
- +1 yıl
@Fotobokimakinesi fotokopi hanım, büyük hayaller kurup sonu hüsran olan çok var ben sana ssöyleyeyim. KANDIRILIYORLAR 😄
- +1 yıl
@SeyitAlikerem sadece aşk istedim ve çalışmamak. O kadar. Holding sahibi bilmem ne gösterişler falan yok. Hem çalışmak zorunda degiliz. Tum erkek kiliklilar paragözler kadinini calistiranlar bunu kafasina soksun
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanırım gençlik heyecanıyla birbirinizi tam tanıyamadan ani bir kararla Akel acele evleniverdiniz. Eşinin bu isteksizliğinin sebebi yeterli ten uyumu vevruh uyumunun olmaması. Hatta burçlarınız da uyuşmuyor olabilir. Öncelikle onu karşına al ve açık seçik konuş. Onunla beklentilerini, arzularını, heveslerini paylaş. Onun da sana anlatmasını iste. Sen ona sınırsız ve fantezilerle yaklaş, dokun ona çekinmemesi için ona cömertçe fırsat ver. Baktın hâlâ sana sıcak şekilde istediğin tarzda yaklaşmıyor ve soğuk davranıyor, o zaman sevdiği bitişinin olabileceğini, böyle bir şey varsa yol yakınken , çocuk ve sorumluluk yokken ayrılabileceğinizi söyle. Hayır yok derse, bu şekilde bir ömür geçirmenizin mümkün olmadığını, her kadın gibi heyecan haz tatmin ve mutluluk istediğini gerekiyorsa birlikte uzman doktor ya da cinsel terapist ya da aile terapistine giderek uzman desteği almanız gerektiğini Öner. Umarım mutlu olursunuz. Açık ol ve konul onunla. Kendini mahkum etme. Mutluluk senin de hakkın. 😎
20 Yorumla
Merhaba, açıkçası böyle bir yazı okuyunca üzüldüm ve size yardımım dokunur diye düşünerekten fikirlerimi belirtmek isterim.
İlk öncelikle aranızda ki soğukluk muhabbet eksikliğinden kaynaklı, muhabbetten kastım her anlam da yalnızca cinsellik adına değil. Ciddi anlam da eksik ortak yönleriniz var. Seks haricinde beraber yaptığınız bir aktivite yoksa ya da günde en az bir 2-3 saat konuşacak şeyiniz dahi bulunmuyorsa işe ilk buralardan başlamak lazım. Ortak alanlar yarat bisiklet sürmek, yüzmek gibi... Ve tabii ki de herşey kıyafetle yeterli olmuyor biraz cilve de lazım, eğer sorunlarınız daha fazlaysa dilersen mesaj yoluyla yardım edebilirim.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
188Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için evlenmiş çünkü, tek sorun bu.
100 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Oturup konuş. Düzelmezse ayrılırsın.
77 Yorumla- +1 yıl
Oturup konuşulur. Duruma göre aile terapistinden destek alınır. Belki de ilişki terapistine danışılır. Çözülmeye çalışılır. Olmuyorsa evet ayrılırsın. Kimse evlendi diye ilgilenmeyen birisiyle bunu ömür boyu sürdürmek zorunda değil. Evlilik oyun değil o yüzden de eşler birbiriyle ilgilenmeli. @_ΛqresiF_ kısa kesmiş olsa da haklı.
- +1 yıl
Açıklamayı ona yaptım, senin için değil. Sen niye bana atar yapıyorsun. :)
- +1 yıl
Çok basit
- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bu konuyu eşine dile getirmelisin, evlenmeden önce ne kadar süredir sevgiliydiniz bilmiyorum ama çoğu zaman erkekler bunu bilmeden yapıyorlar. Yani kendi içlerinde sevdiklerini bildiklerinden bunu ilgiye dönüştürme ihtiyacı hissetmeyebiliyorlar. Kadın ve erkek iç dünyasının farkından kaynaklı. Daha düz bi mantık dersek " kızım sevmesem niye evleneyim, seviyorum ki evlendim" mantığı işler ve karşımızdakini ilgisiz hissettirdiğimizi farketmeyiz. Bunun bir çok çözümü var, birincisi kendisi ile konuşup bunu dile getirmen lakin daha 20 günlük evliyken böyle olmaya başladığını göz önüne alırsak bu yol pek işe yaramayabilir. 2. Yol ise kedi taktiğidir. Yaratılış gerçeği erkekler güçsüz savunmasız şeylere karşı daha çok ilgili olurlar. Kız çocuklarını çok sevip korumaya çalışmaları gibi iç güdüsel bir şeydir bu. Kedi taktiği ise ilgisiz hissettiğini sırnaşarak söylemen. Örn: başını omzuna koyup hafif üzgün bir ses tonu ile " beni bu aralar hiç sevip ilgi göstermiyorsun" demek gibi. Bu dediklerimi değiştirecek bir sürü etken var tabi, ilişki süreniz, daha önce bir taştışma yaşayıp yaşamadığınız, düğünde gerçekleşmiş adamın canını sıkacak bir şey vs gibi. Ama genel olarak yukarıda dediklerim geçerlidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Daha evliliğin ilk günleri kiminde cicim ayları, laylaylom olarak geçse de kiminde de sizdeki durum gibi.. fakat buna ilgisizlik diyebilmen için; tüm sorun vb vs herseyi gerçekten ele almış, çözüme odaklanmış sonuç bulamamış olmalısın ki öyle bi durum olduğunu da düşünmüyorum...
İkinizin de yeni bir hayatı başladı sorumluluklar şu an senin de onun da üzerinde.. artık siz teksiniz.. Bi evi , kendinizi çekip cevireceksiniz...
Düğün vs borçlar falan varsa onları dusjnuyor olabilir , yeni hayatına alışmaya çalışıyor ayni anda... Yani herseyi goz önünde bulundurmak lazım.. Bir sebep de ; ilgi budalalligi ve böyle dönemler malesef zaman zaman hepimizde olabiliyor...
Sen yine de onun üzerine fazla gitmeden güzelce al karşına otur, konuş eminim ki sana doyurucu bir açıklama yapacaktır... daha bismillah hemen öyle şeyler. kurup da kendini üzme boşuna
Hersey gönlünce olsun...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlamadan bitmiş gibi bazı şeyler senin beklentilerini karşılayamadığı için sende cinsel olarak belki onun isteklerini karşılayamıyor olabilirsin karşılıklı uzaklaşmaya sebep olur bu yüzden soğuman çok uzun sürmez boşluğa düşersin psikolojin alt üst olur vs vs
15 Yorumla- +1 yıl
Oldu zaten bosluktayim psikoloji zaten bozuk napmaliyim yardim ben nasil karsilamayayim herseyi yapiyorum istedigi
- +1 yıl
Oda bişeylerinden soğumuş olabilir karşına al konuş düzgünce içini dök kendi kendine yaşama paylaş
- +1 yıl
Ya hen döküyorum ama o hic bisey soylemiyor konusamiyoruzz
- +1 yıl
Bana öyle geliyor ki kocan sana doymuş sanırım sen bi çocuk yapmaya ikna et ilişkinize renk katsın yıksa böyle ilişkinizin renkleneceği yok belli
- +1 yıl
Hee oldu cocuk olunca degismez daha kotulesir
+1 yılValla güzelim karamsar yaklaşmak istemiyorum, fakat bende benim kopegin ilgisizligini aylarca çektim. Yeri geldi kafasında dert vardır dedim yeri geldi aile içi problem dedim yeri geldi kendime suç buldum. Fakat öğrendim ki bir insan eğer kalbinde ve zihninde başka biri yoksa, hayatındaki insan onun kalbinde ve zihninde oluyor. Yani şu an sen onun hayatindasin. Ama sana ilgi göstermiyorsa çok üzgünüm ama kalbinde ve aklında başkası olduğu anlamına gelir.. hep iyi düşündüm hep polyannacilik oynadım. En sonunda da aldatıldığımi gördüm o yüzden artık hiç iyi düşünemiyorum kesin başkası var güzelim vaktini ona harcama. Güçlü bir Kadın olarak al karşına bana doğruyu söyle yoksa senin bombos yalanlarını ve bahanelerin cekemeyecegim de konuştur. Baktın dediklerim doğru, çocuğun dahi olsa öyle bir insanı çekmeye değmez güzel arkadaşım
21 Yorumla- +1 yıl
Elinize sağlık, dediklerinizin hepsine katılıyorum. Kimsenin günahını almak gibi olmasın fakat bence de kalbinde aklında başka biri var.
+1 yılBakın siz bu insanlarla göre göre bile bile evleniyorsunuz, neden evleniyorsunuz göz göre göre peki? Eğer bu kişi evlenmeden önce size çok ilgi gösteriyorsa ve evlenince bu ilgi düşüyorsa ve sizde bundan rahatsız oluyorsanız bilin ki sizi kandırmıştır ama burda sorun ne için kandırdı ne için evlendi? Oturun konuşun birşey demiyorsa size ilgi göstermemesi keyfi bir durum ise ve mantıklı bir açıklaması yoksa boşanın gitsin ömür boyu bu insanın kahrını çekmek zorunda değilsiniz ileride bu insan belki olduğundan daha kötü bir insana dönüşecek bunu yaşamak zorunda değilsiniz biraz kendinizi düşünün lütfen unutmayın kimseye katlanmak zorunda değilsiniz
10 Yorumla
+1 yılŞimdi etrafımızda bazı erkekler büyüdüğü evde nasıl ortam görmüşse aynısı gibi bir ortam yaratıyor. Farklı bir şey denemeyi vakit kaybı gibi, zaman kaybı gibi bakıyorlar sanki.
Eşinin yaşı genç olmalı, farkında olmadan seni üzüyor. Şimdi bu konuda sana iyi bir tavsiye veremem o’da eşinin nasıl bir ruh halinde biri olduğunu bilmediğim için ama eşinle biraz muhabbet etseydim baya işe yarayacak taktikler verirdim.
Şöyle bir şey dene, 2 tane türk kahvesi yap eşinle birlikte iç ve arkadan eski türkülerden eşinin seveceğini düşündüğün bir türkü çalsın. Muhabbet başlat ve nelerden çok hoşlanırsın diye sorular sor. O’da sorsun, sen cevapla. Bir farkındalık yaratırsın belki. Denemekte fayda var.10 Yorumla
+1 yılErkekler neden ilgisizleşir lafınıza katılmıyorum benim düşüncem bu size ilgi göstermiyor olmasınıda kabul etmiyorum çünkü evlilik çok kutsaldır yükü ağırdır zahmetlidir ve ciddi bir gayret ve çaba gerektirir. Sizin adınıza üzüldüm siz değer verdiniz sevdiniz güvendiniz ve evlenip onunla mutlu bir birliktelik kurmak istediniz ama hep soğuk hep soğuk yaklaşıyor eşiniz size. Ben cidden merak ediyorum niye böyle davrandığını aranızda bir iletişim kopukluğu var mı ondan mı oluyor ona bir sor ve deki neden bana soğuksun bunu hakedecek ne yaptım sana demelisin ve kendini savunup bireysel hakkını aramalısın daha yeni evlisiniz bence nispet yapıyor olamaz mı düşünün. burada çocukça bir nispet ve tavır anlayışı var ben ikinizin eğitim durumunu bilmediğim için konuşmam hata olur yargısız infaz olur onun çok içe dönük bir ınsan tahmini olduğunu tahmin ederim ama yinede sen onunla yüz yüze konuş benimle ilgilenmiyorsun ilgin yok sebebini öğrenmeye odaklan ve hemen tepki verme araştır önce
00 Yorumla
+1 yılHerkesin anladığı gibi ve içindeki sesin dediği şey gerçek.
Seni sevmiyor. Seninle olan evliliğinin altında başka sebepler var.
Cinsel ihtiyaç olabilir, hayatını düzene sokma amacı olabilir, Aile baskısı olabilir gibi gibi
Bu devam ederse konuş ve ayrıl hayatını baştan zindan etme çok pişman olursun60 Yorumla
+1 yılOrtada büyük bir sorun var anlamayan taraf bayan, alakasız hareketler yapan çevrenin lafına bakıp karısına ilgisiz kalan erkek versiyonu sevgi arada sıkışıp kalmış orda ancak bunu bir şey çözer oda eşiyle bu konuda hiç tartışma konusu yaratmadan bı konuda danışmak bayan için diyorum eşine senin arkadaş çevreni tanımak istiyorum desin ve ondan gelen cevabı beklesin eğer onadan dolayiysa kesin yok diyecektir çünkü o ortamda eşini hep küçük görüyorlardı sebebi erkek tarafinin kendini hep büyük göstermiş hep ben yaparım ben ederim yani tamamen benci biri olarak kendini tanıtması dir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi evlilikte önceleri kadına ilgili davranırlar cicim ayı sonra afedersin evlenince kadına ilgi değer sevgi olmaz sizde bir çiçeksiniz kadın olarak insan doğum gününe hediye alır kolye ya da bir yüzük kadınına diyemezmi kadınım herşeyim gülüm doğum günün kutlu olsun diyebilirdi böyle odun adamlara kadınlık yaopıyosunuz valla sizin gibi tatlı güzel kadına çok yanlış eşin sevgisini vermiyo belli doğum günün kutlu olsun güzel çiçek kadın🍷🎂🍰🌹
21 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi erkekler ilgisizleşmenin sebebi odun olduğu birde kadınına kıymet vermemesi nedenide olabilir kadın olarak sizde ilgi şefkat mutlu edilmek istersiniz
+1 yılÇünkü yaşamındaki yeni duygu ruh halini anlamaya ve uyum sağlamaya çalışıyor biricik aşkın, kocişkon. Sana yapacağın şeyi söylemek istiyorum: Adamın başına ekşime, adamı darlama, rahat ve neşeli ol, doğal davran. Çünkü tatlım yeni evlisiniz diye 7-24 birliktelik yaşamak görevi yok. 😃😃 Yine doğal ve modunuza uygun davranın. Bence adama yalvaran gözlerle bakmak yerine birlikte güzel bir faaliyet yapın, mesela film izlemeyi önerebilirsin. Ve çok daha fazlası...❣️❣️
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏😎
Öncelikle iyi günler eşinizin canı sıkılmış ve kafası bir şeye bozulmuş olabilir kendisine güzel bir dil ile anlatıp neyi olduğunu kendinizle paylaşmanızı rica ederek söylemeniz sizin yararınıza olacaktır sorunlarınızı güzelce karşı tarafa iletin baktınız tepki yok onu biraz yalnız bırakın zamanla kendisi dönecektir canınızı sıkmaya gerek yok bence sakin ve soğuk kanlı olmak her daim iyidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılAslında ilgilenmiyor değil de kadınlar evlendiklerinde beklentiyi çok fazla yüksek tuttuğundan adamın minimal ilgisi seni doyurmadığı için ilgilenmiyor gibi görünüyor
İlla erkek ilgilenecek diye de bişey yok neden böyle bir algı var bilmiyorum ama bende evli bi kadınım siz yanaşın yanaşmayı deneyin konuşun aktivite beraber yapıcak birşeyler üretin bence12 Yorumla- +1 yıl
Kocan bu siteyi biliyor mu
- +1 yıl
Ay biliyor biliyor biliyor yanında giriyorum ruh hastası gibi her yorumun altına kocan bu siteyi biliyomu yazmana gerek yok kocamdan bişey saklamıyorum
+1 yılBelki bir problemi vardır. Belki düğün sonrası borçlara aklı takılıyordur. Elbet normal olamayan bir sorun vardır. Böyle durumlarda biz erkeklerden ilgi beklemeyin. Biz de insanız. Bizim de ilgiye şevkete ihtiyacımız var. Sadece ona bol bol sarıl öp ne bileyim sevdiğini söyle ya da sevdiği yemekleri yap mutlu etmeye çalış. Bencil olma. Elbet düzelecektir. Yeni evliliklerde çok olası durumlar. Umarım sorununuz biran evvel sona erer. Mutluluklar dilerim. 😇
05 Yorumla- +1 yıl
Ne borcu yaa benimde basima geldi aptal adam dugun gecesi uzerimdeki paralari aldi dugun salonu parasini odedi. kolumdaki bilezikleri aldi arkadasiyla yatirim yapti ustune bide kredi cekti arkadaslarina verdi biseyim eksik olsun almiyodu bekle diyodu en sonunda bosanmak istedigimi soyledim nafaka bile istemedim
- +1 yıl
Adınıza üzüldüm bana sinirlenmene gerek yok ben sadece erkeklere karşı yapılan ufak bir hatadan ve ufak bir tavsiye verdim. Eşini en iyi tanıyan onunla yaşayan sensin. Sizin için nasıl iyi olacaksa o kararı alın
- +1 yıl
Ne esi o eskidendi ben bosandim
- +1 yıl
Ya çok özür dilerim sizi soru yayınlayan kişi zannettim o yüzden öyle yazdım 😅 kusura bakmayın tekrar. Bir an afalladım anlam veremedim xd
- +1 yıl
😂 guldurdun. bu arada sorunun sahibi dert etme hersey olacagina varir? 😢
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBurada Muhtemelen şöyle bir durum var kişi bazen elde etme duygusuyla hareket eder elde etme duygusuyla sever elde ettiği zaman ne yapacağını düşünmemiş S nasıl bir psikoloji ile yaşaması gerektiğini düşünmemiş s boşlukta kalır elde etmiş olmanın verdiği kelimesi fark edemiyor ta Bayağı uzun bir süre böyle devam ediyor maalesef
00 Yorumla şimdi bak hiçbir şeyden korkma o nasıl geliyorsa sende öyle git böyle devam ederse pek uzun süreli bir evlilik olmaz, nedenini sor (neyin var vs) cevaptan tatmin olmuyorsan rahatsız olduğunu söyle olmadı kapının yolunu göster ya da belirt böyle böyle de verdiğin değeri ben göremiyorsam ya da sana verdiğim değerin karşılığını almıyorsam hadi eyw. Böyle söyle sen güçlüsün ve kimseye muhtaç değilsin kimse seni bir evliliğe zorlayamaz mutsuzsan gerekeni yap ölümlü dünya , ÇOCUK OLMADAN BU YÜZÜNÜ GÖRMEN DE İYİ OLMUŞ kendine çok dikkat et umarım eşinin hayatında başka biri yoktur iyi günler :))
00 YorumlaOncelikle bundan once nasildi sonra nasil boyle oldu onu bulman lazim hadi diyelim ki seni tavlamak icin ilgiliydi tavladi nisandan sonra degismedi yine ilgiliydi evlenince demek birsey oldu ya da tam tersi hep ilgisizdi o zaman niye bunu dert ediyorsun evet erkeklerde bu vardir elde edince eski ilgisi kalmaz ama bence herseyde bir neden vardir ya da o kisi hep ilgisizdir
00 YorumlaAbim bak siz şimdi evlendiniz. Hayatınıza yeni kavramlar girdi. Evli olmak, eş olmak, birlikte hayat paylaşmak. Bu kavramları öğreniyorsunuz ancak bunları öğrenirken geçmiş hayatınızda olan olaylar size aksettirilenler, öğütler varsa travmalar bu kavramlar oluşurken olumlu ya da olumsuz etkiler yapar. İletişim yolunu daima açık tut. Onun ailesini anlamaya çalış. Orada gördükleri yaşadıklarının sonucu sana yaptığı davranış. İletişim ile çözülür korkma
00 Yorumlabana denk gelmiyor ak böyle düşünceli kız varsa yoksun cinsellik sıçayım cinselliğinize ben kendimden verip mutlu etmeyi değerli olmayı daha çok seviyorum ak barzosu eşine bir şey demiyor neden evlendin o zaman
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh canım ya.. kendimi okur gibi oldum. malesef daha cicim ayları denen zamanda sana bunu yapan ilerde de aynı şekilde devam eder. sen ondan cok birşey bekleme duygusal anlamda cok hayal kırıklığına uğrarsın yoksa. Şans işte kimileri el üstünde tutulur, kiminin de değeri bilinmez. bekara kadın boşamak kolaydır derler burada atıp tutanlara şaka gibi geliyor bazı şeyler, boşan demeyle olmuyo işte. hakkınızda hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılBende böyle kocamari anlamiyorumUlan evlendigin kisi cicek gibi su verirsen gül acar güzellesir su vermessen solar gider beyinsizler cok malesef
50 Yorumla
+1 yılEn korktuğum şeylerden biri. 40 sene yanlız kal. Sonra evlen kocan yüzüne bakmasın. Evde kalsan daha iyi. Denize düşen ıslanmaktan korkmaz en azından 😎
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılKesinlikle direk çocuk yapma. Ertesi gün hapları vb kullan doktorla görüş. Çünkü bebek Olursa kötü olur...
Eğer aranızda güçlü bir bağ kalmadıysa hiç değilse çocuksuz ayrılık olsun. Ama evliliği ayakta tutmanız dileğiyle umarım düzelir odun abimiz20 Yorumlaİnsan evlenip seveceği kişiyi ilk zamanlar tanır
Ki
Sonrasında yuva beraber yaşarken ufak tefek sorunlar yaşamamalı
Çözümleri ile düzeltirsin inşallah ama bu yolda bi anket yapmalısın eşin için00 Yorumla
+1 yılBir insan neden eşiyle ilgilenmez ki cidden anlamıyorum şu odunları.
50 YorumlaKarsina alip konusmalisin. Bana bak hanzo kendine gel demelisin.
Konusarak halledebilirsin. Ona sorsan hic bir sorun yoktur, sen abartiyosun diye dusunur falan ama sen soyle bide biraz yaklasma belki anlar.01 YorumlaKendini biraz geri çek. Bunu trip olarak yapma ama surat falan sallama. Mesela daima seni seviyorum diyorsan bir süre ara ver. Onun dışında kendine karşı çok ilgili gözükme
04 Yorumla- +1 yıl
Nasil kendime karşı? Zaten ben demiyorum hic o diyor
- +1 yıl
Yok ustune dusmuyorum zatende bilmiyorum cok mutsuzum ayrilmakistiyorum
evlenmeden her sey yasandigi icin...
merak edilecek bisey kalmadigi icin...
evlilik sonrasina heyecani olcak bisey yasanmayacagi icin...38 Yorumla- +1 yıl
Ya sabır yaa nerden biliyorsun evlenmeden her şeyi yaşadığını ne kötü kalplisiniz
- +1 yıl
Uzun uzun haksız olduğun bir konuda tartışmamızdan sonra bir de burada seni haksız bir yorumla görmem... Biraz fazla mı önyargılısınız acaba kız evlenmeden önce bir şeyler yaşadığını mı söylemiş? Tabi kadını haksız karşılamanızı tuhaf bulmuyorum çünkü sizin erkek egemenliğinin olduğu bir sistemi istediğiniz için burada da kadına bu şekilde muamele yapmanız çok normal ama bir an önce bu zihniyetten kurtulmanızı sağlıklı bir birey olabilmeniz adına sizin için temenni ediyorum
- +1 yıl
Burda ilgilenen hatta sana yardım etmek isteyen çok olur eşinle arandaki problemi eşinin ve kendi aklınla çözmeye çalış baikasının aklıyla evlilik yürümez
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle direk çocuk yapma. Ertesi gün hapları vb kullan doktorla görüş. Çünkü bebek Olursa kötü olur...
Eğer aranızda güçlü bir bağ kalmadıysa hiç değilse çocuksuz ayrılık olsun. Ama evliliği ayakta tutmanız dileğiyle umarım düzelir odun abimiz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sebepleri olabilir ama hiç bir sebebi olmayabilir de. Yani evlilik başka bir şey belki alışmaya çalışıyor vs olabilir hemen bir yanlış bir kusur arama bence
10 Yorumla Ben anlamıyorum bu erkekleri anasını satıyım bize gelen kızlarıda senin yaptığını yapsınlar diye yalvarıyoruz
Rabbim kime neyi verceğini biliyor sanırım
Bunu konuşmadan çözemezsin senin gibi bi erkek arkadaşım varı oda öyleydi eşi sürekli ilgi istiyormuş bana danıştığında biraz akıl verdim yüzeysel tabiki geçen sefer konuştuğumuzda söylediğimi yapmış ortayı bulduk şu an söylenmiyor diyo10 Yorumla
+1 yılHayat dizilerdeki gibi zannedip evleniyosunuz ama malesef o dizi oyuncularida gerçek hayatlarinda sizin gibi ☺
20 Yorumla
+1 yılCidden kötü bir durum olmalı yani Bunu ona sor bence bir sorun mu var de belki evliliğe alişmaya çalişiyordur ama gene de kötü
20 YorumlaYemeğe cikarmasi yeterli daha fazlasını isteme içinden gelmiyordur boşuna da süslenme kafası başka yerde yani işte galiba çok sikmamaya çalış ayrıca evlilik teklifi alarak mi evlendin
00 Yorumla
+1 yılKafaya taktiği bir şey olabilir
Ya da tanisali ne kadar oldu
Eğer kısa sürede evlendiysen belki zaten böyle biriydi sen taniyamadin
Her şey olabilir00 YorumlaEvlenmeden once tanismiyo musunuz bu adamlarla biraz takilmiyor musunuz birlikte? Bu ne ya fotografina bakarak mi he diyorsunuz ki sonradan suprizler cikiyo
01 Yorumla
+1 yılNe geri zekali insanlar var şu hayatta senin dizinin dibinden ayrılmayacağına yaptığına bak daha yeni evlisiniz sana doyamamış olması lazım iken yaptığına bak… sana tek bir soru sorucam ama dürüst ol
01 Yorumla- +1 yıl
Ne sorucaktin merak ettim
Evlenirken çok borca girdiyse geçim derdine düşmüştür. 20 günlük evli olan adam üstünden inmemesi lazım. Bütün ilgiyi ondan bekleme, az da sen ilgi göster
00 Yorumla
+1 yılBu gençler var ya çok hazımsız ya bi bekle daha 20 gün olmuş birlikte yaşamaya bile alışamamışken 6. ayınmış gibi bekliyorsun düzelir senin ilacın zaman. Olmadıysa sen onu zaten tanıyamamışsındır
00 YorumlaYani taze gelin çok çekici gelir bana o hallerini görmek isterdim.. nedense eşin sahip olmayı köle yapmakla karıştırmış biraz sakin ol kendin olmaya devam et
00 Yorumla20. gün böyleyse cinsel hayatınız da doğru dürüst yoktur ve bu böyle devam ederse önünüzde çok büyük bi sorun var demektir:)
03 Yorumla- +1 yıl
Ya ne yapmaliyim normalde yeni evlilerde nasil oluyor biz ya gunde 1 kez ya da 2 gunde yapiyoruz cok az
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Üzülmeyin bir sıkıntısı vardır. Evlilik adaptasyon problemi. Çok yeni evlilik flört ile bir olmaz. Sikintisi vardır eleştirmeden konusun.
03 Yorumla- +1 yıl
Elestirmeden konusmaya calisiyorum duygusal bosluktayim diyorum cok uzulyyorum ayrilmak istiyorum
Cinsel hayatınızla bir ilgisi olabilir eğer yoksa bu durumu kendisine söylemelisin belki senden sakladığı ciddi bir sorunu vardır
011 Yorumla- +1 yıl
Soyluyorum ne yapmam lazim diyor ne yapivam diyor nasil yapayim diyor bir iki iltifat ediyoe ben dedim diye sonra yine ayni zaten Şu an r. eglim ama oyle cok atesli bi iliskimiz olmadi evlenmeden once ben cok atesli biriydim simdi hic istemiyorum
- +1 yıl
Soyluyorum boyle duygusal boslukta hissediyorum kendimi diye
- +1 yıl
Nasi davranayimki zaten farkinda o seviyorum diyor ben cevap vermiyorum sessiz kaliyorum askim canim demiyorim cekiyorum kendimi
- +1 yıl
Beni rahatlatmaya calisiyor kendi erken rahatliyo bencil hsiediyorum suclu hisediyorum diyor ugrasiyor ama
- +1 yıl
Acaba ne bilmiyorim iltifat etmiyor beklentimi karsialmiyor
- +1 yıl
Oyle seylerle ilgilenmiyor huzel yemek yaoiyorum daha naomaliyim yaa
+1 yılDaha 20 günlük aw evlenince soğudu heralde. Bir konuşmayı dene neden bana karşı ilgisizleştin vs aklındaki her şeyi söyle
10 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum birşey o eld3 etmek için uğraşırlar sonra elde 3dince nede olsa benim zaten elimin Altın da der gibi muamele yapiyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bazen kadınların beklentisi de çok yüksek oluyor ama. İşin gücün içinde çok vakit ayıramayan erkekler de oluyor ne kadar istese de.
+1 yılKes alakanı sende. Geceye kdr arkadaslarinla cik disari eglen arar mesaj atar cevap verme. Şu eziklere kaybetme korkusunu empoze edin kizlar😀 bakin nasil kulunuz köpeginiz olacaklar. Taparsan tepilir, tepersen tapılirsin. Bunu unutma;)
42 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
- +1 yıl
Kesinlikle gamsizlik mutluluk getirir akilli davrancaksin hak edene hak ettigi gibi...
+1 yılErkekler elde edince ilgiyi keser. Aksini iddia eden olmasın.
20 Yorumla
+1 yılevlenmiş olmak için evlenilince böyle olur. açıkça sor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 TL'lik kolyeye okeysin adam yemeğe çıkarmış. Harbiden sacmalamissin.
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂 belki corbacıya götürmüştür
- +1 yıl
İnsan sevdiğiyle ise sokaktan pilav da yiyebilir. Hatta filmlerde bile bu olayı görürüz. Ama insan sevmediğiyle ise deniz manzaralı bir Köşke götürse bile hapishaneye geldiğini zanneder. Nokta
Henüz yeni olduğunuz için onun da alışmaya ihtiyacı vardır. Sevdiğin insan dahi olsa aynı evde yaşamak çabuk alışılabilecek bir şey değil bence.
00 YorumlaKendini onun karşısında değersizlrştirme
Önemli olduğunu farketsin ve eğer mutlu değilsen sanırım ilişkinize ara vermelisiniz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHesap aktif değil boşu boşuna vitrine kondu soru 😀 İlk başlarda olabilir öyle zamana bırak. Yemeğe çıkardığına şükret, onu da yapmayanlar var.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayni sorunu yasayan cok kişi var o yuzden. Herkes okusun diye
+1 yılSen bu adamla nasıl evlendin acaba
İlgisini kaybetmiş
Geri kazanabilirsin
Ama bunu ona söyleyerek değil.02 Yorumla- +1 yıl
Bence tamda da bulunduğumuz nokta bu ortada olan şeye niye bu kadar yabancısıniz bu konuya açıklık getireyim şu an kendi çevresinden gelen tepkileri ölçme ya da kendi arkadas gurubunun ona sen kılıbık olursun kesin karının dizinden ayrılmasın dedikleri hareketleri sergiliyordur ileriye yol açmak için yapıyor bence hiç bı erkek sevmediği biriyle evlenmez bir ömür sürdüremez
- +1 yıl
Erkekler evlenir sevmek umurlarında değil bilmen lazım
Yatak yemek işe git
Kadını annesine götür getir öyle
Sevgi yok mecburiyet var
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında bizim bir şeyler sozlememiz çok doğru olmaz. Sizce neden olabilir? Görücü usulü mü, utangaç mi?
00 YorumlaBütün erkekler aynı canım . Evlenmeden önce ilgiye boğuyorlar evlendikten sonra sanki 2 yabancıymış gbi evde takiliyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnlerinde duruyo yemiyorlar 😂 sjsjsk
00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim yemeğe çokarınca orda hediyesi verilmez mi sjsjsjs ucuza kapatmış yani sağlık olsun 10 lira ne 100 liralıkta olsa yine batmaz insan
00 Yorumla- Devamını Gör (235)
Devamını Gör(280)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 günlük evliyim, eşim benimle ilgilenmiyor. Erkekler neden ilgisizleşir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler