Gizli Üye(30-35)+1 yılOna herşeyin para olmadığını eğer varsa isteklerinden vazgeçtiğini belirtmen lazım ikinci olarak onu gerçekten anlaman lazım kendini yerine koy ve bugünleri düşün geçim zor hayat pahalı ve hayatta kalmak lazım aldatmak kötü bir şey dir her kim olursa olsun hakkatmez o seni aldatsa kıyameti koparırdın ama sana tavsiyem eğer ki olmuyor ise boşanmalısın kimseyi zan altında bırakmamalısın her şey ilgi değildir bunu da unutma eğer sana sadık ve çalışıyor ise daha iyisini de bulamazsın çevrende ki neredeyse tüm evli çiftlerinde aynı durumda olduklarını unutma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba! Eşinizin size ilgi göstermemesi, mutlu bir evliliğin olmazsa olmaz koşullarından biri değildir. Ancak, eşinizin size ilgi göstermemesi, evliliğinizde sıkıntıların olmasına da neden olabilir. Bu durumda, eşinizle iletişim kurarak, duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Eşinizin duygularınızı anlaması ve bu konuda size destek olması için çaba gösterebilirsiniz. Eşinizle birlikte, evliliğinizdeki sıkıntıları çözmeye çalışın. Eşinizle birlikte, aldatmak mutlu bir evliliğin çözümü olmayacaktır ve sadece daha fazla zarar verecektir. Önemli olan, eşinizle birlikte, evliliğinizi kurtarmaya çalışmak ve aldatmak yerine, iletişim kurmak ve anlaşmaktır.
00 Yorumla
Edebin ile ayrıl, sonrasında canın ne istiyorsa onu yap. Eşinin nikâhı altın iken başka adamla sevgili olmak seni ucuz ve basit bir kadın yapar. Hayatına almak istediğin kişi ise sadece kullanıp atmayı düşünür. Aldatarak haklı iken haksız duruma düşersin. Eğer bir insanla anlaşamıyor isen, beklentilerini karşılamıyor ise ayrılırsın, aldatmazsın.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşimi aldatmalı mıyım diye soruyorsun sonra da kimse beni yadırgamasın diyorsun. Kusura bakma yani. Aldatırsan haklı olmazsın, onursuz, namusuz, karaktersiz olursun. Beğenmiyorsan boşanırsın, gider kimle istiyorsan olursun. Haa bu sefer de bana çok ilgi gösteriyor ama bunun da parası yok aldatayım dersin, başkasını bulursun bunun hem parası var hem bana aşık ama yakışıklı değil aldatmalı mıyım dersin. Dersinn... Karakter meselesi yoksa para, ilgi, tip değil...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce oturup eşinizle bir hasbihal edin. Ardından ortak bir noktada buluşamıyor iseniz ortak kararname ile ayrılın ve sonrasında ne yaparsanız yapın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl- Aldatmayı hiçbir sebep, mazeret haklı, meşru kılmaz.
- Aldatmak, adı da üstünde kandırmaktır, yalancılıktır.
- Evlilikler, iyi günde, kötü günde denilerek başlar ve buna göre sürdürülür.
- Evlenirken kötü günlere dair ihtimaller aklınıza hiç mi gelmedi? Evlilik daima toz pembe bir rüya değildir, kötü dönemler yaşamanız da olası ve o olasılıklardan birisindesiniz.
- Siz evlenirken ortak bir karar vererek evlendiniz. Şu an kaçak oynuyorsunuz, haksızsınız.
cut.
20 Yorumla
+1 yılNasıl yani her kötü bir olasılıkta aldatma düşüncesi içine mi gireceksiniz yani siz o zaman eşinizi sevmiyorsunuz ve aldatmaya meyilli birisiniz. Aldatma size çözüm ve sonuç kazandırmaz eğer hal ve tavırlarından memnun değilsen dile getir düzelmesi için onu uyarmalısın yani evliliğini düzeltip mutlu olmak yerine sen aldatmayı seçiyorsun bence sen eşini sevmiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe demek kendine güvenmiyorsan evlenmeseydin o zaman? Sen evliliği doğru anlayamamışsın bence. Geçim sıkıntısı zor bir şey. Gerçekten sevsen sen bu adamı, bu tür cümleler kuramazsın zaten. Tamam anladık, bu Geçim sıkıntısının içinde sana vakit ayiramamasi sinirlerini bozmuş ama, hemen de aldatmak aklına neden geliyor? Nasıl pis bir düşünce bu ya? Boşan gitsin daha iyi. Aldatmaya hakkın yok, çirkinleşmeyin. Evlenirken iyi günde, kötü günde diye boşu boşuna mı soruyor o nikah memuru? Asıl bu sorunun hakkını veremeyecekse sen neden evlendin? Al karşına konuş, hallolmayacak bir şey yok. Aldatma ama.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAile terapisi, çeşitli kitaplar oku, ona karşı şuh haller, fantezi giyimler. Dene.
Baktın hiç bir türlü olmuyor. Aldatıp onun kul hakkına ve zinaya gireceğine boşanma davası aç git naparsan yap. Nafaka talep etme hakkın olmuyor bazı durumlarda onuda bilmen gerekir.12 Yorumla
Soran+1 yılBen ne anlatıyorum sen ne diyorsun ya
- +1 yıl
Aldatma düşüncene bir yaklaşım işte evli iken aldatma diyorum. Boşan mutsuzsan çözemiyorsan, bir kaç çözüm yolu önerdik
Aldatma ayrıl başka adama git evli iken yapma bunu kendine yakıştırıyormusun insanın kendine saygısı olmalı vicdan ahlak değerlerine uymalı umarım doğru yolu bulursun zinaya bahane bulup da gitmezsin gerçi yapsan bile gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var ille çıkar öğrenilir çok şükür ki Allah nankör kullarına ziyan ettirmiyor masum kullarını ohh ne güzel ne ala hem adamın ekmeğini ye hem aldat oldu canım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Aldatmanın haklı bir yanı yok adam geçim derdindeyken sana vakit ayıramaması normal evde boş boş oturursan tabi sıkılırsın ilgide beklersin göremeyince de başkalarında ararsın sende işe gir destek ol eşine hem üstünde ki yük hafifler kafası rahat olur seninle daha güzel ilgilenir
10 Yorumla
+1 yılSenin beynin yok mu? Bu ne saçma bir soru Allah aşkına ya😡
Ovloyom, oşom olgo gostormoyor. Sozco oldotmolo moyom? Ya bi git daha beynini düzgün kullanamıyorsun😡
Bir ailenin yükü bu devirde senin omzunda olsa sen ne yapardın
İlgi bekliyorsan eşine ilgi göster belli ki derdin ilgi değil başka ilgiyle para kazanmak
Belki de yanılıyorumdur son cümlem için ama aldatma sakın normal bir şekilde eşinle konuş10 YorumlaSeni yargilamiyorum konustugum evli bayanlar var hepsi ilgi derdinden dolayi aldatiyorlar kocalarini benle bende oyle kocalarin göz yasina bakmadan eşlerine istediklerini yapiyorum çünkü kadına ilgi gostermezsen ya aldatir ya boşanir bunu bildikleri halde ilgi gostermiyorlarsa ben gosteririm
15 YorumlaAldatman yanlis eğer nutlu değilsen memnun değilsen otur konuş anlat hislerini derdini he baktın olmuyo ki belli olmadığı duzelmiyo boşan aldatmak tabiki yanlış olur ama bosanabilirsin başkasını istiyosan öyle iste evliyken değil tabiki de nekadarda kötü bı eş olsa kimse ama kimse aldatilmayi haketmez aldatan ilerde Birgün elbet aldatilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu yaptıktan sonra pisman olup ağlayabilirsin yani biri sana ilgiyi seni sevdigi icinmi vercek yoksa başka bir niyetmi var yani böyle düşün kötu niyeti olabilir o kişinin
Sana değer vermesini mutlu etmesini söyle vermesse zaten bu evlilik devam etmesi zor aldatma uyar onu değer bilmesse ailenin evine gidebilirsen git özür dileyip bana ilgi verene kadar dönmiyeceğim dersin degerini anlayabilir
Bazı şeylerin değeri kaybedilmeden anlaşılmıyor
Umarım istddiğin gibi bir hayat yaşarsınız12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep içine atma bu konusmalirın seni bunaltıosa bunalttığını soyle derim
Cevap sahibi+1 yılİlgi istemelisin bence
bahanedir bunlar
ilgisiz sevgiliyi tekmelemek elzemdir; bahane edip aldatmaksa şerefsizliktir. bir ilgisiz için şerefsiz olmaya değer mi? herkesin "şeref"inin bir ederi var tabi.10 Yorumla
+1 yılher şey para değil tabiki
Sağlık , huzur , sevgi , cinsellik , özellik , vs. Gibi gibi değerli bir çok şey var.
Kusura bakma ama eşiniz ot gibi verimsiz12 Yorumla
Soran+1 yılOnun için her şey para
- +1 yıl
Para diye diye seni kaybedecek ama bu gidişle
+1 yılAldatmadan önce çekip konuşsan evliliğin böyle gitmicegini bu şekilde devam ederse soğuyorum senden duzelmeyi düşünüyor musun yoksa boşanmak mi istiyorsun die bı konuş bence
14 Yorumla- +1 yıl
şu an takmayan var mı daha önce esin boylemiydi sonradan mı oldu
Soran+1 yılEkonomi ne zaman kötü oldu eşimde o zaman değişti
- +1 yıl
Sabret zor bı aile gecidirmek kolay mı saniyrsun ne yapsın adam
- +1 yıl
Sen gir bir işe çalış destek ol aldatcaginq
+1 yılYargılamıyoruz. Bunu kendisiyle konuşmayı denedinmi? Önce elindekini şekillendirmeye çalışsak. Mesala ona bir fotoğraf atsan şimdi , kuaföre gidip saçını kestirsen boyatsan.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe saçı ne kuaförü ben zar zor geçiniyoruz adam kafayı paraya takmış diyorum sen ne diyorsun
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun? Sana para vermez mi hiç?
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklı değilsin, muhtemelen çocuğunuz yok ama olursa pisman olmicak mısın aldattıgın için bunu sil kafandan, esra ezmeciyi falan takip et o guzel bilgiler veriyo bence
46 Yorumla
Soran+1 yılAdam kafasını parayla bozmuş diyorum anlamıyor musun
Cevap sahibi+1 yıle iyi aldat o zaman bizim ne dememizi bekliyorsun? aldatma o zaman boşan? ekonomik özgürlüğün varsa ilgi de vermiyorsa bu bi boşanma gerekçesi ve direkt boşanabilrsin
Soran+1 yılSadece kişisel ihtiyaçlarımı karşılayabiliceğim param var
Soran+1 yılAyrıca boşansam böyle paragöz bir adamdan nafaka alabilir miyim biraz mantıklı olun ya
Cevap sahibi+1 yıladaleti sağlayan kocan değil hakim ve köpek gibi de vermek zorunda nafakayı
Soran+1 yılBana zarar verir yinede vermez
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen de kendine guvenmiyorsan evlenmeseydin bacım. adam, haliyle ev gecindirmeye çalışıyor. peki sen napiyorsun o bunla uğraşırken? sen de çalış kocana destek ol onun da kafası biraz rahatlasın. ev gecindirmek kolay mı bu devirde
25 Yorumla
Soran+1 yılBen nerden biliyim böyle bir duruma düşüceğimi kendisi seni kraliçeler gibi yaşatıcam dedi o kadar sözler verdi bana hiçbirini tutmadı
Cevap sahibi+1 yılsen de verdiğin sözlerini tutmadın, iyi günde kötü günde destek gibi. bir cift terapistiyle görüşebilirsiniz
Soran+1 yılNe terapist nede ilişki uzmanı çözemez bizim durumumuzu
Cevap sahibi+1 yılaldatmak çözüyor sanırım sana göre
Soran+1 yılEvet belki akıllanır
+1 yılTamamen bencilsin. Yazık kocana. Adam neyin derdinde sen neyin derdindesin. Sıkıyorsa boşan sonra ne yapıyorsan yap. Hatta elin ayağın tutuyorsa çık evden çalış sorumluluk al da gör hayatı. Allah akıl fikir versin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1. Madem gecim sıkıntısı yuzunden tartisiyordunuz sizde calisabilirsiniz bedensel ve zihinsel engeliniz yok ise
2. Aldatmakla duzelecek degilsiniz , bosan ne nane yiyorsaan ye , karaktersizmisiniz ki aldatacaksiniz?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Eşinizle konuşun bu durumu. Bu ekonomik krizde geçime kafa yormadan yaşayan insan yok bunu da göz önünde bulundurarak konuşmaya başlayın. Sadece kendinizi düşünerek bir yere varamazsınız. Haram ve zinaya bulaşmayın ahiretinizi yakmayın.
00 Yorumla
+1 yılHayır aldatma elbette ama ortasını bulun. Ona bu durumu daha tatlı dille anlat ve her gün 15 dakika bile olsa romantik anlar yaşamak istediğini söyle. Harcamalarınızı da bir tık daha düzeltirseniz, belki daha rahat olur kafası.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan o zaman. Karaktersizliğinize kılıf aramayın. Aldatmak karaktersizliktir, şerefsizliktir. Aldatırsan da kocana kabahat bulma. Hiç bir eş aldatılmayı haketmez, ayrılmak diye bir seçenek var.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evde boş boş oturunca tabi ilgi istersin gidip calissaydin sende onun sana verdiği ilgi kadar ilgi gosterirdin bence
115 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatım boyunca hiç çalışmadım bu saatten sonrada çalışmam da kimse kussura bakmasin ayrıca eğer tek başına geçindiremiyorsa evlenmeseydi bana mı güvendi
- +1 yıl
çalışmak erkek işi
- +1 yıl
nişanlıyım zaten kendi diyor sen istiyorsan çalış yoksa çalışmana ihtiyacım yok diyor
- +1 yıl
adam olsa o raddeye getirmez
- +1 yıl
ne yaşarsan yaşa bu sevdiğin kişiye ilgi göstermemek için bahane değil
- +1 yıl
yapamıyorsan da evlenmiceksin
- +1 yıl
ilgi gösteremeyen adam
- +1 yıl
ayrıca evlenen erkeklerin 360 derece değiştiğini herkes biliyor boşuna çırpınma yani
Mutsuzsan memnun değilsen boşan. Aklınıza ilk çözüm olarak aldatma geleceğine ayrılmak gelsin. Madem evlilik yürümüyor zorla sürdürmenin ya da aldatmanın lüzumu yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılonu suçluyorsun da, ekonomine uyan bir koca bulamadığın için üzül bence
24 Yorumla
Soran+1 yılYok normal de böyle değildi şu an işleri tıkırında gitmiyor sadece yoksa maddi durumumuz falan baya iyiydi "eskiden"
- +1 yıl
kaç sene oldu eskiden derken
Soran+1 yıl1-2 sene öncesine kadar
- +1 yıl
dün bir bugün iki bu da nee hiç birikimi de mi yok ve ciddi harcamalar mı yapıyorsun acaba
Ne olursa olsun. Aldatmanın haklılığı olamaz. Aldatmak yerine bosanabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılNafaka verse boşanırım da vermez ki
Para herkesin derdi tek sıkıntıda olan o değil herkes kafaya takıyor sırf bu yüzden seninle ilgilenmemesi tabi ki de yanlış fakat aldatmalı mıyım diye sorman da kusura bakma da aptallıktan başka bir şey değil demek ki meyillisin. Bunu çözüm olarak görmen bana biraz testis geçiyormuşsun gibi geldi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Valla aldatmak istiyorsan o kadar bana gel 😉
Şaka bir yana adam geçim derdine düşmüş. Hep diyorum az maaşı olan birisi ile evlenmeyin. Aşk mask ortada.00 Yorumlasen ilgiden dolayı böyle düşünüyorsun benim karım ise paradan bir türlü olmadı aldatma boşan gitsin değmez ben boşanıyorum ama benimki farklı sebep bu değil
00 Yorumlaaldatacak biri varmıki, hemen nerden bulucaksın?
13 Yorumla
Soran+1 yılO iş kolay
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni bizim evdeki hayat. Cildirmak uzereyim resmen. Nasil dayaniyorsun? Cidden benim de yardima ihtiyacim var
26 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBen de. Ne kadar zamanda bir oluyor sizde?
- +1 yıl
Yardımcı olalım isterseniz hayırsever erkekler olarak ;)
Cevap sahibi+1 yılBu abazanlardan konusamiyoruz. Soruyu begendim az once bakarsin
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuşmayı dene. Ona derdini anlata. Derdini söylemeyen derman bulamazmış. Belki adam sana ilgi göstermediğinin farkında bile değildir.
00 Yorumla
+1 yılBuradaki çoğunluğa göre aldatıp aldatmama kararı vermek yerine kendi ilişki dinamiklerine odaklan. Ya boşan ya da başka yollar dene.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapsın adam bu devirde herkesin derdi geçim sıkıntısı sende burada boş vakit geçireceğine git çalış yardımcı ol. İlgisiz diye aldatıcana ayrıl ne yaparsan öyle yap adam işinde sende zevkinde mi olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılGeçim sıkıntınız var ise ve eşin bu yüzden gerginse sen de bir şey girip çalışmayı dene nasıl fikir?
00 Yorumla
+1 yılEkonomi ve ilgi eksikliği yani evdeki huzursuzluk aldatmanın en büyük sebeplerden. Boşanmazsan Muhtemelen aldatırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak yerine al karşına konuş baktın olmuyor boşanalım de ama sakın aldatma
haklıyken haksız duruma düşme benim gibi 🤦♂️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok haklısın aldatmalısın ne o aaa hiç kötü olur mu hemen bir metres yapıver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş düzelmiyor sa boşan haklı iken haksız duruma düşme derim
11 Yorumla- +1 yıl
Soru sahibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat canım sen de eksik kalma ulkede herkes birbirini biksin tren olusturun zincirleme takilın.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Konuş düzelmiyor senide tatmin edemiyorsa güvenli birine ver gitsin
00 YorumlaOrs luk ruh tadır bahane aramaya gerek yok içinden geleni yapar zaten kadın
00 Yorumla
+1 yılBi kadın için en büyük sıkıntı bu. 2 çift güzel laf da mı etmiyor yahu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmayı dene aldatmak yerine. Bana daha mantıklı geldi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılilgisiz kadın evlilikten sıkılır. ilgi yok, güler yüz yok, huzur yok.. cinsellik nasıl?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutsuzsan ayrılırsin ayrılmaya popişin yemiyorsa çekersin hem paran yok hem ev kadiniysan adamın kopek gibi çalışıp senin gibi biriyle uğraşmasına gerek yok
00 Yorumla
+1 yılÖnce konuş körü körüne aldatmak olmaz. Baktın düzelmedi boşan aldatırsan pişman olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bizce die bişi yok hayat senin hayatın boşanmakta aldatmakta senin seçimin çocuk yoksa aklına geleni yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sahibi değilsen boşan sonra keyfine bak 👍 eğer çocuk varsa kime güvenip cinsel ilişkiye gireceksin ki?
00 YorumlaBosanabiliyosan bosan kendi piskolojine zarar veriyosun aldatirsan zararda cikabilirsin ama yine de sana en mantikli ve dogru ne geliyorsa onu yap oturup konusmayi da deneyebilirsin ama ise yarar mi bilmiyorum her turlu bol sans sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındaki kişinin hiçbir günahı kusuru yok sadece tek hatası var oda senle evlenmek olmuş zaten umarım en kısa zamanda kurtulur senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit sende çalış! geçim sıkıntısını yaşamasın, destek çık. eve birlikte girin, ilgilensin senle!!
30 senedir evli sanki..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Türkiye de bile degilim ama bendekide ayni. Kendi haline bıraktım. Kendime odagim ugras bul kendine kafan dağılacak sekilde
00 Yorumla
+1 yılBir kadın için zor olan şey ilgisiz kalmaktır bu durum onu her türlü yola sürükler bunun yerine ilgi gösteren bir arkadaş dost tercih etmeniz daha sağlıklı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnu sen bileceksin herkesin aklı var, istersen aldatırsın ya da aldatmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet seninde sabrın var hiçmi levent kırca izlemedin 🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldayanmak mumkun degill ya insan sonucta istiyo yani ihtiyacc kendini fahatlatamiyisann gerekli
00 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine eşini karşına al ve ciddi bir şekilde konuş ha olmadı aile büyüklerinle konuş madem şimdiden küçük şey için aldatcaksan evlenmeseydin evliliği ilgili ve sevgimi zannediyon
00 Yorumla
+1 yılAldat aldatmak seninde hakkin seyini doyurt ondan ona git hatta ayni anda bir kac kisiye ver zamanini bosa harcama, bu nasil bir beyin tutulmasi yaa sakamisiniz siz
00 Yorumla
+1 yılEşinize yardımcı olmak için çalışabilirsiniz, hem ekonomik olarak iyi hâle gelince eşinizin de gerginliği ortadan kalkar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ilgi diyorum sen git çalış diyorsun ya
- +1 yıl
Neden sonuç ilişkisi kuramayan birine daha fazla açıklama yapmayacağım.
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat