Güzel bir kadınım fiziğim vs çekiciyim genel anlamda fakat eşim yeterli ilgiyi göstermiyor. Kiyafetse giyiyorum bakimliyim aldatiliyorsun falan demeyin çok peşine düştüm bı b*k yok o yüzden anlam da veremiyorum. Başka şehire taşındık kimsem yok sosyal bir ortam edinemedim genelde evdeyim. Sizce sosyal bir ortamimin olmaması eşimin beni kiskanmamasi için sebep olabilir mi? İlişkide sınırsız bir insanım eğlenceliyim de oldukça ama bazı şeyleri istediğim gibi alamıyorum. Erkekler yanıt verirse sevinirim. Neden ilgisiz olur, ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan bir insanı sevmiyorsa ona ilgi alaka göstermez Bu kadar basit aslında bunu çok fazla sorgulamaya sormaya gerek yok işini de seni gerçek anlamda sevdiğini düşünmüyorum açıkçası ama sonuçta evlisiniz o senin eşin sevmiyor deyip de ayrılmaya gerek yok madem aranızda çok büyük bir sorun yok
Ayrıca her şey maalesef kıyafet giyim güzellik bakım iş ve cilve de değil iki insanın kalbinde görünmez bağlar vardır görünmez yollar vardır Her ne kadar şu an edebiyat yapıyor gibi olsam da böyle bir şey gerçekten var yani sadece güzelliğine güvenme dedim ben sana tam olarak ne yapacaksın bilmiyorum çünkü eşinle aranda nasıl bir ilişki var sizin karakteriniz nasıl bilmiyorum ama her şey dediğim gibi dış görünüşten ibaret değil biraz daha kendi içine dönebilirsin
Son olarak eşin aslında ilgilidir ama senin istediğin kadar vermiyordur ilgi alaka böyle de bir şey var Sen yeterli görmüyorsun ya da senin istediğin tarzda istediğin şekilde vermiyordur üzgünüm burada da açıkçası birazcık kabahat sende olur çünkü kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil o zaten elinden geleni yapıyordur Sen memnun olmuyorsundur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskandırarak nereye kadar yani, çözüm değil. Ayrıca dozunda yapamazsan ters etkisi de olabilir. Burada önemli olan birlikte zevk alarak vakit geçirebilme olasılıklarınızı arttırmak. Eşin ne iş yapıyor, yoruluyor mu, kafası çok mu karışık, ailevi sorunlar mı var, yoksa sen de onu daha çok çekecek eksik bir şeyler mi var... vs Önce sorunu doğru tespit edip sonra çözümlemek gerek. Her türlü eşinle sevgili kıvamında bir yaşam sürebilirsen her şey yoluna girer. Daha çok etkinlik, birlikte vakit geçirme ve bundan mutluluk duyma. Monotonluk bir süre sonra ilgisizliği doğuruyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yetişkin insanlar anlaşılmak değil, anlatmakla anlaşılır. Eşinize direkt söyleyin. Kanaatim sizi yeteri kadar sevmediği ve kabul etmediği. İstediğiniz kadar güzel olun veya çekici olun, kalbinde yer edinmedikten sonra sadece beden olarak görülürsün, bir noktadan sonra zevkin sınırı azalmaya başlar. Bir diğer nokta, sen erkeğine ne katıyorsun, her insan bir şey katmak zorunda, aksi takdirde sıradan bir insan olursunuz. Dikkat ettim, güzel bir kadınım dediniz, bazı şeyleri kendi perspektifinizden bakarak karar veriyorsunuz. Eşinizi sizi nasıl görüyor, empati yaptınız mı?
00 Yorumla
+1 yılBen sadece şunu anlamaya çalışıyorum neden artık ilişkilerde ilgisizlik artmaya başladı Bu tür soruları çok görüyorum Emin ol buna Ben de hiçbir şekilde cevap veremiyorum en başta ilgili davrandığım davranıyorsun sonra ilgiyi çekiyor Ben anlamıyorum ki bunların ne mantı var ben gerçekten anlamıyorum bak bilsem çok detaylı bir şekilde açıklayayım sana ama ben de bilmiyorum Hani sırtlan erkek olabilir mi acaba
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
149Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Adam rahat
Gider korkusu yok
Testesteron seviyesi düşük isteği az olabilir
Sosyalde değilsin
Çok istiyorsan zorlayabilir sin
Üzülürsün
Zorlanirsin
Sosyalleşme ye başla
Sosyal medya kullanımını artır
Az peşine düşsün
Telefon kullanmiyorsan artır
Cinsellikte de çok yüz verme
O yanassin
Her. istediginde ok diyorsun sen yüksek ihtimalle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri genel olarak öyle sevmek nedir ilgi göstermek nedir bilmiyorlar kavga edince felan uluorta çok güzel yapıyorlar ama sevme tarafları yok çok bilmiyorlar çünkü görmemişler.
00 Yorumla Selamlar,
Ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama eşiniz sizinle alakalı maalesef bir doyuma ulaşmış gibi. Çiftler arasında bana göre az çok bir sınır olmalı. Erkek kadına bazı yönlerden şehvet beslemeli. Yapmak istediklerini yapana kadar kadın biraz direnç göstermeli. Eşiniz bunlara çok çabuk ulaştığı içinde sanırım nankörlük ediyor.
Evet, biraz çevre edinip yeni insanlar tanırsanız kendi bu kadar güvende hissetmez. Araya girecek bir kıskançlık kaybetme korkusunu tetikleyebilir. Buda onun bilinç altına reset atmasına sebep olacaktır. Tabi ki bu kritik ve ince bir çizgi. İyi ayarlanması gereken bir durum.
10 Yorumla
+1 yılyani adamın iç dünyasını bilemiyoruz sizin sürekli evde olmanız ondan ilgi beklemeniz çok normal
ancak adam çalışıyor gün içerisinde hayatın stresiyle yüzleşiyor belki maddi anlamda sorunları da var ya da gerçekten ev geçindirmekte zorlanıyor
öncelikleri farklı olduğunda gereken ilgi ve alakayı da size göstermiyor olabilir
Onunla konuşmayı denediniz mi?
çünkü bir iletişim eksikliği var gibi00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Yapısal olarak içe kapalı olabilir, genelde bayanlar eğlenceli olur. Ama her erkek öyle eğlenceli olmaya bilir bu iş hayatında ki disiplinden de etki edebilir. Barınmada giyimde yeme ve içmede sana bakıyorsa bilki sandığın gibi değildir. Öyle üstüne üstüne gitme zamanla heyecanla ritim bulur. Bir müzik notası hemen yazılmıyor belirli kurallar belirli bir sıralama ile müzik haline gelir. Daha yolun başı sayılır senin için sadece zaman ver zamanı geldiği an o müzik çalar ve sende o müziğin tanıdını çıkar. Tek meselen sabırsızlık bu işte sorunun
00 Yorumlaİnternet çağında özellikle bu gibi gereksiz uygulamar sayesin de evlilikler cidden boka sarmış durum da. Evli bir insan kim olursa olsun bu tarz platformlar da zaman geçirmemesi lazım. Sende dahilsin buna kocan sana ilgili olsa bir süre sonra sen ilgisizleseceksin almak istediğini aldıkdan sonra. Bu sefer buraya gelip kocamdan sogudum diye soru soracaksin. Evli insan hayatıyla eviyle ilgilenir bu gibi platformlarda gzerek zaman geçirmez. Elinden emzik gibi telefonu geçirmezz evlilik yatıp kalkmak zevk almak değildir sadece daha ciddi olayları vardır. Evini, çocuğunu geleceğini düşünerek haraket edersin. Buda çiçekli yollardan geçmez evlilik budur siz genç bayanlar evlenirken 7.24 yatakda orgazm olsacagiz algısıyla evleniyoruusnuz o işler öyle olmuyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Selam,
Bir çözümüm var ancak ne kadar işe yarar bilemiyorum. Keskin bir çözüm ancak sana ya da ilişkine zarar vermeden yapabileceğin bişey.
Şöyle ki yapacağın şey aldatıyorsun gibi davranmak. Ama tabi aldatmamak yanlış anlama. Sürekli telefon elinde olsun mesela. Sürekli mesajlaşıyormuş gibi yapman gerek. Telefon elindeyken mutlu gözükmen gülümsemen gerek. Sanki yeni aşıkmışçasına işte. Tabi bunları yaparken onu ihmal et eskisi gibi ilgi gösterme. Dikkatini çekecek mi merak ediyorum. Çekerse şanslısın. Umut var demektir çünkü.00 YorumlaHer evliliğin sonu budur. İnsanlar karşı cinse ilgi duydukların da ilk başta aklılları başlarında olmaz. Sürekli ona zaman ayırır her anı onunla geçirirler ve bundan asla sıkılmazlar. Fakat evlilikle birlikte gözlerdeki gözlük çıkar ve gerçek hayat kendisini belli eder , dışarda savaşılması gereken bir hayat ve artık yanından gitmeyecek bir eşin vardır. Aslında kızma inanki sende ona başlardaki kadar ilgi göstermiyorsundur. Mesela cinsel birliktelik her evlilikte başlangıçta hergün zamanla ise haftada bir olur. Çünkü insanlar o artık benim dediği anda artık acele etmezler teşekkürler
00 YorumlaGüzelim bunlar kişisel mevzular. Eşin ile alakalı şeyler. Her insan sen gibi şen şakrak olamıyor. Onu çözmen gerek önce. Hayattan beklenitisi ne , nelerden mutlu olur, bunları çöz ve bunları başarmasında ona yardımcı ol, beraber bir hobi edinin birlikte terleyeceğiniz şeyler yapın. Biraz daha yol kat edersin
03 Yorumla
Soran+1 yılŞen şakrak değilim. Tek amacım butun gün yorulup gelen eşime güler yüz gosterebilmek. Bir çok şeyi yapmama rağmen bir tek karşılık alamamak. Onunla konuşmak varken neden burdasın diyor olabilirsin ama defalarca onunla konuşmaya çalıştığımı onun susmalarinin acısını da ben sana anlatamam. Adamın tek istediği kanka gibi hayat sürmek istediği zaman varım istemediği zaman git. Var mı böyle bişey çözemiyorum ben artık
Soran+1 yıl2 yıldır evliyiz. 6 yıldır da beraberdik birbirimizi tanıyan insanlarız yani en azından ben onu her şeyiyle biliyorum o bilmek istemese de. Evlendikten sonra çok zaman geçmedi ya oldu olası böyle cozemiyoruz. Öfkeli bir insana dönüştüm ve bir tek bana zarar veriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olmaz. Bunun birçok sebebi olur ve sizi incelemek gerekir çözebilmek için. Eşini kırmış, incitmiş olabilirsin bir şekilde ya da tiksindirmiş olabilirsin. sekste ona göre çok daha aktifsen bu kadını doyuramıyorum psikolojisine girip uzaklaşmış da olabilir. Ama dediğim gibi asıl sebep detaylarda gizlidir. İki satır yazıylaa sebebi şudur diyemeyiz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçim sorununuz olabilir. Libido düşüklüğü olabilir. Mental olarak bir olamıyorsunuzdur. Yani birbirinize hitap eden kavramlar aynı değildir. Gerçi özel hayat ayrı bir penceredir ama beklentileri ile sundukların ya da onun sundukları ile beklentin birbiri ile örtüşmüyordur. Aklında unutamadığı birisi de olabilir. Veya evlilik hayatı onu ürkütmüş olabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vurdum duymaz bence eşiniz, sizin güzelliğinizin farkında değilse, güzel sözler ve ruhunuzu okşamıyorsa, sevgisi yok. şöyle söyleyeyim,,, bir insan eşini azda olsa kıskanır, ilgilenir, bu evlilik böyle gitmez ki, sonunda siz onu aldatırsınız, çünkü kadın ilgisiz kalınca arayış içine girer.
00 YorumlaBakımlısın, güzelsin, fiziğin çekici giyinmeyi biliyorsun ve ilişkide sınırsızın hepsi iyi güzel de bence bu adam buldukça bunuyor yani istediği her şeyi yaptığın için hevesimi almış veya sıkılmış olabilir.
İlişkideki sınırsızlığın da çok ilgi çekici. Merek ettim seni.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani belki fiziginde fark etmedigin iyi olmayan bi yer vardir erkek gozuyle gorsem bisi derim
ya da giyimin cok ilgisini cekmiodur artik yani eskiden iyi gelsede artik gelmiodur kendini guncellemen gerekir ve yine gormeden bisi diyemem tabi buna
Davranislarin konusmalarinda siradanlasmis olabilir cok etken var
Konusmadan bulmam zor00 Yorumla
+1 yılSiz ilk günlerdeki ilgiyi bekliyorsunuz o ilgiyi bulamazsınız. Evlilikler de ve uzun süreli iliskiler de ilgi gittikçe azalan bir grafik çizer zaten. Bu kaçınılmaz. Bunu kendinize hazırlamalıydınız. Fantezi dünyanızı genişleterek biraz daha diri tutabilirsiniz sadece.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bizi ilgi ile beslemezseniz bir çiçek gibi solarız. Bu hanımefendi iyi özellikleri olmasına rağmen sırf eşi ona ilgi göstermiyor diye kendini sorguluyor bunu yapmaya hakkınız yok
32 Yorumla- +1 yıl
İrkiklir bini hikkiniz yik 😂 sevince ilgi gösterince de “ayh boğdun beni” diyorsunuz. Kaç tanesi ayrıldı bu yüzden onu nasıl yapalım?
- +1 yıl
@amatörfilm34 aahahah yook yaa ben öyle erkekler pis kaka diyenlerden değilim ama ilgi konusuu çok büyük bir konu. Aşırısı da iyi değil azı da
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin evlenince testosteron hormonu düşer. Ondan.
Çünkü erkek beyni imza atılarak yapılan şeylere çıkar ilişkisi gibi bakar. İş anlaşması olarak görür. Böyle şeye de ilgi duymuyorlar.
Başka türlü de var demeyin, çünkü o erkekleri ölçsen testosteronu daha düşğk olur00 Yorumla
+1 yılEn başta şunu söyleyeyim sakın saçma sapan şeyler yapıp eşini kıskandırmaya çalışma ikincisi görücü usulü ile mi evlendiniz ondan dolayı ilgisinin olmayışı ondandır belki ve her şey fizik değil biraz huy da önemlidir
00 YorumlaKaç senedir evlisiniz
monotonlasabiliyor
Çocuk var mı.
Eşinin iş durumu iyimi ekonomik sıkıntı erkekleri etkiler
Cinsel bir başarısızlık sıkıntı yaşadım son zamanlarda
01 Yorumla
+1 yılkaybetme korkusu yaşat sen buna ondan da ilgi isteme sende gösterme beklentini aşağıda tut hep gez planlarından haberdar etme
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılher insan seks konusunda istekli olacak diye bir şey yok.. tavırları birden değişti ise sana belli etmesede sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilir. ya da hormonları dengesizleşmiştir vsvs bir sürü sebep olabilir. alıp karşına konuşmalısın
00 Yorumla bir kadın asla ilgisiz bırakılmamalı eğer karaktersizse aldatır, gözü görmezse daha çok bağlanır ve sonu akıl hastanesi olur, zekiyse tekmeyi koyar. Hep bir ayağın dışardaymış gibi göster cepte olduğun ve anaç olduğun zaman hepsi aynı. Hep başka seçeneklerin de varmış gibi göster aileni yücelt vs.
00 Yorumla
+1 yılKıskanmamaya sebep olabilir belki ama dışarı çıkınca etrafta bakanlara karşı da kıskanır illaki.
Bazııs öyle oluyor ya odun oluyr kıskanmaz takmak ilgilenmez.. s
Sen benim kafadandın. Eşine süsleniyorsun bakımlısın falan
Benim isteyeceğim şeyler. Ama belli ki seninki önem vermiyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkası olabilir ya da eşiniz zamanla değişmiş olabilir psikolojisi bozuk olabilir altında yatan bi sebep illaki vardır o sebebi bulmanız gerek ya da direk oturun sorun neyin var diye? tuhaf bi durum
02 Yorumla
Soran+1 yılSormamıs olabilir miyim sence. Hiç bişey demiyor yok bir sorunum diyor bu kadar. Oturup karşılıklı duygularımızı paylaşan karşımdaki susmayan bir insan olsaydı zaten bu durumda olmazdık ki
Cevap sahibi+1 yılçok tuhaf peki önceden nasıldı
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. cinsel bır problem olabılır mı? ne bıleyım tarıf ettıgın bır kadını doyuramamaktan korkuyor olabılır neden gelmesın kı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum ben ona aşkla dokunmayı seviyorum uzak kalmayı istemiyorum. Çocuk düşünüyorduk sperm sayısında sikinti var gidip ilaç da kullanmıyor benim zorumla hastaneye gidiyor iş var deyip. Tedaviyi reddediyorsun istemiyor musun diyorum istiyorum diyor anlamsız yani. İlacı çocuk yapmak için değil kalıcı kısırlık yaşama diye söylüyorum senin sağlığın daha önemli çocuk istemiyorsan korunuruz bunu konuşuruz diyorum hayır istiyorum çocuk falan diyor ama hiç çaba yok hala ilacı almadı
- +1 yıl
sperm testı cogu erkek pskolojık baskı yaratır muhtemelen boyle bır durum var olay senle ılgılı degıldır kendısını ezık yetersız hıssedıyor olabılır bana sorarsan cok baskı yapmamalısın ancak bu surecte senı ıhmal etmemesı gerektıgı konusunda onu sozlu ya da işve cilvenle uyarmalısın yoksa sonu kotu ve husran olabılır :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerdini açıkça belli ettin mi bazen erkeklerin anlamasını bekleyerek hata yapıyorsunuz. Açıkça dile getirdiğinde ben böyleyim yapacak bir şey yok diyorsa sonrası senin düşünüp karar vermen gereken bir süreç. Ya bitireceksin ya devam edeceksin. Emek vermek istemiyor işte olağan akışına bırakmış. Sende süslenip bakımını yap çık dışarı tek başına belki dediğin gibi kıskanması işe yarar
00 Yorumla
+1 yılYa esin gay ya da saglikla ilgili sikintisi var
Sanada sabirlar diyorum cekilmez boyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılLibido olayı. Sizin libidonuz , eşinizinkinden kat kat fazla. 👍
12 Yorumla
Soran+1 yılOndan olabilir mi? Ben istekli olduğumda o olmuyor çünkü
- +1 yıl
Bence onda libido seviyesi hep çok çok düşük. Yoksa bir insanın eşini ihmal etmesi mümkün değildir normalde. Sizin gösterdiğiniz çabanın yarısını dahi göstermiyor demek ki.. 👍
+1 yılEşiniz utangaç mı? Ne kadar süredir evlisiniz? Bunları cevaplarsanız ona göre bir şeyler diyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılİlgisizlik bi kadını bitiriyor maalesef. Ne sıklıkla ilişkiye giriyosunuz? Seninle hiç biyerlere gitmiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılNeyi istediğiniz gibi alamıyorsunuz? İlgisiz ise yA sevmiyordur yA da başka birisi vardır ya da yapısı öyledir
00 Yorumla
+1 yılİşi yoğundur hırsları vardır aklında bir mesele vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde gerçekten iş stresi çok etkili oluyor mu evdeki eşine en ufak ilgiyi çok görmesine sebep mi? Çoğunlukla is konusu söz ediliyor da hepimizin hayatında aksilikler olabiliyor yine de bir yerde bırakmayı biliyoruz, erkekler bunu biraz zor mu yapabiliyor?
- +1 yıl
Erkek kafası bu ilerlemek ister seni kendini nasıl mutlu edecek yoksa ama sorun şurada nerede duracağını bilmiyor ya da oraya henüz gelmedi
- +1 yıl
Bu arada biraz kendime benzettim
Soran+1 yılHiç maddi konularda bende bunu istiyorum yapmıyorsun demedim demem de hayatımdan memnunum paraya ihtiyacım olacak bişey de yok. Her şeyden vazgeçip sadece onu istediğim için simarmis olabilir mi diyorum bazen. Sevmiyor gibi yaptigim, yüzüne bakmadigim zamanlarda bu duygum ona ağır gelmiyor çözmek istemiyor. Gönlüm alınsın diye beklerken daha çok kırılıyorum. Kadın olarak cilve naz yapayım diyorum yapsam neye yarar arkamdan gelecek olmadıktan sonra yani.
- +1 yıl
Aşık mıydı sana
Soran+1 yılÇok severek Zorlu yollar geçerek evlendik ama sonu böyle işte artık sevdiğinden emin değilim dilinden seviyorum sözü çıkarken davranışlarında bunu göremiyorum ve bu gördüğümü ona anlatamıyorum söylesem de reddediyor kendisi bile kabul etmek istemiyor belki sevmediğini
- +1 yıl
Çok sebebi olabilir kesin bu demedim
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Birlikte dışarı dolaşmaya, yemek yemeye en son ne zaman çıktınız
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun zaman oldu galiba güzel bi vakit geçirmeyeli. Çıkıyorsak da eskisi gibi güzel vakit geciremiyoruz ben konuşuyorum gülüyorum o bakıyor karşılıklı değil yani bı zaman sonra bende istemez oldum kendi kendime eğlenir gibi olunca
- +1 yıl
Kocanın arzusu azalmış. Seni arzulayan bir çok erkek vardır. Kocanla konuşma. Zaten işe yaramamış. Göster. Onu sen çıkar. Eve geldiği anda hemen çıkın. Dolaşsın eğlenin. Gezerken, Aralarda kaçamak yap. Boynunda dudağından öp, biraz okşa. 😉 Sonra geri çekil. Ilgi gösterme. Dene. Sana yaklaşma adımları atacak mı...
Soran+1 yılBu dediğin şeyi geçen hafta sonu yaptım çok istekli gibi gorunmemeye çalışıp bir yandan onu da sevdim öptüm kokladım falan. Sonra oral istedi yaptım naz yapa yapa. Ama ardından bana hiç ilgi göstermedi. Buna sinirlendim tartıştık sen özel muamele istiyorsun da ben neden isteyemiyorum neden beni memnun etmeden sadece kendin ihtiyacını karsiliyorsun dedim. Bu yüzden nerdeyse 1 haftadır konuşmuyoruz o da gelmiyor ben de gitmiyorum. Ben seks işçisi değilim senin esinim ve bir kadınım insan ağzından bı gyzel kelime çıkarır ilgi gösterir yeter artık falan dedim tık yok.
Soran+1 yılHer zaman ateşli değilim ya da oyleysem de hep bunu belli etmiyorum alttan alta belli ediyorum falan taktik maktik hiç biri işe yaramıyor
Soran+1 yılGideceğimi söyledim. Bir şey demedi. O gidebilecek cesarette değil sanırım benim gitmemi istiyor. Biraz sakin kalıp ani karar verip bitirmek istemedim o yüzden çözmeye çalışıyorum. Anladığım kadarıyla sevecek olan da severdi heralde kabul etmem lazım ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sen yapman gerekeni yapıyorsun ama esin sana karşı isteksiz kalmış.
Kadınlarda ilgi bulamayınca ilgiyi başkalarından arar umarım sende bu olmaz00 YorumlaKendini yeterli bulmuyordur ya da başka şeyler düşünüyordur stresli bir işi hayatı vardır çeşitlilik gösterir sürekli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Stresli bir işi mi var? ya da mutlu değil mi? kafasına taktığı şeyler olabilir geçim sıkıntı iş kaygısı vs vs gibi başka bişey gelmiyor aklıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarısı olduğun için, ve bu yüzden ilgisi yok ne yaparsan yap o bırakmış kendini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZorlu yollardan buraya geldiniz.. bu her şeyi açıklıyor değil mi
00 Yorumla Demekki adamda kuş uçmuyor, nikahında adamın üstüne bul kendine bir dikici keyfine bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Gece git kucağına atla gerisini getirir o madem o kadar çok istiyorsun.
00 YorumlaBiz erkekler böyle malız işte. Elimizdekimin kıymetini bilmeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlaşmis bir hayatınız var büyük ihtimalle. Sanırım kocan mastürbasyon yaparak tatmin oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eger aldatmadıgından eminsen eşinin bir sorunu vardır senle alakası olmaya bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tam bir öküz bence böyle bir kadınım olacak onu bir dakika rahat bırakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu yasıyorum hanımefendi inanın. 3 senedir konus konus düzelmedi ve düzelmeyecek. Ümidimi kestim, bir şekilde kendim için yoluna bakmam gerektiğini anladım. Çok zor bir durum çünkü
00 YorumlaKendine odaklan ona değil, bir müddet sonra nasıl ilgili olacak bak sende şaşıracaksın
00 Yorumla
+1 yılona kaybetme hissini verirsen bir şeyler yoluna girecektir olmuyorsa da ayrılırsın...
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık ilişkiniz var sıkılmış olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılOnun dilini açmanın yöntemi muhakkak olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken kadına olan ilgisizlik kadını soğutur ve sevgiyi azaltır mutsuzluğa yol açar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. İsteksizlik yaşıyor olabilir ya da seni yeterince tatmin edememe endişesi yaşıyordur
00 Yorumla
+1 yılSebebi ya sevmiyo ya da artık o işleri sevmiyo
00 Yorumlasenin kıymetini bilmiyor. ben senin kıymetini bilirim ;) <3
01 Yorumlayani degısık fantazıler deneyın eşinızle ya da farklı bı arayış ıcınde olabılırmı
00 Yorumla
+1 yılNe alaka var esinin ilgisi kiskanmasinami bagli belki derdin sikintisi vardir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazı insan umursamaz ilgi göstermez bazı insan vurdum duymaz olur
00 Yorumla
+1 yılo zaman cinsellik ve ilgi için başkasını bulacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Coook nedeni var konuşmak lazım derinlemesine dilersen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak byle biri olabilir, gay olabilir, aklındaki hayaller ile senin yaptıkların örtüşmüyor olabilir. Olabilir de olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlişki rutin bi hal almış adam senden razı evliligin bir süresinden sonra böyle ilgisizlik olıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem