• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler evlenince karısından çabuk mu sıkılır?

zahide_01
zahide_01 Takip Et
Xper 2 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
Erkeklerin geneli kadınlardan daha çok aldatır, acaba çabuk mu sıkılırlar karılarından yoksa tek kişi mi yetemiyor? Neden çok aldatiyorlar?
Erkekler evlenince karısından çabuk mu sıkılır?
Aldatma Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • TongueP_Juice
    TongueP_Juice Takip Et
    Bilge Yaş: 58 , eic 68%
    +1 yıl

onu kadınlara sormak gerek. kocayı bir finansal köle görmek ve evliliği bu temel üzerine kuran kadınlar evlendikten sonra oldu bittiye getiriyor. evlenmeden önce kendine bakan giyinen işveli cilveli görünen kadın evlenince birden değişiyor. bakım makyaj yok. ha bire tıkınıyor şişiyor kilo alıyor. işve cilve yok. dur başım ağrıyor dur işim var dur çamaşır sereceğim... sürekli adamı askıya alıyor.

yahu lütfen elbise satışlarını bir kontrol edin. 40 beden altı neredeyse satışı yok denecek kadar az. neden. çünkü bekarken erkek avlamak için diyet yapan spor yapan kadınlar evlenince her şeyi bırakıyor. ver yansın mantı partileri köfte partileri... tıkınıp obezleşiyor

eeee. erkek böyle bir kadınla mı evlendi yok. kendine bakan bakımlı makyajlı işveli cilveli bir kadınla evlenmişti. amabalajda o görünüyordu. ama ambalajı açtı sürpriz salatalık çıktı. bakımsız cilvesiz pecmurde bir kadın. erkeği aldatan kadındır
    kadın kendini başka tanıtıp evliliğe razı edip sonra başka bir yaratık oluyor. aldatıldığını gören erke ne yapması gerek.

2
    5 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

orada haklisinjz valla kendini birakan kadin cok var. Nasilsa evlendim deyip. Erkeklerde göbeği felan salıyor onlarda pek zaten takip takıştırdiklari biseyler yok zaten de kadin konusunda haklısınız. Bi arkadasim da vardj evlendim aetik pek önem vermiyorum diyodu ama önem vermemenin bu kadari yanj, baya eline geçeni giyiyor, çok soluk hale getiriyordu kendisini. Oysa okadar guzelki bunu golgeliyor. Seven sevmiş diyolar. Ama daha cok bence erkeerin aklinda bir beden bir obje var sürekli görüp ondan mı sıkılıyor lar diye de dusunmuyor değilim. Çünkü cevremde hep duyduğum kadin degil erkek aldatması oluyor. Gizli tefon kullananlar dahi duydum

Yorumla
    • TongueP_Juice
      TongueP_Juice
      +1 yıl

mesele şu. kadın olsun erkek olsun fark etmiyor. siz evlenmek için tercih yapıyorsunuz. karşınızdaki insanı görüyor beğeniyorsunuz. tamam aradığım bu diyorsunuz.

ama insanlar rol yapıyor. evleninceye kadar. evlilik gerçekleşince değişim başlıyor. role daha uzun süre devam etmiyor. edemiyor. bu kez karşıdakini aldatmış oluyor. çünkü kendisini başka türlü gösterip beğendiriyor. hani manavın meyvenin çürüğünü alta gizlediği gibi.

hani telefon spariş veriyorlar kargo geliyor içinden salatalık çıkıyor. onun gibi

kadın ya da erkek karşıdakini görüp beğeniyor ama beğendiği sahte bir görüntü oluyor.
      esas aldatma budur daha ilk başta rol yapmak aldatmanın en büyüğüdür.

düşünsenize bir ürün alacaksınız size bir sürü özellik tanıtıyorlar. ürünü alıyorsunuz ama o tanıttıkları özelliklerin hiç biri yok. alır çöpe atarsınız.

kadın erkek fark etmez. rol yapmamalı. ne ise öyle görünmeli. ki insan tercihinde yanılmasın. dikkat edin kilolu insanların yani bekarken kilolu olanları evliliği yürüyor. çünkü öyle görmüş öyle kabul etmiş öyle de devam ediyor. mesele kilo değil aslında. mesele kilo kapasiteli birinin kendini diyetlerle zayıf gösterip kendi sağlığı için diyet yapmayıp sırf erkeği ikna için diyet yapması. ya da erkek için de gçerli.
      insanlar tanışma safhasında dürüst olurlarsa rol yapmazlarsa aldatma olmaz.
      karşılıklı ilgi olursa aldatma olmaz
      bir de şu cinselliğe tabu gibi bakan kadınlar sürekli erkeği erteliyor askıya alıyor. işim var başım ağrıyor... bahaneler üretiyor. evlilik cinsel tabanlı bir kurumdur. insanlar ccinsellik yaşayabilmek için evlenir. bir beraberlikte cinsellik olmayacaksa zaten nikah şartı yoktur çünkü arkadaştır. insan cinsellik yaşayacaksa nikah yapar.

Yorumla
    • TongueP_Juice
      TongueP_Juice
      +1 yıl

sen erkek üzerinden sorduğun için kadına yönelik bilgi verdim. şartler eşit aynı şeyi erkek yaparsa kadın da aldatma eğilimli olur. sorun kadın erkek değil dürüst olmamak tol yapmak meselesi.

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Haklısınız gercekten hem karekter hemde görünüş açısından rol yapmak çok kötü. Cidden
      Çok güzel örneklerle harika anlattınız. Çok iyi anladım dediklerinizi aklımda tutucam ☺️🙏

Yorumla
    • TongueP_Juice
      TongueP_Juice
      +1 yıl

teşekkür ederim çok naziksiniz.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Erkekler daha cok aldattigini nasil ogrendin..
    Bilemiyom, simdiki zamanda bir cok kisi iste sevgilisiyle her turlusunu denemis ya da denemek istiyor kimisi gruplara kadar tasidigi icin hani iclerinde var ne de olsa bunu daha once yapan insanlar - evlenince de birden pof deyip yok olmuyor bu hala iclerinde bir yerinde var o da iste boyle etkileyebiliyor demek ki ya da evlendiklerini unutuyorlar hala laylaylom sevgili hayatlari saniyorlar kafama gore bi onunla bi bununla aldatirim, yakalanirsam da yakalanirim aldattigimla devam ederim kafasi falan varsa bunlar sebep olabiliyor yani...

0
    29 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Cevremde hep erkeklerin aldattigini duydum çünkü. Olabilir tek kişiyi yeteri bulmuyorlardir demekki ne bileyim çoğu evlenince başka kizlarla konusuyorlar o kızlarda evli olduklarini bildikleri halde canım gibi konusuyor. Dünya igrenc insanlarla dolu

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani bence bu durumda sadece evli olan igrenc degil diger bilip ve konusmaya devam edende. Hani insan bilmeyebilir ne bilim adam yalan soyler ya da insan konustugu kisinin evli oldugunu beklemez dogal olarak yoksa neden konusur falan der ama bunu hala bilip de bencilce ve igrencligine devam edenler bi o kadar kotu. Aynen yetmiyor gibi ya da hani evli olsalar bile evliligin o degerini o sinirlarini bilmiyorlar gibi hani lafta "evliyiz" gibiler hala her seyi istedigim gibi takilirim beraber olurum saniyorlar

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Aynen oyle valla. Evlendim deyip bu insani daha cok nasil sevebilirimi düşünmeli hepsi. Sevmedikleri ozlelliklerini gördüklerinde güzelce anlatabilmeliler beraber çozebilmeliler bence, eğer ortak yolu bulmasalar ayrilsinlar ama aldatmak olmasin o cok kotu bsy. Bildiğin bazi çocukları duydum babam annemi aldatiyor eger duyarsa çok üzülürüm diyoar yani o babanın ne hakkı var bunu yapmaya

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Elbette zaten hep kendim de demisimdir ve istemisimdir, esimle sadece kari koca degil yeri geldiginde arkadas, dost, abi kardes/abla kardes, anne/baba neye ihtiyacin varsa, siz bir yola cikmissiniz omur boyu bu. Ben hep hevesleniyom ne bilim sevdigimle esimle el ele kol kola beraber dolasip bas basa guzel vakit gecirmek falan iste ne bilim hani milletin gorecek korkusu olmamasi ayip gunah olmamasi cunku esin helalin ne guzel hos bir sey, bide bu yetinemeyenler var sirf evlenmek icin evlenenler...

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

He ya Allah onlardan uzak tutsun vallahi. Oyle dogru insani bulmak bence evlenmeden çok tartışın 🤣 asla tartismamak için uğraşmayın iyice tartisin ama surekli degil, bakın dogru yolu bulabiliyomusunuz ikinizde sonunda kirmadan konuyu kapatabiliyormusunuz. Eger olmiyosa zaten evlenincede hiç olmaz. Ve unutmayin bir insan tartisinca gerçek yüzünü gösterir 😅 ☺️

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin diyelim😅elbette tartisma kavgalar olacak, tartisacaksiniz ki tekrar baristiginizda tadi ciksin birbirinizin degerini bi daha anlayasiniz, tartismasiz kavgasiz iliski de olmaz bunlar iliskilerin tuzu biberidir. Birbirinizi kirdiktan sonra gonul almasini bileceksiniz. Ne demis Hz. Muhammed (sav) kalp kirmak kabeyi yikmaktan daha beter. Ama eger kirdiysan o gonlu almasini da bileceksin o senin gorevin olmus oluyor. Ve tabiki senin de dedigin gibi is sona gelmeden once evlilige gelmeden once anlasabiliyormusunuz ayni kafadamisiniz onlari ogrenmeye calisin, gene tartisin bu bir seyi degistirmez ya da ifade etmez her iliskide olan seyler sonucta evli olanlarda da. Insan kabul etmesini bilecek anlayis saygi cok cok onemli, simdi ki devir bir cok insan hep benim dedigim olsun istiyor cok bencilce dusunuyor inat da cok buyuk bir sorun yani boyle de olmaz, yeri geldiginde kabul edeceksin evet ben hataliyim ozur dileyeceksin gonul alacaksin. Karsi taraf da uzatmayacak, simdi burun surter gibi uzatir da uzatir o da cok kotu. Kabul etmis ozur dilemis hatasini anlamis sana da kabul etmek dusuyor sarilin sarmasin opup koklasin, yeter ki sonu baris olsun ve uzatmadan suyunu cikarmadan inatlasmadan abartmadan olsun...😇

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Kessinlikle ☺️cok haklısınız. İste zaten bunlari bilen yinede doğru insana az daha yaklaşır. Onu sevip her hatasına katlanmakk mesela en yanlış şey evlenince illa sevgin belki biter artik o hatalar ona kabus olur. İnsan gercekten mantik evliligi yapmali bence

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok bence mantik evliligi degil, hani insan sevecekte bir seyler hissedecek bence ayni zamanda. Yine mantik evliligi yapacaksin yap tabi ama karsindaki kisiyi de isteyeceksin hani atiyom el ele kol kola dolasirken insan bir huzurlu olacak hosuna gidecek cunku sevdigin kisi asik oldugun kisi, tiksinmeyecek ya da ne bilim igrenmeyecek utanmayacak iste sanki zorla tutuyormussun gibi sirf insan olarak iyi diye, sifir duygu beslemek de sanki haksizlik yapilir karsi tarafa sonucta seni seven birisiyle evlenmemis oluyorsun sirf kisiligin belki iyi ona gore uygun diye. Insan diger taraftan da sevilmek ister hani kiskanilmak ister ama TADINDA bu isin abartisi cidden cok usandirici, goruyorum milleti ozellikle kizlar her adimlari yanlis suc oluyor adamin gozunu acsa oldurecekmis gibi bakislar veriyor - bunlar insani sikar bogar usandirir ask mask kalmaz birakmaz yani oldurur sonra iliskiyi sen bitirdin deyince de gene suclu sen olursun...

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Aynen tabiki mantik evliligi degil sadece illa sevmeli huzurlu bulmali yaninda. Kiskanmak demisken bende maalesef cok sevdimmi herseyini kiskaniyorum bunu icimdede tutamiyorum ama tatli bi sekilde ifade ediyorum hani onu bikmadan. İcinde tutmak da olmaz aama yansitirken kaba ve bikici olmamak gerek. Tatli tatli soylenilir ki kendisi de bundan hoslansin😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim icin kisilik ve gorunus bir basar, neden? Cunku kisiligi karaktersiz olup dunya guzeli olsa ne yazar napim ben onu dimi, bir seyime yaramaz fayda etmez istemem oyle hayirsiz birisini. Ama diger taraftan da insan on numara insan bulup ama ne bilim kani isinamadi ya da begenemedi hani bir seyler hissedemedi karsi tarafa duygu yok bir sey yok hani insan olarak belki evet cok super bir insansin ama o ask hoslanti hissi yoksa da cok zor bence ve haksizlik karsi tarafa, bi etkilenmek ister insan hani isteyecek karsi tarafi da cekecek..

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dur bi sn namazi kilip gelmem lazim geliyom hemen😇

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Evet ikisi bi arada olmali tabiki. Biri olmadi mi illa devami zor gelir. Seviyosun ama huzurlu hissetmiyon yaninda veya bakınca ne bileyim etkilesim olmuyor heyecanlanmiyosun. Diyolarya yani evlenince o heyecan gider diye ama bence huzur gitmez. İste iki duygu da önemli. Tabiki heycan olup huzur olup eger karekteri düzgün degilse oda mantiksiz bir iliski olur surkeli tartisma felan ollur yani. Karekter ön planda olmali yani anlayış çok önemli eger o oldumu tartismalarda guzelce kapanir

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Allah kabul etsin😍🙏🙏

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

geldim

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Hoş geldn

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yandik desene😂ya tabi tatli dille hani insani disarda milletin icinde rezil etmeden soylerse ya da eve birakirsa olayi evde acsa konussa daha iyi ya da iste sanki yanlisini arar gibi gozu surekli uzerinde olmasi da dogru degil bence, hani insan rasgele disarda karsi cinsle goz goze gelir ya da iste dalar gider o sirada da ne bilim karsi cinse ya da olan bir tarafa dalmis olur halbuki insan o an orada degil daliyor kafa baska yerlerde ve insanlik hali herkes daliyor ama bunu boyle sanki hatasini bekler gozetler gibi surekli gozu uzerinde olmasi falan boyle toxic iliskiler yok mu bide o cirtlak sesleri bildigin kulagin zarini deliyor aboo hic cekilmez yaa anlayis sifir, sen sabah kadar da anlatsan o gene bildigini okur yok baktin da beni aldatiyon demelere kadar gider olay😅ama boyle sirin hani kiskanip ama minnos olanlar yok mu hareketleriyle gostermeye calisan ve o sekilde tatli olanlar daha sempatik geliyor bana en azindan insan birbirini kirarak degil gene gulup hosuna giderek anlasiyor obur turlu hep kavga hep kavga

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen oyle kesinlikle, biri olmadan digeri olmuyor. Yani gozun kapali evleniyon gibi bir sey oluyor cunku sadece sesiyle hani "aa cok guzel konusuyor guzel birisine benziyor insan olarak" diyorsun mantiken ama karsinda kim var bilmiyorsun, begenirmisin belli degil cunku gozun kapali, etkilenecek sevecek karsi tarafi da o yuzden ikisi de cok onemli. O konuda gercekten kendimle baya nasil desem hani iyi ki boyleyim diyorum bu anlayis konusunda, oyle sacma sapan kiskanclik krizlerim simarikligim saygisizligim yoktur Allaha sukur, zaten bu zamana kadar sevgilim falan olmadi hani o konu da gene kafam rahat gecmisim tertemiz kotu kotu sacma seyler yasamadim ve bu yastan sonra zaten inshallah ilk tek ve son sevgilim olur o da esim olur diyorum Allah nasip ederse tabi, niyetim o yonden oyle laylayloma zamanimi harcayamam. Daha onceleri uzaktim bu konulara ne bilim hic aramiyordum aklimda olan seyler degildi, daha yeni yeni bu son bir iki senedir heveslendim hani olsa ne guzel olurdu diyom iste disarda ciftleri el ele kol kola gezince mutlu falan insan heveslenip cani cekiyor...

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sagol🙏🤲😇hos buldum🤗

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ahh o disarda el ele kol kola olan insanlar ahh😂cok fazlalar. Oyle hic daha sevgilisi olmayanlar bi yandan şanslı bi yandan bence degil. Sen mesela nasil davranacağını ve konusmalarindanda bence doğru ksiiyi secebilirsin. Ama cogu insanda ilk tecrube olucagi icin bunu bilemez hani elimden geldignce tartismamaya ya da tartisma konusu açılırsa hemen kapatmaya felan çalışır evlenir daha beter olur. İnsan basta herkese guvenmemeli iyice tartmali herseyi evlilik okadar kolay bsy degil. Hafife alinmamali. Sen bulursun dogru insani bence eger o kisinin aşkı seni kör etmezse😅 karekterine de odaklanabilirsen net bulursun.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sorma kafayi yiyoruz izledikce sanki film izliyoz😂aynen ben biliyom, kendime benzeyen kendim gibi olan hani ayni seylere deger veren kiymet veren ibadetinde falan olan birisi ve dogal olarak kapali es ariyom ve hani bu belki farkindaligimdan dolayi ne kadar sevgilim vs olmadiysa da nasil davranilacagini biliyom diye hissediyom hani insan olarak da ailemden falan efendi saygili buyutuldugum icin ve sessiz sakin birisi oldugum icin kisi olarak hani hep nerde nasil davranacagimi biliyom gibi hissediyom ve boyle iliskiler de gorunce iyisinden kotusune hangisi tam benlik ya da istedigim gibi oldugunu secebiliyom ayirt edebiliyom kolaylikla, iste bak bu cift bunlarin baglari iliskileri tam benlik bana gore isterdim bende boyle samimi yakin sicak kanli es gulelim eglenelim hani birbirimizin degerini bilen cok iyi ve anlayisli olan oyle simarik hep benim dedigim olacak diyen kizlardan olmayan falan hani direkt "keske bana da boyle bu ciftlerin samimiyetinden bagindan yakinligindan nasip et Allahim" diyorum cunku gercekten hosuma gidiyor o samimiyet o yakinlik gulup eglenmek ugrasmak zaten cok sevdigim alanlar, oyle hemen her seye kolay kolay alinan kusen biri degilim tam tersi sakalasmayi ugrasmayi cok seven birisi oldugum icin es olarak da oyle bunlari kaldirabilen biri istiyom hani o bana etsin ugrassin ben ona gulelim eglenelim surekli vs ama iste bakalim bulmak da mesele, hic anlamam bu islerden kizlara yazan tipten de degilim hic oyle huyum yok ona buna dmden yuruyen hic benlik seyler degi artik gorucuye kaldik biz sanki bu devirde😂😂

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Hayir tabikide😅 eger konusmayi bilen biriysen gercekten her turlu bulursun iş yerinde olsun okulda olsun ben cok cirkin ama konusuyor hani surekli konusup onca guzel kizin sevgilisini olan kisiler gordum😅 güzel konuşan kisilerde degiller yani boş konuşuyorlar kısacası özgüven... Ozguvenli olduğunu ve konusmaya açık biri oldugunu gorseler kendileri bile teklif eder sana dış gorunusun hic onemi yok😅. Ama içine kapanik biriyse eger, bunun sevgilisi vardir veya konusmak istemez diye az geri çekilirler senden. Bulmak kolay her türlü bulabilirsin hani diyon ya dm dende yürüyenlerden degilim ama artik herkes oyle😅 kizlar erkekklere erkeklerde kızlara dm den yürüyor. Şahsen düşünce yapını cok sevdim zaten her dedigin dogru gekdi katilmamak elde degil. Sadece ben degil zaten bu anlayışta bir erkegi kimsenin kacirmak istemicegine eminim. 😉Ki yaşın evlenme yaşi ise bence aramaya başla iyi olur çünkü birini bulsan bile belki daha tanimadan evlenmek durumunda kalirsin bu hic iyi olmaz. İyice taniyip sonra evlen. Cidden herkes rol yapiyor çünkü. Evlenince artik bitiyor rol. Ondan bunu iyice anlamak icin zaman gerekiyor

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya bi ozguven geldi simdi bana hee harbiden gelirler mi😎😂guzel konustun tesekkur ederim bende🙏🥰yani konusmayi bilen birisiyim bence hani gerektiginde tatli dille gerektiginde hani empati kurmaya calisan onlarin yerine koyarak konusmak olaya bakmak o sekilde konusmak olsun oyle dumduz bir insan degilim ya da okuz gibi hani kafasi calismayan anlamayan bir sey kalin kafali gibi nato kafa nato mermer tarzindan ama cidden hani anlamaya calisirim falan karsi tarafi. Iste o yazma olayi ne bilim kendime yakistirmiyom yaa sanki rahatsizlik sarkintilik veriyormussum gibi hissediyorum cunku neden hani onca erkekler yaziyor kizlara surekli ve bir cogu da sapik abaza kotu niyetli oldugu icin simdi ben kendimi neden roman yazarcasina ifade etmem gerekiyor oyle biri olmadigimi ve soyle biriyim boyle biriyim soyle iyi insanim boyle guzel insanim falan hani ben buna neden mecbur kaliyorum normal bir sey mi bu sanki sucluymusum ve kendimi aklamak icin konusma aciklama yapicam bir nevi bir ispat gibi, hani bu durum da hic hos gelmiyor bana. Kizlari da anliyorum tabi nasil anlasinlar simdi onca insan arasinda ama iste bu uc bes kisi yuzunden komple herkesi kotu gosterenler yok mu, iste o cok koyuyor bana yani genelleme olayi. burada benim sucum ne mesela hic isim alakam olmayan bir insan sizin yaptiginiz seyler yuzunden belki yazmaya korkacak ya da ne bilim uzak kalacak boyle seylerden falan.
      Estagfurullah utandiriyorsun beni hee tesekkur ederim🙈😅🤗😇

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok yasim daha o yasta degil ama birisini bulup hani sadece bulsam ve en az iki sene takilsak konusup anlassak falan yine iyi ne bilim en azindan insani gozu disarlarda falan da olmaz surekli arayis pesinde, hani artik bulmussun bitti artik arama fasti gecti gibisinden dusun sen aradigini buldun - heee olmadi anlasamadiniz o zaman tekrar arasin tabi bu gayet normal anlasamayabilirsiniz ama bulduktan sonra da artik ona odaklanacan disarisi senin icin onemli degil seni ilgilendirmez cunku "sahibin" var gibisinden dusunecen.
      Ne bilim insanin helali olsa sanki her sey cok daha guzel ve kolay diye dusunuyor...

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Genelleme maalesef her erkegin ayni olmadigini bildigim halde her erkek aynıymış gibi bakiyorum ilk. Bu eskiiden gelen bisey maalesef. Bi kız size hicbi erkege guvenmiyorm dese sen senle konusmak istemyom sana guvenmiyor demek degil, ben güvenmek istyorum dur asıl. Her kızın içinde o var herkes evlenmek ister çünkü. Sen gidip hemen bi kıza yazıp ben iyi biriyim deyip roman yazmicaksin ki, eğer bu bir sohbet uygulamasiysa ilk en guzel fotonu profil yap malefef herkes ilk tipe bakar ama sonra karekterini ogrendimi en cirkin halllerini bile görse hibisey degismicektir. Başka bir konudan gir ne bileyim zaten sohbet uygulamasi sen gzl bitanesini bul ben sana onercek olursam *Elitaşk* uygulamasi kesinlikle. Diğerleri gibi basit degil. İlk girişte kriterlerini sorar ve en onemlisi senin kareketrin hakkinda sorular sorar. Uygulama içinde bi kızı begendin diyelim hemen karekterine girip oku begendiysen yaz ona şu karekterin bana ilginç geldi felan diye yoruma gir hani guzelsin begendim degilde yazdigini etkileyici buldum gibi. Oda illa yazmak isticek çünkü sohbet icin indirmiş onu. Zaten nerelsin yok kac yasindasin gibi sıkıcı sorulari sormana da gerek yok onlarda profilde yazili olcak o kisi hakindaki her şey...

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Iste o uc bes kisi yuzunden milletin guvenini falan her seyini yok edip olan masum sucsuz olanlara olmasi cok canimi *. Bu dedigin uygulamayi bilmiyordum ama benim baska daha yeni oldu aslinda bir kac hafta kadar once "gonuldensevenler" diye bi uygulama cikti karsima instada dolasirken reklam gibisinden neden ve nasil olduysa ve biraz komigime gitti acikcasi hani ismi ayri komik bide fotolara bakinca uygulamanin ne bilim icimden dedim acaba ne kadar ciddiye alan kisiler vardir hani bunu da sirf eglence dalga gecmek icin indiren vardir herhalde bi indirdim bakayim dedim ve senin dedigin gibi bu bi ton kriterler sordu ilk bana daha sonra adaylarin icin nasil olsun istiyorsun falan. Ben bir guzel girdim yazdim vs her sey cok guzel hatta iki uc kiz buldum ne bilim hosuma gidebilecek falan. Komik olan uygulamanin oyle bi kotu yani var ki, kiz kullanicilara bedava erkeklere parali. Parali olan da iste mesaj gonderme emoji gonderme vs vs. Yani uygulamada oyle dolanmak icin favorine eklemek icin takilabilirsin ama eger isi diger tarafa cekince para istiyor bu benim biraz sey yapti hani neden boyle bir sey yaparsiniz kadinlara bedava erkeklerden para aliyorsunuz, paraliysa herkese paralidir herhalde boyle haksizlik mi yapilir hic uygunca bir hareket degil falan diye yazdim onlara, onlar da iste kadinlara ekonomi ozgurluk falan taniyoz. Yahu hangi yuzyil da yasiyorsunuz ekonomi ozgurluk nedir hepsi calisiyor okuyor insanlar, yani isteyenler. Erkekler icin de aynisi ve sanki butun erkekler parali falan mi, bende Allaha sukur oyle maddi acidan pek sikinti degilim bide yurtdisindayim onu da soylemis oldum simdi, hani bizim para birime karsiligi cok fazla bir sey etmedi o yuzden pek de acimadim hani alayim dedim.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

(devami)
      ... Ne kadar haksiz bulsam da bu durumu. Yazdim iste bu bir iki kiza ve inanirmisin hepsini ilk hesaplarini actiklari gun yazdim ve hepsi o gunden beri uygulamaya girmedi, ben anlamadim bu isi - hani indirip hesap olusturup onca bilgi pp koyup hemen sonra uygulmayi mi siliyorlar cok tuhaf. Bide senin dedigin uygulamayi deneyim bari bakayim o nasil bir seymis...

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ben hani onca erkek yaziyordu baya aktifti yani paraliysa okadar erkegin yazcagini düşünmüyorum. İndir bence dene ben cok begenmistim. Normalde sevmem oyle uygulamaalari ama bi ara derdimi biriyle böyle konusmam gerekti akil alicahim biri lazimdi mecbur indirip yaşça büyük tecrube sahibi birinden az da olsa çare felan bulmaya calistim yani ama her dk başı yazanlar vardi bi kız olarak irdan sevgilisiz cikmak mumkun degil😂 ama bi kiza cok fazla yazan erkek oldugu icin ilk dedigim gibi en güzel fotonuzu koyun😅. Eminim bulursunuz😍insallah 🙏.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama gercekten paraliymis😂bu senin dedigine de baktim bedava falan diyor ama onun da satin alma seyleri var boyle aylik yillik falan fesman. Pek fazla incelemedim hani neler icerdigini ama ayni seylerdir yoksa neden parali olsun😂ve baktim ki millet cok sey takiliyor ya orada nasil diyim boyle gonul eglendirmeye ciddiyete almiyorlar gibi hic normal bi hesap bulamadim - rasgele hesaplara giriyom bu aciklama kismina ister kendi hakkinda olsun ister karsi taraf adayi hakkinda hic bir sey yazmamis. Her soruya falan “belirtmek istemiyorum” cevabi var yani hic dokunmamislar bile😂bide en az 15 kelimelik kendini ve karsi tarafi anlatman gerekiyor bu bir mecbur yoksa devam edemiyon bakiyom millet “rkddkdkkdkdd” random atiyor oraya da😂😂benim dedigim uygulama sanki daha bi guzel geldi “gonuldensevenler” gonulden seviyoz kiz biz oyle delikanli adamimiz😂😂😂😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende uyumustum da o yuzden cok daha sonra donebildim kusura bakma. Simdi uyandim ama😁😂

• priwateman
    priwateman Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Ulkemiz icin se o dusunce yalniz dusunuyorsun ulkemizde kadinlar cok aldatiyor ulkemiz kadinlari mahalle baskisi yuzunden cok yalan konusup sinsi olduklari icin ortaya cikmiyor erkekler ise pervasiz oldugu icin cok akdatiyor diye gorunuyor bu ulke kafinlarinin buyuk cogunlugu akdatiyor

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ben hangisi daha çok aldadiyor ya da erkekler daha cok aldatiyor demedim. Ben bi erkekle evlenicegim için beni erkek ilgilnedirdi kadin degil. Onun için erkkele ilgili soru sordum

Yorumla
  • Mersona
    Mersona Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ben sevince tam tersi daha da sadakatlice, adam gibi seviyorum, sonradan bunu hak etmediğini fark ettiğim insan ile yol ayrımı yapıyorum, sevgimin değerini bilmeyen ile işim olmaz, kimse benden değerli değil herkes sevildiği yeri bilse keşke

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

69

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Bence bu karşıdaki kişinin nasıl birisi olduğuna bağlı bunun cinsiyeti yok karşıdaki kişi sıkıcı birisi kadında sıkılır

0
    1 Yorumla
    • GekoKertenkelesi1903
      GekoKertenkelesi1903
      +1 yıl

Nah yok erkekler daha cok aldatiyor herkes oyle olmayabilir ama boyle bu arastirabilirsin istersen

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Erkekler evlenince karısından çabuk sıkılmaz

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Gerçekten seven aldatmaz

1
    0 Yorumla
  • e-Darius
    e-Darius Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar da farklı değil, kusura bakmayın da. Heyecan kalmadı diye ikinci yılında eşini aldatan tanışım var benim. İletişimi, dostluğu, aralarında cinsel çekimi, sevgisi eksik olan iki insanın evlilikleri bitmeye mahkumdur. Bi de bu boktan düzeni çocuk yaparak kurtarabileceğini düşünenler var. Akıl dağıtılırken şemsiye açmışlar herhalde

1
    0 Yorumla
  • Torquay
    Torquay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ne alaka sıkılmak ya evlilik zaten mutlu bir ilişkiyi bir adım öteye taşımak olarak bakılmalı.
    Şahsen sıkılmam hatta daha da güzel olur gibi geliyor bana

0
    8 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Bende oyle dusunuyorum zaten evlendim artik daha fazla nasil sevebilirim diye dusunmeli insan ama genel i böyle düşünmüyor

Yorumla
    • Torquay
      Torquay
      +1 yıl

Sen evli misin

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Yok sadece evlilikten korkuyorm

Yorumla
    • Torquay
      Torquay
      +1 yıl

Neden ki?

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Gun olur baska kadinlara yazarsa ya da akil çelen de cok pislik kadin var onlarla konsuursa. Bendeen bi sekilde sıkılır sa

Yorumla
    • Torquay
      Torquay
      +1 yıl

Hiç birini sevdin mi?

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Tabiki

Yorumla
    • Torquay
      Torquay
      +1 yıl

O zaman o ihtimalleri sil kafandan çünkü sevgi güzel bir şey biliyorsun ki.

Yorumla
  • GekoKertenkelesi1903
    GekoKertenkelesi1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Hahah artik kadinlar da aldatir oldugu icin cinsiyetle alakasi yok filan yazmislar dogru soyleyip durust olmuslar ama yine de erkekler kadar olamaz bu bi gercek isteyen arastirabilir bu konuyu

0
    0 Yorumla
  • bcrerkn
    bcrerkn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52 , eic 89%
    +1 yıl

Çünkü bazı bayanlar evlendikten sonra kendine bakmayı bırakıyor saçlar dağınık, ağda yok v, s birde buna anlaşılmaz, nedeni bilinmeyen tripler girince huzuru başka yerde aramaya başlıyorlar

0
    0 Yorumla
  • srtcbrk
    srtcbrk Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

alakasi yok...
    kadinlar da erkekler kadar rahat aldatiyor...
    ortak bi cozum buunmsli bence rdnkldndirilmeli cinsel hayat..
    hediye supriz degisik ortam vs vs ile

0
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/G4rq2twX1Dw
    0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ahahahahah😂😂🤣🤣😂🤣🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben erkek arkadaşımla 3senedir beraber yaşıyorum ve çok sıkıldım o sıkılmıyor hiç öyle diyor bilmiyorum hiçbir kızla konustuğunu görmedim ben konusuyorum ama arkadaşlarım var erkek kıskanıyor kızıyor her konuşmamda bence erkekler diyip aynı kefeye koyma hemcinslerimin de yenilir yutulur bir tarafi yok

1
    10 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Biliyorum tabiki kadinlardanda cok aldatan var ama çevremde hep erkekleri duyuyorum ve evli olan cok adam yazıyor sürekli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınlar belli etmiyorlar emin ol profesyonelce yapıyorlar erkek öyle mi bence değil

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Hiç bu açıdan düşünmemiştim ama orada haklisin valla😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Wanporsi
      Wanporsi
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

@zahide_01 kadınlar aldattığını anlatacak mı sence gizli gizli yapıp namuslu kesiliyolar piyasada :D :D

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

@Turkuaz88 Kadınlar daha akıllı onun için gizli gizli yapiyorlardir😂 ama çok yanlış ya hersey olmali hani boşansinlar ama aldatma olmasın

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Erkeklerde aldatmiyor ama yakalaniyorlar 😂

Yorumla
    • Turkuaz88
      Turkuaz88
      +1 yıl

@zahide_01 Biz de biliriz yakalanmadan yapmasını öyle akıllı olmaya gerek yok zor bişey değil :D

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

@Turkuaz88 kimse becermeez ki o an telefonun kontrol ediliyor sürekli yani. İlla biyerden bişeyler yakalar. Bence madem aldatcaklar evlenmesinler sapik beyinliler ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neredeyse 20 yıllık evliyim ve eşimi hep ilk günkü heyecanla ve duyguyla sevdim. İlgi gösterdim arzuladım. Ama maalesef karşılığında bir şey göremedim aksine eşim daha çok soğudu. Doğru kişiyi bulmak çok önemli...

0
    2 Yorumla
    • Professore
      Professore
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Professore Yani sadece erkekler değil kadınlar da soğuyabiliyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben öyle biriyle evleneceğim ki Allah senden razı olsunmhanim diycem iyi ki seninle evlenmisim birdaha gelsem bir daha seninle olmak isterdim diycem insallah

0
    2 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

İnsallaah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Allah doğru insani kardimiza çıkarsın 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aminn @

Yorumla
  • zzzaaafffeeerrr
    zzzaaafffeeerrr Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Aldatıyor da erkek erkeğe mi yapıyor o işi her aldatmada birde kadın olduğunu unutmayın

0
    5 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Kadınlarda aldatiyor ams çevremde hep erkegin aldattığını duyyorum

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Olaya at gözlüğüyle bakma erkek kimle yatıp aldatıyor oda kadın degilmi

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ya kadin evet anladik kadinla evleniyor anladik yani. Bide at gözlüğü diyor

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Evlendiği kadın evet fakat anlamamakta israr ettiğiniz sey aldattığı kişi de kadın

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

😱🤯ben neden aldatiyor diye sordum bi erkek neden bi kadini başka bir kadinla aldatiyor demedim ki😂

Yorumla
  • ichwillsieg
    ichwillsieg Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

İnsandan insana değişir bu konu ben sıkılmam mesela

0
    0 Yorumla
  • M_a_N_Y_a_K
    M_a_N_Y_a_K Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.

Erkekler değil de insanlar sıkılır genel olarak her şeyden.

0
    0 Yorumla
  • mrpodda
    mrpodda Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı.

Karısı sürekli ona yapışmıyorsa hayır. İlginin fazlası sıkar.

0
    0 Yorumla
  • Hadiyani
    Hadiyani Takip Et
    Guru Yaş: 63 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır eşten bakılır aklı mantığı olan bıkmaz hayatı rennklenir

0
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Yanlışın var Kadınlar daha çok aldatır erkekler yakalanır

1
    0 Yorumla
  • Mehmet9901
    Mehmet9901 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Neden sıkılalımki canım severek almışsa birbirimizi

0
    0 Yorumla
  • Ghostmale01
    Ghostmale01 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Zamanla belki sıkilir qma cabuk sıkıliyorsa sadece hevesle birlikte olunmuş bir evlilik olmuştur

0
    0 Yorumla
  • SertSevimliAdam
    SertSevimliAdam Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

evliliği alevlendirmek gerekiyor. monoton bırakmamak lazım

0
    0 Yorumla
  • alpto
    alpto Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Bu kişiden kişiye değişir erkeği kadını yok bu işin karakterlisi var karaktersizi var.
    Gerçekten severek evlenip aşık olanlar çabuk sıkılmaz

0
    0 Yorumla
  • AmagitmeLavinia_
    AmagitmeLavinia_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Benim dediklerimi yapan birçok kadın yuvasını kurtardı. Çok zor değil aslında elde tutmak

0
    3 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ne mesela

• AmagitmeLavinia_
      AmagitmeLavinia_
      +1 yıl

Yatak sırları. burada paylaşılmaz

• zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

He anladim isteklerini yerine getirmek diyosunuz

• Black_hole
    Black_hole Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Evlenmiş ve terk edilmiş biri olarak söylüyorum kişiye göre değişir. Ben asla ve hiçbir zaman eşimden sıklmamıştım aksine herhün daha çok sevmiştim. Ama Çevrem tam tersi asla karısını sevmiyor.

0
    14 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Nekadar evli kaldiniz. Evet işte geneli nedense ya sevmiyo ya skliyor

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

3 yıl evli kaldık

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

Ama sen genelini boş ver. Mesela ben o genelin içinde değilim ama kim bunun farkında. Genelleme yapma yani geneli kötü olsa bile belki (umarım) senin eşin çok iyi biri olur

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Yaa ne guzel zaten sizin gibi olunmali evlenmişim deyip daha cok sevmeye çalışmalı insan. Peki özel degilse onun niye ayrilmak istediğini sorabilrmyim merak ettim oda mi skldi

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

😄 ben çok mükemmelmişim? Bana öyle söyledi. Keşke küfür felan etseydi ama hayır o bana hançer saplamak istedi anlaşılan mükemmel bir insansın dedi ve gitti. Bunun özel bir tarafı yok. İki kelime ve boşandık. Sen çok mükemmelsin bu kadar.

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

😂 kendini yanında kötü görüyormuş anlaşilan. Çok mukemmelsin ben daha az mukkemmel olan biriyle evlenmek istiyorum, sonra o beni aldatir brni doverse keske o daha çok mükemmel olan kisiden bosanmasaydim der😂 ya bahanesidir bu soyelemek kirmak istememeistir, ya da gercekten senin yaninda kendini hep kötü goruyordur

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

Evlendi ve boşandı. Hem benden hem ondan çocuğu var. Benden olan çocuğu asla vermedim vermemde. Çok yalvardı barışmak ama o kadar çok canım yandı ki. Tekrar yakmasına izin vermedim

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ayy allah kolaylik versin 🙏 ama öyle saçma bir nedenden ayrildiysa bence bidaha yapmicagi belli değil onu bilemem tabi siz daha iyi bilirsiniz belkide gercekten cok pişmandir cidden biriini kaybetmeden değerini anlamak zor oluyor

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

Pişmanlık ile perişanlık arasında kalsan hangisini seçerdin? Bana çünkü pek seçenek sunulmadı ve ben perişandım.

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Sen niye pişman din evlendigin icin mi onnla. Sen baştan kendi duygularina bak bence hala seviyonmu yoksa sevmiyonmu. Eger seviyosan basta konuş bikac ay hareketlerine bakarsin illa anlarsin bidaha yapip yapmicagini. Ama artik ondan sogumuşsan yaptiklarindan dolayi, onu sen blrsn

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

Ben artık çocuğum hariç hiçbir kadını sevmiyorum (aşk anlamında) . O benim için sadece oğlumun annesi. Ve anneler kutsaldır benim olsun veya olmasın

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Oglunuza deger vermeniz cok iyi. Sevmiyorsaniz da zaten dogrusu bu çünkü birisi giderse zaten bi kere gozunuzde bitirmistir sizi. Siz sadece kendiniz ve oglunuzun iyiligini istemeye devam edin cok iyisiniz☺️🙏

Yorumla
    • Black_hole
      Black_hole
      +1 yıl

Teşekkür ederim o sizin güzelliğinizin yansımasıdır. Yoksa benim iyi olan bir tarafım olduğunu düşünmüyorum. Çok naziksiniz 🙏

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Var tabiki sizin herşeyden önce oglunuza deger vermeniz nekadar iyi baba yaninizin olduğunu gosteriyor. Ve bi insandan iyi baba olmuşsa zaten buna dicek bsy yokki. Artik bu devirde iyi anne hatta iyi babayi bulmak bile cok zor

Yorumla
  • Vosvoscu30
    Vosvoscu30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bu kadına göre değişir sadece cinsellik te değil olay aynı hobilerden hoşlanıyorsanız ve beraber birseyler yapabiliyorsanız sıkılıcak bir durum yok ortada tabbikide erkek var erkek var

0
    0 Yorumla
  • Levent388
    Levent388 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Kadına göre değişir kadın erkeği doyuruyor onu tatmin ediyorsa çoğu erkek dışarda mutluluk aramaz sma bu yoksa gözü dışarı kayar. Bu açıdan cinsellik çok önemli

0
    0 Yorumla
  • zeko38
    zeko38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

sıkılmasına sıkılmaz ama nefsine yenilerek özellikle ileriki yaşlarda değişiklik arayışına girer ve burada kendine hakim olmalıdır yoksa sıkılıpta başkasını bulduğunda farklı bişey yok

0
    0 Yorumla
  • berkaufc
    berkaufc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

ben ciddi bir ilişki bulsam başımı kaldırıp da kimseye bakmam. karakter ile alakalı bu. ben asla bir kadını aldatmam

0
    0 Yorumla
  • Chipko
    Chipko Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Evli kadınlar erkeklerden daha fazla aldatma konusunda. Sanırım heyecan zevk gizli yapılan işin heyecanı daha yüksek olmalı ki.

0
    0 Yorumla
  • yalnizbiriistee
    yalnizbiriistee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ne karım benden ne ben ondan sıkılmayacagimiz kesin 😃

0
    0 Yorumla
  • alev2000
    alev2000 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Aldatmanın cinsiyeti yok sadece karektersizlik meselesi

0
    0 Yorumla
  • theemavi
    theemavi Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

hiç bir bilgim yokya düşünme öyle :))

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Okadar varki oyle aldatan insan duyunca ister istemez korkuyor😅

Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

kadınlara bak sen önce erkekleri konuşucağına

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Farkindaysaniz kadinlar oyle degil demedim onlarda var elbet ama ben çevremde hep erkegin aldattigini duyuyorum her zaman

Yorumla
  • drhakannn
    drhakannn Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

Kadına bagli... sen nasılsın

0
    2 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Değişken biriyim ben evlensem daha cok nasil sevebilirim dsha cok o beni nasil severi düşünürüm eger ondan sklsam ona soylerim ve iyi yolu bulmaya çalışırım. Olmadi bosanirim ama asla aldatma olmaz

Yorumla
    • drhakannn
      drhakannn
      +1 yıl

Güzel düşünüyorsun gerçekten tanımak isterdim

Yorumla
  • Xrosss
    Xrosss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.

Tam tersi değil mi o ya

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Her iki taraftada var ama erkeklerin aldattgini daha cok duyuyom

Yorumla
  • Kızılsükse
    Kızılsükse Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kasarsa cabuk sıkılır

1
    0 Yorumla
  • sedatttE
    sedatttE Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Karaktersizler ondan aldatıyorlar

1
    0 Yorumla
  • MorettiMichael
    MorettiMichael Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.

Hanımdan ilgi görmeyince

0
    0 Yorumla
  • DRANDAVER
    DRANDAVER Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir her erkek sıkılmaz

0
    0 Yorumla
  • sercandmr
    sercandmr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Senden sikilmazlar merak etme :)

0
    0 Yorumla
  • kodi34
    kodi34 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

İnsan sevdiğinden sıkılırmı seven sıkılmaz

0
    0 Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

hayır , senın performans/tork değerlerine bağlı.

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Eş kendine bakmaz salarsa kendini sıkılır erkek

0
    0 Yorumla
  • bafiabi
    bafiabi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Filmlerde gördüğü gibi çıkmayınca soğuyorlar

0
    0 Yorumla
  • uzun327ince
    uzun327ince Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Asla sıkılmaz sıkılan insan dan bişi olmaz

0
    0 Yorumla
  • Tutkal45
    Tutkal45 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl

Çocuk gibilerÇabuk sikiliyorlar

0
    0 Yorumla
  • Alibalksr
    Alibalksr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl

Sıkılmaktan değil azginliktan😅

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Mantık evliliği yaptilarsa sikilabilir

0
    0 Yorumla
  • Romantikadam10
    Romantikadam10 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Saçmalama yaa insan karısından sıkılır mı

0
    4 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

🤣sacmalayan bne degilim evlenenlerin geneli.

Yorumla
    • Romantikadam10
      Romantikadam10
      +1 yıl

Bence eşini aldatan ilgisini eksik eden başka arayışlar peşinde olan evlenmeyi de bir ilişkiyi de hak etmiyor

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Kessinlikle👌👌👌👌

Yorumla
    • Romantikadam10
      Romantikadam10
      +1 yıl

🤗👏

Yorumla
  • handsome0531
    handsome0531 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.

Gercekten seven aldatmaz

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

aldatmanın tek açıklaması var, karaktersizlikten..

0
    0 Yorumla
  • safadgn
    safadgn Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Çabuk sikilmasini sağlarsanız sıkılır

0
    0 Yorumla
  • Etek_kontrol_
    Etek_kontrol_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Tv lerde bak görürsün erkek mi sıkılıyor kadın mı

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

🤦🏻‍♀️ya niye herkes anladigi gibi anlamaya calisiyor. Ben erkek daha cok aldatir demedim dimi. Bi erkekle evlenicegim icin normal olarak erekkk hakinda sordum kadindan banane

Yorumla
  • Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ
    Ⲁⲛlⲁყⲁⲙⲁⲍsıⲛ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkek aldatmaz

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Bunu biliyorum

Yorumla
  • OoUu88
    OoUu88 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

kadınlarda sıkılır ;)

0
    1 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ya sklmaz demiyorum. Çoğunluk erkegin aldattığını dydum ve ben bir kiz olarak erkek tarafini dusundum ki kadinla evlenmicegime gore umrumda degilki

Yorumla
  • Sormalarageldik
    Sormalarageldik Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.

Sıkılıyoruz

0
    2 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Neden sendemi evlisin

Yorumla
    • Sormalarageldik
      Sormalarageldik
      +1 yıl

2 hafta sonra öyle olucam

Yorumla
  • nullmosaic
    nullmosaic Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

yüzde 83.5637

0
    3 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Kesinlikle😅

Yorumla
    • nullmosaic
      nullmosaic
      +1 yıl

şans artık

Yorumla
    • nullmosaic
      nullmosaic
      +1 yıl

senn ewli misin

Yorumla
  • tam24cm
    tam24cm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

Hergün pilav yenmez mantığı 😂

0
    4 Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Ama tüm bedenler aynı ya ne bulmaya çalışıyorlar

Yorumla
    • tam24cm
      tam24cm
      +1 yıl

Tüm beden aynı değil işte senin göğüsler bacak aran ten rengin her kadının ki seninki gibimi

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

O madana demedim onda olan şey obur kadinlarda da var of konu kötü bir hal aldi ya şunu biliyomki erkeklerin geneli sapık dusunceli ve tek dusundugu konular boyle seyler yani afedersin bana yaratık gibi geliyorlar üzgünüm sinirlendim. Hic aldatilmadim ama dudyuklarim. beni igrenidiryor

Yorumla
    • tam24cm
      tam24cm
      +1 yıl

İkili ilişkide ya da muhabbett cinsel gerilim olur illa ama ayarında başlayıp bitirmek zorundasın doğru yaklaşım doğru cümleler en etken yoludur herzaman

Yorumla
  • Wanporsi
    Wanporsi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence isteklerini yerine getirmiyordur

0
    5 Yorumla
    • Wanporsi
      Wanporsi
      +1 yıl

Bu arada mardinli misin

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

Evet niye

Yorumla
    • Wanporsi
      Wanporsi
      +1 yıl

Ben de nusaybinliyim profiline baktım rlindeki bardaktan tahmin etim

Yorumla
    • zahide_01
      zahide_01
      +1 yıl

😂😂😂 çok akillisin vala

Yorumla
    • Wanporsi
      Wanporsi
      +1 yıl

Teşekkür ederim 😂😂 istek atım kabul etemdin 🥰

Yorumla
  • Buseelif3501
    Buseelif3501 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle sabrım

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler evlenince karısından çabuk mu sıkılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlendikten bir süre sonra erkek sıkılır mı? 115 cevap verildi
Insanlar evlendikten sonra bir birlerinden sıkılırlar mı? 6 cevap verildi
Evli erkek karısından neden sıkılır? 33 cevap verildi
Evli bir erkek karısından nasıl soğur? 8 cevap verildi
Evli erkek karısından sıkılır mı? 48 cevap verildi
10 senedir evliyim, eşimin ilgisi azaldı. Erkekler, evlenince neden ilgiyi keser? 136 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨