Bu kış düğünüm var sevgilimle birbirimizi seviyoruz ama içimde hep bir şüphe var ya iki çocuktan sonra falan artık beni beğenmezse ya da doğum yaptıktan sonra çatlaklarım oldu diye midesi bulanırsa başka kızlara gözü kayarsa off çok kötüyüm ya nişanı atma derecesine geldim artık😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler🌙 İşin güven ve sevgi kısmına girmek istemiyorum çünkü girersem çıkamam biliyorum. Bu sebepten kuruntunuz veya sizin huzurunuzu kaçıran bu düşünceler üzerinden gitmek istiyorum.
Evlendikten sonra insanlar cok ağır ve baskici bir hayat yaşıyor. Erkeklerin coguda bu yüzden sıkılıyor evlilikten ki haksizda sayilmazlar. Evlenmis olmaniz sizin ve hayatinizin yerinden degisecegini anlamina gelmez. Siz ayni kisilerseniz hayatinizi birlestirdiniz diye kendinizi veyaz yasaminizi degistirmek zorunda oldugunuz manasina gelmez. Yani evlendiniz diye düzenli bir hayatınız elbet olmali ama bu biz evliyiz her seyin vakti saati var durumuna girerse monotonlasir ve monotonlukta insani sıkar. Tavsiyen evlendiniz diye kendinizi bir kaliba sokmayin.
Ikinci olarak evlenmeden 2 cocugu düşünüyorsun. Simdiden biraz sıkıcı olmaya başlamamış mısın sencede. Tamam vakti gelince o da yaşanır maksadım seni elestirmekte degil ama evlenmeden çocuk konularını düşünmen bile evliliginizi klasik evlendik cocuk yapalim gecim derdi maddi kaygilar borc ödeme vs bunalimlarina planlarina sokmus. Bu kadar planci veya ileriyi düşünmeye gerek yok. Mutlu olmak icin anin tadini yasamayada bak.
Çocuğu hamileligi dogumu bahane edip kendine bakmayan kocasiyla ilgilenmeyen evi boşveren hayati bosveren binlerce kadin var. Isin aldatma kısmıyla ilgili konusmak istemiyorum onu bastan diyeyim. Sen cocugun olunca baska bir insan olmuyorsun veya baska bir hayata baslamiyorsun. Var olan kisisin hala ve var olan hayatina esinden kendinden bir parça olan cocugunla devam ediyorsun. Yani cocugun oldu diye degismene gerek yok. Ha degisebilirsin ama en azindan olumsuz degismene gerek yok.
Hamile kalmak demeden durmadan yiyip sadece yatmak demek degildir. Co2cuk dogurmak demek göbegini salip esofmanla oturacağım anlaminada gelmez. Veya cocuk emziriyor olman esinle sevismeyecegin anlaminada. Bunlari bahane gösterip kendinde bakmazsan evlilik birbirine katlanmak zorunda hisseden iki insan arasinda resmi bir imza olarak kalir.
Hamileyken 30 kilo alabilirsin ama taytini giyip sporda yapabilirsin, cocuk dogurunca 1 hafta 15 gün yatabilirsin ama elbiseni topuklunu giyip yemegede gidebilirsin, cocuk emziriyor olabilirsin ama cocugunu uyuttugunuzda esinle tatli anlarda yasabilir oynasa öpüsedebilirsin.
Bahane gösterip kendini yok saymak bu halinede cocugu öne sürüp kendini hakli göstermek seni basit ve güçsüz biri yapar. Sen güçlüsün cocugun senin hayatini calmamali aksine senden ve sevdiginden bir parca olan cocugun sana daha da hayat enerjisini vermeli.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft02 Yorumla
Soran+1 yılÇok motive ettin beni ya çok teşekkür ederim ben kafaya çok takıyormuşum demek ki enerjimi daha yüksek tutmaya çalışacağım birbirimize olan sevgi ve saygımız bitmezse aldatma vs de olmaz tekrardan sağolun içimi rahatlattınızz💜🌸
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar🌙
En İyi Cevaplar
Kendi üzerimden örnrk vereyim. Benim de çok sevdiğim bir kız var ve onunla bir kaç ay içerisinde nişanlanmayı düşünüyoruz. Güzelliği dış görünüşü standartın altında, bakımsız biri ama bunlar umrumda değil, önemli olan onunlayken ne hissettiğim. Dönem dönem çok fazla kilo aldığı da oluyor yine takılmıyorum öyle şeylere, seviyorum diye. Fakat gel gör ki son zamanlar yaşadığımız bir kaç olay ondan iyice soğumama ve tiksinmeme sebep oldu. Tahmin edileceği üzere sadakatinden şüphe duyacağım davranışlarda bulundu malesef. Yani uzun lafın kısası şu; diğer erkekler de benim gibi mi bilmiyorum ama bir çok erkek eğer birini gerçekten seviyorsa o zaman dış görünüşün hiç bir önemi kalmıyor gerçekten. Siz bu şekilde düşünüp bu düşüncelerinizi karşı tarafa yansıtırsanız inanın bana ona güvenmediğinizi sanacak ve sizden tiksinecektir. Kendinizden ve duygularınızdan emin olun...
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız ama emin olun ki her erkek sizin gibi değil ya nişanlım da çok iyi biri ama bilmiyorum kuruntular oluşuyor hep içimde evlenip aldatanlar var duyuyorum ondan
- +1 yıl
Şöyle bir şey var kuruntularınızın bir mutlaka gerçekleşeceği görüşündeyim. Yani o kuruntularınızı siz kendiniz gerçekleştirirsiniz bu gidişle. Bence rahat olun pozitif düşünün, olacağı varsa da olur. Sonuçta böyle bir şeyle karşılacak ilk kişi değilsiniz. Tam tersi de olabilir, belki de o kilo falan alır göbek bırakır ve siz artık onu beğenmezsiniz.
Soran+1 yılinşallah ikimizin de saygı ve sevgisi bitmez ya
Soran+1 yılİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah siz de çok mutlu olursunuz boşa kuruntu yaptım galiba üstelik bana hatası dahi olmadı çok şükür.
Kadın kadınlığını yaparsa sıkılmaz bakın kadınlar burayı yanlış anlıyorlar işte erkekler çabuk sıkılır gözü başka yerlere gider vs böyle birşey yok egerki bir kadınla bir erkek birbirlerini gerçekten severek evlendilerse erkeğin o kadından sıkılması söz konusu olamaz ancak kadın bile isteye erkeği soğutma çabalarına girerse tabikide belli bir yerden sonra sevgide kurtarmaz kadın kadınlığını yapacak erkek erkekliğini yapacak karşılıklı saygı sevgi olacak halden anlama olacak ön yargı olmayacak görev paylaşımı olacak birbirlerine ilgi alaka olacak sohbet muhabbet olacak bunlar olursa hiçbir sıkıntı olmaz bir ömür boyu beraber yaşarsınız bunlar olmazsa beraber bile yaşasaniz kalpleriniz birlikte olmaz o yüzden evleneceğin kişiyi iyi seç sonra ne sen sıkıntıya gir ne o girsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHımm anladım çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok tuhaf. Ortada fol yok yumurta yok. Nişanlınızın bi suçu yok. Yani delimisiniz nesiniz anlamadım. Kafanızda neyi kuruyorsunuz hanımefendi? Daha evlenmemişsiniz bile. 2 çocuktan sonra beni aldatır mı diye düşünüyorsunuz. Ya Allah aşkına bir durun nolursunuz. Kafanızdaki tuhaf şeyleri bi durdurun. Hayır yani sevgilinizin bi sabıkası bi kabahati olsa eyvallah derim ki endişelenin. Ama yani ortada bir şey yokken neyin nişan atmasından bahsediyorsunuz? Çocuk oyuncağımı bu? Sen kesin şöyle yaparsın e ben bu yüzden nişanı atıyorum. Ya allah aşkına bir kendinize gelin. Doğmamış bebeğe don biçmeyi bırakın. Sevgiliniz ile olan sohbetin ve evlilik adındaki kutsal yoldaki yürüyüşünüzün tadına mutluluğuna varın.
23 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum kuruntu ama çok duydum gerçekten eşinden sıkılıp farklı heyecanlar arayanları o yüzden şüphe duyuyorum yoksa tabi ki nişanlıma güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılYani hayta adam zaten kendini belli eder, illa bir yerde fire verir, orası burası başka oynar yani. Bu karakter meselesi. Şahsen böyle bir şeyle karşılaşmadıysanız SALIN kendinizi. Hayatınıza bakın. Yani ya ölürsek, nasıl olsa ölücez diye yaşamayalımmı? Hayat iyisiyle kötüsüyle her şeyiyle çok güzel. Böyle karamsar düşünerek ne kendinizi ne sevgilinizi ne de ilişkinizi yıpratmayın. Pozitif olun. Kötü enerji kötü şeyleri çağırır. İyi şeyler düşünün ki iyi şeyler olsun.😊
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim hayta biri değil ya
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki çocuk olduktan sonra istediğin kadar çatlağın kilon vs olsun, eğer bakımlıysan, eğer hala kocanı arzuluyosan, eğer çocuklar yattığında anne baba rolünden sıyrılıp karı koca olabiliyosan… aldatmaz. Çoğu kadınımızda bunlar bitiyor. Ondan aldatılıyor
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru ya her şey bizde bitiyor o zmn
- +1 yıl
Evet. Kadının arzulaması önemli. Bekleyip kocam gelsin demek yanlış. Erkek dışarı neden kayar. Arzulandığı için
Soran+1 yılhımm anladım mesela nasıl davranayım
- +1 yıl
Mesela çocuğu uyuttun. Özellikle çocuğu erken uyut. Salona kocanın yanına gitmeden önce seksi iç çamaşırı ve üzerine gecelik giyip salona geç ve kocanın karşısında şöyle bi dön. Gözlerine bak. Kucağına otur vs. Buradan bu kadar :)
Soran+1 yılhımm anladım tamamdır: )
Kendine iyi bakıp formunu koruduğun sürece başkasına bakma olasılığı düşer. Bu yüzden her anlamda kendine bak ve geliştir kendini. O zaman vazgeçilmez olursun. Hatta belki o zaman da eşin bu endişeler kapılır ve sana uagak uydurmaya çalışır.
Ama bu dış üzellikleri bir kenara bırakıp aranızdaki sevgi ve saygıyı geliştirmeye çalışın. En sağlam evlilik bu temeller üzerine olursa her türlü afete direnir. Şimdiden mutluluklar...04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız, ben zaten bakımlı bı kızım evlenince de böyle devam edersem saygım ve sevgim de olursa bı zahmet bilsin kıymetimi
- +1 yıl
Yalnız sadece bkımlı olmak yetmiyor. Bakımlı olmak zaten şart. Ekstradan spor yapıp fiziğini koruyup geliştirmezsen diğer spor yapan takip kızların gerisinde kalabilirsin. Bir de kültürel açıdan da kendine yatırım yapmalısın. Kitap okuyup film ve belgeseller izleyerek vizyonunu geliştirerek kendine olan güvenini de artırmak mümkün. Ama eşin olacak kişi seni gerçekten seviyorsa bu tür donanımların sadece seni onun güzümde daha değerli kılar ve sana daha da sadık olur.
Soran+1 yılanladım çok teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılHerkes sıkılabilir, sıkılmayabilir de. Kadın/erkek durumu değil bu. İnsan karşısındakinin canını sıkmazsa, ilk önce kendisine sonra da karşısındakine değer verirse ve sizin korkunuz olan şeyleri çözerse (bakım, spor vb.) sıkıntılar çıkmaz. Yeter ki hem kadın hem erkek karakterli düzgün insanlar olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın ya
- +1 yıl
☺️
+1 yılErkeği rahat bırakırsan sıkılmaz. Asya'da ve Ortadoğu'da erkekleri aşırı baskı altına alıyor kadınlar. Bırak maç yapsın, bırak arkadaşlarıyla gezsin, seni de tanıştırsın, çevreniz genişlesin. Her daim ne öyle mıç mıç. Sonra sürekli kıskançlık ve gereksiz kavgalar. Tüm Türk ailelerinde aynı şey var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenleri görüyorsundur erkekler sıkılıyor bir zaman sonra eşine ilgi göstermiyo sevmiyo aldatıyo falan hemen çocuk yapma 5 ay ya da 1 sene dolsun diyecem ama sabırsızsanız orasını bilemem tabi sevgiliyken sana ilgiyi eksik etmezler cicim ayı tabiki sonrası evlendikten sonra ilgilenmek falan azalır gözü görmez fazla güvenme erkek bu dışarda çok şeytan ve kaşar o**spu var
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten ertesi gün öledebilir adam..
Bu mantıkla hiç evlenmesin kimse?
Böyle hayat mı olur?
İnsan, başına ne geleceğini düşünerek yaşayamaz
Hayattan keyif alamaz..
#Vesselam14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama kuruntular işte durmuyor..
- +1 yıl
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Siz de ya nasip deyip önünüze bakın
Kuruntulardan kurtulun
Her şey olacağına varır..
Bu sebeple de kimse kimseyi beğenmemezlik etmez arada sevgi oldukça..
Sevgi bittiyse afet-i devran olsan gözüne yine güzel gelmezsin
Soran+1 yılYa çok güzel dediniz teşekkür ederim, birbirimize karşı sevgimiz saygımız azalmazsa hiçbir sıkıntı olmaz inşallah
- +1 yıl
İnşallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle saçma evhamlara kapılıp nişan mı atılır? aklını peynir ekmekle mi yedin ablacım sen?
20 Yorumla
+1 yılKız kimler kimler aldatiliyor bebek gibi kadinlar. Bi gobek catlagina seni terk edecegine dusunuyorsan ayril gitsin. Beraber kirisacaksiniz.
38 Yorumla
Soran+1 yılyani aldatır mı kız
Soran+1 yılama seviyoruz birbirimizi yani öyle karaktersiz biri değil
- +1 yıl
Aldatan erkek aldatir diyorum senin catlaginla alakasi olmaz demek istiyorum bunlar sacma sapan bahaneler olur ancak. Ne erkekler-kadinlar var ne olursa olsun eşini aldatmayan. Yani rahat ol kendini kasma.
- +1 yıl
Karaktersiz değilse durup aa catlamis karim gideyimde aldatayim demez zaten karaktersizse zaten ne kadar guzel olursan al yapaaar
Soran+1 yıloh be
Soran+1 yılteşekkür ederim ben çok kuruntu yaptım dmeek ki
- +1 yıl
Opuyorum💞
Soran+1 yılbende🌸
+1 yılBöyle hissetmen için bir sebep varsa hemen ayrıl. Yok senin kendi kuruntunsa da karşındakiyle güven problemin var demektir. Aldatmak aşırı saçma bi şey hele ki hamikeyken beğenmemek ne alaka? Erkeklerin yarısı kırktan sonra kel ve göbekli oluyor sen onu aldatacak mısın
14 Yorumla
Soran+1 yılBir sebebi yok böyle düşünmemin sadece çevrede çok duydum işte hamileyken beğenmez kadını aldatır falan diye baya şüphe girdi aklıma
Soran+1 yılBen onu aldatmam vicdanım sızlar bir kere..
- +1 yıl
Çevremde hamile insanlar oldu. Eşleri aldatmadı ya bu erkekler ne ki aldatsın kızlar kapıda sıralı mı bsjsks
Soran+1 yılafsdfsgd
Neden kendinizi böyle karamsar yapıyorsunuz önce bi yaşayın ya belki öyle olmayacak
Belkide çocuk olmadan bitecek kimse bilemez bunu sevgilinin senin huyunu suyunu bilemeyen bizler doğru fikri veremeyiz bu konuda00 Yorumla
+1 yılsıkılmaması lazım siz yeni nesil her şeyden sıkınca evlilikten de sıkılır olmuşsunuz. oturun oturduğunuz yerde sonra sizin boşanmaydı aldatmaydı ortada kalan çocuktu büyükler uğraşıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah sıkılmaz
Yaşamadan bilemezsin ki eğer adamsa seni her halinle beğenir doğumdan sonra kilo alacağını biliyodur bunları normal şeyler kafanda kuruntu yapma bu konuları
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen yav
Soran+1 yılya*
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim ✨
Soran+1 yılsize de🙏🏻
+1 yılsevgiline şimdiden güvenmiyosun ki evlenmeye kalkmışsın, çocuk yüzünden ayrılacağını düşünüyosan yuvanın yıkılcağını düşünüyosan çocuk yapma olsun bitsin
018 Yorumla
Soran+1 yılhayır güvenimi zedeleyen bir şey yapmadı ama kuruntu çok var
- +1 yıl
psikolojin bozuk o zaman senin tedavi ol karşındakini de mutsuzluğa sürükleme böyle kuruntularla
Soran+1 yılbozuk değil çok şükür etrafta baya duydum eşi hamile olupta başkasına gideni falan ondan
- +1 yıl
başkalarının yaptığını eşin üzerinden kurgularsan biraz bozuk gibi?
Soran+1 yılsen anlamadın neyse teşekkürler yorum için
- +1 yıl
Cemre dogru diyor sen iyi degilsin
Soran+1 yılİnsanlar bir çok konuda kuşku duyabilir merak edip araştırabilir bunun adı ne zamandan beridir psikolojik hastalık oldu ben çevremde son zamanlarda aldatma olaylarını çok duydum dolayısıyla korkularımın olması gayet doğal hele ki evlenmek üzereysem..
- +1 yıl
Sende haklısın sanada hak veriyorum ama bende öyle düşündüm ama sana şunu söylim madem güvenmiyor sun evlenicen kişiye evlenme ozaman
Soran+1 yılGüveniyorum onda sıkıntı yok belki tecrübe sahibi insanlardan fikir alırım diye sordum acaba sıkılır mı ya da sıkılmaması için neler yapabilirim gibisinden
- +1 yıl
Seviyor sa geçrekten sıkılmaz heralde
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Bu zaman da gerçi öyle düşünmem de normal ben senden özür dilerim lafımı geri alıyorum çünkü zaman kötü zaman kimse kimseye güvenmiyor
Soran+1 yılAynen güven olmuyor ya, önemli değil
- +1 yıl
Bence psikolojik olarak bir sorunun yok sadece kaygıların var duyuyorsun ediyorsun birde k. S dasın burada hep aldatmaca vs şeyler anlatılıyor söyleniyor insanın kafasını zihnini bulandırıyor lar
Soran+1 yılPsikolojik olarak sorunum zaten yok birileri kafasından uydurdu işte sadec kaygılarım var bu da doğal
- +1 yıl
Aynen öyle dogal haklısın sen sana sonuna kadar hak veriyorum
Soran+1 yıl👍👍🙏🏻
- +1 yıl
Ama seni seviyor sende onu seviyor sun öyle bir şey olacagını canmam aranızda
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan hiç bir şekilde sıkılmaz. İnsanları birbirinden sıkan veya veya soğutan şey gereksiz tartışmalari empati yapmamak, anlamaya çalışmamak ve karşısında olan kişiyi dinlememesidir.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben gerçekleri konuşan adam
Hayatta yaşanmamış hiç bir şey gerçek değildir evlilik denilen kavram aslında bir çıkış yolu veya bir geçit değildir evlilik denilen aslında hayatında başlangıç da var olan bir insanı değiştirmeye çalışmaktir flört dönemin de ne yaşıyorsan evlendiğin zaman da da aynı olaylari yaşayacaksın bir çok kişi gözüyle gördüğü her şeyi reddediyor sonra buna hayal kırıklığı diyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen şimdiden böyle şeyleri kafaya takıyorsan zaten bu ilişkü uzun sürmez. Evlenince sürekli kıskançlık gösterirsen adam tabiki sıkılır. Bence gidip pskiyatrik yardım almalısın !
01 Yorumla
Soran+1 yılya hayır psikolojik sorunum yok sadece etrafımda duydum diye kuruntu yaptım
Ah be güzelim seni bırakmayacağına dair anlaşma yap öyle evlen başka türlü evlenme o zaman
13 Yorumla
Soran+1 yılo kim ki ya beni bırakıyor
Soran+1 yılkalmam kendi ayaklarımın üzerinde dururum ayrıca inşallah öyle şeyler olmaz sevdiği kadını ve çocuğunu bırakacak kadar düşmez..
+1 yılGenellikle sıkılıyorlar özellikle de çocuk olduktan sonra ve değişiyorlar cok fazla örneğini gördüm çevremde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sıkılmaz kadınlar sıkılır, sonra başka arayış içine giriyorlar
026 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya
- +1 yıl
Evet, çok kadın gördüm böyle hele çocuk olduktan sonra
Soran+1 yılasıl erkek soğur
- +1 yıl
Erkekler bilakis karısı kendini iyi hissetsin diye üzerine düşer el bebek gül bebek ilgilenir ama kadınlar huysuzluk edip kıymet bilmez birde üstüne aldatıyorlar 🙄🙄
- +1 yıl
En az 100 kadın duydum böyle yapan
Soran+1 yılyok be ben yapmam mesela
- +1 yıl
Yapmam diyorsa bir insan yapma ihtimali%1000 dir
- +1 yıl
Sen daha evlenmeden nişan atmaktan bahsediyorsan ohooo film çoktan kopmuş demektir zaten 🙄
Soran+1 yılyaa içimi karartma
- +1 yıl
Gerçekler, bak bu yorum burda dursun ölmez sağ kalırsam güncelleme yap ne kadar haklıymış diyeceksin
Soran+1 yılya pisliksin yemin ederim
Soran+1 yılAllah korusun be
- +1 yıl
Tövbe tövbeee ne dedim ki ben 🙄🙄
Soran+1 yılya neler diyorsun beni aldatsın mı istiyorsun😭😭
- +1 yıl
Erkekler aldatmaz diyorum aldatırsa kadın aldatır diyorum daha neydim 🙄🙄 dilimizi bilmiyor musun 🤔🙄
Soran+1 yılyaa nasıl aldatmaz
- +1 yıl
Bak farkındaysan sen resmen aldatılmak istiyorsun, yaa nasıl aldatmaz diyerek 🙄🙄
- +1 yıl
Kızın psikolojisi bozuldu yaw 🙄 intihar etmese bari 🙄
- +1 yıl
Benim etrafımda hep erkekler aldattı. Erkekler daha çok aldatıyor 😄 sen bu düşünceden çık sayın görüş sahibi
- +1 yıl
@yildizasterr niye çıkayım 🙄 bende bizzat konuşup sohbet ettiğim kadınların anlattıklarına dayanarak söylüyorum 🙄
- +1 yıl
Sohbet ettiklerin mi yoksa etrafındakiler mi hangisi gerçek? Sen etrafında kocasına sahip çıkan kadın görmedin mi
- +1 yıl
@yildizasterr hayır görmedim hepsi saldım çayıra mevlam kayıra misali, kadınlar da kıskançlık duygusu ve sahiplenme duygusu bilinenin aksine erkeklere oranla daha zayıftır, da neyse ne desem boş size, nasıl olsa anlamayacaksınız
- +1 yıl
Valla ailemde bile aldatan taraf hep erkek. Kadınlar sadık aklillarindan bile gcirmiyorlar başka birini aldatilmalarina rağmen. Asıl siz anlamazsiniz
Soran+1 yılyildizasterr 👍👍
- +1 yıl
Ben burdayım sizler de burdsysanız sonuçları görelim hodri meydan ama siz burda gelip geçicisiniz belki yarın bile burda olmayacaksınız, ben her zaman her dediğimde haklı çıkarım ve boşa konuşmam!!
- +1 yıl
Ben sıkılmam. Kendimden eminim ama nedense karşı taraf hep sıkılmıstır. Buraya da sorsan her gün aynı şey yenir mi diyen yüzlerce erkek var.
+1 yılAşık erkek sıkılmaz hergecen gün daha çok mutlu olur
01 Yorumla
Soran+1 yıldi mi ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ihtimal yok değil. hele çocuk döneminde. bakımlı olmalısınız ikiniz de. salmayın evlendik diye yoksa illa bi taraftan çatlak başlar
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok haklısın
Soran+1 yılyok öyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine iyi bakarsan sıkılmaz spor falan yap fit ol o da yapsın
5 yıl çocuk yapmayın bence :]03 Yorumla
Soran+1 yılbakımlı olacağım zaten, spor da yapacağım ama 5 yıl çok ya evde bebiş olsa daha huzurlu olmaz mıyız 🙃
- +1 yıl
Şu dönemde çocuk yapmak bence yanlış durumunuz varsa iyi bakabilecekseniz yapın 5 yıl çoksa 3 e düşürün :]
Soran+1 yılhımm
+1 yılKendine dikkat edersen birşey olmaz, ama en az 1-2 yıl çocuk olmasın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbende 2 yıl çocuk olmasın istiyorum ama nişanlım hemen olsun diyor
- +1 yıl
21 yaşında ne acelesi varmış jxjckdkf
+1 yılneden sıkılsın yahu severek evlenen insanlar elbet birlikte eğlenecek şeyi bulur her zaman
02 Yorumla
Soran+1 yıldi mi yaa
- +1 yıl
di yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSakın takma kafana sen eşinle istekli ol başkasını gormez gozu
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Yontemi var her şey senin elinde 🙂🙂
+1 yılOlmaması için gereken şeyleri yaparsın :) olursa da hayırlısı. Bu şimdiden bu kadar üzülmeni gerektiren bişey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilin bile olsa onu gözünde yüksek bi yere koyma.
O düşünsün acaba benden sıkılırmı diye
asla bi erkeğe haddinden fazla değer verme hele ki o kadar değer verdiğini hiç gösterme01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim fazla üstüne düşmüyorum ztn o daha çok düşkün bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korku ile yaşanmaz. Evlenince kendini salarsan bu dediklerin başına gelebilir. Dikkat edersen, mutlu bir çift olmaya devam edersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende platese gidersin vücdunu şimiki haline getirisin, işve cilve birazda fantezi ile sevgili zamanınızdaki heyecanı geri getirirsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok teşekkür ederim ✨
- +1 yıl
rıca ederim öngörü değil yaşanmışlıklar bunlar ;)
Soran+1 yılhımm
- +1 yıl
bakımlı ol kendini ihmal etme ;)
Soran+1 yılzaten bakımlı bir kızım böyle devam edeceğim
Soran+1 yılpeki bir şey soracağım evlenince evin içinde her zaman çok açık giyinsem corp gibi vs nasıl olur hoşuna mı gider sıkılır mı
- +1 yıl
hiçbirşeyi çok aşırı yapma derim, alışkanlıklar monotonlaşmaya iter, ona heyecan verecek şeyleri çabuk yitirmemesini sağla, fanteziler hep olsun ama çeşitli olsun bazen, seksi çoraplar, bazen tahrikkar sözler, bazen uyarıcı dokunuşlar... tabi bunlar en masumları
Soran+1 yılhım anladım her zmn olmasın yani
- +1 yıl
aynen bu ilişkiniz içinde böyle olsun bazen sadece oral seks bazen normal, bazen salonda bazen yatak odasında, bazen arabada ya da otelde bunun gibi her daim farklılık yaratmanız sizin için daha iyi olacaktır.
Soran+1 yılanladım monotonlaşmayalım
+1 yılMonoton bir hayat yaşamak herkesi sıkabilir ama seviyorsa bir problem olmaz zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkimse gençlikteki gibi kalmıyor. gözü dışarı kayan da oluyor kaymayan da.. kişilik meselesi
00 Yorumla
+1 yılO şüpheyi gidermenin tek yolu beraber yaşamak onunda başka şeyleri var yani yaşamadan bilemezsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Demek ki henüz onu yeterince tanımıyorsun.
Nişan uzatmalara gider.00 YorumlaNedense benim kızda öyle diyor benimde düğün bu kış hiç dert etmiyorum. Çünkü ben onu böyle sevdim
00 YorumlaYa evlendikten sonra eşin kendini salarsa sen ondan soğursan 🤔
00 Yorumla
+1 yılKötü senaryolar yerine seni hep çok beğendiğini ve hep beğenip seninle gurur duyacağını düşünmelisin
00 Yorumlaİyi düşün iyi olsun. Nasılsan öyle devam et çokta kasma. Kötü düşünürsen kötüsünü yaşarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Sıkarsan her erkek sıkılır ipini çok sıkma ama ipi elinden de bırakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılseni gerçekten seviyorsa sana gerçekten değer veriyorsa asla sıkılmaz
00 Yorumla
+1 yılBunları düşünürseniz. Bunlar olur...
İyi düşünün, ve iyi olsun...00 Yorumla
+1 yılbakımlı olmayı ihmal etme ilgini alakanı kesme
karşındaki karaktersiz değilse hiçbirşey olmaz02 Yorumla
Soran+1 yılzaten bakımlı bir kızım ilgi de gösteriyorum yeterince
- +1 yıl
evlenince bunu sürdür yeterli
+1 yılkadina bagli ve ikikisinin arasindaki sevgiye bagli
00 Yorumla
+1 yılİstersen dünya guzeli ol. Okumuş, karakterli kariyerli ol. evlenince nasıl olsa elimin altında diye ilgi alaka eskiye nazaran daha eksiliyor hatta hiç kalmıyor. Bilmiyorum ama bunun çözümü yok galiba.
02 Yorumla
Soran+1 yılumutsuz vakasın be resmen içim karardı
- +1 yıl
Genel anlamda konuşuyorum.
+1 yılSikilir canim erkekler genelde aksini iddia eder ama sonuc asla degismez
33 Yorumla
Soran+1 yılnickine bağışlıyorum
- +1 yıl
Tecrübe herhalde
Soran+1 yılinşallah benimki öyle olmaz be
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha şimdiden bunu düşünmek çok erken değil mi sencede
014 Yorumla
Soran+1 yılerken ama işte napalım: (
Soran+1 yılevet ya kuruntu yaptım hep
Soran+1 yılyok henüz nişanlıyım
Soran+1 yılkaç yıl hamile kalmasam iyi olur yani sıkılmaz
Soran+1 yılçocuk falan olursa şimdi
Soran+1 yılben 20 nişanlım 21
Soran+1 yılkaç yıl yapmayalım
Soran+1 yılhahah tamam
yok artık , olmamış bır olay içinşimdiden endişelninilr mi yaa kafayı mı yedin sen, hemen evlen keyfıne bak, hıc bır şeyin garantisi yok bu dunyada
10 Yorumla
+1 yılÇocuk olunca dahada bır baglılık oluyor eşlerın eşlerıne karsı smdıden mutluluklar dılerım önemlı olan evlılıkde herzaman bırı susmasını bılmelı 🙂
00 YorumlaEvlilikte parayı değilde eğlenceyi tercih ederler gezmek tozmak yaşadığı çocukluğu dev etirmek isterler ondan evet sıkıla bilir
00 YorumlaBence fazla takiyorsun hemen cocuk yapmayin iliskiniz daha da saglamlassin
07 Yorumla
Soran+1 yılkaç yıl yapmasak iyi olur. d
Soran+1 yılben 20 nişanlım 21
Soran+1 yılkaç yıl çocuk olmasın 2 yıl iyi mi
- +1 yıl
Abla yanlış düşünüyorsun düşünsene daha 21 20 ateşli çağlar bunlari nikah kıyacan odaya tikacaksin sabah akşam doyursun bir birisni.
+1 yılOnu kendine bağlaman ilgili hale getirmen seni beğenmesini sağlaman çok kolay dilersen napcağını detaylı anlatim
00 YorumlaO değil sen sıkılacaksın ve kocandan genç biriyle aldatacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılben o aldatır diye korkuyorum şurda sen ne diyorsun Allah aşkına ayrıca onu seviyorum neden başkasına bakayım
Soran+1 yılkim dedi ya arttı diye her kadın aynı değil ki
+1 yılDoğum kadını eritir sakın dogurma , ben seni her halinle severim yalaninada kanma
07 Yorumla
Soran+1 yılama şimdiden bir oğlum olsa arkadaş gibi olurum vs diyor
- +1 yıl
Afedersinde nah olur , erkek milleti bu , naz cekmez
Soran+1 yılaldatsın bak ne yapıyorum
- +1 yıl
Ne yapabilirsinki tanrı aşkına
Soran+1 yılonun yaptığını
- +1 yıl
Swinger diyosun guzeeeel :)
Soran+1 yıle yani
Bende çok korkuyorum bundan :(
21 Yorumla
Soran+1 yıl: ((
Erkeği dışarıya muhtaç bırakırsanız olmamasını da beklemeyin
00 Yorumla
+1 yılSeven insan ne olursa olsun yarıda bırakmaz merak etme ve sevgini eksik etme
00 Yorumla
+1 yılSen de sıkılabilirsin tek taraflı düşünme
17 Yorumla
Soran+1 yılya ne o beni sıkacak şeyler yapsın ne de ben ama şöyle bir şey var kadın hamile kalınca beğenmemezlik falan duydum ondan şüphem var..
- +1 yıl
o kilo alınca sen de onu beğenmezsin olur biter
Soran+1 yılayy illa bir şeyler ters gidecek🤦🏻♀️
- +1 yıl
Örnek veriyorum ya. Ters gidecek diye bir kural yok. Sakin ol. Pozitif düşün biraz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💜
- +1 yıl
Ne demek çok mutlu ol 💜
Soran+1 yılSen de☺️
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Bende yazın evlencem şimdiden sıkıldım evlenmeden
16 Yorumla- +1 yıl
😆😆
Soran+1 yılOho senin işin daha zormuş
Adamına göre değişir.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen orası öyle
+1 yılOlabilir bu çok doğal birşey
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen baya doğal..
- +1 yıl
Sen her gün yoğurt yesen sıkılmaz mısın?
Soran+1 yılAşk, evlilik gibi böylesine güzel şeyleri yoğurt gibi görüyorsan ne denir ki sana aynı şekilde seninde eşin sıkılsın o zmn senden
- +1 yıl
Ben aşk gibi saçma sapan şeyler için kendimi kasmam. Sen de kasma giderse gider engel olabilecek misin
Soran+1 yılkusura bakma bu kadar geniş değilim eşim olacak insan beni aldatsın ve ben bunu normal karşılayacağım öyle mii aslaa
- +1 yıl
Geniş değilsen genisle
Soran+1 yılyo iyi böyle
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evlenip aldatılmayan var mı bir sorsana
024 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
Soran+1 yılo zmn kimse evlenemez ki ya bu kafada olursak
Soran+1 yılmete3500 haklısın
Soran+1 yılBende herkesin aldattığına inanmıyorum
Soran+1 yıliçimdeki kuruntular da çok şükür geçti sizin sayenizde
Soran+1 yılhepiniz için sen de geçerlisin😅👍
Soran+1 yılmete3500 aynen öyle
Soran+1 yılhayalmee sanırım aldatıldınız yani tecrübeniz mi var
Soran+1 yılüzüldüm ya
- +1 yıl
Allah'a yemin olsun senin gibi malım olsun aldatırsam. mal derken de yanlış anlama. Canım kanım olsun. Sen ne diyorsun be. Düşünsene eve geldin. hazir kadın var al eline sapur şupur sonra da sarıl uyu. Hiç dusundub mu bilmem erkeği doyurdun mu erkek kadına bakmaz. Allah seni verseydi. Senin o kalbindeki her şeyi dümdüz eder erkek de aldamazmis derdim.
Soran+1 yılkime dediniz
- +1 yıl
O her erkek aldatır diyen vatandaşa diyorum. 35 girdim daha kadın yüzü görmedimhep elizabet inanmaz tabi
Soran+1 yılelizabet assgshgdhd
- +1 yıl
Beni doktor kontrollü hadım edildim. Hormon kullanıyorum kadınlık hormonu alıyorum aşırı azdigim için. Erkeklik bitti bir yıldır
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem