Nişanlandıktan sonra bir erkek neden rahatsız eder?

4 aydır nişanladı 4 ayda bana hep acı çektirdi sürekli rahatsız etmeye basladı 3 defadır saçma nedenlerle. Depremmi desem nişanlandığını söylediği için uzak dur sonra helallik istiyorum vs vs en son ki ama gerçekten saçma bir nedendi. Hayatımda birisinin olup olmadığını sordu Fake hesabını yakaladım insan gibi kim olduğunu göstermezsen konusmam dedikten sonra adam akıllı konuşmasına izin verdim. Ne oldu neden bana ulasma gereği duydun dedim merak ediyormus hayatımı genel anlamda. İşte hayatımda birisi oldumu olmadımı sonra nasıl birine dönüştüğümü ailede olan birkaç olay üniversite sınavım kısaca herşeyi bende açıkladım ve dediki hayatına birisini ne zaman almayı düşünüyorsun bende mezara girince dedim sonra abartma üniversitede illaki olur dedi beklede gör o zaman dedim gülümsedim o kadar canım göründümki gözünde. Sevgilisine sslerini atıp nişanları bozuldu benim yüzümden ve bunun üzerine gelipte bunu diyip son kez amacının sarılıp gitmek olduğunu duyunca reddettim benden hala ne istiyor bu? Hem hayatıma giremezsin diyip bende sınır koymucakmısım son kez sarılıp öpücekmiş sabahta hiçbişey olmamıs gibi hayatımıza devammı edeceğiz? Gelme dedim ona gönderdim air olduğu yere ama numaramı yedek telefonunda silmiyor engellesene lan git diyorum gitmiyor bende muhatap olmuyorum silsem her türlü ulasmak için yol bulur süphem yok ama amacı ne benden hala ne istiyor anlamadım? Mesleğini doğuya memleketime getiricek sorun yok ben artık burada değilim çok uzaktayım sehirde senin olsun tepe tepe kullan dedim

Güncellemeler
+1 yıl
7 yıldır tanışıyorduk 3 yıldır ben sevgilidim o kızda vardı yani 2. Kız ben değildim ama Şu an oyuncağı benmişim.. Hayatımda her aradığında birisi var mı diye soruyor ama sadece sormak gibide değil malı gibi hala hesap soruyor yarım saattir çevrimiçisin kime dedi bana haddini aşar biçimde uslupla rencide edince bende nişanlı adamsın haddimi bilerek konusuyorum dedim birdahada yazmadı ve o ss leri nişanlısına attığım gün gerçekten tahrik etti canımı yaktı yoksa kimsenin mutluluğunda yok gözüm
Güncellemeler
+1 yıl
Beni aldattı bu narsist neden hayatımı merak ediyor madem mutlu orada dur nişanlına sadakat göster dedim o kadar beddua ettimki bana takınca artık yeter öfkem dahi yok halkımda helal olsun mutlu ol rahat bırak beni dedim
Nişanlandıktan sonra bir erkek neden rahatsız eder?