AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Kaç ay görüştünüz.
Evlenmeden önce hedıye aldı mı.
Allah yardımcınız olsun, zor tabi ama konuşularak çok rahat çözülür bunlar.
Zamanla düzelir işleri yoğundur çalışıyordur kafası borca harca takılmıştır seni sevmediği anlamına gelmez ilgi görmeme durumun devam ederse otur konus.
Kadınlar kötü çocuklara yavşar, efendi adamdan sıkılıp onu taşlar. Bu kural hiç değişmiyor...
Adam yemeğe çıkarmış daha ne yapsın? İlgisini belli ediyor İşte. Ama hediye alması gerekirdi değil mi, hiçbir şey yetmiyor size...
Her şey elde edene kadar 😂elde etti heyecani kalmadı beklediğini alamamış olabilir
1) eşini karşına alıp konuşmalısın. Bir sorun mu acaba gibi.
2) iş hayatında yolunda gitmeyen şeyler olabilir. Bunu da naif bi dil ile sorarak öğrenmelisin.
3) Severek mi evlendiniz?
Bazı yorumlarda ucunu bile gösterme demişler. Bu gibi sorunlar cinsellik terbiyesi ile düzelmez. Biraz daha gözlem yapın. Size iltifat edip başka bir ortamda başka birisine neler yapıyor?
Çünkü seni almış ve kaybetmeyecek diye his ediyordur sen nasılsa eldesin bu yüzden farklı yerlere yönelmiş olabilir
ewlilik ilk gunlerinin verdigi psikolojik cokuntu olabilir zaman ver sabret sukret dua et
Bunu 20 gündeki durmunuzu biz bilemeyiz ama evlilik öncesi duruma bakmak lazım
Evlenmeden önce nasıldı ya da aranızda kavga vs mi var?
Tamam yakında soğumalar başlar kavgalar felan derken adliyenin yolunu tutarsınız galiba
Merhaba bir takım sorunları olabilir maddi açıdan bunları kafaya takiyor olabilir
Ilgini azalt. Yine bakımlı ol ama bu defa kendin için. Kendinle ve arkadaşlarınla daha çok zaman geçir gör bak her şey naısl tersine dönüyor.
Sana ısınmamış ya da bir anda soğumuş 20 günde bu oluyorsa hayır gelmez
Tecrübeyle sabit
Bunu burda soracagina açık bir dille eşine sorsaydin cevabını alırdın belki... Neden çözüm odağı başka iken başkalarına soruyorsun ki..
yav ne bu ilgi merak seviyosa belli eder illa laflara ya da kolyeye gerek var mı
Bu milIet 22 sinde evleniyor la. Biz evde mi kaldık acap?:)
Yani sende birini bul artık
Öyle pat diye evlenilmiyor işte 😅 önce adam akıllı bi kız bulmak lazım.
hacım yanlız değilsin bende 37 yaşındayım bekarım ne olacak had, i senin yaşın 23 ben 37 ne olacak
Kadınlar neden hep böyle ilgi delisi anlamıyorum biraz zamana bırak her şey süslenmek püslenmek değil biraz sevgi ile yaklaş.
Söyle yüzüne. Allah bana da kadın verse ah keşke de ben sabah akşam sarılsam güzelliğini ovsem
Mal demek ki kocan abla
Kadın veya erkek fark etmez. Bende 1.5 aylık evliyken boşanıyorum. Çağımızın vebası evliliklerin eskisi gibi uzun ve sağlıklı olmaması.
Yokkk artık 20 gün nedir? Bekar hayatı hareketli miydi?
Yani daha romantikti daha ozlem duyiyordu goruntulu konusurken bile meme ac diye delirirdi simdi ilgisiz
Çok gezer miydi
Hayir hic gezmezdi ama karismiyorum ki balayindan geldik sen takil kafana gore beni anneme birak dedim arkadaslariylaydi gecende arkadaslariyla bulustu
Çok enteresan merak ettim bu durumu. Yazarsan dertleşirşz
20 yıllık evliyim desen anlardım da daha 20 günlükmüş kısa zamanda yolları ayir hamile kalmadan
Bende oyle dusunuyorumda sorun cikartirlar diye korkuyorum yolumi nasil ayirayim o birakmaz ben anneme gitsem ailesi evi basar ne yapmaliyim
Konuş onunla
Hergun konusuyorum ne diyeyim sizce tam olarak
Bir şey deme tavır al
Nasil
Soğuk davran
Böyle iniş çıkışlar olur. Evliliğe alışmak diye birşey var
Daha 20 gunlukken bi dususler hic cikmiyor onun Şu an dibimden ayrilmamasi gerekird8
Evlilik öyle tarifle olmuyor. O paikolojiyi konuşmak lazım. Tüm hayatın bianda değişiyor normal mi
Ama beni segmiyo gibi hissediyorum
Balkona gciyo telefona film izliyor sigara falan oyle sarmas dolas degil
Sen git sarıl kucağına otur. Aşkım filmin bitince konuşalım mı de. Biraz canım sıkkın de ama sakın sunları yapma. Hep film izliyorsun hep tek takılıyorsun vs vs gibi sakın yargılama daha çok yapar.
Konusuyoruz hep filmi izledi sonra yatiyom hen dedim sigara icio geliyom dedi geldi yatakta filme devam ett ben telefona baktim duygusal boslukta hisediyorum biri yazsa ona asik olurum falan dedim konusuyoduk uyuyakaldi o horul horul uyurken bende burda cozum ariyorum
Bir dönem bendede öyle olmuştu. Geçiyor ama biraz sabredersen iyi. Sen biraz yakınlaş ve romantik ortam yap. Ne biliyim süslenip çık karşısına. İşe yarıyor
Bende ise yaramiyo inanij susleniyorum gecelikler makyajlar kostumler cikiyorum karisisna teokisiz yaa
Evlilik paikolojisini kaldıramamış düzsni bozulmuş olabilir desiğim gibi. Bu düzene alışınca geçecek. Merak etme.
Yaaaa gercektenm8
Eevt malesef. Şuanda o uyuyor sende çözüm mü arıyorsun
Eet
Peki sana kaç gündür yanaşmıyor.
Daha ilk günlerden böyleyse vay senin halinr yazsana bana
Bende oyle dusjnuyorum giderim diye korkuyormus
Otur konuş baktın düzelmiyor ayrıl gitsin heba etme kendini
Evli misin bekar mı?
Neden sordun
Evlilik bu kadar rahat yapılıp bu kadar rahat bozulamıyor ondan sordum
Evet güzel kardeşim haklısın bu kadar kolay değil bu işler fakat daha 20 günlük evli iken eşin ile ilgilenmezsen zaten ileride olacak olan durum bu olur 20 gün yani nasıl ilgilenmezsin
Zoraki mi evlendin. 20 gün olmuş daha. İlgilenmemesi garip
20 günde ne olmuş beyfendiye anam nerden bulursunuz böyle odunları
Hirde esinizi dinlemek lazim, sorun nedir, ne degildir?
çok doğru 👍 tebrik ederim güzel görüş
Çok üzücü sana bişey diyimmi hep öyle devam edicek gibi gözüküyor biliyorum bu işleri
20 günlük evliyken bu durumda sıkıntı ararım ben var bişeler
erkeklerde var istediğini alınca maratona bağlıyorlar
Bence kocanla konuş bunu cunku sorun sende olabilir yani genel bir sey olmayabilir
Yakışıklı veya zengin diye öküzlerle evlenrseniz olacağı bu.
İlgini başka erkeklere var bak nasıl mum gibi oluyor it
Ilgilenicek baska seyler bulamazsiniz?😀 sen ne kadar ustune dusersen o kadar kacar bence😁
Konuşup neden böyle davrandığını vs sor sonra o sorunu çözmeye çalışın
Kanka bence tavsiye ayrıl ya bu eeekekler hep böyle
ayril nedir ya bu kadar basit olamazsiniz yaaa
ya ilgi vermiyo bile ne manası kalır evlenmenin
daha ilk haftalari aylari yaa ne ilgisizligi olacak... sahis belki zor donemler yasior sadece sizin regl donemlerinizin oldugu duygu karmasasi olmuor erkelerde yasior bu kargasayi... moral vereceginize motive olacaginiza ayrilllll demek cok mu kolayyy
Neyin kafasını yaşıyon ya sanki ben dedim diye kadın ayrılcak Allah allah
haklisin takilacak biri degilsindir.
🤦🤦 mal ya yazık kafana kanka
Buyur sen de ayrıl bakam ayrılıyolarmı
kanka derken 😞😞😞 bos insanla kanka degil snal arkds bile olmaz neyse isine bak
sahip olunca önceliğinden cikmissin açık ol konuş bu konuyu noluyoruz böyle değildin vs
evlendiğiniz için artık her zaman onun elinin altındasın
ahfasfaah geçmiş olsun evlenmeden önce düşünücektin bunları
bosansin begenmiyksa
Buradakiler zaten profesyonel bu konular da hepsi av pesinde
Olabilir birşeylere canı sıkılmıştır otur konuş sıkıntısını sor derdini dinle
Geçici bir durumdur. Kendi haline bırak bakalım. Üzerine çok dusme.
Evlilik lohusasi 3 ay sürer sende biraz süründür düzelir
O ne be 😂
Araştır 🙈5 sene sevgili sürecinden sonra evlendim üç ay evde eşim le bicakka gezdik evde birbirimiz i kesmek için 🙈
belki sana henüz alışamamış olabilir bedenine ruhuna varlığına duygu ve düşüncelerine
Bu işte bir terslik var canım cicim ayları bitmedi daha damat bey kendine gel 🙏
Zorla mi evlendiniz
Sevgisini gösteremeyen biri ise 20 yıllık da olsa o sevgiyi hissedemezsin
Kazanana kadar heves hakimdir, kazanınca ilgisizlik...
Sen yanaşıp ilgilenmeye çalış
Takiplesene beni
Evlenmeden cinsellik yaşadınız mı? Çok merak ettim
Hayir
İlginç
Niye ilginç?
Soğuk davranması ilginç
Neden ki? Utangaç olabilir
Önceden karşiliyor muydu beklentilerini?
Romantikti evlenme teklifleri dogum gunleri guzel kutlamalar hazirlardi bos gecmezdi hic yeni evkiyiz daha hediye beklerdim cok ayip etti eve giriyoruz balkona sigaraya cikiyor sonra giriyo falan cok yaklasmihoruz
ilginç bi durum bilemedim köprüye gecene kadarmiş romantizm şimdi geçim sıkıntısı belki işte falan problemleri varss
Gecim sikintimiz aslaa yok babasi ev aldi ev odemiyoruz. Babasinin bakkal dukkani var tum malzemeleri ordan aliyoruz ailemiz ihtiyaclarimizi gideriyor giderimiz yok denecek kadar az maas kendine kaliyor
Sen bu adamla neden evlendin?
Böyle odun insanları nerden buluyorsunuz ya
Sen de onla ilgilenme. Emin ol sonuc vericek
Karşıdan bekleme. Sen adım at. Onu harekete geçir.
Bunu bize değil eşine sorman gerekmiyor mu?
Yanlış kişiyle evlenmişsin işte hala bahane arıyorsun
Görücü usulü mü evlendin?
Hesap aktif değil artık
20 günlük ve ilgisiz mi 🤔