Ablam kendisini aldatan kocasını affedip barıştı şimdi de doğum yapacak yanında kimse yok?

Ablam 2 yıllık evliydi eniştem onu aldatmış iş seyahati diye sevgilisi ile buluşmaya gidiyormuş uzun süreli bir ilişki tek gecelik değil bir yıl kadar ayrı kaldılar boşanacaklardı bilmiyorum kocası olacak adam nasıl ikna etmis gerçi on'da suç bulmuyorum ablamın aklı fikri var onunla barışırsan bizi unut gibi bir şekilde asla tehdit etmedik onun hayatı saygı duyuyoruz ama görüşmek istemiyoruz onu aldatan bir insanı affedecek kadar onursuz biriymiş ablamı düşündükçe bile midem bulanıyor eşi ile barıştı 2 yıldır bir de hamile kaldı doğum yapacak biz İstanbul 'dayız annemle babam memlekette oturuyor dokuz saat annem gidenler uzun yolu kaldıramıyor erkek kardeşim zaten asla yüzüne bakmıyor bir tek ben İstanbul'da oturuyorum arkadaşlarınla kalıyorum çalışıyorum ablam 5-10 güne doğum yapacak beni yanına çağırıyor Ben de onun kendisinin bir tercih yaptığını şimdi de tercihinin sonuçlara katlanması gerektiğini söyledim haksız mıyım kocası olacak adamın da annesi babası ablamı istememişti Zaten onlar da gelmiyor tek başıma doğum yapamam bebeğe bakamam diye mızıldanıyor benim suçum değil kesinlikle gitmem bana git demeyin lütfen ben sadece böyle bir şey ya da bu olaya benzeyen bir ailevi sorun yaşayan var mı onu bilmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ya lütfen gözünü seveyim ben beni gitmeye ikna edin diye bunu sormadım öyle bir olay yaşayan var mı diye merak ettim ben de ameliyat oldum kolonoskopi endoskopi yaptırdım apandistim aldırdım haber bile vermedim arkadaşlarım baktı başımın çaresine baktım o da baksın başının çaresine
Ablam kendisini aldatan kocasını affedip barıştı şimdi de doğum yapacak yanında kimse yok?