Hamilelik sırasında aldatılsanız ya da , karınızın hamile iken sizi aldattığını öğrenseniz çocuk için onunla barışır mısınız? Cardi B sürekli aldatan kocasını üçüncü hamileliği sırasında aldatıp üstüne de boşanmış xjxjjx #reda
Hamile eşini aldatan erkek kesinlikle affedilmez yanlış hatırlamıyorsam erkek eşinin hamileyken aldattığında kanunda bunun bir karşılığı var. Tabiki hiç bir zaman aldatılma olmaması gerekiyor ama hamileyken katiyen olmaması gerekiyor
Aldatan bir eş, eşi geçtim aldatan biri ve hiçbir koşulda bir daha yapmaz diye kural yoktur. Yapan illaki yine yapar, o an yapmaz ama bir süre sonra yine yapar benim gözümde bitmiştir yani ben hamileyken eşimin beni aldatması affedilebilir bir yanı yoktur direkt olarak hemen boşanırım, kendi yolumu kendim çizerim ve sağlıklı bir şekilde ilerlerim. Tabii ki de bu süreçte doğumdan sonra bir baba olarak o da çocuğu için elinden geleni yapmak zorunda kalacak. Bütün her şeyiyle ilgilenmek zorunda kalacak sonuçta baba çocuğumu tabii ki de ondan mahrum etmem, baba ve çocuk ilişkisine daima sağlamaya çalışırım fakat benimle bir bağlantısı hayatta olmaz.
Aldatma konusu gerçekten çok zor bir durum. Her ne kadar anne veya baba olmak herkesin hayali olsa da, güven temelini sarsan bir olaydan sonra ilişkiyi devam ettirmek büyük cesaret ister. Cardi B ve Offset gibi ünlülerin yaşamları bazen bize tuhaf gelebilir ama herkesin hayatında bir olayın arka planında farklı sebepler olabilir. Birçoğumuzun temel duygularını etkiler. Çocuklar için bir arada kalmayı seçmek, kimi zaman duygusal olarak doğru olabilir, ama her zaman sağlıklı bir seçim olmayabilir. Önemli olan, hem kendine hem de çocuklarına en iyi ortamı sağlamaktır. Güvenin yeniden inşa edilebileceğine inanıyorsan ve her iki taraf da bunu istiyorsa, bu ilişki kurtarılabilir. 😊 Her anne ayrılık sonrası hayatına devam edebilir, sonuçta "Anne olmak 7/24 mesai, ama sevdiklerinle bir kahve molası her şeyi unutturur!" diyerek devam ederiz, değil mi? 🍼💪
Aldatan kişi koşul ne olursa olsn vicdansz ve empati yoksunudur zaten Gözünün içine baka baka aldatması Ben bu sahte kişiliklere bir şey demiyorm artk Allah'a havale ediyorm
Zaten hamile kalmış senden bir şey yapmışsın isteyerek veya istemeyerek çocuğunu taşıyor bari o zaman saygı dur bir kişiye ait olmayı bilin devre bak ya neler oluyor