Bu tartışılır hamileler arasında. Kadın hamileyken erkeğin aldatma hakkı var mı sizce ya da şöyle sorayım hakkı tabii yok da, yapsa bir yanlış affı var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pencereye Farklı bir açıdan bakalım mı?
Mesela Kanun dese ki; Aldatmak serbest. Bir Sosyal Aktivite. Sosyoloji de Normal bir insan ilişkisidir dese mesela...
Düşünsenize Anneniz aldatıyor. Babanız aldatıyor. Abiniz, bacınız dâhi toplumun hepsi akraba olmuş. Ama bakıyorsunuz ki Kanun Yasak değil diyor. Dedik ya Kanun böyle olsa ne olur diye.
Sizce Toplum böyle olsa ne olur. Sizce Normal bir davranış mı bu. Sahiplenme duygusu nerede kaldı. Bırakın Kanunları zaten Toplum bu yönde gidiyor ve sonrasında ne olacak. ALDATMAK kelimesi kadar Dİ bir kelime yok. İnsan bunu söylerken bile utanmalı. Bu kelime yasaklanmalı...
Hani diyorsunuz ya Özgürlük. Alın sizin olsun özgürlüğünüz. Bir insan da bir toplumda Edep, hâyâ, merhamet, vicdan yoksa Kanunlar, Yasalar göstermeliktir.
Yere çöp atmak YASAK Değil, Kişinin ayıbıdır. İşte Toplum buradan, bu çekirdekten yeşerir. Önemli olan Kanunlar demeden senin bunları yaşatmadır, uygulamandır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şöyle bir durum var her ne kadar bazıları kabullenmek istemese de bu bir gerçek erkeklerin yüzde 90 I aldatır zaten kadın hamile olsun olmasın bunu da çok gözlem yaparak anladım çevremde ilişki olan arkadaşlarım hepsi aldatıyor 1-2 tane aldatmayan vardı heralde erkeklere tek eşlilik çok zor geliyor ve sıkıcı geliyor erkekler için cinsellik çok önemli çünkü
00 Yorumla
Aldatmanın türü yoktur. Aldatmanın her türlüsü iğrençliktir. Aldatma hakkı yazmanız bile aşırı saçma bir şey. Affı var mı demekte ciddi bir zihinsel sıkıntıdır. Yazdıklarınıza baya sinirlendim. Aldatmak iki cinsiyet içinde yapılmaması gereken birşeydir.
01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏 çok guzel bir dusunce tarzı sizi takdir ettim bu düşünce tarzınizdan dolayı bütün kadınlar adına çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBende hamile biri olarak tabiki aldatmaya hakki yok diyorum. Hem ona ikiz bebek vericem kilo aliyorum, mide bulantisini falan cekiyorum hemde beni boynuzlayacak mi? Yok oyle bi dunya. O zaman o kolunu bacagini kirsa veya kanser olsa yatsa haftalarca bende onu mu aldatmaliyim? Esim hamileydi aldattim diyen erkek masumu oynamaya calisiyordur birde boyle kadini suclar tarzda eh sen hamileydin yanina yaklasamiyordum benimde ihtiyaclarim var diyen hanzolar varyaa mide bulandirici. Biraz insaf yaa
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
133Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşi hamile ya da değil, bu hiç bir şeyi değiştirmez, erkekler için bu hak yaradılıştan vardır kendilerinde, öyle görürler ve bilinçaltlarına yerleşmiştir bu.
Genelde cinsellik için, yeni tatlar edinmek için aldatırlar.
Seven erkek bile aldatır, aldatmayan erkek yoktur, eğer varsa bile henüz fırsatını bulamadığı için ya da aşırı tipsiz olduğu ve yüz bulamadığı içindir.
Çünkü erkekler yaradılışlarından bu yana genlerinde var olan hayvani kodlardan dolayı aldatmayı kendilerinde bir hak olarak görürler.
Mümkün olduğunca fazla dişiyi döllemek olan bu gen her ne kadar törpülenmiş olsada maalesef hala aktiftir ve bilinç altımızı yönlendirir13 Yorumla- +1 yıl
uydurma lan
Cevap sahibi+1 yıl@xPsychopath
Kes be cahil- +1 yıl
aksini idda eden beyinsizdir
Maşallah ya yorumları okumadan önce erkeklerin sinir bozucu yorum yapacaklarını sanıyordum "Evet hakkı var yapabilir Tabii ki biz insan değil miyiz" gibi gibi yorumlar Beklerken girip okuduklarıma Şok Oldum Helal olsun size vallahi aldatmanın affı yok tabii ki
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey söz konusu bile değildir. Zaten gebeliğin son 1 ayına kadar ( doktorlar bilgisi dahilinde ) ilişkiye girmenin bir sakıncası yoktur. Karısı hamile olan erkeğin daha duygusal ve karısana daha fazla bağlı olması gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz , şerefsiz ve ahlaksız sözde insanlar aldatır. Aklı fikri belden aşağısına çalışan mağara adamlı kılıklar sırf eşi gebe diye cinsel ilişki yapmayıp olumsuz cevap alıyorsa ve bu cihetlere sanıyorsa, ben o kadının yerinde olsam boşanma davası açardım.
11 Yorumla- +1 yıl
Klavye hatası olmuş, doğrusu:
Yapmayıp değil yaşamayıp
Sanıyorsa değil sapıyorsa olacaktı.
+1 yılYoktur tabiki de o kadın 9 ay onun karnında çocuğunu taşıyacak ne acılar çekecek eşi uckurunun derdine düşecek yok öyle bir dünya adam gibi sabredek ve bekleyecek sonuçta sadece cinsellik için evlenmiyorlar ya oda aldatmaya girer hem adam dediğin sevdiği helali olan kadından başkasına kafasını kaldırmaz
10 YorumlaEşim 9 ay boyunca cocugumuzu tasiyacak ve ben onu aldattiktan sonra utanmadan tekrar yüzüne bakicam, kulagimi karnina koyup bebegimizi dinliycem ve zerre kadar utanmiycam oyle mi? Yok ya ben oyle bir durumda yuzune bakamam ne esimin ne çocuğumun.
30 Yorumla
+1 yılo kadın başkasının çocuğu için mi o ızdırabı çekiyor?
affı da olmaz, yapılma hakkı da yoktur..
o halde erkek belli bir yaştan sonra ereksiyon olamazsa, kadının da aldatma hakkı vardır..
böyle bir mantık olamaz..50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafana tükirim senin ben. En savunmasız anında hamileyken bir kadını aldatmak hem eşini hemde bebegini aldatmaktır.. hamileyken de seks yapılır düşük tehlikesi yoksa. Varsa bile anal yapsın eşini rahatlatsjın veya oral yapsın. Kimse sevişmesi diye ölmüyor.
00 Yorumla
+1 yılTabiki yok. O zaman eşi şehir dışında çalışan , gemide çalışan ya da askere giden kadınların da aldatmaya hakkı doğar.
Ne koşulda olursa olsun sadık kalmayı başaramayan insanlar evlenmesin bir zahmet, bekar kalıp daldan dala atlasinlar
10 YorumlaKanka evliyim. Eşim hamile diye aldatma lüksüm yok. Soruna soru?
erkek yurt dışına iş için çıkıyor. 9 ay yok. Kadının aldatma hakkı var mıdır?hamilelikte aldatmak çok kötü bişeydir
10 Yorumla
+1 yılBizim burada biri vardı birbirlerini aldatiyolardi sonradan öğreniyorlardi kavga ediyorlardı ama yine beraberler hatta evlendiler bı kaç ay önce nasıl oluyor bu nasıl görmezden geliyolar bilmiyorum ama rahat insanlardı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşi hamileyken aldatan erkeğin erkekliğinden süphelenmek lazım. Ha bu arada erkeklik sadece bel altinda olan şeyle olmuyor o hayvanlarda da var olan bisey
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl bi soru? Aldatmanın doğru bir tarafı olabilir mi? Gerçekten bir çok hamile kadını incitebilecek bir paylaşım olabilme yolunda. Yorumları okuduklarını düşünemiyorum 😔☝️
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ihtiyaçlarını gidermede manuel olarak kendini tatmin etmek için çeşitli mecralardan destek alabilir ama... Bence asıl o zamanda eşine daha sadık olmalı çünkü kadının o zamanda eşine daha çok ihtiyacı olduğu zamanda onu yalnız hissettirmemeli.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin hiçbir dönemde hiç kimseyi aldatmaya hakkı yoktur.
Karısının 9 ay taşıdığı çocuk kendi çocuğu ve bunun bilincinde olması gerekir.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılaffı olur mu zaten hamileyken seks yapılabiliyor bi zahmet doktorun yasakladığı aylarda da küçücük organına sahio çıksın. bunu affeden anlayış gösteren kadınlarında ağzına sıçrayayım ayrıca
11 Yorumla- +1 yıl
💯💯
+1 yılAldatma hiçbir durumda kabul edilemez. Eşin hamile olup olmaması önemli değildir. Erkek kendi psikolojik yetersizliğini ve olgunlaşlamış karakterini eşinin hamileliği üzerinden aklayamaz.
10 Yorumla
+1 yılbazı kadınların erkeklerin yaptığı her haltı tolere etmesinden, bu kadar gurursuz olmalarından bıktım. insanın hiç kendisine saygısı olmaz mı ya :d
10 Yorumla
+1 yılBöyle soru soran konuşan kadınların hepsi aldatılmaya mahkum. Akıl var mantık var hauagımı birleştirmişsin cinselllik sadece erkeğe mi var sıkacak dişini. Hepsi oksijen israfı bunların.
10 YorumlaHiç bir durumda aldatmak meşru bir zemine yatırılamaz tabi ki böyle bir şey olur mu? Kadın karnında adamın çocuğunu taşısın adam gitsin aldatsin
10 YorumlaTamam hergun üremeye ihticaimiz olabilir ama bu değil ki her gün biriyle beraber olmamız gerekiyor kendini tutabilir kendini tatmin edebilir kimse sevismiyor diye ölmüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleee oldu o zaman erkeğin bi sıkıntısı olduğunda da kadın hemen başka kollara atlasın. saçmlamayın lütfen. asıl kadın hamileyken erkeğin daha bi sadık olması gerek senin çocuğunu doğuracak lannn
40 Yorumla
+1 yılÖyle şey olamaz. Sizin bunu sormanız sorgulamanız bile yanlış. Aldatmanın nedeni de, affı da olamaz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın olarak böyle bir soruyu sormanı kınıyorum durum ne olursa olsun şerefli onurlu kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yoktur.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde de aldatmanın affı olmazken bir de hamile olunca onun çocuğunu karinkmda taşıyorum diye beni anlatan adamın karakteri de haysiyeti de namusu da yoktur nett
01 Yorumla- +1 yıl
Karnımda*
Bu nasıl bir soru? Afedersiniz ama hem o adamın çocuğuna hamile olacaksın hemde aldatır ya da aldatmaz diye tartışma konusu yapacaksın... kimse kusura bakmasın ama aldatma konusu asla kabul edilemez birsey... kabul eden kadın varsa buyursun kabul etsin kadınlığından utansın bence... bunu yapmaya meyilli olan erkeğinde ağzına... erkekde tık olmayınca kadınlar aldatıyor mu? Hemen kendine bunu hak görüyor mu? Bu nasıl birsey yaa cidden sinirlerim bozuldu bu soruya...
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki… eşiyle 3-4 aydan sonra seks yapabilir. Diyeceksiniz 3-4 ayda ney yapacak abi sonuçta hem eşi hemde karnındaki onun bebeği ya.. bir zahmet elinle idare et ölmezsin
00 YorumlaNE? Abi ne kafalar yaşıyorsunuz? Hangi hamile gelmiş de 'kocam beni aldatsin onun hakkıdır' demiş. Hayır bir de kadının böyle düşünmesi çok acınası. Kendinize gelin.
00 Yorumla
+1 yılSorulara bak kalite akiyor. Akillariniza nazar değmesin. Sadece soru degil bunlar çarpık zihniyetlerinizin yansıması. Tecrube ettiginizde cevabını kendinize verirsiniz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbakınız böyle böyle sorular sorup eşşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin , sonra vızıklıyonuz. !
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏😃
+1 yılBu nasıl bir soru ya eşi hamile olsa da olmasa da aldatma hakkı yok aynı şey kadınlar için de geçerli
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşi hamile olmayanın var sanki siruya bak. Erkekler hiç hamile kalmıyor kadınlar hep aldatsın o zaman.
10 Yorumla
+1 yılHamileler arasında tartışılır mı🤦♀️Yo, hiç sanmıyorum.
Bu nasıl bir onursuzluk, gurursuzluk..
10 Yorumla
+1 yılasla affı olmaz. aldatmanın sebebi de olmaz kadın onun çocuğunu taşısın o gitsin uçkurunun keyfini sürsün yok öyle dünya
10 YorumlaHiçbir ihanetin affı olmaz. Kadın senin çocuğunu taşıyacak, binbir çile çekecek, hamilelik ayrı zorluk, doğum ayrı bir zorluk. Sen de gidip onu aldatacaksın hamile diye? Valla karaktersiz bazı erkekler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılEşi hamile olupta aldatan erkeğin gööötune tüm Türkiye parnak goygoygoysun
21 Yorumla- +1 yıl
Aldatacaksa çocuk yapmasın
+1 yıldinen aldatan birini öldürme hakkın var sıkıyorsa yapsın
20 YorumlaKadın kendi basinami hamile kalmış nesacmalik ya soruya bak
20 Yorumlabu nasıl bir hak olarak görülür. ne olursa olsun her şart ve durumda ş*rfslk
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık. 9 ay çocuğumuzu karnında taşıyacak. O zor süreci yaşayacak birde aldatacsk miyim. Nerede kaldı anlayış, saygı.
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı. Cok yanlis bisey. Hele ki hamileyken es daha da yanlis bisey. Kadin hamile iki canla ugrasiyor adam uckur pesinde. Affedilcek bir durum degil.
10 Yorumla
+1 yılnormal bir hamilelik yaşıyorsa zaten birleşme devam ediyor. bir kadın erkeğini bir yolunu bulup tatmin eder kadın burada etkileyici faktördür
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın aldatmak için hiçbir hakkı olamaz.
Hak olduğunu iddaa edenler yapacakları şeye kılıf hazırlamaya çalışma çabası.00 Yorumla
+1 yılİster hamile olsun ister olmasın kimsenin eşini aldatma hakkı yoktur bu soruya nasil hak verebiliyorsunuz anlamadım
00 Yorumla
+1 yılKadın hamile yahu felçli değil, her türlü erkeğini de kendini de tatmin edebilir. (karı koca uygun şekilde ilişki yaşayabilir)
00 YorumlaEvlilikten soğuma sebeplerinden biri daha... Katil olurum ben valla acımam o adama Allah ım sen koru.
00 Yorumla
+1 yılYok, hele hamileyken kesinlikle yok. Sen çocuğunuzu taşı o kendine sahip olamasın. Böyle bi şey olamaz
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle.. içinde aldatma hissi bulunan erkek hamile olmasa bile aldatır. Bunun hamilelikle alakası yok, eline fırsat geçmiş diyelim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye soru sormayı bilmiyorsunuz acaba boşu boluna işgal etmeye çalışıyorsunuz boş şeylerinizle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir dünya olamaz. Eşi hamileyse hamile eşiyle daha çok ilgilenmeli gözü dışarıda olmamalı. Sevgisini hakkıyla vermeli ve yasatmalıdır
00 Yorumla affı olmamali özellikle hamile iken ona ait bir çocuğu taşıyıp mükemmel bir halde iken... hele de imkansız
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden oral seks olmazsa olmaz diyoruz çünkü hamilelik durumunda uzunca süre vajinal seks yapılamıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılKarnında kocasının çocuğunu taşıyan adam karısını aldatıyorsa ciddi sıkıntı var demek. Ben aldatmayı bile hak olarak görmüyorum bu durumda asla
00 Yorumla
+1 yılhayır aldatma hakkı yoktur ne yani şimdi erkek askere gidiyor diyelim kadın yok diye nasıl aldatme hakkı yoksa bunda da yoktur aldatan affedilmez
00 YorumlaHiç bir şart altında aldatmak diye bir şey yoktur olamaz olmamalı bunu yapan karaktersizdir..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılTartışmaya kapalı bir konu, bunu yapan biri adamım demesin
10 Yorumla Böyle IQ düsük sorular sordukça kan beynime sıçrıyor yemin ederim.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir hak okur mu sence çok yanlış bir şey
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı. Bu soruyu soran kişinin beynine bakmak lazım öncelikle. Aldatmanın sebebi olamaz affı da olamaz.
10 Yorumla
+1 yılKarısı dünyanın en çirkin kadını bile olsa aldatmaya hakkı yoktur. Boşamaya hakkı vardır.
10 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt