- s+1 yıl
Aldatmak zaten başlı başına acizlik ama hamile iken aldatmak daha da acizce, saygısızca bir şey normal aldatma ile hiç de aynı değil. Öncelikle aldattığın insan sevgilin değil, hatta karın da değil, çocuğunun annesi. Ortak bir geleceğe inanarak dünyaya getirdiğiniz canlı bir şey daha var ortada. 9 ay 10 gün dişini sıkamayan bir erkek ne sevgiyi hak eder, ne de babalığı.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hak ettiği tek şey cezadır. Bence aldatanlara da hapis cezası gelmeli. 😁
48 Yorumla- +1 yıl
Hapishane yetmez ki 449 ceza evi var. imkanı yok karşılayamaz 😄
Ruhsal hapis olabilir ya da hadım☻ - +1 yıl
Bir de ona orda emily izleteceksin her akşam 😃😂
- +1 yıl
Birlikte başardık😂hiç aldatılma korkum kalmadı😌 aklıma not düştüm 😂
- +1 yıl
😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- +1 yıl
Kötü bir durum yanı hamile olsun olmasın eşe karşı yapılacak haksızlık cok kötü ama babalık kavramını bozar mı bilemedim şimdi
10 Yorumla - +1 yıl
Hiçbir şekilde haketmez gadası
20 Yorumla - +1 yıl
Edebilir abi niye olmasın biz erkeklerde bazen kontrol edemediğimiz bir uzuv var neye göre olduğu da bağlı
Biz çok istiyorsak bunu bu eşimize haksızlık olabilir ama
Bizim etkimiz gücümüz dışında gelişen bir olayda devamını getirmemiz bizi kötü biri yapmaz veya abaza doyumsuz yapmaz hayatın kanunu bu erkek ister kadın verir kadın vermedi mi erkek istese de alamaz kadın hem isteyip hem verdi mi hangi erkek karşı koyabilir ki dizilere aldanmayın pek uygun ortam güzel bir davete bence kadınlarda hayır diyemez10 Yorumla - +1 yıl
Aldatmanın yeri, zamanı, dönemi asla yoktur. Aldatmanın ne kadar kötü bir eylem olduğunu anlatmaya gerek yok herhalde. Eşine saygın yoksa en azından doğacak çocuğuna saygı duyar bir insan. Niye evlenip çocuk yapıyorsun o halde? Başkaları senin fantezi ve kötü emellerin için bir deneme tahtası mı? Ayıp gerçekten.
30 Yorumla - +1 yıl
Evliliği sadece kolay cinsellik sanan ve bu sebeple evlenen yaratıklar bunu yapıyor. Biz dedikleri yuvanın asıl mimarı ölümü göze alarak bir yola çıkarken karaktersiz varlık başka yola ilerliyor. Sonuç; aldatılan bir insan ve aldatan bir yaratık. İçiniz el veriyor ise o yaratığa çocuğunuz baba desin diye uğraşın.
10 Yorumla - +1 yıl
Hamileyken 7. Aya kadar seks yapılabilir
ya da öpüşme sevişme anal seks diye bir şey var.
Hepsini geçtim kadın hamile kaldığı ilk günden en son güne kadar eline dokundurmuyor adam masturbasyon yapsa karışıyor sonra da neden aldattı oluyor.
Suç kadınlarda10 Yorumla - u+1 yıl
Adam ne yapsın ikiz istemiştir olmamışsa hemen farklı anne yumurtaları ikizi üretmek için çalışmaya başlamıştır. Tamamen masum duygular içinde ikiz babası olacak, sizde yani hep bir suçlayın (,)
111 Yorumla- +1 yıl
Hemen eksi yedim ya ironi işareti bile koymuştum, vay anam vay.
- +1 yıl
Ayrı (cift) yumurta ikizi dedikleri şey buymuş demekki🤓
- +1 yıl
Ya gördün mü KS neler öğretiyor insana, alternatif tıp okumuştum daha önce söyledim mi?🙄
- +1 yıl
Yok ama ben kanın tadından anlamıştım alternatif tıp mezunu olduğunu. Tadı kimyonluydu😂
- +1 yıl
Canın çektiyse tekrar verebilirim, kırmızı et falan da yedim bol alyuvar ve akyuvarlu.
- +1 yıl
Yok istemem sonra 1 hafta sendorumu yaşıyorsun😂
- +1 yıl
İlginç öyle bir bağlantısı varmış demek ki..
Senin sendromun çok değildir ya zannetmiyorum - +1 yıl
Haha☹ trip attı 🤗
- +1 yıl
Yöö gönderme yaptım bir şeye👀
- +1 yıl
🤔🤔
- +1 yıl
Bulunca haber et.😅
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İhanet hoş bir şey değil tabiki. Hamile karısını aldatan erkek baba olmayı hak ediyor bence. Bu ihanet eden kişiyi sadakatsiz yapar, kötü bir baba yapmaz. Ebeveyn olmak başka bir şey, eş olmak başka bir şey. Hamile eşine şiddet uygulayan kişi babalığı haketmez ama ihanet daha baska ve çiftler çocuklarını birbirlerine karşı tehdit olarak kullanmamalı
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Cinsiyetçi yaklaşmamak gerek diye düşünüyorum, hamile olmasına rağmen başkasıyla olan kadınlar da var. Her ikisi de etik değil tabi ki. Babalığı veya anneliği haketmek ise bununla alakalı değil diye düşünüyorum. Bu cinsellik ile ilgili bir şey, diğeri ise apayrı birşey.. Bunu yapan bir kadın çocuğu için fevkalade bir anne, ya da bunu yapan bir adam çocuğu için fevkalade bir baba da olabilir.
10 Yorumla O adamla evlenen kadında , eşini seçemeyen kadında gitsin parmağını prize soksun 😃 Güven de güven diyen insanların , kalkıp tercih konusunda hata yapmaları da ayrı bir başarı sebebi olabilir.
Ha bunu da algılamayan , ağaçtan taştan odundan farkı olmayan erkeklerin de , sırf aile baskısı ile evlendirilmelerine ses çıkarmayıp , evlendiklerinde eşlerine yaptıkları saygısızlıklar da şu an moda olmuş durumda.10 Yorumla- +1 yıl
Ah ah korkudan evlenemiyoruz ya bu tür p. çler yüzünden... O adam anca kapının önünde çöp olmayı hak eder.
50 Yorumla - +1 yıl
Hamile olur olmaz eşi aldatmak Afedersin şerefsizliktir özelikle biz erkekler aldatınca birsey olmuyor kadınlar aldatInca namus davası olum felan deniliyor böyle bir durumdayız bizim orda daha devam ediyor böyle şeyler namus denince akla direk kadin geliyor😠
10 Yorumla - +1 yıl
Görsel algı yaratmak için seçilmiş sanki 😂👌 ona anne karar veremez eğer babalık yapmak istiyorsa çocugun aklı erene kadar babalık yapar çocuk belli bir yaşa gelince babası ile görüşmek istemezse ilişkisini keser!
10 Yorumla - +1 yıl
Eşi aldatıyorsa bu kadının suçu diyenler var bakıyorumda cehalet ve gerikafa kokuyo görüş yapan, aldatmak karaktersizlikdir kadıni suçlamak nedir ya öhöm neyse sakinim, bana göre babalığı hak etmez.
20 Yorumla Eş olmayı kesinlikle hak etmez. Babalığı ise ilerde belli olur. Erkeğin hamurunda var ise ister hamile ol ister olma. Hatta çok güzel , alımlı , seksi olsan bile aldatır.
10 Yorumla- +1 yıl
insanlık mevzusu... günümüz dünyasında ne erkek de ne de kadın da insan olanını bulmak zor olduğu için bunu yapan ne kadın anneliği ne de baba babalığı hak ediyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Hak etmez hatta bence boşanma davasında aldatan tarafın tüm mal varlığının aldatılan tarafa verilmesi gerekir. Aldatan kişi yeni bir kadınla/erkekle tanıştığı zaman tanışılan kişiye "görüştüğünüz kişi daha önce aldatma davasından dolayı boşanmıştır. Dikkatli olunuz" diye mesaj gitmeli. Bak bakalım bunlar olursa kimse kimseyi aldatabiliyor mu?
10 Yorumla - +1 yıl
Elma ile armudu karıştırmamak lazım. Beni aldattığı için cezasını çeker. Çocuğuyla görüşmek onunla ilgilenmek hakkıdır. 😏
20 Yorumla - +1 yıl
Yaptığı affedilemez fakat cocugun da babasız büyümesi doğru olmaz. Eşten bosanilir ama çocuğu babaya gostermeme olmaz.
20 Yorumla - +1 yıl
Tüm kadınlar linclemiş. Niye erkekleri lincletiyorsun bebek :) hak eder babalık ayrı kocalık ayrı mesele.
10 Yorumla - +1 yıl
Hamilelik sürecindeki kadının hali hoşuna gitmemesiyle devam eden karaktersizlik örneği aslında hak etmez.
10 Yorumla - +1 yıl
Yüce bir şahsiyetin dediği gibi, seven insan gönül mabedine kirli duygular sokmaz. Eğer gidip o bku yiyiyorsa bu sevmediği anlamına gelir.
10 Yorumla Eşi hamileyken Aldatan erkek hiçbir şey hak etmez aslında fakat eşi hamileyken olmayı bırak her bulduğu fırsatta aldatıyor erkek Bence bunlar çok yanlış ayıp Yazık günah
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 395 cevap paylaştı. Bir erkek için yüz karaliğıniin en üst seviyesi... Ancak ne yazık ki şeyine düşkün oyle adam çok..
20 YorumlaHicbir çocuk babasızlığı haketmez. O yüzden o adamdan eş olmaz ama baba olmak zorunda.
20 YorumlaDogum yaptiktan sonra aldatan kadin anneligi hakettigi kadar.
20 Yorumla- +1 yıl
İlla hamile olması gerekmiyor. Karaktersizlik ile mücadele edilmeli...😎
20 Yorumla - +1 yıl
Öncelikle.. eşi hamile olsun veya olmasın aldatmak karaktersizliktir. Babalığı
hak etmek için çocukla ilgilenmeli..
Eşini aldatmayipta babaliga layık olmayan tonlarca kişi var..20 Yorumla - +1 yıl
Haketmez fakat herkes hata yapabilir bebeyim pismansa deneriz.
10 Yorumla Haketmezde işte napcan bu şrefsiz gine babası oluyor
10 YorumlaAdam sıfatını hak etmeyen hiç bir erkek BABA olmayı da hak etmez bana göre
10 YorumlaGenelleme yapmayalım ama her dönemde olabilir erkek ya da kadın fark etmiyor artık.
10 YorumlaÖyle biri kocalığı haketmiyor babalığı nasıl haketsin?
10 Yorumla- +1 yıl
Herkez ayni deyildir. insanlarin garkli türde sorunlari vardir
10 Yorumla Babalık hak edilen bir şey değil her sağlıklı erkek çocuğunu doğurmak isteyen sağlıklı bir kadın sayesinde baba olabilir eşliği hak etmeyebilir ama aldattıysa ayrılıp yoluna bakılmalı çocuğu da yasal hakları gereği arzu ederse görebilir tabi
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Aklı belden aşağısında olan erkekler yapıyor ne yazık ki.
Hayır, hak etmez. Çoçuğu bile görmemeli.10 Yorumla Kadının sevgisi erkek askerdeyken, erkeğin sevgisi kadın hamileyken belli olur. Ne olacak cinsellik azaldığı için aldatıyor. Ama kesinlikle, her ne sebeple olursa olsun meşrulaştırılamaz.
00 YorumlaHerkes eşiyle cinsel ilişki yaşamadığı için sanar ama asıl sebebi kadınların hamilelikte kocalarına yaptığı psikolojik şiddettir bence
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hamilelik döneminde risk yoksa seks yapılabilir ama aldatıyosada boşanmak şart
10 Yorumla Aldatacaklarsa evlenmesinler bir zahmet kimsenin karşısındaki insanın onurunu gururunu kırmaya hakkı yok hemcinsim bile olsa adam yerine koymam
00 Yorumlakesinlikle hayır ona baba bile denmez o derece yani
10 Yorumla- +1 yıl
Aldattığı için kötü babalık yapar diye birsey yok sanırım
20 Yorumla - +1 yıl
- Hayır, hak etmez.
- Hamilelik döneminde değilken
neden aldatıyorlarsa ondan aldatır.00 Yorumla - +1 yıl
Erkeğin aldatması için eşinin hamile olmasına gerek yok
00 Yorumla bugün bir aldatmadır gidiyo, bilinçaltı ifşa günü mü bugün?
00 YorumlaBence haketmez çünkü senin eşin o senden hamile senin için bir bebek doğuracak acı çekecek
10 Yorumla- +1 yıl
Haketmez tabiki. Ama kadın da hamileyken erkeğiyle ilgilenmeyi kesinlikle kesmemeli.
10 Yorumla - +1 yıl
evli erkekler bekarlardan daha azgın oluyor anlatmaları beni şaşırtmıyor
10 Yorumla - +1 yıl
haketmezde bir ata yüzden çoçuğun suçu ney babasız büyümesi için
10 Yorumla - +1 yıl
Şerefsiz kelimesini daha çok hakediyor
40 Yorumla - +1 yıl
Bırak babalığı , yaşamayı bile hak etmez
30 Yorumla Erkek değildir o şerreffsizdir şerefsiz
30 Yorumlahayır ya öyle adamdan baba olsada hayır gelmez..
30 Yorumla- +1 yıl
Etmez asla o kişiye baba denmemeli bence
20 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle hak etmiyor.
20 Yorumla - +1 yıl
Terk edilmeyi hak eder.
20 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 692 cevap paylaştı. değil baba insan bile olmaz ondan.
20 YorumlaAldatan kimse hiç bir şeyi haketmiyor
20 YorumlaÖyle birinin hak edeceği tek şey kazıktır.
20 Yorumla- +1 yıl
İnsan olmayı dahi hak etmez !!
10 Yorumla - Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar