AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Hiç bir Hakla Kimse Başkasını Aldatmaz Aldattığı An Kapı Dışarı Olur Affı Yoktur
Hem baba olmak isterler sonra da eşlerini aldatırlar böyle hakları olamaz
İlişkide ne olursa olsun kimsenin hiçbir sebepten dolayı ALDATMA HAKKI YOKTUR. Ayrı yaşıyorsunuzdur, birleşme imkanınız yoktur ve boşanmayı bekliyorsunuzdur o zaman olabilir ama hamileyken nedir ya, aile yapısı denen bir şey var.
Hayır hasta bile olsa yoktur ama içinde varsa yapar zaten
Hakkı olsaydı adı aldatmak olmazdı. Boş boş sorular sormayın.
Hiçbir şekilde aldatmaya hakkı olmaz hamile eş aldatmak için mazeret olamaz
Tabiki hakkı yok esine yardimci olmaası yaninda hissettirmesi lazım
kadın hamile değilken aldattıysa aldatsın :)
Eşi onun bunun çoğunu taşımıyor kendi çocuğunu taşıyor.
Öyle bir dünya yok.
Hayır kesinlikle yoktur. Helede o kadıncağız karnı burnunda, tüm psikolojisi altüst eşinin desteğine daha çok ihtiyacı varken.
Yoktur tabii ki aldatmanın hakkı da affı da olmaz, olmamalı
Yok tabikide. Aldatmanın affı olmaz, olmamalı.
Evlenmeden önce bu ihtiyaçlarını kendileri gideremiyorlar mı acaba benim eşim de hamile bebeğe zarar gelmesini istemiyoruz ne yapalım şimdi ben de mi gidip başkasıyla yapayım ÇOK SAÇMA bekarken nasıl kendi kendime giderebiliyorsam eşim ve çocuğumun sağlığı için şu an da kendi kendime gideriyorum bu ihtiyacımı illa ikisi bir olmuyor ama başka bir kadınla olup eşime ihanet etmektense bu şekilde olması çok daha iyi.
Aldatmanın affı olmaz. Kimsenin aldatmaya hakkı yok ne kadın ne de erkek
Hayır aksine en çokta o erkeğin aldatma hakkı yoktur, insan çocuğundan utanır
Eşim olsa ve hamile olsa niye aldatayım yahu. Getir o beyaz poponu derim en kötü..
Ne biliyorsun beyaz gotuu olacağını
Beyaz seviyorum çünkü
Belki kaderinde esmer kız var
Her beyazın gotuu beyaz olmuyor bu arada
Kuaförüm biliyorum
Hiçbir şekilde yoktur... Birazcık dişini sıkıversin.
hamileyken ilişkiye girilir faydasıda vardır doğum için
Aldatma hakkı yok 8. Aya kadar yapr 40 45 gunde el arabasına binsin idare etsin
yoktur ,
içine girmeden de tatmin edebilir sonuçta
Evli birinin aldatma şerefsizlik değil midir?
Üstüne hamile ilken bir kadını aldatmak tam bir o…. davranışıdır
Erkeğin hakkı olsa bile, Tam tersi durumda kadınında aldatma hakkı var mı?
Erkek hasta vs. olsa. 6-7 ay hasta olsa diyorum.
Şimdi öyle sormuşsun ki sanki eşi hamile olmasa aldatma hakkı varmış gibi
Kapalı mısın? İslamcılar dışında erkeği cinsel açıdan memnun etmezse kadının hiç olduğunu düşünen yok. Nerde tartışılıyomuş bu?
Olur mu öyle saçmalık, ne demekmiş hak?
Eşi hamileyse, ilişkiye giremiyorsa osbir çeksin dürzi
Hakkı yok bu nasil bi soru ya hem 9 ay karnında eşinin cocugunu taşısın bide üsteluk gitsin aldatsın bu nasil bi zihniyet ya
Öyle bi dünya yok, Ben evli değilim ama öyle bi durumda otuzbir çekerim yine aldatmam, Aldatmanın hakkı olmaz.
Eşi hamile olmasada hakkı yok ne kadının erkeği nede erkeğin kadını aldatmak gibi bir lüksü olamaz! Madem öyle bir halt yiyeceksin niye evleniyosun
Bu nasıl bir soru ya hiçbir şekilde aldatamaz. İster hamile ol ister olma bir erkek sizi seçenek olarak görüyorsa sizde onu seçenek olarak görmelisiniz. Bu kadar ucuz olmayın
Böyle bir şey söz konusu olamaz hamileyken de yapılabilecek şeyler var öyle idare etsin
Aldatmanın mazereti, affı olmaz. her iki taraf içinde aynıdır. ayrılık sebebi
Onların Allah belasini versin kimse kimseyi aldatmaya hakkı yoktur
hiç kimsenin aldatma hakkı yok ancak kadınında kocasını düşünmesi lazım. rahatlatması lazım
Kocasıda kadını düşünsün hamileyken kocasının uçkurunu düşünemeyeceğini mesela. Ya da hamileliği okadar kolay sanıyorsa kocası doğursun.
@Nedendiyesoruyorumm bazı kadınlar var hamile olduğunu anlayınca dokunulmaz olduğunu düşünüyor her istediğim yapılsın istiyor. zaten belli bir zamana kadar cinsel ilişkide sorun yok diyelim ki oldu başka şekilde yardımcı olsun kocasına. kocası da tehlikeli geçiyorsa gebelik tabiki anlayışlı olacak.
belli olmuyo kimisi aldatıyo kimiside sadık kalıyo zor yani bişi sölemek
g. tünüzden bahane uydurmayın derim bu tarz konuşanlara
Aldatmanın ilki veya sonu olmaz bir de olsa çokta olsa aldatmadir affı olmamalı ve hicbirsey aladatmak için mazeret sayılamaz
Aldatma diyerek yumuşatmamak lazım. Zinadır ve zinaya hiçbir zaman izin yoktur. Azabı büyüktür...
Erkek ne olursa olsun ihmale gelmez bir şekilde rahatlamalı
Erkek olmakla ne alakası var bunun kadınlar ihmale gelebilir rahatlamayabilir önemli değil mi yani
Buradaki soru erkek için sorulmuş ya o yüzden cinsel tatmin iki cinsiyet içinde yüzde yüz gerekli
Hamileyken sevişilebiliyor zaten?
Bazı kadınlar kendini çekiyor uzak duruyor ama
Cinsel eğitim şart
Evet bencede
Hamilelikte dönemsel olarak bu tarz davranışlar normal şeyler bunun cinsel eğitimsizlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu tabi kimseye aldatma hakkını vermez.
Aldatma birazda erkeklerin. Doyumsuzluğundan ileri geliyor
@bazibiseylerr Cinsellik bilgisi olmayan pek cok insan hamilelikte sevişilebileceğinin bilincinde olmuyor maalesef. Bu konularda eğitim verilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki asla haklı çıkarmaz eğitimsizlik aldatılmayı.
Korku ilk 3 ay sıkıntılı
@YongAh ben bilgiden bahsetmiyodum hamilelikte kadının hormonların da etkisiyle uzaklaşmak isteyip cinsel isteksizlik yaşayabileceğinden bahsediyorum. Hamilelikte de birlikte olunabileceğini doktora giden herkes bilir diye düşünüyorum.
@bazibiseylerr tabii ki olabilir böyle şeyler. Bu kısma hiç değinmemiştim yazarken. Bir de ben sanırım seni yanlış anladim ya da kendimi yanliş ifade ettim. Yakın çevremde çokça insan vardi, doktorla bu konuyu konuşmaya çekinen, bilmeyen, doğurduktan sonra öğrenen. Bu konu hakkında konuşmanın normalleştirilmesi de cinsel eğitimin bir parçası bence. Bu nedenle bu şekilde yazmıştım.
Kadın senin çocuğunu taşıyorsa ilişkiye girmenizde sakınca varsa yapmayacaksın. Aldatma hakkın tabiki yok evliliğin temeli sadakattir. Donuna sahip çıkamayan adam kadını da hamile bırakmayacak o zaman.
Donuna mı?:)))
Evet.
Ha dışarıda anadan üryan geziyorsa bilemem. Ben giyinenler için konuşuyorum. Takıldığınız şey bu mu
Uçkuruna anlaminda dedin
Tamam.
Takibimi kabul edersen de sevinirim.
ne hakkından bahsediyorsun kimsenin herhangi bir halde buna hakkı yok
Bir kadının böyle bir soru sorması ne kadar acı ve saçma gurur birazcık
Öyle bir şey yok, kadın çocuğu tek başınamı, yaptı, cezasını sadece kadın çeksin.. adam kadını hamile bıraksın, dışarıda gününü gün etsin olur..
Yoktur bence eşi hamile diye ona daha çok üzülmeli karnında onun çocuğunu taşıyor bunu düşünmeli ve ona haksızlık etmemeli
Soruyu okumak bile istemiyorum devamını aldatma hakkı nedir ayrıca bu hakkı yaratacak hiçbi durum söz konusu olamaz
Bence yok. Çünkü hamilelik en ilgi bekleyen bir dönem.
Ne münasebet! Tüm zorluğunu kadın çekiyor, destek olacağına o tarz düşünceleri varsa ayrılırdım.
Sacmalama be olur mu öyle şey aksine bu dediğini iki etmemesi lazım üzerine titremesi lazım
Boş bir konu. Hamile olman cinselliğini engellemiyor.
Belirli bir aydan sorsa yapılıyor
@bRokeHeaRth_____ evet. Yani bu da demek oluyor ki aldatan bahane arıyor.
Aynen
Bu sorutu soranın erkek ya da ergen olduğu çok belli
Kesinlikle cpsğxösöödös
@senaçakr4838 çok net 😂
Madem öyle hamile bırakmasın bu bir sebep olabilir mi hiç
Aldatman hak degil ayri birseydir herles yaoabilir kiside bitennbisi
Belirli bir süre ilişki yaşayabildiği için bence bir başka kadına gitmesine gerek yok
Eğer kadınsan böyle saçma bir soruyu sormaya hakkın var mı? Önce onu tartışalım. Ben kocamdan olan bebeğimi taşırken kocam beni aldatacak sonrada doğacak çocuğa yanlışı doğruyu nasıl anlatacak...
Hamileyken kadın daha istekli olur kadın daha çok aldatır hamileyken kocasını bence
Tabi ki var. Misal kocası askerde, yurt dışında çalışan olanlarında hakkı var. O zaman kadınlar aldatabilır.. !!! Ağır ironi içerir anlamayan cevap yazmasın
Yani her ikiside aldatırmı diyorsunuz
@Acayipxxx ironi var diyorm anlamayan yazmasın diyorum. Daha bunu anlamıyorsunz. Aldatmayı mı düşünüyorsunuz
Normalde 1 yoksa o özel kutsal zamanda 2 yok
Bu soruyu soracak kadsr nasıl kırıldın sen acaba üzdün
Bir de bu soruyu bir kadının sorması!
Tartışılması bile saçma öyle şey mi olur.
Aldatmak diye bi hakmı var