Eşim her olayda ailesini haklı buluyor?

Arkadaşlar eşimle tatile gittik bayramda gitmeden önce kayınvalidem evimizin anahtarını istedi kurban etlerini bırakmak icin eşimde verdi. Ama ben tabi ne gerek var gibilerinden konuştum ve vermek istemediğimi anladılar herneyse biz tatile gittik kayınvalidem eve bırakmamış etleri eşim surat yaptığım icin bırakmadığını söyledi. Az önce de onlardan geliyoruz et koymus bize eşim et yemez ona kıyma koymuş ben et yiyorum bana sadece “””1 küçük poşet”””” et koymus bende dedim ben et yiyorum bana et koyar mısın dedim kıyma fazla koymuşsun dedim o şekilde bi tane de koydu ama küçük buzdolabı poşeti yani. Eşime dedim eve dönerken bu bi poşet icin mi anahtar istedi yani şaka gibisiniz gerçekten dedim ben istemem hiç ihtiyacım da yok ama yaptığı yanlış bana göre küçük bi poşet nedir yani dalga geçer gibi eşimde toz kondurmuyor şükret onu verdiğine falan diyor ve tartıştık zaten ne zaman ailesinden gelsek tartışıyoruz kendi haklı olduğum konularda bile ailesini savunuyor görümcem kaç kere boşanacaksınız diye imalarda bile bulundu bana
Eşim her olayda ailesini haklı buluyor?