Eşim mi haklı ben mi ailesini sürekli benim önüme koymuş olmuyor mu?

Bugün akrabaları vardı eşim benim için Buda fala inanır fal baktırır çok parlar harcadı gala dedi (2 yılı geçti baktırmayalı) neyse bende bozuldum yani neyse bende annenle sende baban için baktırdın ya dedim (babası yoğun bakımdayken baktırmışlardı , vefat etti babası) oda ne alaka falan dedi yalanladı gözüylede işaret etti. Akrabalar gidincede tartıştık bende sen başlattın beni anlatıyorsun kendi anneni kendini ne anlatmıyorsun dedim, hatalısın sus falan diyor sen annemi ne karıştırıyorsun benden bahsetsene falan sonra bana bilerek mi yapıyorsun babamın konusunu açıyorsun dedi annemi mi bir şey yapıyorsun dedi ama ne dedi anlamadım sonra baba tarafımda bir şey mi uyandırmaya çalışıyorsun böyle yaparak anlamadım dedi ne nasıl düşünüyorsun bunu dedim (baba tarafı ve annesi konuşmaz) neyse bende aferin sen sürekli bu şekil davran dedim çıktım gittim odaya. Annesi kardeşi beni hiç istemedi hala öyleler alttan altta ve eşim bir kaç kere tartışırken onların ailesi benim birşeyi olmadığımı söylemişti

Eşim mi haklı ben mi ailesini sürekli benim önüme koymuş olmuyor mu?