Eşim ailesine bağlı?

7 aylık evliyiz ve eşim ailesinin düğün için kredi kartından yaptığı borçları kendi borcu dayıyor ve onların kartlarını döndürüyor. Bunda problem yok, onlar pek anlamadığı için yardım ediyor diye düşünmüştüm amaa hiç öyle olmadı. Ne olsa eşimi arıyorlar, kız kardeşi telefon alacak eşim hemen atlıyor o bakıyor telefona, annesi hergün pazar parası diye muhakkak arıyor, babasının tarife değişecek eşimi arayıp uygun tarife bak diyorlar, düğüne gidecekler dövizden parayı dolara çevirmek yerine eşime veriyorlar sen hallet diyorlar.. eşime bir çok kez izah ettim ama bana cevabı “düğün borçları bitene kadar” böyle dedi ve bu tamamen bahane. Ne alakası var, tarife yapmak ne alakaaaa, kardeşinin belediye otobüs kartını halletmek ne alaka, zaten onların paraları ile kartı gönderip onların eline nakit para veriyor. Annesi eşimi kocası, kardeşleri de babası olarak görüyor.. onu da geçtim yengesi telefon alacak eşime diyor sen bi bak, eşimde oturup saatlerce onlara telefon bakıp kart bilgilerini de alıp sipariş veriyor. Soruyorsanız benim hastaneye gitmem gerekirken beni götürmüyor, migrenim var ilaç almıyor, evde bir şey eksik olur para attım sen al diyor. Sizce be yapmalıyım?
Eşim ailesine bağlı?