• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Çocuksuz evliliğin tadı tuzu olur mu?

Alfia
Alfia Takip Et
FenomenMaster Yaş: 106
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
611
Yapay Zekaya Sor
Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • okannn_gunnn
    okannn_gunnn Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Çayın alt demliği kaynanadır. Sürekli kaynar durur. Hatta dikkat edilmezse taşabilir.

Üst demlik gelindir alt demlik kaynadıkça onunda harareti artar ama zamanlada olgunlaşır ve demlenir.

Gelinin kocası bardaktır her iki çaydanlıktanda yeterince nasibini alır. Biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin, bu nedenlede denge unsurudur. Açık ya da demli çayın hoşa gitmemeside bundandır.

Çocuklar çayın şekeridir, tat verir. Çok şeker, çayın lezzetini bozar. Şekersiz çaya alışanlara ise bir tanesi bile fazla gelir.

Görümce ise çay kaşığıdır. Arada bir gelir karıştırıp gider.

Kayınpedere gelince o da çay tabağıdır. Çayın demine suyuna karışmaz. Bir kenarda oturur. Sadece dökülenleri toplar ve çevreye zarar vermesini engeller. Ancak arasıra boşaltılması gerekir. Yoksa taşıp herşeyi berbat edebilir.

Çay süzgeci ailenin sahip olduğu değerlerdir. Aileyi dış müdahalelerden korur. Delikleri büyük olursa çayın tadı kaçar.

Suyu ısıtan ateş ise hoşgörüdür. O olmadan çay da olmaz.

Kısacası bir bardak çay ailedir. Ve… Ağız tadı ile içilen bir bardak çayın üstüne yoktur.

4
    2 Yorumla
    • mestafiye
      mestafiye
      +1 yıl

ya cay miyiz biz

Yorumla
    • leydi_quiet
      leydi_quiet
      +1 yıl

Kdjxkxkcmdlcmldmx

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Cocuk evliligin tadi tuzu olsun diye veya evlilik bitmesin diye vs. Sebeplerden yapilmaz sizin sevkinize gore evde ses olsun mutlu olalim diye yapilmaz cocuklar sizin maliniz veya baska bir seyiniz degil onlar size ait degil onlarda bir birey tadi tuzu olsun diye yaparsiniz sonra olan cocuga olur siz zaten koca koca insanlarsiniz size bir sey olmaz cocuga vereceginiz ilgi ve cocuk icin maddi anlamda iyi bir geliriniz olmali onlarsiz cocuk ancak biraz akli basina geldiginde neden yasiyorum ki ben boyle bir hayatta ne isim var hic dogmasam daha iyiydi veya ölsem daha iyiydi diyecektir ve cocuklar sizin yapamadiklarinizi yapmasi gereken varliklar degildir ben okuyamadim o okusun tıp okumak istiyordum o da tıp okusun, orta okul-lise zamanlarinda dersleri efsane olsun sunun cocugu cok iyi diyip ego tatmini yapmaniz icin varolmuyorlar o cocuklar sizin ego tatmin araciniz degiller yani benim cocugum en iyisiii bu bir yarisma degil bu uzun bir hayat cocugunuzun ne dusundugunu onemseyin ne yapmak istedigini belki ileride cok iyi bir ressam veya muzisyen olabilir yazilimci olabilir yaraticiligi yuksektir sesi iyidir el becerisi iyidir yeteneklidir sadece okula onem vermeyin belki okul okumak istemeyebilir okul dersleri kotu olabilir ama cok iyi yaptigi yapabilecegi baska seyler olabilir tum bunlari dusunun cocuga ben boyle bir hayati verebilir miyim onu yasam konusunda mutlu edebilir miyim dogduguna pisman olmayacak sekilde ona ilgi ve deger verebilir miyim gorusleri ne olursa olsun ona saygi duyabilir miyim ve yolunda ilerlemesini saglayabilir miyim (kimseye zarari olmadigi surece) nasil biri olursa olsun yonelimi, dusunceleri, dini olsun her ne olursa olsun ona saygi duyabilir miyim yaninda olabilir miyim diye sorun kendinize ona gore bilincli cocuk yapin ve bilincli yetistirin.

5
    0 Yorumla
  • Teόmάń
    Teόmάń Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bu coğrafyaya çocuk getirmemek daha iyi. Rahatlarını bozmayalım, ülke meselelerinden 10 yaşındaki çocuğun bile saçı beyazlayacak.

55
    4 Yorumla
    • Nur0011
      Nur0011
      +1 yıl

Harika bir yorum olmuş

Yorumla
    • gizemlikiz555
      gizemlikiz555
      +1 yıl

Aynı fikirdeyiz

Yorumla
    • Bittimb5
      Bittimb5
      +1 yıl

Benimde gelecek kaygısından 16yqsidn bu yana beyazlıyor.

Yorumla
    • visualsutdio
      visualsutdio
      +1 yıl

@Bittimb5 al beni de yanına 😑

Yorumla
  • FeryalGundogdu
    FeryalGundogdu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 62%
    +1 yıl

Bence soru "Çocuklu evliliğin tadı tuzu olur mu?" olmalı. Çocuksuz evlilik en güzelidir. Sizi bağlayan bir şey yok, ömrünüzü heba etmeniz gereken insanlar yok, gereksiz okulmuş giyimmiş gıdaymış ekstraymış masrafınız yok, gereksiz tantana ve gürültü yok, sürekli ne yaptı ne etti şeklinde kafanızı yoran problemler yok, hayatınızı birilerinin hayatına göre dizayn etmenizi gerektiren bir şey yok, doğdu-büyüdü-okudu-evlendi derdi yok, dünyaya bir defa gelmişsiniz ve bu şansınızı birileriyle uğraşarak geçirmenize gerek yok vs. vs. bu liste uzar gider.

Tabi ki çocuk sahibi olanların ve olmak isteyenlerin kendilerince sebep ve gerekçeleri vardır saygı duyarım. Ama çocuk sahibi olmayı özellikle Orta Doğu coğrafyasında mantıklı bulmuyorum. Kanada'da yaşarım, her şey sistematik ve düzenlidir, ebeveyn ve çocuklar için tüm sistemler sağlıklı işliyordur ve devlet bunu kolaylaştırıyordur, kreşi, okulu, üniversitesi her şeyi kendi kendine beni yormadan işliyordur, 18 yaşında kendi hayatını yaşamaya çekilir ve benden kopar, kendi hayatı kurar vs. yine düşünmem ama belki 'belki' diyebilirim.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

110

Cevap

126

Cevap

• ROBİN02
    ROBİN02 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bence bu zamanda asıl çocuklu evliliğin tadı tuzu olmaz. Çok berbat bir devirdeyiz, çocuk istismarlarının yüksek olduğu, şiddetin ve kavganın kök saldığı, yanlış şeylerin özendirilip arttığı, sosyal medya ve televizyonda gündemin berbat olduğu bir ülkedeyiz. Bu devirde çocuk yapmak, düzgün yetiştirmeye çalışmak, internet devrinde gündem sıkıntılarından ve yanlışlıklardan uzak tutmaya çalışmak, korumak ve kollamak insanın tadını tuzunu kaçırır. Her şey evlenip çocuk yapmakla ilgili değildir. Birini gerçekten seviyorsanız ve onunla güzel anlaşıyorsanız çocuk olmadan da yürütebilirsiniz. Çocuğa ayıracağınız vakitle yeni şeyler öğrenebilir, kurslara gidebilir, çocuğa ayrılan bütçe yerine biriktirip il ya da ülke gezebilir, birçok aktiviteye katılabilirsiniz. Evlilikte çocuk şart değildir. Özellikle de bu devirde, zaman böyleyken...

2
    1 Yorumla
    • Gokhan_Akın
      Gokhan_Akın
      +1 yıl

çok haklısın

Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Çiftlerin hayat beklentisine bağlıdır tamamen. Eski kafayla “uğraş olsun” diye çocuk yapanlar hala var olsa da, günümüzde dah bilinçli çiftlerle karşılaşıyorum. Önce eğitimini, eşiyle olan ilişkinin dokusunu, güven seviyesini, gelecek pilanlamasını, çocuğun sorumluluğunu hesaplayıp, bunları kaldırabileceğini düşünüp, çocuk sahibi olan insanlardan bahsediyorum.
    Ha bana sorarsanız, çocuk ekindir. Biçebilmek için, önce ekmen gerekir. Çocuksuz bir hayat desen, tadı tuzu olur elbette yine hayatın. Ama nane ve limonda tadılması gereken tatlardır bence. Tadmadan bilemezsin, önceki hayatında “tad” olarak tanımladığını. Belkide hayatında eksik olan şey o (ydu)?

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Evlilik, çocuk yapmak için olmaz. Evliliklerde karı ve koca asılda birbirine çocuğu gibi özen ve itinayla yaklaşır. Büyüdüklerine inanıp artık yeni bir uğraş isterlerse çocuk yapmalılar. Kısacası evliliğin kendisi iki çocuğun ortak hayatı demektir.

7
    0 Yorumla
  • BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Evet olur. Gezersin, eğlenirsin ayagini bağlayan çocuk yok mis. Sıkıcı olur falan diyenlerin biyolojik saati geldi herhalde bircok tanidik cift gördüm cocuktan sonra bircok yere gidemez hale geldiler, sevismenin bile tadi kalmamis evde çocuklar olduğu için.
    Ben düşünmüyorum yapacak arkadaslara olimpiyatlarda basarilar.

1
    0 Yorumla
  • C4N197
    C4N197 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Dört yıllık evliyim yavaş yavaş çocuk düşünmeye başladık ama tabi ülke şartları malum bazı arkadaşlar görüşlerini ülke şartlarından bahsetmiş çok haklılar ama onlar evli mi değil mi bilmiyorum ben bir evli olarak ufak çocuk gördüğümde artık yavaş yavaş sanki özenmeye başladım eşim de öyle yani evliliğin tadı tuzu oluyor ama şekeri de lazım şekerde çocuk olacak görüşüm bu

2
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın
    Mutluluğun tek sebebi çocuk mu evliliklerde ya da hayatta
    Aksine bir çok çift bebek sahibi olduktan sonra çok daha büyük sorunlar yaşıyor

5
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.

Bizim ki ve bizim ki gibi sosyokültürel yapısı malum coğraflalarda çocuk dünyaya getirmek, o çocuğa yapılabilecek en büyük kötülük olacağı için çocuk yapmaya zaten gerek yok.

Gelişmiş ya da en azından çağ dışı ve geri kalmamış, medeni ve sosyal bir ülkeye yerleşilirse tabi ki çocukta yapılabilir.

1
    0 Yorumla
  • sericevappls
    sericevappls Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 84%
    +1 yıl

Bence çocuk tam bir eziyet kabus zaten ülke ortada bok gibi biz kendimiz zor yaşıyoruz ayakta kalmaya çalışıyoruz bide çocuk dünyaya getirerek hataya düşmemek lazım iyi anne ve baba iseniz ve maddi durumunuz çok iyiyse bence olabilir öbür türlü cehennem

1
    0 Yorumla
  • La-vita-è-amore
    La-vita-è-amore Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evlilikten kişilerin isteklerine göre değişir.
    Bizim Türk modelinde çocuk için acele ediliyor, geç evlilikler nedeniyle. ya da erken çocuk sahibi olma isteği nedeniyle. Sonra eşler onlardan, birbirlerini unutuyor...
    Çocuklar, güzel canlılar.
    Olsunlar, elbette...
    Ancak bir denge de olmalı, başka şeylerin tadı tuzu, kaçmaması adına...

.
    .
    #Neşeliadam

0
    0 Yorumla
  • ahmtdmr4801
    ahmtdmr4801 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 75%
    +1 yıl

Yemekteki tuz ve baharat ne işe ailedeki çocukta odur ama gel gelelim bu zamanda çocuk getirmek hiçte güvenli birşey değil aha feviri kendimiz goruykruz çocuk istismarlari çocuk cinayetleri vs vs geçenlerde gördüm youtubeda adam iki çocuğunu boğarak öldürmüş kadının sesi kısılmış üzüntüden enzimleri göstererek bunlar artık yok diyordu içim burkuldu onu duyunca

0
    0 Yorumla
  • itsover
    itsover Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın ki?
    Eğer çiftlerden biri kısır olsa bile,
    Eğer birlikteyken mutlularsa, birbirlerine her konuda anlayışlı karşılaşıyorlarsa, sohbet edip birlikte olmaktan keyif alıyorlarsa... zaten o birliktelik sonsuza kadar gider...

1
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Olur tabiki ama bu dünyaya çocuk getirilmz bu zamanda

7
    0 Yorumla
  • demitry
    demitry Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 67%
    +1 yıl

Çocuksuz aile olur, tadı tuzu meyve ile ararsanız gerçek aşkı bulamazsınız. Aşkın olduğu her evde tat tuz mutluluk bulunur. Şart kipi gerekirse illaki o da aşk olur. Mutsuz bir aileye çocuk sadece "Çocuk var yoksa boşanırım" bahanesi olur.

2
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.

Kadınları sade Anne kılığına yakıştır mak yoğun çoçuk isteği artırıyor
    Dünyanın sonu gelmiş afetler bitmiyor hiç huzur yok korkmada çatır çatır çocuk yapıyorlar harettt
    https://m. youtube. com/watch? v=n0DTDRhsApg&feature=youtu. be

2
    2 Yorumla
    • engeler
      engeler
      +1 yıl

https://youtu.be/Ite4U6Aj1HE

Yorumla
    • gggamzeee
      gggamzeee
      +1 yıl

Baya güzel ve faydalı bir video teşekkürler 😊

Yorumla
  • Kırmızısapkalıkiz344
    Kırmızısapkalıkiz344 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

Benim bi arkadaşım 2013 te evlendi 25 yaşındaydı sanırım hala cocuk yapmadı cocuk yapınca hiçbişey bakamicaz gezemicez tozamicaz diyodu birazda kişinin kendi düşüncesi diye düşünüyorum ben

2
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Elbette çocuk ayrı bir şey tabi. Önemli olan ona hazır olmak gerekir. Ama olmaması da dünyanın sonu değil asıl olan çiftlerin birbirlerini her daim sevebilmesidir.

2
    0 Yorumla
  • Karanlık-cosmos
    Karanlık-cosmos Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.

Hayir olmuyor dayım 18 senedir evli çocukları olmadı geçen onlarda kaldım 2 gün o kadar sesizdi ki oturup ağladım ben gidince ne yapıyorlar bu iki insan Allahım onlara versin insallab

2
    0 Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

çocuk evin neşesi olur ama iki insan zaten birbirini seviyorsa o evde huzur ve neşe vardır
    misal evlilik bir pastadır
    çocuk ise pastanın üstündeki süsüdür

2
    0 Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Evet
    Çocuksuz değil, yuvasız deniyor.

Çocuk olmadığında bir yuva vesaire olmaz.
    Evlilik illa çocuk değildir iki çiftin birbirini sevmesi zaten aşk.

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Neden olmasın ki. Çocuğum olsun olmasın derdinde değilim ama ileride eşim istemezse saygı duyarım. Bu dünyada Çocuğu olmayan binlerce çift var. 30 yıllık evli ve Çocuğu olmayan ama birbirine delicesine aşık tanıdığım var

2
    5 Yorumla
    • 1adam1sensiz
      1adam1sensiz
      +1 yıl

Senin için önemli olan şey sevgi saygı huzur mu

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Çoğu insan için öyle değil mi?

Yorumla
    • 1adam1sensiz
      1adam1sensiz
      +1 yıl

Öyle tabi farklı şeyler isteyen de var ben seni sordum çoğu insanı değil

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Temelde sevgi saygı huzur önemli diyebiliriz

Yorumla
    • 1adam1sensiz
      1adam1sensiz
      +1 yıl

Tabiki bunlar önemli ama gel gör ki bunlar zor bulunan birşey hele ki sadakat olayı varya o daha mühim

Yorumla
  • тαмαяιѕк
    тαмαяιѕк Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 74%
    +1 yıl

Çocuk doğurmak kolayda, büyütmek ve yetiştirmek çok zor. Evliliğin tadını, tuzunu yeni evliyken alıyor insan. Çocuk olduktan sonra sorumluluk, maddi ce manevi yük biniyor insanın üstüne. Çocuksuz evlilik tadından yenmez 😅

2
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Sosyal devlet anlayışı olan bir ülkede, iyi bir iş ve maaş ile bu belki düşünülebilir. Ama Türkiye'de ben bunu açıkçası istemiyorum.

2
    0 Yorumla
  • Nanana12t
    Nanana12t Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Olur tabi ki herkesin çocuğu olacak diye bir kaide yok eşler iyi günde kötü günde beraber olmak için söz verirler en başta önemli olan beraber olmak

2
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Olur. Evliliği çocuk ayakta tutmaz. Evlilik eş olabilmekle ilgilidir. Çocuğu olan ama bunu başaramayan çok insan var.

3
    0 Yorumla
  • Sirocider
    Sirocider Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu zamanda çocuk yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana. Bu dünyaya değmez.

3
    0 Yorumla
  • Karıncaısırdı
    Karıncaısırdı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 84%
    +1 yıl

Sonu uhanet olur iki taraftan biri y ihanet eder tada cokk yıpratilir. tanidigim birileri var ordan biliyorum

1
    0 Yorumla
  • barfiksçibey657
    barfiksçibey657 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Olur efendim ama şu erkek anneleri torun da torun demeseler her şeye karışmazlarsa daha da tadı tuzu olur

1
    0 Yorumla
  • Kemaltangunes
    Kemaltangunes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Cocuksuz evlilik ne ya sadece iliski ile sabaha kadar yatakda şarkı bestelemek icin evleniliyor bırakın allah aşkına

1
    0 Yorumla
  • KırmızıRoksanay
    KırmızıRoksanay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Hayır, her eve lazım bir neşe. Etrafı dağıtan, kirleten, ağlayan, gülen. Çünkü çocuk olmayan evlilikte bir saatten sonra insan sıkılır, uğraşacak bir şey arar. 😌

2
    0 Yorumla
  • Limerencia
    Limerencia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 44%
    +1 yıl

Kişilerin evlilikten beklentisine kalmış. Çocuk olmadan da mutlu olabilen çiftler vardır illaki.

2
    0 Yorumla
  • Powerby_MusTi
    Powerby_MusTi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

etrafımdaki bir çok insan artık çocuk istemiyor
    o zaman neden evleniyorlaer ki

2
    0 Yorumla
  • Speedybean
    Speedybean Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Olur diyen arkadaşlar hayatında ya sevgi gormemis hiç ya da daha kendileri çocuk

2
    0 Yorumla
  • Bimunzevi
    Bimunzevi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

Eğer eşler geçinmeyi başarabiliyorsa ve ikisi de istiyorsa olmalı insan isterse eşler çocuk olduktan sonra da aradaki sevgi yi saygıyı sürdürebilir. O başaramadı şu böyle oldu vs gibi düşünceler etkilemesin herkesin karakteri farklıdır

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bu ülkede çocuk yapmamak en doğru karar maddi ve manevi aöıdan, ha çok zenginse o ayrı mesele

5
    0 Yorumla
  • eda3489
    eda3489 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence bir sureye kadar çocuksuz olmak iyi ama bir sureden sonra insanlar sıkılıyorlar birbirinden bence bir çocuk olsa daha guzel olur ama bir sureden sonra.

5
    1 Yorumla
    • RaskolnikovunBaltası
      RaskolnikovunBaltası
      +1 yıl

birbirlerinden sıkılıyorlarsa durum vahim

Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bir zaman sonra insan istiyor olsa gerek ki ben kalabalık bir ailem olsun istiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Uçanbalonlukız
    Uçanbalonlukız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.

Her anin tadi baska lakin Bi süre sonra cocuksuzluk huzursuzluk olur...

1
    1 Yorumla
    • Speedybean
      Speedybean
      +1 yıl

Tecrübe

Yorumla
  • MuratS0
    MuratS0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Sessizlik olur o da bir süre huzur. Ama can çocukta çeker

1
    0 Yorumla
  • Morgiana
    Morgiana Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Çocuk olmasa da olur evliliği bozmaz yeter ki sevgi muhabbet aşk olsun

1
    0 Yorumla
  • skjdsjkdsjkj
    skjdsjkdsjkj Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

çocuk istemiyorum diyen de bi zahmet evlenmesin yani çok saçma

1
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

olmaz bence ama bazı insanlar 40 yaşında falan evlendiği icin belki onlar icin daha uygun olabilir böylesi..

2
    0 Yorumla
  • cessnadriver
    cessnadriver Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Çocuksuz evlilik belki daha kolay olur ve karı koca ilişkisi daima ilk günkü gibi olur. Ama 50 sene sonra çıkıp ben aslanlar gibi çocuk yetiştirdim diyemezsin. Çocuk bakabilecek her ailede olmalı. Çünkü insanların da doğasında çoğalmak var. Ama durumun yoksa 5-6 tane çocuk yapmayacaksın. Bakabileceğin kadar.

0
    6 Yorumla
    • Bimunzevi
      Bimunzevi
      +1 yıl

İnsanların çocuk sayısına karışmak ya da maddiyata göre sayı belirlemek mantıklı ve doğru değil. Çünkü Allah rızka kefildir her çocuk kısmetiyle rızkıyla dünyaya gelir. Ayrıca doğacak çocuğun yaşayacağı varsa Kaderi yazılıdır mesela senin 4 çocuğun olacaksa onların Kaderi levhi mahfuzda yazılıdır sadece sen evlenerek onların dünyaya gelmesine vesile olursun yani burda demek istediğim çocuk sayısını Allah belirler sen istesen de istemesen de o dünyaya gelecektir. Çevremden örnek vereyim bi ablam tek maaşla geçiniyorlar çoğu zaman çocuk istemediği halde ve olmaması için tüm yolları denedi ama su an 5 çocuğu var ve hepsi için de iyi ki olmuş diyor diğer ablam ise eşi ve kendisi çalışıyor evleri var ama ne yollar denediler olmadı daha. Zamanında diğer ablama bu kadar çocuk yapmayın demişti büyük konuştu O yüzden diyorm bırakın kim ne kadar çocuk yaparsa yapsın Allah korusun yoksa kısır olursunuz

Yorumla
    • cessnadriver
      cessnadriver
      +1 yıl

Dediğiniz bence çok saçma. Sadece adam maaş alıyorsa ve asgari ücretse 4 çocuk 1 kadın geçindirmek çok zor. Bir sürü çocuk yapıp geçinemiyoruz diyorlar. O zaman yetiştirebileceğin kadar çocuk yap.

Yorumla
    • cessnadriver
      cessnadriver
      +1 yıl

Tabi dini boyutu öyledir ama o zaman zorluklara da katlanacaksın çocuk yapınca. Geçinemiyoruz filan diye konuşmamak lazım.

Yorumla
    • Bimunzevi
      Bimunzevi
      +1 yıl

İsraf etmeden parayı neye harcayacağını bilirsen geçinilir bence. Çocuk bakmayı beceremeyenlerin arkasına sığındığı saçma bi fikir çocuk az olursa bolluk mu olur saçma herkes in rızkı bellidir şükreden geçinir sürekli çok isteyen tabii ki geçinemez biz 6 kardeşiz mesela babam serbest meslek yazın iş var kışın yok. Çok şükür aç kalmadık hiç. Bir çocuğu olup da borç batağından çıkamayanlar da var. Dediklerimi anlamanız için dini bilgi lazım benim diceklerim bu kadar

Yorumla
    • cessnadriver
      cessnadriver
      +1 yıl

Dini bilgiyle benim dediğimin ne alakası var ki? Ben size ekonomik güçten bahsediyorum siz bana dini bilgi diyorsunuz. Ayrıca Allaha şükür dini bilgim de var iyi kötü. Tek müslüman siz değilsiniz.

Yorumla
    • Bimunzevi
      Bimunzevi
      +1 yıl

Estağfirullah öyle demek istemedim ekonomik diyorsunuz iste orda rızık meselesi var rızkı verende Allah tır. Ayrıca dünyadaki hiçbir şey Allah tan bağımsız değildir yani her şey dinimizle bağlantılı. Yemek içmek oturup kalkmak bunların adabı var dinimiz güzel bi şekilde öğüt veriyor bunlarla ilgili. bu sadece bi örnek. Mesela şirketlerin nasıl çalışması gerektiği kar zarar bunlar bile İslamiyette anlatılmıs Arapça kitaplarda yazılıdır fıkıh bilmek lazm. Ayrıca müslümanım diyen her şeyi biliyor demek değildir ben de dahil çünkü eksiklerim vardır. Müslüman olmak ayrı müslüman gibi yasamak ayrıdır bu ülkede basımıza ne geliyorsa dinimizi bilmediğimzden neyse konu dağıldı boşver

Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Çocuğun ne suçu var olumsuz düşüncelerinizle cocok mocok yopmok bu pos donyoyo diye boş yapmayn belki güzel geçicek hayatı

1
    1 Yorumla
    • mxbdmslshsgbskzzl
      mxbdmslshsgbskzzl
      +1 yıl

ekonomiden bahsediyoruz kanka

Yorumla
  • CanErdemEfil
    CanErdemEfil Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.

Bi yere kadar karı kocanın gençliğini yaşamaya devam etmesi taraftarıyım. Çocuk demek, büyük sorumluluk demek. O yüzden iyi düşünülmesi lazım.

1
    0 Yorumla
  • inadınasevv
    inadınasevv Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Bi yerden sonra çocuk lazım çok değil bi tane olsun dünya tatlısı olsun insanın sevdiğinden bi parça olsun istiyor

1
    0 Yorumla
  • Kyla34
    Kyla34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuk güzel evet herşey çocuk değil bazılarının çocuğu olmuyor onlar ne yapsın bu yüzden iki seven insan bile yeter olmayanlar evlat edinsin

1
    0 Yorumla
  • wyattscenee
    wyattscenee Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 66%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.

Çocuksuz olur tabiki. Çoğumuz içgüdüsel olarak bu dünyaya çocuk getirmek istiyoruz ama bence bunu tek taraflı düşünmemek lazım.

1
    0 Yorumla
  • karsiyakaliali
    karsiyakaliali Takip Et
    Master Yaş: 61
    +1 yıl

Çocukla evliliğin tadı daha güzel oluyor. Evlendikten yedi yıl sonra baba oldum.

3
    0 Yorumla
  • isimbulamadim7378
    isimbulamadim7378 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Çocuk olmayacaksa ilişkiyi resmiyete dökmek gereksiz olur bence

2
    0 Yorumla
  • Neslihürvicdanıhür
    Neslihürvicdanıhür Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.

Çocuksuz ev ekmeksiz yemek yemeye benzer yaşarsın ama hep aç olursun.

2
    0 Yorumla
  • TicTacJoe
    TicTacJoe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 83%
    +1 yıl

Evlenmenin en önemli sebeplerinden biridir çocuk. O yüzden olmaz.

2
    0 Yorumla
  • MysteriousssGirl
    MysteriousssGirl Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Aynı anda yaşamamalı cellatlar ve çocuklar. Ya ölmeli cellatlar ya da hiç doğmamalı çocuklar.
    Sözü aklıma geldi. Coğrafyamızın özeti.

0
    0 Yorumla
  • JekBatıyoz
    JekBatıyoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Farzet yapmamak yerine yapamıyor çift. Bu salak baskılar yüzünden inanlar boşanıyor hayatlarının aşkından.

0
    0 Yorumla
  • kartal5454
    kartal5454 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.

Bu toplumda bu dünyada çocuk yaşamasın bence rezil olur goruyorsunuz durumları uzun uzun yazmayayim:(

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Hayattan zevk. almasını bilene bu bir sorun olmaz.
    Diğerleri için ise her durum kendi içinde sayısız mutsuzluk anı içerir.

0
    0 Yorumla
  • kayıpmüziknotası
    kayıpmüziknotası Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Nasıl çocuk yetiştirdiğinize bağlı. Şu an ki çocuklar annelerini ve babalarını yönetmeye çalışıyor cevremden gördüklerim öyle. Bilgisayardan kalkmıyorlar. Öyle cocuk yetiştirecekseniz hiç doğurmayın.

1
    0 Yorumla
  • Bezdimartıkee
    Bezdimartıkee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bence asıl çocuksuz daha iyi olur sürekli uykularım ağlama sesiyle bölünecek bu bana çok korkunç geliyor

0
    0 Yorumla
  • Ariaaa
    Ariaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Evet. Zaten bu devirde, böyle bir dünyada çocuk sahibi olmayı çok güvenli bulmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Seneşittirbendemek
    Seneşittirbendemek Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

30 yaşına geldim, üniversiteden mezun oldum ama hâlâ bir işim bile yok. Sokayım böyle dünyaya. Çocuk mocuk yapmayın. 🤚

1
    2 Yorumla
    • xkaracocukx
      xkaracocukx
      +1 yıl

Hay ilahi yaaa amma güldür dün Allah ta seni güldürsün. Sokayım diyor yaa 🤣🤣

Yorumla
    • umutsuzum64
      umutsuzum64
      +1 yıl

@xkaracocukx artık kızlar kadınlar da küfür ediyor

Yorumla
  • EfnanYıldırım
    EfnanYıldırım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

zaten evlenirsem çocuk için evlenirim sevdiğim için değil

1
    8 Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Sirf bu mantikla dusunen birine fenk gelirim diye evlenmek istemiyorum o zaman cocuk dogubca bosa onu.

Yorumla
    • EfnanYıldırım
      EfnanYıldırım
      +1 yıl

@Naz503 öyle yapamam çocuğu annesinden ayıramam nede olsa eninde sonunda aldatılacam sevip üzüleceğime niye gereksiz yere seveyim ki

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Niye aldatilasin. Bak kadin niye datir ilgisiz ve sevgisizlikten sen ona ilgini hic eksik etmesen niye aldatsin.

Yorumla
    • EfnanYıldırım
      EfnanYıldırım
      +1 yıl

@Naz503 ha öyle sadece peki kocam beni tatmin etmiyor kocamdan soğudum kocam beni çok seviyor ama ben ondan soğudum deli gibi aşık olsan da yine aldatılan biz oluyoruz bunun ilgisizlikle ve sevgiyle alakası yok

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Bak bu nedenle aldatan cok nadirdir sen buradaki sorulara bakma hepsi trol. Sen seversen o da severek evlenirse ve ilgini eksik etmezsen seni aldatmaz. Yani iyi bir tanis guvenecegin biriyle yoluna devam et.

Yorumla
    • EfnanYıldırım
      EfnanYıldırım
      +1 yıl

@Naz503 aslında biri var ona her konuda güveneceğim ama birbirimizi sevmiyoruz yani aşık falan değiliz zaten emin de değilim erkek olmama rağmen korkuyorum işte. Burada okuduklarım evlilikten soğuttu beni bir kişi dışında kimseye güvenim yok

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

En azindan arkadaşlık kur. Insanlar zaten zamanla aşik olur. Seni ve karakterini gordukce birbirinizi seviceksinizdir. Guvendigini birini bulmussan kacirma tani o kizi. Sen buradaki sorulara bakma zaten bu siteye giren genelde bekarlar onlar da sacmaliyorlar. Bu kiza ne oldu da guvendin peki?

Yorumla
    • EfnanYıldırım
      EfnanYıldırım
      +1 yıl

@Naz503 O benim 12 yıllık arkadaşım neden güvenmiyeyim ki kızma ama arada arkadaşımdan yardım aldım benim hakkımda onun yanında kötü konuşması için o kız şöyle dedi asla öyle yapmaz onu iyi tanı gibi bir sürü laf etti hatta bunu ses kaydı bile almıştı inanmam diye tabi ben o ses kaydını sildim o bana ben ona hep güvendik ama sık görüşmediğimiz için her konuyu anlatmayız uzak yakın fark etmez birbirimizi hep koruruz

Yorumla
  • Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çocuksuz evliliğin tadı tuzu olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocuksuz evlenenlerin nafakası olur mu? 8 cevap verildi
Çocuksuz evlilik eksik evlilik midir? 63 cevap verildi
Çocuksuz evliliğin ömrü olur mu? 16 cevap verildi
Çocuksuz bir evlilik olur mu? 197 cevap verildi
Çocuk olmayan evlilikler eksik evlilik midir? 171 cevap verildi
Çocuksuz evlilik olur mu? 114 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨