Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarşısında aptalın teki varsa ve ego kasıcaksa sıkıntı var demektir ki kadın yazdı diye saçma sapan hallere girebilir ve kendini bi halt sanabilir.. Diğer ihtimalde de normal insana denk gelir ve açık yürekli olduğu için takdir edilir.. Şans faktörünü ilk kimin mesaj attığından ziyade karakter ve kafa uyumu belirliyor bence.. Keyifli geceler..
53 Yorumla- +1 yıl
3 sen boyunca bir kız beni gördüğünde hep tebessüm ederdi.. hatta arkadaşıma da gösterdim. hep benim gittiğim saatlerde sahile gelirdi. Ben belki benim için gelmiyor, kendine uygun saatlar bunlar diye gittiğim saatleri değştirdim bu seferde o saatlerde gelmeye başladı. ne zaman gitsem geliyor. 1 kere 5 kere olsa tesadüf denk geldi diyeceğim. sonunda yanına gittim. sadece tanışmak için. polis çağaracağını söyledi. aslında o gün ne büyük bir beladan kurtulduğumu anladım. burası Türkiye. biri bu adam saapık dese bana taciz eti bir sürüsaldırmaya hazır cahil bağnaz insan var bu memlekette. kızlığı bozulmamış bir kızın bana tecavüz etti iddiasıyla 6 ay cezaevinde yatan adamın olduğu bir ülke burası. bu yüzden artık kadınlara selam bile vermiyorum. diğer erkekleri de bu konuda uyarıyorum. bırakın kimseye teklif etmeyin. bir şikayette güme gidersiniz. haklı olmanız da bir şey değiştirmiyor.
- +1 yıl
Ne güzel işte bunun sonucunda da kadın adamın ne mal olduğunu öğrenmiş olur. İlk adım kadın açısından avantajlı bir olay 😉
- +1 yıl
Erkeğin ne mal olduğunu anlamak için ilk adımı kadının atması şart değildir merak etmeyin o bi şekilde ortaya çıkıyor.. 😏😉 Keyifli geceler..
En İyi Cevaplar
+1 yılKim ne derse desin düşürüyor mutlaka düşürüyor çünkü karşı taraf bu zaten bana cevap verdi cebimde yani seni her zaman elinde görüyor kaybetme korkusu olmadığı için sana bir hissiyat da duyamıyor.
En yakın örneği ben sana kendim veriyim çok reddettim bir kişiye hatta sevgilisi varken beni gözünü kestirmiş sonra oda ayrıldı ben arkadaşı konuşuyor biz yaklaşık üç dört ay konuştuk ama hiçbir şeyin adı belli değildi sonra benden artık sıkıldı belirsizliğimden kendine gidip sevgili yaptı sonra onunlayken kendi benimle konuşmaya devam etti onu benle aldattı sonra ondanda ayrıldı sonra yine bana yürüdü baktı ben de yine pas yok şimdi yeni bir sevgilisi var mutlu.
Bir de ben birini açıldım hayatımda ilk ve son oldu galiba olmuyor yani söylemeyin ilk adımı atmayın eğer gerçekten çok sevmiyorsanız ilk adım atmayın.
Bir kadının ilk adımı atması şansını düşürür net…31 Yorumla- +1 yıl
Genelde kadınlar atıyor ilk adımı. fakat kaçanda ben oluyorum. Adım atan her kadın sıkıcı gelmiştir bana ya da kısa süre isteyen biriyim bağlı kalamam
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu topraklarda kadının ilk adım atması genelde onun hafif bir kadın olduğu algısı yaratıyor. Halbuki erkeğin egosunu ve gururunu okşamalı ilk adımı atan kadın ne istediğini bilen kadındır.
72 Yorumla- +1 yıl
Ne istediğini bilen bir kadın pahabiçilemez 👌
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ilk adımı atmadım hiç bir zaman. Bu “ilk adım” meselesi karışık. :D bana ters başkaları için normal. Kadın hoşlandığını belli eder, Erkek ilk adımı atar. Benim kitap da öyle yazıyor 😅
35 Yorumla- +1 yıl
Senin kitabdan bende alacağım cadoloz 😂😂😂
- +1 yıl
@Kemaltangunes elinizi çabuk tutunuz, sınırlı sayıda çünküsü. 😃
- +1 yıl
Olsun ikinci baskıda alırım ben 😂😂😂
- +1 yıl
@Kemaltangunes eh peki madem
- +1 yıl
Tamam anlastık o halde🙋
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Şansını yükseltir bence artık kadınlar da ilk adımı atmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel olur her şeyi devletten beklemeyin 🤣
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bir yerini kaldırır gadası
10 Yorumla Karşı tarafa göre değişir bu durum. Çünkü bazılarına ilk adımı atınca bulunmaz hint kumaşı misali oluyor. O yüzden bir adım geride kalmamıza da sebebiyet olmuş oluyor. Şahsen ilk adımı atarım gerçekten yoğun duygular hissediyor isem ve atmışlığım da var...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Şöyle ki kadın akıllıysa ilk adımı atar ve istediğini el eder. Ama kendinden çok ödün verirse zararı kendisine olur. Gerçi zeki ve güzel kadının bir erkeği tavlaması kolay. Kimileri ilk adım atarak akla giriyorlar sonra geri çekiliyorlar. Zehir gibi biz erkeklerin tüm aklına , fikrine yayılıyor. Sonrası için kadının şansı demeyelim istediği her şey olabiliyor. :D Bazı durumlarda kadınlar erkeklerden güçlü.
20 Yorumlaİlgi alaka-beğeni varsa ilk ya da ikinci önemsiz görüyorum bunu. O nedenle şans konusunda belirleyici bir unsur değil bana göre. Sadece takdir ederim açık yürekliliği için, bazı kızlarımız bu konuda hala aptal saptal bir ego içerisinde malum.
33 Yorumla- +1 yıl
Ben ilk adımı attım peki bu sefer daha çok havalandı mesajıma görüldü bile yaptı
- +1 yıl
@banunur412 Bu dediğin kadınlar için de geçerli bir durum. Normal olarak görmeyip egosunu besleyen birileri hep olacak, herkes benim peşimde kafasına giren moronlar hep çıkacak sıkma canını :D
- +1 yıl
@banunur412 çok güzel biz erkeklerin neler yaşadığını anlamıış oldun. bunu sınıf arkadaşımdan görüldü yiyen biri olarak yazıyorum. biraz da siz görüldü yiyin ki EMPATİ yapma fırsatınız olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Bu zamana kadar istediğim erkek olsun da karşıma gelmesin hepsini ayağıma getirmişimdir Ama bende de şu oluyor beğeniyorum bakışlarımla her şeyi hallediyorum ama geliyorlar masaya oturuyoruz o çekicilik bitiyor işte bende de böyle oluyor yani benim zaten ilk hareket ilk teklif etmeme gerek kalmıyor konuşmam bakışlarım hal ve hareketleri mi zaten o kişiye daveti çıkarıyorum bu daha cazip geliyor bana...
Ama çabuk sıkılıyorum ve 3. ye masama oturani görmedim...
Çok. cocuksu şimdi erkekler...😅10 Yorumla
+1 yılAdım attığı kişiye ve amaca göre değişir.
Mesela; ciddi bir iliski veya evlilik için çoğunlukla, erkek Avrupa düşüncesine sahipse yükseltir, Orta Doğu düşüncesine sahipse düşürür.
Bunun gibi birkaç farklı görüş şekli bulabiliriz.
Fakat her durumda kişinin hafızasında mutlaka yer edinecektir.
Bu bile tek başına bir avantajdır.
Görülmek, bilinmek istisnalar hariç her zaman iyidir.20 Yorumla
+1 yılİlk adımı erkekler atacak diye bir kaide yok. Biz erkekler de reddediliyoruz. Fakat reddederken ki hoşgörü ve naziklik farkı oluyor kimizi alay edebiliyor. bu sizlerde olduğu gibi bizde de aynı sonuçlanacakatır. O kişiye karşı bişeyler oluşur bende özgüven öenmli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBu karşısında olan kişinimn karakterine göre değişir. Karakterli ve adam ise o kadın o erkek için baştacı olur. Karakrtersiz bir erkeğe denk gelirse o kadın hem değersiz hemde ucuz kadın muamelesi görür. Karakterini bilmediği erkeğe kadın ilk adımı atmamalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYükseltir. Kendine güveni var demektir hem cesur olduğunu gösterir ama yaklaşımı da önemli yani mesela
İlk adımı o atar güzel hoş belli 1 süre sonra çıkma teklifini o alır ondan sonra kaçan kovalanır gibi geri adım atmaması gerekir.. Yani ben üstüme düşeni yaptım gerisini sana bırakıyorum Hesabı.10 Yorumla
+1 yılZaten bence kadınlar atmalı bu ayıp degil çunkü erkek kadına bisey demeye korkar oldu soluğu karakolda alıyoruz ayıptır ya ulan arkadaşlık teklifi ettik diye sikayet edilirmi ne saçma bisey bana kadın lazimsa sanada erkek lazım doğanın kanunu bu o yüzden sen at adımı şansını yükselt
10 YorumlaNe erkeğin ne de kadının şansını yükseltir veya düşürür. Artık kadın veya erkek ayrımını bırakmak lazım. Cinsiyetçi ayrımcılığa karşıyım. Karşısında hödük değilse insanca kabul eder veya etmez ama her yerde de bundan bahsetmez. Bu kadın veya erkek için geçerlidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Unutmayın bir toplum kadın diye söze başlıyorsa o toplum cahil kalmaya devam eder.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Toplum olarak yetişme tarzımız kadınlarımız istesede yok der gibi bakar ve masum tatli bir tebessüm ile zaten olur. der bu erkek için daha güzel ve çekici kılar.
Kisaca teklif eden koşan erkek olmalı. Kadında peşinde kosturmaliki değeri artsın..
yok mu simdi teklif edeceğim 30 üstü 😄😄
(Şaka)20 YorumlaAttığı adıma bağlı.
Yıllar önce kız arkadaşım vardı.
İlk kez eve götürdüm.
Kapıyı açtık, eve girdik. Ben elimdekileri mutfağa koymaya girdim.
Soyunmuş yatağa girmiş.
Ödüm koptu. Beni çiğ çiğ yiyecek diye.
Halbuki ben önce onu ikna edecektim. Yavaş yavaş soyup yatağa götürecektim.10 Yorumla
+1 yılEğer beklediğim bir Orta ise gol atması tabiki de efsane olur :)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gözümde büyük bir yeri olur. ve göstermiş olduğu bu adımla gerçekten hem ben Gururlanırım hem de ona daha çok değer veririm.
Ama gel gelelim böyle bir şey ile hiç karşılaşmadım. hep bizden bekleniyor :/41 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya 👏
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir. genelde kadın açılınca erkek bir adım geride duruyor. Erkek avcıdır. Mücadele etmeyi, bunun sonunda elde etmeyi sever. Hiç mücadele etmeden kendisine gelen kadının kıymetini bilmez bence.. Yani genel anlamda böyle...
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ben saygı duyarım ve incinmemesi ve rencide olup üzülmemesi için azami dikkat ederim...Çünkü beni severek ve bana güvenerek o teklifi yapmıştır hatta Onun de diz çöker ellerini öperim... Bu benim anlayışım ve görüşüm.. Erkeklik bunu icap ettirir..
11 Yorumla
+1 yılBence şansı daha yüksek olur.. kadın cazibesiyle erkeği fetheder.. ve de ülkemizde pek görmesek te kadınlar erkeklere teklif eder ve ediyorda kısaca bizim kızlara duyurum kezbanlığı bırakın istediğinizi alın :D
10 YorumlaAçık ve net düşürür. Bakma sen erkeklere dürüst değiller bu konuda. Eğer istediği birisiysen zor ol derim. Sonuçta avcı ruhları her daim hareket ister.
23 YorumlaKarşıdaki erkeğe göre değişkenlik gösteren bir durum.
Kimi erkek tarafından basitlik olarak algılanır kimisi tarafından cesur bir gövde gösterisi.30 YorumlaNötr olarak bakıyorum. Erkekler kadar kadınlar da adım atabilir. Normal bir şey bence
20 Yorumla
+1 yılNiyetini belli etmesi kendine güvenini gösterir. Kendine güvenen kadın pahabiçilmezdir. 👌 Ayrıca Çıkma teklifine gerek yok. Çok da saçma bir olay hem erkek hem kadın için.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle hemen de kabul etmesin. Biraz uğraştırsın.
+1 yılIlk adım attığım zamanları hatırlıyorum
şansım hiç olmadı o yüzden söylemek Evet güzel insan sevdiğini saklamamalı
ama yine de bir düşünün derim20 Yorumla
+1 yılAçıkçası işime gelir, ilk adım atmayı sevmiyorum ama gelip direkt açılmasını da istemem. Sinyal vermeli, biraz selektör yapıp gözümü almalı ki ona toslayabileyim. 😄
10 YorumlaEğer ona karşı önceden bir şey hissediyorsan oldukça hoş olur ama ona karşı sevgililik veya flört anlamında hiçbir şey hissetmiyorsam acayip itici gelir
10 Yorumla
+1 yılYok aksine hoşuma gider egosuz biri gördüğüm için sevinirim.
Geçen çalıştığım yerde bir kız gördüm bir bakıştık 1 hafta felan geçti dedim tamam bu kız benden hoşlanıyor bir görsen gülüyor bakıyor gözünün ivi gülüyor giyim konuştum Hayır dedi 😂😂
Hayır dedi halen bakıyor ne yapmak istiyor anlamadım.10 Yorumla
+1 yılFark etmez ayni begenmedigim birine yazmadığım gibi bu kiz da istedigim gibi biri değilse reddederim, reddettim. Ha senin demek istediğin kolay kizdir algisi flnsa hayir öyle düşünmem.
10 Yorumla
+1 yılBen ilk adım attım ama bence atma kndini bulunmaz Hint kumaşı sanıp mesajları görüldü bırakıp tinlamaz hareketler bı uğraş sende konuşmaya calsi hiç bişey yok , etrafımda çok kız var havası , ki bu insan yıllar önce bide benim peşimden kosmustu ben istememiştim öyle olmasına ragmen
10 YorumlaBu şans mı? Seven birisi aşkına adım atmalı. Karşı taraf utangaç ise ondan beklemesin. Egolu birisiyse boşversin.
10 YorumlaOlabilir hoşlandığın beğendiğin bir kadınsa ilk adim ondan gelirse atacagin adimlarda daha rahat davranirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılIlk başta etkilemişsek ikimizde ilk adımı kimin attığının bence bir önemi yok. Şanslık bir durum bu konuda geçerli değil bana göre
10 Yorumla Önyargılı değilim
Seviyorsa açılsın tabi
Ama ite kopuga değil
Benim gibi İstanbul Beyefendisi tiplilere sadece 😝10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şansı yükseltirmi bilmem ama adam boş değilse bir erkek için çok büyük bir mutluluk olacağına eminim☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Karşısındakinin karakterine bağlı. Kimisi havalanır, kendisini ağırdan satmaya kalkar. Kimisi ise bu ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz hava katar öncelikle ama ya kendimi vazgeçilmez ya da onu basit olarak algılarım ya da gidişata göre değerlendiririm.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle tanımadığın çevrenden olmayan seni hiç tanımayan birine ilk adımı atarsan daha sonra herkese yazmışsın gibi bir muamele görürsün.
10 Yorumla
+1 yılAynen bu kız beni seviyor derin bana değer veriyorum der ben mutlu olurum ben iki kat giderim o zaman
10 YorumlaDüşürmez ayıp birşey değil sonuçta hislerini dile getirmek
10 YorumlaGayet normal bence hep erkeklerden mi olmali ilk adim
10 YorumlaKadın hakkında ne düşündüğü e bağlı 🤔 ama teklif etmesi de düşüncelerimi değiştiri tabii😉
10 Yorumla
+1 yılKadın önune gelene adım atiyosa sıkıntı büyük. Ucuz mala talep çok olur.
10 Yorumlakadınlar kolay kolay ilk adımı atmazlarr bence atanların çok sevdiğini samimi oldugunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılcesareti hoşuma gider, doğru şekilde adımı atarsa olabilir :D
10 Yorumla
+1 yılDüşürmez belki diğer taraf açılmak istiyordur ama çırpınıyordur. Gayet normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılerkekler hep bizmi diye yorum atmışlar😄evet benim gibi kadınlar olduğu sürece hep siz🌸
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cesur bir kadın bir şansı hakedebilir. Ama etkilenmem lazım biraz da olsa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk adımı atmam. Beğenen zaten atıyor gerek kalmıyor.
10 Yorumla Bugüne kadar böyle ilk adım atanı görmedim. Bişey diyemiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmediğim biriyse o nun için hüsran olur, istediğim sıyleyemediğim biriyse benim için nimet olur kanka
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk adımı atmam ama attırana kadar herşeyi yaparım 😹
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini bilen cesur kadındır, fazlasıyla takdir edilmesi gerekir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Vallahi bu konularda aşırı çekingen biri olduğum için şansını yükseltir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benden erkekmış demek kı, ben bırıne açılmadan önce 3 ay prova yapıyorum🥴
10 Yorumla
+1 yılBenim için yükseltmez de küçültmez de. Bakış açım aynısı gibi olur. Yalnız özgüveni için tebrik ederim.
10 YorumlaSen elinde geleni yap adımını at götü kalkıyorsa göttur götü kalmıyor sana yaklaşıyorsa demeki hisleri seninle aynıdır
10 Yorumla
+1 yılValla arkadaş ben anlamam yükseltir mi yükseltmez mi bana bugüne kadar 1 tane kadın konuşma başlatmadı, bazen ben bile düşünüyorum acaba onlar benden daha mı özgüvensiz? Diye
10 Yorumla
+1 yılBenim çevremde sadece erkekler var malesef ilk adımı atacak herhangi bir kadın tanımıyorum. Ama atanların erkeklere göre şansının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kadının ilk adımı atması şansını yükseltir mi, düşürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım