İşkinin boyutuna bağlı olarak değişir bence ev daha iyi şu devirde kim olursa onun tercih ettiği yere gitmeyin osuruğun teki çıkar öyle kibar beyfendi tarzında takılan çok dümbük gördük azranın olayına hala canım yanıyor O senin eve gelsin sen gitme
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok büyük risk. Meselâ sen onu sosyal medyada yeterince tanıdığını zannedersin. İnsanların kendi kişiliği hakkında çok iyi rol yaptığını unutursun. Ya o kişi sana tecavüz etmeye kalkarsa ve sen buna direnip karşı çıktığında seni öldürmek istese ne yapacaksın. Bu cümlede soru işareti yok. Çünkü sonuç belli, muhtemelen “hiçbir şey”. Belki söylediklerim size abartılmış geliyordur ama yinede siz bilirsiniz. Zira gelecekte olacakları kestiremezsiniz.
yok ben mümkün olduğunca sakin kimsesiz oturup gerçekten yüz yüze bakabileceğim yerler tercih ediyorum ilk buluşma için. öyle yemekti cafeydi vesaire rezil olma ihtimalimi artıracak ve toplumun da dahil olduğu riskleri almadan gerçekten kendim olabileceğim bi ortam varsa o da evimdir. hiç cinsel bi olay olmasa bile oturup baş başa bi kahve içmek ve kahveyi ellerimle hazırlamak isterim.
Ilk son vss amaç sevişmekse ilkte olmaz ikincide olur üçüncüde ee sonuç garantisi var mı ayrılık olmayacağının.. Insanları birbirine çeken güven ve önemli olan bu güven sonunda ahhlar vahlar olmaması.. Pişmanlık hissini yaşarım diyen evden uzak dursun ne diyelim))
Saydı değer hanımefendiler, sizin internet üzerinden tanıştığınız, ya da bir şekilde aracı olup tanıştığınız erkekler ile, ev teklifini kabul etmeyiniz. Sizinle cinsel münasebet ve daha kötüsün cinayet ile sonuçlanabilir. Artık bu ülkenin her bir kişisinden korkun, koruyun kendinizi. Güvenmeyin, o güzel duyguslarınızın incitilmesine izin vermeyin
bence bir bayan için çok riskli kimseyi tam anlamıyla tanıyamazsın haberlerde kadın cinsyetlerini görüyoruz hatta ilk buluşma tenha bir yerde bile olmamalı
İlk buluşmada kalabalık bir ortam olmasını isterim. Neden hemen eve gideyim ki adı üstünde ilk kez buluşuyorum ne kadar tanıyabilirim ki? Ne bileyim belki şeref yoksunu?
Tehlikeli bölge yanaşmayın. İlk buluşmada ne kimseyi evime sokarım ne kimsenin evine giderim. Ben bahtı s*kik piyade miyim ki karakol bahçesinde mayına basayım
yani ilk bulusmada eve gidersen riskli olmasa bile erkeğin kafasında farklı algılanırsın veya sana sürekli yeltenme olabilir... sen olaya nasıl bakıyosan öyle davran cinsellik sana normalse git buluş ama kesinlikle öyle biri değilm asla diyosanda tabiki dısarda bulus
Ilk buluşmada ev'in çok riskli olacağını düşünmüyorum fakat daha birbirinizi bir tanıyın bir bak adamı kimdir neyin nesidir ondan sonra evine çağırırsın aceleniz ne yani. Nereye yetişeceksiniz.
Daha yeni böyle bir şey yapan bir kıza tecavüz edildiği ve naaşının 5 parçaya bölündüğü haberi çıktı ya, anlamıyorum nasıl buna cesaret edebiliyorsunuz, ben kız olsam bunu yapmak bi tarafa düşünmeye bile cesaret edemezdim…