Ilk buluşmada eve gıdılır mı?

Ilk buluşmada eve çağırsanız kızı ve kız gelmese eve görüşmeye devam edermısınız yoksa bıtırırmısınız ıletışımı
ilk buluşmada evime gelen iki kızla ilişkiye girmiştim. zaten erkeğin evine gidiyorsan bazı şeylerin yaşanacağını bilmen gerekiyor
ilk buluşmada evine gitmek zorunda değilsin. bunun için senden ayrılıyorsa ayrılsın zaten
gitmedim. Oda sorun etmedi ısrarda etmedi. Hala yazıyor aylar oldu ama niyeti ne anlamıyorum ben
Tanışıyoruz zaten abız aynı bölümde okuduk.1 Sene ama sonra bir ıkı kere dışarıda buluştuk cinsel veya sapıkça yaklaşımı yoktu hıc. Seneler sonra mesaj atmaya başladı 4 ay yazıştık buluşmaya karar verdik evine çağırdı. Ben gitmedim hala arada eskisi gıbı çok sık degıl ama yazıyor
Dogru bencede
Cevap
6Cevap
İlk buluşmada eve mi? Simit evi ise olur, simit çay, kahve sohbet... :D.. ama dünya evi olmaz...
İlkinde olmadı üçüncü dördüncü de şansımızı deneyelim der devam ederiz kız istediğim gibiyse tabi
yanı sevince erkek devamlı yazmaya devam eder mı yoksa bundan olmaz diyip bırakır mı
Bundan ekmek çıkmaz deyip bırakan da olur sabırlı biri ise bekler
ya şöyle erkek zengin yakışıklı kültürlü falan tek bir kıza kalmaz bence bu kadar uğraşıyorsam belki sevıyordur dedımm
Belirlediği hedefe emin adımlarla sabırla ilerlemek demektir sevgi olsa ilk günden eve çağırmaz
cinsellikten bahsetmiyor hiç ama
Boşa umut bağlama evine gitsen de sevmez gitmesen de aksi olsa eve çağırmaz
bencede baştan cagırmazdı
Ev demek o demek zaten bahsetmesine gerek yok ki
İlk buluşmada evmi olur arkadaş tinderden mi bu
Gitmem tabiki kapıyı kilitlerse napıcaksın niyeti farklıysa
Ne amaç için çağırdığı belli yapmayı düşünüyorsan git tabi
Takılmalik ilişki olur ancak duygusal bir şey bekleme üzülürsün
Yuh artık o kadar da değil ben çağırmam şahsen
O ilk buluşmada namusunu vermek olur sadece
Gidersen bicerler
gidilir