manitle yarın ilk kez buluşucaz
İlk buluşmada eve gidilir mi?

manitle yarın ilk kez buluşucaz
Selam sayın dinleyici
Sorun için müteşekkiriz öncelikle
Özellikle ilk baştaki cevaba tavrınızı gördüm ve diğer cevapları ve sizin onlara yanıtlarınızı da inceledim.
İlk kez buluşacağınız birisini ne kadar tanıyorsunuz evine gitmek oldukça farklı sorunlara yol açabilir. Birçok kişi aynı şeyi söylemiş 18-24 yaş aralığındasınız insanların amaçlarını istek ve arzularını beklentilerini ve bunlar için birçok manipülasyonu yapacağından emin olabilirsiniz. Ekibimiz bu konuda birçok insana tavsiye vermiş ve sonucunda dinlenilmeyen tavsiylerden sonra, tekrar bizimle görüşme talep edip pişmanlıklarını ve o gün orada olanlardan bahsetmişlerdir.
Kendi hayatınız kendi kararlarınız burada fikir almak için bulunuyorsunuz fakat bu kadar insan haksız veya aptal değildir herhalde bunu bir düşünün. Buna göre karar verin sonrasında iyi şeyler olmadığında pişmanlık yaşamayın.
Ha birde ilk kez buluşacağınız kişi manita veya sevgili değil flörttür.
Cevaplarımız uzmanlarca hazırlanmış profesyonel tavsiye ve fikirlerdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Bu profildeki tüm cevaplar kurgusal ve hayal ürünüdür gerçek kişilerle ve kurumlarla ilgisi yoktur.
(Cevaplarımıza verdiğiniz beğeniler adına bolca sevgi ve teşekkürü sizlere borç biliriz.)
Eve hidilmez eve gidiyorsan dikilmesine göze al, onu istiyorsan gi istemiyorsan doğru dürüst bir yerde yemek yiyin konuşun anlatırsanız devam edersiniz. Karşıda ilkinde eve razı oldu kesin verecek der cesaretli olur bizden yyarmak
Cevap
29Cevap
Senin manit diye tabir ettiğin kişi. Seni eve atıp. İlk günden senden faydalanmaya başlıcak. Sende ona aşkım dicen :)) başarılar. Aşık değil. Haberin olsın.
yaw host mk cocu
O güven duygusunu veriyorsa neden olmasın...
Yalnız belli bir sınır içerisinde tavrını korursan onun yaklaşımı da o şekilde olacaktır sana karşı...
Farklı bir niyetle çağırıyor da olabilir belli olmaz...
Bir aksiyon döner ne kadar ileri gider bilmiyorum ama öyle kolay değil hamama giren terler
Sonra gelip gene yazacan, beni s*kti attı moralim bozuk napiiim diye...
Git tabiki ama polis ve ambulansı da kapıda beklet olası bir taciz darp vs için
Ev ortamları sıcak ortamlar olduğundan yakın olmak ister insan
Keyfin bilir
keyfim bilsə sana mı sorarım
Yo estağfurullah
Bana sorarsan diye ithamda bulunmadım ki
Offfff neden aklı başında kadın kalmadı
ağla bide
Sen Eve git ağlayan sen olacaksın
senin zihniyetin pis
Sen ilk kez buluştuğun birinin evine gidecek rahat özgür zihniyeti buluyorsun benim art niyetli olan 😅
aşko 9 syy var hani
Aşko Allah gönlüne göre versin yolun bahtın açık olsun iyi geceler
İlişkinizin boyutuna bakar
Sence gidilir mi ah şu ergenler
giderse sevişilir
buna göre git
Hem manit hem ilk buluşma nasıl oluyor
Gidilir sonrası malum zaten
Amca senin babandır. 😊 İlk kez buluşacağın bir adamın evine gitmeyi neden tercih ediyon 😅 başka bir yer mi kalmadı
burnuma pompa kokusu geliyor
abart
Puhaha
evet ama 4 saati geçmesin
gidilir de her şey yaşanabilir
yuh ya
Evde ne yapacaksınız acabaa?
biliyosun başına ne gelecek. yüzeyselde olsa🤷♂️
Sonra ay aldatildim terkedildim kullanilip atildim
Gittin mi 😀
En İyi Cevap